Loading...

elbasani

Qarku Elbasan : Qarku Elbasan

Nr/ Dosjes Data/ Dosjes Qarku Rrethi Emri Mbiemri (Subjekti I shpronesuar) Emri Mbiemri (Subjekti Kerkues) Sip e pretenduar, lloji I pasuris Zona Kadastrale Vendimi I KKKP, ZRKKP Siperfaqe e Njohur Siperfaqe e kthyer Siperfaqe e kompensuar Vendimi I AKKP Vendim Gjykate Dosari ku ndodhet dosja Problematika

15.05.2002 ELBASAN ELBASAN HASAN BEQIRI SHYQYRIJE HAXHOLLI SHTEPI ME KOPESHT NR. 10, DT.24.05.2002:REFUZIM KERKESE 01-25
548 25.10.1994 ELBASAN ELBASAN (AHMET) DEMIR PALLOSHI SHYQYRI ARAPI; SHPETIM PALLOSHI 16 DY ME 57 DRU ULLIRI LAGJA QAVANBEJ V. 75 DATE 30.05.2006 15360 M2 15360 M2 V. 200 DATE 09.09.2006 (ANKIM I SUBJKETIT), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 75 70-75 VENDIMI NUK E KA TE PLOTESUAR RUBRIKEN E TITULLIT EKZEKUTIV; BRENDA DOSJES NDODHET EDHE DOSJA 156 DATE 11.05.2006 DHE DOSJA NR. 205 DATE 27.06.2006
158 15.02.1994 ELBASAN ELBASAN (ALI), SELMAN, GANI, DEMIR BUNGO MAKASAN, SELMAN, ASTRIT BUNGA 1/2 E 10 PEND DHE 40 PEND TE VIRGJILISE SHIRGJAN V. 52 DATE 19.06.1997 NJOHJA E TOKES BUJQ (PA PERCAKTUAR) 1000 M2 NENI 19 E DREJTE PARABLERJE 005-006
164 20.03.1996 ELBASAN PEQIN (BAJRAM) HYSNI VRAPI HYSNI VRAPI 21.9 TOKE BUJQ HASNJOK V. 589 DATE 16.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
139 18.03.1996 ELBASAN PEQIN (HASAN) SHAQIR CINA SHAQIR CINA 63.7 DY TOKE RRUMBULLAK, GJOCAJ V. 502 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
258 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN (IBRAHIM) RIZA BEZATI DESHIRAN V. 229 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
257 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN (LIVAN HANKO) DALIP HOXHA 102 DY KOPESHT ETJ DESHIRAN V. 238 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
26 03.01.2001 ELBASAN PEQIN (OSMAN HYSA) MELEQE LLOCJA MELEQE LLOCJA V. 555 DATE 24.04.2009, REFUZIM KERKESE 545-597
5 1993 ELBASAN PEQIN (QAMIL) DIELL CANI DIELL CANI SHTEPI, TRUALL 6000 M2 LAGJA XHAMI E PEQINIT V. 3/1 DATE 29.09.1993, SHTEPI + 6000 M2 TRUALL PASURITE E TUNDSHME SIPAS VENDIMIT 545-597
136 03.12.2001 ELBASAN ELBASAN ABAZ DELIU VISON DELIU 1200 M2 RR. MUSTAFA SKUQI NR. 4, DT 19.03.2002 1100 M2 500 M2 610 M2 26 – 46
400 30.01.1996 ELBASAN LIBRAZHD ABAZ SINANI V. 381 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
28 1997 ELBASAN PEQIN ABAZ XHYRA RAMAZAN XHYRA 60.5 DY, KULLOTE HASMASHAJ NR. 28, DT 26.09.2000 60.5 DY 1 – 22
329 30.10.1996 ELBASAN PEQIN ABAZ XHYRA RAMAZAN XHYRA 122.6 DY TOKE BUJQ HAMASHAJ V. 677 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
132 15.03.1996 ELBASAN PEQIN ABAZ XHYRA NAZMI XHYRA 122.6 DY TOKE BUJQ HASMOSHAJ, GJOÇAJ V. 637 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
