Loading...

Majko-Albin-Kurti-konfliktual-por-i-burgosur-faktorizohet

Pandeli Majko merr nënshtetësi kosovare. Majko ishte Kryeministër në kohën e luftës në Kosovë dhe mbante kontakte të ngushta me Solanën.

Ja çfarë shkruan ai në profilin e tij në Twitter pas përfundimit të mandatit të Ahtifete Jahjagës si presidente:

 Prej më shumë se 48 orësh jam edhe shtetas i Kosovës. Falenderoj Presidenten Jahjaga. Sot në Prishtinë isha me “status” tjetër.

Loading...
Loading...
Loading...