Loading...

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Kavajës. Një person ka mbetur i varrë dhe efektiv policie është plagosur, polici i plagosur quhet Bledar Toci.

Mësohet i plagosuri u transferua nga spitali i Durrësit për tek spitali i Traumës në Tiranë për kurim më të specializuar.

Loading...
Loading...
Loading...