477 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN ABDULLA AZMI QAFLESHI SHPRESA QAFLESHI 4000 M2, TRUALL L. DAUTBEJ NR. 477/4, DT 10.11.1995 2000 M2 461 – 486
31.08.1994 ELBASAN ELBASAN ABDULLA AZMI QAFLESHI SHPRESA QAFLESHI 2180 M2, TRUALL L. ASLLANBEJE NR. 477/6, DT 23.06.1996 12 M2 1403 M2 461 – 486
91 31.08.1994 ELBASAN PEQIN ABDULLA CANI PETRIT CANI 22 DY TRUALL LAGJA XHAMI E PEQINIT V. 89 DATE 15.011.1995, 17557 M2 5000 M2 5000 M2, 755 M2 51-65
319 30.03.1994 ELBASAN ELBASAN ABDULLA DELIMETA ENVER DELIMETA TRUALL L.BRIGADA E 17 SULMUSE NR. 319, DT. 31.05.1996 577 M2 7023 301-320
199 1996 ELBASAN ELBASAN ABDULLA DOKA SKENDER DOKA NR. 486, DT 28.08.2008, MOSNJOHJE 56
60 06.03.2006 ELBASAN ELBASAN ABDULLA GJEROVI KUJTIM GJEROVI 38.1 DY, 31.9 DY GJORAJ, PEQIN NR. 45, DT 24.02.2009, MOSNJOHJE NR. 413, DT 31.07.2009. LENIEN NE FUQI TE V. 45, DT 24.02.2009 V. 963, DT 22.04.2010, RREZIMIN E PADISE 85
203 18.04.1996 ELBASAN ELBASAN ABDULLA GJEROVI KUJTIM GJEROVI 11.480 DY, 31.9 DY, 9.2 DY, 4.9972 DY PROJER NR. 43, DT 23.02.2009, MOSNJOHJE NR. 402, DT 17.07.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 43, DT 23.02.2009 85
59 06.03.2006 ELBASAN PEQIN ABDULLA GJEVORRI KUJTIM GJEVORRI 9000 M2 ZK.2908 NR.1234,DT. 16.09.2013: NJ=9000;KOMP=9000 M2 120
83 30.08.1994 ELBASAN PEQIN ABDULLA HASALLA SABRI HASALLA 5000 M2 TRUALL LAGJA TEQE V. 70 DATE 20.07.1995, 5000 M2 5000 M2 51-65
6 ELBASAN PEQIN ABDULLA IZET BONATI ABDULLA IZET BONATI V.27 DT 14.02.1994 SHTEPI+ TRUALL 6 DY 101-115
18 11.11.2005 ELBASAN ELBASAN ABDULLA MEMA NDRICIM MEMA 1107.3 M2, TRUALL 8521 NR. 17, DT 31.01.2006 1025.2 M2 702.1 M2 323.1 M2 15 – 22
75 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN ABDULLA MEMA IBRAHIM SEIT GJEVORI 277000 M2 GJERGJAN V.237DT 18.06.2009 277000 M2 128120 M2 148880 M2
68 10.08.2007 ELBASAN PEQIN ABDULLA PASHJA ZYLYF PASHJA ARE, KULLOTE 30.83 DYNYM ZK 1607 NR. 83, DT. 08.10.2007 55 687 M2 53 968 M2 1719 M2 EL – 10
201 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ABDULLA TANUSHI ABDULLA TANUSHI V. 688 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
106 30.09.1995 ELBASAN PEQIN ABDURRAHIM CANI RUZHDI CANI 11500 M2 TRUALL LAGJE XHAMI V. 90 DATE 15.11.1995, 11500 M2 5000 M2 6500 M2 30-50
96 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ABDURRAHIM TETA ABDURRAHIM TETA 45.9 DY ZABZUN V.282 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
353 27.05.1994 ELBASAN ELBASAN ABDYL ABDIHOXHA BEQIR ABDIHOXHA ETJ TRUALL 520 M2 L. HAZINADARE 353/2 DT. 24.6.1994 – KOMP. 520 M2 341-360
328 27.04.1994 ELBASAN ELBASAN ABDYL BISHQEMI ISALE BISHQEMI 370 M2 TRUALL LAGJA ALEDINAJ V. 328/2 DATE 29.04.1994, 45 M2 325 M2 171-185
