Loading...

Ndodh shpesh që përmes një “provokimi” të kuptosh shumë të vërteta.

Një djalë nuk e kishte kuptuar kurrë se vetëm duke e provokuar të dashurën e tij, do të zbulonte se ajo e tradhtonte.

Duke qenë se prej kohësh dyshonte se ajo “ia dridhte” me dikë tjetër, djali i shkruan se ka kuptuar gjithçka.

Vajza, duke menduar se shoqja e saj, i ka nxjerrë të palarat, i ka shkruar se e priste që të ndodhte kjo dhe se shoqja ia ka nxjerrë sekretin.

Lexoni bisedën e mëposhtme dhe ndoshta reflektoni. Mos mendoni se ka ardhur momenti që dhe ju ta tentoni diçka të tillë? Shuani çdo dyshim. JOQ

Loading...
Loading...
Loading...