Loading...

 

Çfarë do të bënit nëse qeveria e shtetit ku ju jetoni ju vendos një taksë prej 30 eurosh në muaj apo në vit, të gjithë personave që janë beqarë, deri në momentin që ata vendosin të krijojnë familje?

Disa mund të thonë “mos e dhëntë Zoti”, se aq u duhet politikanëve tanë dhe i bëjnë ëndrrat realitet.

Një prej televizioneve të Kosovës ka bërë një eksperiment, në të cilin ui pyet qytetarët se ç’do të bëjnë pas këtij vendimi.

Reagimi i tyre është i paparë!

Loading...
Loading...
Loading...