Loading...

NJERIU  ME GJYS KOKE

Ka vetëm gjysmën e kokës dhe tani i duhet që të shkojë në punë. Historia e tij është sa rrënqethëse aq edhe e mrekullueshme.

Mjekët arritën t’i shpëtonin jetën pak kohë më parë pas një infarkti. Por gjatë operacionit atij iu hoq një pjesë e kafkës.

Kenny Bailey, 50 vjeç, nga Yorkshire në Britaninë e Madhe është pjesërisht i paralizuar dhe vuan humbjen e kujtesës.

Por çuditërisht Departamenti i Punës ia preu pensionin prej 100 eurosh në javë.

Sipas tyre ai është i aftë për punë. Dhe Kenny e ka mirëpritur këtë vendim. Ai ka shkuar të zërë radhë në zyrat e punës…

Loading...
Loading...
Loading...