Loading...

shkoder2.jpg

Përmbyset zetori, vdes 38 vjeçari. E.B  38  vjeç banues në fshatin  Gostimë Elbasan,  ka  qënë   duke punuar  në një parcelë me mjetin bujqësor zetor pa targa. Por në një moment mjeti është përmbysur duke e zënë poshte dhe ai ka gjetur vdekjen e menjëherëshme.

Loading...
Loading...
Loading...