499 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN ABDYL DAIU TASIM DAIU NR. 392, DT. 06.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 39
209 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN ABDYL E RUSHIT SHOPI MUSTAFA E NAIM SHOPI 18360 M2 L.DAUTBEJ;RR.SYNDYK NR.209/2, DT. 17.03.1995 1500 M2+600 M2+450 M2 680 M2+2204 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER S=1600 M2+530 M2+354 M2+1452 M2+1806 M2 205-224
212 30.12.2008 ELBASAN ELBASAN ABDYL E SHYQYRI DAIU XHENEVRA DAIU 294 DY TOKE BUJESORE NR. 681, DT.02.05.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 119
225 16.03.1994 ELBASAN ELBASAN ABDYL HALAKULI ABDYL HALAKULI KOPESHT LAGJA PARTIZANI NR. 225, DT. 27.10.1995. REFUZIM KERKESE 225 – 245
229 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN ABDYL QATIBI RUZHDI QATIBI NR. 214, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2712/3, DT. 30..12.2008: SHFUQIZIM I V. 214 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
427 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN ABDYL SHIJAKU ABDYL SHIJAKU 18.125 TRUALL LAGJA SHKUMBINI V. 427/2 DATE 06.05.1996 500 M2 + 1150 M2 + 4060 M2 (TE ZENA PA LEJE); 300 M2 + 170 M2 (TE ZENE ME LEJE TIA RIBLEJE OSE TE PAGUAJNE QERA) NENI 12; 130 M2 + 34 M2 NENI 19; KTHIM 63 M2; 4242 M2 416-435
101 09.05.2006 ELBASAN ELBASAN ABDYL SHIJAKU ABDYL SHIJAKU KERKOHET KTHIMI FIZIK I PRONES SE NJOHUR ME V. 427/2 DATE 6.5.95 TE KKKP ELBASAN V. 636 DATE 19.12.2008, VENDOSI: MOSKTHIMIN E PRONES SE NJOHUR ME V. 427/2 V. 17 DATE 11.11.2011, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 636 EL-77
215 28.05.1996 ELBASAN ELBASAN ABDYL SULA RIZA SULA NR. 509, DT 03.09.2008, MOSNJOHJE NR. 3748/5, DT 21.04.2009, SHFUQIZIM TE V. 509, DT 03.09.2008, MBYLLJE TE PROCEDIMIT 59
4 28.12.1994 ELBASAN PEQIN ABDYL URUÇI AHMET URUÇI 974 M2 TRUALL PERPARIM V. 4 DATE 20.03.2001 974 M2 974 M2 51-65
268 1996 ELBASAN ELBASAN ABDYL ZYLYF PASHA ZYLYF PASHA TRUALL ELBASAN V.381 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
119 26.06.2006 ELBASAN ELBASAN ABDYL, BALLKIZ KOOLI ADHURIM KOOLI (KONGOLI) KOPESHT 3/4 PENDE, KOPESHT 1 PENDE, 1 PJESE ARE 8 PENDESHE ZK 8526 NR. 69, DT. 17.08.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 8
45 21.05.2007 ELBASAN ELBASAN ABDYL, IBRAHIM, DEMIR, HYSEN SHOPI ALFRED GRACENI 1 PJESE NE 2 PJESE NE 45 DRURE ULLIRI ZK 8522 NR. 60, DT. 27.07.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 6
623 28.02.1996 ELBASAN ELBASAN ABDYRRAHIM, AHMET BELULI PELLUMB BELULI 1/8 PJESE TE SIP 200 KUT E NDARE NE 12 PJESE LAGJA ÇLIRIMI V. 632/2 DATE 31.05.1996 30 M2 NENI 16 30 M2 NENI 4 416-435
1 04.06.2009 ELBASAN ELBASAN ABEDIN DERVISHI LUMTURI KACARI 16750 M2 L.SKENDERBEJ NR. 738, DT. 13.05.2013:RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 119
