Loading...

Ajo është një ndër mamatë me linja fantastike të trupit. Këtë, këngëtarja Tuna e dëshmon me disa fotografi të realizuara së fundi, e sidomos me një foto, ku shihet në shtrat e veshur vetëm në bikini. Tuna shihet shumë e lumtur, e ulur në një pozë që i shfaq për mrekulli linjat e saj të trupit. Ajo duket se po luan me djalin e saj, Tianin, ndërsa familja po shijojnë pushimet këto ditë. Me palestër dhe dietë besojmë se këngëtarja është rikthyer në formën e saj më “bombë”!

Loading...
Loading...
Loading...