Loading...

IMG_6146

Një grup nxënësish të shkollës “7 marsi” në Cërrik kanë udhëtuar me taksi në drejtim të Tiranës për të denoncuar mësueset për ushtrim dhune. Nxënësit janë shprehur se kanë shkuar në Neës 24 pa dijeninë e prindërve.

Nxënësit shprehen se u detyruan të ndërmarrin këtë vendim pasi mësueset kanë nisur ti rrahin pa shkak duke shkaktuar panik dhe frikë.

Nxënësit kanë denoncuar mësueset Fatbardha Shabani dhe S. Dinoshi. Sipas tyre mësueset i kanë rrahur me pretekstin se po filmoheshin me celular.

IMG_6149

Loading...
Loading...
Loading...