Loading...

Ministrja e Arsimit Besa Shahini ka reaguar pas rastit të denoncuar në emisionin “Stop”, ku shihet një mësuese në Kukës, e cila ofendon me fjalë të rënda nxënësit.

Shahini shprehet se sjellje të tilla nuk mund të tolerohen dhe njofton se mësuesja në fjalë është pezulluar nga puna.

Statusi i Shahinit:

E kam të pamundur të toleroj çdo lloj forme të dhunës ndaj nxënësve apo mësuesve brenda shkollave, qoftë kjo dhunë fizike, verbale apo psikologjike.

Gjuha me të cilën mësuesja i referohet nxënëses dhe dhuna e përdorur në shkollën 9-vjeçare “Bajram Curri” në Kukës, nuk lë vend për justifikime.

Që sot, mësuesja është pezulluar dhe ndaj saj po merren urgjentisht masa.

Falenderoj emisionin Stop që e solli rastin në vëmendjen e autoriteteve.

Loading...
Loading...
Loading...