Loading...

punet

Punët më të paguara (në mijë USD):
1 Anestetist 184,340$
2 Kirurg 184.150$
3 Obstetër & Gjinekolog 178.040$
4 Ortodontist 176.900$
5 Kirurg oral dhe maksilofacial 164.760$
6 Mjek i përgjithshëm 160.860 $
7 Prostodontists (stomatolog protezash) 158.940$
8 Psikiatër 149.990$
9 Mjek i familjes 149.850$
10 Shef ekzekutiv 144.600$

Loading...
Loading...
Loading...