Loading...

Mëngjesin e sotëm, kryeministri Edi Rama, ka publikuar pamje nga rehabilitimi i spitalit të Urgjencës dhe Patologjisë, në Elbasan. Sipas informacioneve të publikuara nga Rama, spitali ka kapacitet prej 75 shtretër, dhe investimi i bërë ka kapur vlerën e 174 milionë lekëve. Ky spital, i cili nga pamjet duket për kushtet e mira që ofron, do t’i shërbejë 275 mijë banorëve të qarkut Elbasan

Rama në video shkruan se shumë shpejt spitali do të pajisjet me mjete dhe aparatura të teknologjisë më të lartë.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/454960045329192/?t=0

Loading...
Loading...
Loading...