Loading...

Ja njoftimi i Repartit Zjarrfikës në Gramsh:

Te dashur qytetare duke marre shkas nga ngjarja e rende e d.20.02.2017 ku u dogjen 6 apartamente dhe u demtuan nga uji shume te tjera! Sot efektivi jone mori nje nisem per dhenien e disa keshilla per te parandaluar ngjarje te renda si ajo qe ndodhi para dy vjetesh ne qytetin tone!U be shperndarja e fletpalosjeve!Ne keto flete kemi dhene disa keshilla per mbrojtjen nga zjarri!

Keshilla jane per te gjithe ato pallate qe jane me çati me struktur druri.

Ju lutem keto keshilla jane shume te domosdoshme per sigurine tuaj!

 

Loading...
Loading...
Loading...