Loading...

Nesër në orën 11.00 inagurohet Xhamia e rë e Pashës në Elbasan. Ndërtimi i xhamisë nisi pak muaj më parë dhe në një kohë rekord u ndërtua krejt e re duke qenë tashmë në funksion të e bsimtarëve myslimanë. Në këtë xhami shërben Imam Jusuf Gjevori.

Për kujtesë të të gjithëve Xhamia e Sulejman Pashë Vërlacit  ndodhet tek „Tri urat“, pranë Postës në anë të rrugës së vjetër të trenit, aty ku dikur ka qenë Myftinia e Elbasanit.

Në proces ndërtimi ndodhet Xhamia e Ballies. Ndërkohë që së shpejti pritet të nisë projekti për qendrën e madhe fetare në sheshin e Namazjasë. Infoelbasani.al

Loading...
Loading...
loading...