Loading...

PS deri tani rezulton të ketë fituar rreth 2/3 e vendeve në të gjitha këshillat bashkiakë në shtatë bashkitë e Qarkut të Elbasanit, ndërsa Partia e Gjelbër është surpriza e 30 qershorit.

Ky subjekt ka fituar disa vende në të shtatë bashkitë e Qarkut të Elbasanit dhe në atë të Gramshit do ketë përfaqësimin më të madh që ka pasur Partia e Gjelbër ndonjëherë në shkallë vendi me rreth 30% të përbërjes së këtij këshilli me 21 anëtarë!

Loading...
Loading...
Loading...