411 23.08.1994 ELBASAN ELBASAN ABEDIN DERVISHI ABEDIN DERVISHI 26000 M2 KOMBINAT DRURIT V.411/2 DT07.02.1996 401-416
23.08.1994 ELBASAN ELBASAN ABEDIN DERVISHI ABEDIN DERVISHI 26000 M2 KOMBINAT DRURIT V.411/4 DT 26.04.1996 PARABLERJE 3120 M2 401-416
207 28.06.2006 ELBASAN ELBASAN ABEDIN ISAI PELLUMB ISAI 1 PJESE ARE 6 DYNYM ZK 8523 NR. 61, DT. 27.07.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 8
146 1996 ELBASAN LIBRAZHD ABEDIN ISLAM BALLA ABEDIN ISLAM BALLA BOBJE V.339 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
141 21.01.1994 ELBASAN ELBASAN ABEDIN KUSI ABEDIN KUSI TRUALL 940 M2 SOT LAGJA HEKURUDHA NR. 141/2, DT. 26.01.1994 940 M2 136 – 150
201 21.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD ABEDIN MURATI V. 72 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
11.03.1994 ELBASAN ELBASAN ADBYL E RUSHIT SHOPI MUSTAFA E NAIM SHOPI 1050 M2 L.SHKUMBIN NR.209/4, DT. 13.09.1996 1050 M2+600 M2+450 M2 205-224
117 08.06.2006 ELBASAN ELBASAN ADELINA NOSI, STELIANO NOSI SKENDER KOSTURI PLOTESIM TE V. 36, DT 27.05.1995, KTHIM TE PYLLIT 1128, 3633 NR. 12, DT 25.01.2008 26500 M2 26500 M2 NR. 362, DT 07.04.2008, SHFUQIM V. 12, DT 25.01.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 95
234 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ADEM MUÇA V. 226 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
649 03.06.1996 ELBASAN ELBASAN ADEM ABDULLA PAMA ABDYL PARALLOI TRUALL L. BRIGADA 17 SULMUSE NR.649/2, DT. 26.06.1996 386 M2 649-665
277 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN ADEM BAKALLI SHKELQIM LIBRAZHDI TRUALL 8800 M2 L. 5 MAJI 277/2 DT. 27.09.1995 8800 M2 263-281
56 02.07.1996 ELBASAN ELBASAN ADEM BAKOLLI V. 553 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
104 ELBASAN PEQIN ADEM BEDALLI ADEM BEDALLI 7800 M2 PEQIN V. 85 DT 29.09.1995 7800 M2 5000 M2 600 M2 101-115
114 1996 ELBASAN ELBASAN ADEM GJINISHI MANUSHAQE GJINISHI NR. 431, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE NR. 3431/5, DT 21.04.2009, SHFUQIZIM TE V. 431, DT 14.08.2008, MBYLLJE PROCEDIMI 52
320 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN ADEM JAHJA SAMI JAHJA TRUALL L.ALEJDINE NR.320/2, DT. 08.05.1995 85 M2 E DR E PARABLERJES SE OBJEKTEVE 301-320
151 17.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ADEM KULLI 24000 M2 DRAGOSTINJE, KOMUNA QENDER V. 413 DATE 14.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
447 26.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD ADEM KURTI KASEM KURTI TOKE BUJQESORE 28 DYNYM FSHATI SPATHAR NR. 461, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
59 1996 ELBASAN ELBASAN ADEM KURTI ADEM KURTI TRUALL ELBASAN V.347 DT 02.08.2008 MOS NJOHJE 43
