Loading...

Ndarja e Stresi dhe Kejsit ka qënë kohët e fundit qendra e lajmeve rozë, duke komentuar kështu çdo veprim që ata bënin.

Ajo që ka vepruar së fundmi është Kejsi, e cila ka vendosur të heqë nga dora unazën e fejesës.

Kejsi e kishte mbajtur unazën edhe disa ditë pas ndarjes, duke krijuar kështu një ‘shpresë’ mbi ribashkimin e tyre.

Ndryshe nga Kejsi, Stresi deklaroi se nuk është i mërzitur dhe se e kalon shpejt ndarjen duke e lënë në të shkuarën lidhjen e tyre.

Siç duket edhe bukuroshja ka hequr dorë dhe ka vendosur ta lërë pas krahëve historinë me reperin.

Loading...
Loading...
Loading...