Loading...

Një shpërthim raportohet të ketë ndodhur pasditen e sotme në Lyon, në rrugën Viktor Hugo. Nga shpërthimi mësohet te ketë të paktën tetë të plagosur.

Një shpërthim raportohet të ketë ndodhur pasditen e sotme në Lyon, në rrugën Viktor Hugo. Nga shpërthimi mësohet te ketë të paktën tetë të plagosur, mes tyre një vajzë 8-vjeçare.
Shpërthimi ka ardhur nga një pako bombë e vendosur pranë disa lokaleve, dyshohet se një person është larguar me shpejtësi pasi ka vendosur pakon ndërsa pas disa momentesh ndodhi shpërthimi.
Policia ka ngritur një perimetër sigurie për të shmangur qarkullimin e këmbësorëve në zonë.
Nga raportimet e para të mediave lokale personat e plagosur kanë marrë dëmtime nga gozhdë dhe bulona që dyshohet se kanë qenë brenda pakos që ka shpërthyer në rrugë.

Loading...
Loading...
Loading...