37 27.01.1994 ELBASAN LIBRAZHD ADEM MANA V. 59 DATE 11.10.2002, REFUZIM KERKESE 56-112
261 30.09.1994 ELBASAN LIBRAZHD ADEM OZUNI NAZMI OZUNI 1.6 DY SKOSKE V. 93 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESESE 56-112
100 25.09.1998 ELBASAN ELBASAN ADEM PARALLOI TRUALL L.BRIGADA 17 SULMUSE NR. 649/2, DT. 26.06.1996 386 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
100 25.09.1998 ELBASAN ELBASAN ADEM PARALLOI DYQAN RR. PORTA E KALASE NR. 101/1, DT. 02.10.1998 36 M2 36 M2 V. 2277, DT 02.10.2012, VENDOSI RREZIMIN E KERKESE PADISE, PUSHIMIN E CESHTJES KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
331 09.09.1998 ELBASAN ELBASAN ADEM PASHOLLI ADEM PASHOLLI TOKE BUJQESORE SHUSHICE V.331 DT 06.12.1999 12 DY 12 DY 7
157 1994 ELBASAN ELBASAN ADEM POLISI ADEM POLISI TRUALL LIBRAZHD V. 42 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
137 26.07.1993 ELBASAN ELBASAN ADEM PRECA TRASHEGIMTARET PRECA ARE 1 PENDE E 1/2, ARE LAGJA BEJLER BEJ NR. 137/2, DT. 02.02.1994 12 000 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE OBJEKTIT 136 – 150
372 21.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ADEM QOLI V. 42 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
483 1999 ELBASAN LIBRAZHD ADEM ROCI FSHATI LUNIK NR. 434, DT. 20.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
130 01.04.1999 ELBASAN ELBASAN ADEM SHEFIKAT DEMIRI ERMIOLA DEMIRI 1 SHTEPI, 886.6 M2 BULEVARDI QEMAL STAFA NR. 18, DT 04.09.2002 886.6 M2 150 M2 100 M2 26 – 46
286 28.07.2000 ELBASAN ELBASAN ADEM SHERIF MALA TRUALL ELBASAN V.390 DT 06.08.2008 MOSNJOHJE 49
20 09.11.1993 ELBASAN ELBASAN ADEM SINA REFIK SINA 19000 M2 TRUALL MOLLAGJES V. NR. SKA DATE 26.05.1996 5000 M2 5000 M2 E DREJTE PARABLERJE 005-006
12 15.03.1996 ELBASAN ELBASAN ADHURIM KAOLI ADHURIM KAOLI 31870 M2, TOKE BUJQESORE NR. 13, DT 16.01.1997 31870 M2 31870 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
545 17.10.1994 ELBASAN ELBASAN ADILE GJELI ADILE GJELI 1060 M2 V.545/2 DT 09.12.1994 115 M2 540 M2 531-560
24 26.06.1997 ELBASAN PEQIN ADILE SULA ELMAZ SULA V. 40 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
96 28.01.1998 ELBASAN LIBRAZHD AFERDITA BORDI AFERDITA BORDI V.26 DT 17.02.2006 317.5 M2 317.5 M2 V.DT 17.10.2007 LENIEN FQ V.26 DT 17.02.2006 23-30
566 23.12.1994 ELBASAN ELBASAN AFERDITA GEGA SPIRO GEGA 2400 M2 SINURI KULLAS NR.566/2, DT.30.12.1994 2400 M2 561-585
141 PA DATE ELBASAN ELBASAN AGIM BELSHI AGIM BELSHI TRUALL 7698 V.567 DT 15.09.2008 MOSNJOHJE 69
197 30.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD AGIM ÇELA SHTEPI V. 37 DATE 11.10.2002, REFUZIM KERKESE 56-112
238 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN AGIM DHIMA V. 242 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
