Loading...

Një grua po tenton që të hidhet nga ballkoni në një pallat pranë lagjes së njohur si “9 katshët” në Tiranë.

Nuk dihen shkaqet dhe pse gruaja qëndron varur në ballkon.

Ndërkohë burimet shpjegojnë se gruaja e cila po tenton të hidhet nga ballkoni është B.T, e cila ka pasur një problem me shlyerjen e kredisë, çka ka bërë të shkojë drejt aktit ekstrem.

Familjes iu morr banesa nga ana e përmbarimit.

Loading...
Loading...
Loading...