Loading...

Një tjetër skandal ka tronditur strukturat e Policisë së Shtetit.

Bëhet e ditur se një punonjës policie ka ngacmuar seksualisht një 15 vjeçare.

Ultimatumi i banorëve të Laknasit: Furnizim më ujë ose bllokojmë pompat
Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Shkodër. Polici quhet Berhan Bajrakurti, efektiv në zonën e Gruemiës në Malësi të Madhe.

Arrestimi i tij është bërë pas publikimit të videos ku Bajrakurti shjihej duke kryer veprime të turpshme përmes celularit në drejtim të një të mitureje, të cilën e kishte ngacmuar dhe më herët.

Arrestimi u krye pas publikimit të videos në media.

Loading...
Loading...
Loading...