6 1997 ELBASAN PEQIN AGIM GODELLI AGIM GODELLI 7.9 DY, KULLOTE L. XHAMI NR. 6, DT 10.12.1999 7.9 DY 1 – 22
187 29.03.1996 ELBASAN PEQIN AGIM KRECI V. 130 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
186 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN AGIM LAKRI AGIM LAKRI V. 685 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
43 26.12.1995 ELBASAN PEQIN AGIM LILA V. 116 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
17 1995 ELBASAN PEQIN AGIM META AGIM META TRUALL PEQIN V.694 DT 11.07.2003 REFUZOJE KERKESEN 682-702
328 ELBASAN ELBASAN AGIM SHARRA AGIM SHARRA 159.1 DY V. 328 DT 25.11.1998 159.1 DY 159.1 DY 7
248 1996 ELBASAN ELBASAN AGIM VASKU RAMAZAN VASKU TRUALL ELBASAN V.293 DT 23.07.2008 MOS NJOHJE 103
87 1994 ELBASAN PEQIN AGRON DERVISHI AGRON DERVISHI LAGJA XHAMI V.58 DT 12.10.1994 144 M2 144 M2 101-115
9 1995 ELBASAN PEQIN AGRON MANEHASA SOFIJE MANEHASA 128 DY, KULLOTE KURTAJ NR. 4, DT 25.02.1999 119 DY 1 – 22
275 16.08.1996 ELBASAN PEQIN AGRON PEZA AGRON PEZA V. 545 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
143 PA DATE ELBASAN ELBASAN AGRON VENARI LIVAN VENARI V.570 DT 15.09.2008 MOSNJOHJE 69
89 1996 ELBASAN PEQIN AHMET BASHVOGLI NUREDIN BASHVOGLI 156 DY, TOKE PYJORE, 58 DY PYLL CELHAKAJ NR. 89, DT 26.09.2000 127 DY 1 – 22
252 1996 ELBASAN PEQIN AHMET CERRI PEQIN NR. 207, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
603 06.07.1995 ELBASAN ELBASAN AHMET DEMIRI XHAFERR DEMIRI NR. 500, DT 29.08.2008. MOSNJOHJE 59
371 17.04.1996 ELBASAN ELBASAN AHMET GAXHA XHEMAL GAXHA NR. 469, DT 27.08.2008, MOSNJOHJE 57
10 (4) 1995, 23.06.2008 ELBASAN PEQIN AHMET HAKA RAMAZAN HAKA 12000 M2 BISHQEM NR. 2, DT 10.01.2009, MOSNJOHJE NR. 122, DT 07.04.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 2, DT 10.01.2009 82
82 04.04.2006 ELBASAN ELBASAN AHMET HASTOPALLI SHYQYRI HYSKJA SHIRGJAN NR. 219, DT 14.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2593, DT 11.01.2009, SHFUQIZIM TE V. 219, DT 14.07.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 84
04.04.2006 ELBASAN ELBASAN AHMET HASTOPALLI SHYQYRI HYSKJA SHIRGJAN NR. 240, DT 27.04.2011, MOSNJOHJE 84
183 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN AHMET HYSA NDRICIM HYSA 163000 M2 FSHATI HYSE BELESH NR. 2, DT. 03.04.2002 163000 M2 12608 M2 01-25 VENDIMI PA PLAN-VENDOSJE BASHKELIDHUR
68 20.10.1993 ELBASAN PEQIN AHMET ISMAIL SHYTI AHMET ISMAIL SHYTI TRUALL LAGJA DYLIHAXHIRE V.68/3 DT 16.12.1993 517 M2 682-702
247 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN AHMET KACADEI AGRON SEJDINI, FEJZI LUNIKU TOKE BUJQESORE GJERGJAN NR. 48, DT 26.02.2009, MOSNJOHJE NR. 236, DT 20.05.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 48, DT 26.02.2009 85
