Loading...

Opozita tërhiqet nga zgjedhjet e parakohshme

 Partitë e djathta duket se nuk janë gati për të shkuar në zgjedhje të parakohshme. Kërkesa e tyre e re tashmë është një qeveri teknike që do të përgatisë edhe reformën zgjedhore.

Kryetari i PR, Fatmir Mediu tha se qeveria teknik është një domosdoshmëri për vendin në mënyrë që të garantohen zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Është shumë më parimore ta shikojmë çështjen jo të lidhur me një moment të caktuar kur jemi në vështirësi apo kur fitojmë kredo politike.

Ta shikojmë në raport me kredon politike që duhet të ketë vendi dhe kredo me e madhe politike që mund të ketë vendi dhe politika në përgjithësi është kur ne të bëjmë të mundur që qytetarët shqiptarë të votojnë të lirë dhe vendosin ata kush duhet të jetë qeverisja e vendit.

Nuk po them që duhet të ketë zgjedhje të parakohshme, por them që domosdoshmërisht të kemi një qeveri teknik që të garantojë zgjedhje të lira dhe të ndershme”, tha Mediu për Ora News.

Loading...
Loading...
Loading...