Loading...

 

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama e ka nisur ditën duke publikuar pamjet nga një rrugë e rëndësishme për zonën e Elbasanit. Ai thotë se nuk bëhet fjalë për një video 3D, por për një rrugë reale në zonën e Elbasanit.

Sipas tij, me anë të kësaj rruge i vihet në ndihmë banorëve e fermerëve të Elbasanit.

“Me këtë aks të ri të Rilindjes Rurale, që tanimë nuk është 3D Video, po një rrugë e realizuar në shërbim të banorëve e fermerëve të Elbasanit, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Rama ka premtuar edhe vijimin e ndërtimeve e segmenteve të tjera rrugore.

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë aks të ri të Rilindjes Rurale, që tanimë nuk është 3D Video, po një rrugë e realizuar në shërbim të banorëve e fermerëve të Elbasanit, ju uroj një ditë të mbarë👍

Publiée par Edi Rama sur mardi 19 juin 2018

Loading...
Loading...
Loading...