Loading...

112073188

Foto: Mali i Valamarës, foto e realizuar nga Fation Plaku

Këto janë 20 bukuritë natyrore të shpallura Monumente të Natyrës në Gramsh:

 1. Shpella e Kabashit
 2. Kanioni i Sinecit (Saraselit)
 3. Shkëmbi (kanioni) i Kopaçit (Grabovë)
 4. Karsti i Tervolit
 5. Kanioni i Holtës
 6. Tarraca e Ballorës (Qytezës)
 7. Gurrët e Krushqeve në Lisec
 8. Liqenet e Valamarës
 9. Liqeni i Dushkut
 10. Burimet e Kërpicës
 11. Ujëvara e Sotirës
 12. Arra e Tunjës
 13. Robulli i Valamarës
 14. Dushkaja e Katër Lisave
 15. Moçalet e Grabovës
 16. Dushku i Bulçarit
 17. Ahishtja e Rovjes
 18. Liqeni i Zi (Lenie)
 19. Gështenja dhe pisha në Teqenë e Skënderbegasit
 20. Robulli i Grabovës. infoelbasani.al112073163 2cdtmd1 download
Loading...
Loading...
Loading...