Loading...

Një i ri ka qyteti i Përrenjasit ka qenë me shumë fat. Ai ka vendosur që të mos pijë kafe një ditë por të blejë një skedinë. Dhe në fund të ditës ia ka vlejtur. Ai ka fituar 1.250.000 lekë duke shpenzuar vetëm 2000 lekë të vjetra.

I riu nuk e ka fsheur gëzimin e tij duke bërë publike biletën e blerë por edhe duke u shprehur se “Sot vendosa të mos pi kafe e ti hedh lekët në skedinë. Me shumë sakrificë ky mundim, por ia vlejti. Këtë periudhë ka pak ndeshje dhe unë luajta vetëm dy1!2 dhe 2/1. Shyqyr më dolën pushimet për sivjet se nuk do të shkoja pasi nuk kisha të holla”.

Kjo ështo foto e tij dërguar në newsport.al Infoelbasani.al

Loading...
loading...