190 09.03.1994 ELBASAN ELBASAN AHMET KACADEJ FATMIR KACADEJ TRUALL L.HAZINADARE NR. 190/2, DT. 23.03.1994 120 M2 224 M2 186-204
09.03.1994 ELBASAN ELBASAN AHMET KACADEJ FATMIR KACADEJ NR. 190/4, DT. 26.04.1996 2000 M2 DHE 214 M2 7280 M2 186-204
09.03.1994 ELBASAN ELBASAN AHMET KACADEJ FATMIR KACADEJ NR. 190/6, DT.26.04.1996 600 M2 ME KUSHT KTHIMIN E VLERES 186-204
627 25.1.1996 ELBASAN ELBASAN AHMET KANA YZEIR KANA TRUALL 5100 M2 L. ASLLAN BEJ 627/2 DT. 27.02.1996 5100 M2 611-630
374 27.07.1994 ELBASAN ELBASAN AHMET KAZAZI HILMI KAZAZI 1 SHTEPI L.ASLLANBEJ NR.374?2, DT. 10.08.1994 280 M2 361-380
8 1995 ELBASAN PEQIN AHMET KAZIU AHMET KAZIU TRUALL PEQIN V.699 DT 11.07.2003 TE REFUZOJE KERKESEN 682-702
395 30.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD AHMET KENGA V. 391 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
40 22.02.1994 ELBASAN PEQIN AHMET KOSENI AHMET KOSENI 595 M2 TRUALL LAGJA ÇESME NR. 92, DT. 15.11.1995 595 M2 595 M2 16 – 32
228 1996 ELBASAN PEQIN AHMET MUSA XHAJA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 183, DT. 25.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
488 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN AHMET MYZYRI BARDHYL MYZYRI TROJE L.ASLLANBEJ NR.488/2, DT. 05.03.1996 620 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER STACIONIN E POMPAVE 487-505
129 24.09.1996 ELBASAN ELBASAN AHMET PALLOSHI HAMDI PALLOSHI TOKE ARE 3445 NR. 3, DT 13.01.2009, MOSNJOHJE NR. 77, DT 24.02.2010, LENIEN NE FUQI TE V. 3, DT 13.01.2009 82
17 1993 ELBASAN ELBASAN AHMET PALLOSHI 2 DY TRUALL URA E SHKUMBINIT NR. 9, DT. 25.10.1993 2000 M2 V. 2000, DT 25.07.2012, VENDOSI PUSHIMIN E CESHTJES (NUK KA FORME TE PRERE) KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
245 1994 ELBASAN ELBASAN AHMET ROCI AHMET ROCI TRUALL LIBRAZHD V.29 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
94 21.08.1994 ELBASAN PEQIN AHMET SHQARRI BEDRI SHQARRI TRUALL 4900 M2, TRUALL 160 M2 NR. 51, DT. 14.04.2006 4900 M2, 160 M2 4900 M2, 160 M2 41 – 52
36 1994 ELBASAN PEQIN AHMET, SALIHE, HOI GJINISHI YLMI GJINISHI TRUALL 4218 M2 L.TEQE NR.47, DT.30.03.1994 4218 M2 01-20
473 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN AHMET, TAHSIM HASTOPALLI AHMET, TAHSIM HASTOPALLI 8000 M2, TRUALL L. CLIRIMI NR. 473/2, DT 26.06.1996 BASHKEPRONESI 850 M2 1809 M2 5341 M2 461 – 486
361 30.06.1994 ELBASAN ELBASAN AISHE DUKA HYSNI, ISMAIL AGIM DUKA TRUALL I NJE SHTEPIE L.HAZINADARE NR.361/2, DT. 08.07.1994 110 M2 361-380
30.08.1994 ELBASAN ELBASAN AISHE GJATA (BRETKOSA) ZYHDI BRETKOSA SHTEPI ME OBORR L.SULEJMAN NR. 446/2,, DT. 16.01.1996 34 M2+ 9 M2 422 M2 3-4
22 14.11.1993 ELBASAN PEQIN AISHE IBRAHIMI AISHE IBRAHIMI 840 M2 LAGJA XHAMI, PEQIN NR. 29, DT. 18.01.1994 840 M2 16 – 32
