Loading...

3339B63E00000578-3542347-image-a-23_1460795677098

Tërmetet duan të gjunjëzojnë Japoninë. Këto janë skenat dramatike të një tërmeti shkatërrimtar që goditi Japoninë, duke vrarë të paktën 29 persona dhe plagosur mbi 1500.

Tërmeti i shkallës 7.3 e kishte epiqendrën në Kumamoto në një thellësi prej 40 km.

Autoritetet po vazhdojnë punën për të gjetur personat e humbur.

Kështjella 400-vjeçare e qytetit u shemb plotësisht nga tërmeti. Shihni pasojat shkatërrimtare të dukurisë së frikshme natyrore:

333293C800000578-3541249-Rescue_efforts_repeatedly_disrupted_by_more_than_100_aftershocks-a-28_1460705642082 3339E73600000578-3542347-image-a-7_1460793767671 3339E16E00000578-3542347-image-a-5_1460793725804 333A5F7A00000578-3542347-image-a-14_1460795201776 333AC82300000578-3542347-image-a-22_1460795618993 333B5DCC00000578-3542347-image-a-46_1460799915600

Loading...
Loading...
Loading...