Loading...

Personat që i përksin shenjës së Luanit janë njerëzit më dembel ndër gjithë shenjat e tjera të Horoskopit.

Njerëzit që i përkasin kësaj shenje mund të jenë mjaft të talentuar, krijues dhe kanë shumë dëshira por kur vjen puna janë aq dembel sa edhe gotën e tyre nuk heqin nga vendi.

Këta persona gjithmonë shprehen se duan të ndryshojnë botën, por nuk e kuptojnë se ndryshimi në radhë të parë fillon nga vetja.

Ata njihen si ndërtues strategjish, por kur vjen puna për t’i zbatuar ato përtojnë dhe nuk bëjnë asgjë. Kjo ndodh sepse ata janë dembelë të lindur dhe edhe punët më urgjente që kanë ata i zgjidhin në minutën e fundit.

Loading...
Loading...
Loading...