Doctors in the city of Udaipur in the state of Rajasthan, India, were astounded to see over 80 metallic and other foreign objects lodged in the abdomen and intestine of a 24-year-old man who came to them with a spell of chronic vomiting and complained of abdominal pain and loss of appetite. See SWNS story SWOCkeys. Following scans of his abdomen and intestinal area surgeons operated and items recovered ranged from coins, chillums (short clay pipes used for smoking marijuana), nail cutters, some glass objects, keys, key rings, a necklace, a hair clip, a knife blade, safety pin and a spectacle-neck-chord-strap.
Loading...

Mjekët në një spital në Indi kanë mbetur të shokuar kur kanë zbuluar se çfarë kishte gëlltitur një pacient.

24-vjeçari u paraqit në spital me dhimbje barku por pasi iu bë një skaner dhe një radio grafi kirurgët arritën më në fund ta kuptonin se ku qëndronte problemi.

Ai kishte gëlltitur 80 objekte, kryesisht metali dhe të mprehta duke përfshirë dhjetëra monedha, thika, çelësa, mbajtëse çelësash, një varëse, karfica për flokët, prerëse thonjsh etj.

Duke folur për incidentin e çuditshëm, Dr. D.K Sharma, kreu i kirurgjisë në spital, tha se objektet ishin të ndryshkur dhe duhet të kenë qenë brenda trupit të burrit për ‘disa kohë’.

Dr. Sharma, shtoi:

Objektet metalike që kemi nxjerrë janë të gjitha të ndryshkura, kjo tregon që i riu i ka gëlltitur prej kohësh.”

Doctors in the city of Udaipur in the state of Rajasthan, India, were astounded to see over 80 metallic and other foreign objects lodged in the abdomen and intestine of a 24-year-old man who came to them with a spell of chronic vomiting and complained of abdominal pain and loss of appetite. See SWNS story SWOCkeys. Following scans of his abdomen and intestinal area surgeons operated and items recovered ranged from coins, chillums (short clay pipes used for smoking marijuana), nail cutters, some glass objects, keys, key rings, a necklace, a hair clip, a knife blade, safety pin and a spectacle-neck-chord-strap.

Doctors in the city of Udaipur in the state of Rajasthan, India, were astounded to see over 80 metallic and other foreign objects lodged in the abdomen and intestine of a 24-year-old man who came to them with a spell of chronic vomiting and complained of abdominal pain and loss of appetite. See SWNS story SWOCkeys. Following scans of his abdomen and intestinal area surgeons operated and items recovered ranged from coins, chillums (short clay pipes used for smoking marijuana), nail cutters, some glass objects, keys, key rings, a necklace, a hair clip, a knife blade, safety pin and a spectacle-neck-chord-strap.

Burimi:LAD BIBLE| JOQ Albania

Loading...
Loading...
Loading...