Loading...

 

Oscar Vasquez Morales (L), 44, walks at his home on March 19, 2016, in Palmira, Colombia. Vasquez, who weighs about 400 kilos and is considered the fattest man in the country, is expected to lose 300 kilos in the next 3 or 4 years due to a medical treatment.  AFP PHOTO / LUIS ROBAYO / AFP / LUIS ROBAYO

U deshën 20 burra dhe një zjarrfikëse për ta dërguar atë në klinikë. Oscar Vasquez nga Kolumbia , 44 vjeç, peshon rreth 400 kg dhe është paralajmëruar se nëse nuk humb peshë mund të vdesë.

Ai ka nevojë për asistente për ta dërguar atë në aktivitete për humbje të peshës, dhe madje edhe për të shkuar në tualet për shkak se nuk ka ecur për disa vite.

Aktualisht ai është duke iu nënshtruar disa trajtimeve dhe disa psikologë janë duke u kujdesur për të, para se t’i nënshtrohet një operacioni.

Vasquez shpreson të humb 300 kg në katër vitet e ardhshme, dhe kështu të fitojë një jetë normale. Mbetet për tu provuar.

Oscar Vasquez Morales (L), 44, checks his mobile phone on March 19, 2016, in Palmira, Colombia. Vasquez, who weighs about 400 kilos and is considered the fattest man in the country, is expected to lose 300 kilos in the next 3 or 4 years due to a medical treatment.  AFP PHOTO / LUIS ROBAYO / AFP / LUIS ROBAYO

Loading...
Loading...
Loading...