Loading...

Kryeministri Edi Rama do të jetë në datat 24-27 shtator në New York për t’u takuar me kreun e qeverisë greke Kyriakos Mitsotakis. Takimi do të mbahet në në Asamblenë e OKB-së. Mediat greke gjatë këtyre ditëve do të zhvillojë takime edhe me presidentin turk Tayp Erdogan dhe kryeministrin e Maqedonisë Veriore Zoran Zaev.

Kryeministri Edi Rama do të jetë në datat 24-27 shtator në New York për t’u takuar me kreun e qeverisë greke Kyriakos Mitsotakis. Takimi do të mbahet në në Asamblenë e OKB-së. Mediat greke gjatë këtyre ditëve do të zhvillojë takime edhe me presidentin turk Tayp Erdogan dhe kryeministrin e Maqedonisë Veriore Zoran Zaev.

Mitsotakis deklaroi pak ditë më parë se negociatat për Shqipërinë nuk do të hapen, vetëm në rast se hiqet diskriminimi ndaj pakicave greke.

Loading...
Loading...
Loading...