Loading...

Policia e Shtetit ka nisur shoqërimet e protestuesve. Gazetarët tanë në terren raportuan se forca të shumta policie kanë rrethuar ish-kreun e UKT-së Sait Dollapi, i cili është qëlluar nga policët, që e kanë marrë me forcë. Edhe protestues të tjerë kanë pasur të njëjtin fat. Në vend ka shkuar dhe ish-deputetja Albana Vokshi, e cila është shtyrë nga policët.

Loading...
Loading...
Loading...