299 1996 ELBASAN LIBRAZHD AISHE ULIU FSHATI STEBLENE NR.500, DT. 134.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
220 1994 ELBASAN ELBASAN AISHE ULLIRI AISHE ULLIRI TROJE LIBRAZHD V.16 DT 12.07.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
298 01.12.1994 ELBASAN LIBRAZHD AJDINI MUSTAFA BANUSHI NEXHMIJE BANUSHI 9546 M2, TOKE LIBRAZHD NR. 450, DT 20.08.2008, MOSNJOHJE NR. 99, DT 25.03.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 450, DT 20.08.2008 58
434 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD AJET DOSKU XHEMILE BUFI TOKE BUJQESORE 18.1 DYNYM FSHATI DOREZ NR. 469, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
165 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ALBERT HARJA ALBERT HARJA 7 PA VENDIM
42 ELBASAN PEQIN ALBERT LUNDRAXHIU ALBERT LUNDRAXHIU 3000 M2 V.69 DT 20.07.1995 3000 M2 3000 M2 101-115
13 1993 ELBASAN ELBASAN ALEJDIN SHABANAJ KOMUNA BRADASHESH NR. 2, DT. 21.09.1993: KTHIMIN E MULLIRIT BLAJE KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
52 PA DATE ELBASAN ELBASAN ALEKSANDER BARDHA ALEKSANDER BARDHA 4DY DHE 4.4 DY QEVAN BEJE V.52/2 DT 01.07.1994 8800 M2 50-65
167 14.02.1994 ELBASAN ELBASAN ALEMSHA KOPILI (CIFTJA) SABRIJE CIFTJA 2 DYQANE, FURRE GRYKA MEJHANES NR. 167/2, DT 01.07.1994 92 M2 70 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 151 – 170
31 10.04.2007 ELBASAN ELBASAN ALFONS, DHOHA, JAKOV, MERIJE BICI SPIRO BICI TRUALL 456 M2 ZK 8524 NR. 31, DT. 29.05.2007 330 M2 330 M2 EL – 5
211 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ALI ABDIHOXHA ALI ABDIHOXHA NE 8 PJESE, 3 PJESE TE NJE ULLISHTE 2 DYNYMESHE V. 628 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
160 25.10.2000 ELBASAN ALI BEQJA ARBEN BEQJA V. 603 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE EL-79
153 08.02.1994 ELBASAN ELBASAN ALI BUNGO MARKENSENG BUNGO 1 KOPESHT L. QEVANBEJE NR. 153/2, DT 09.02.1994 1470 M2 973 M2 310 M2, E DREJT PARABLERJE 187 M2 151 – 170
425 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN ALI CAKA ALFIR CAKA 7 PENDE ARE SINURI FIERES OSE MOZGE V. 425/2 DATE 24.11.1995, REFUZIM PASI ESHTE NE PRONESI TE FAMILJES PAJENGA 416-435 REFUZIM PASI ESHTE NE PRONESI TE FAMILJES PAJENGA
130 19.07.2006 ELBASAN PEQIN ALI CEKA XHAFERR CEKA V. 579 DATE 16.09.2008, MOSNJOHJE V. 1324 DATE 11.12.2008, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 579 DATE 16.09.2008 EL-74
181 17.07.2006 ELBASAN PEQIN ALI ÇEKA NJOFTIM ÇEKA TOKE BUJQESORE 8 PENDE ZK 2908 NR. 14, DT. 28.03.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 2
65 10.04.2007 ELBASAN PEQIN ALI ÇEKA NJOFTIM ÇEKA NR. 41, DT. 25.05.2007. KTHIM PER RISHQYRTIM TE VENDIMIT NR. 14, DT. 28.03.2007 EL – 2
9 02.04.2007 ELBASAN PEQIN ALI ÇEKA NJOFTIM ÇEKA NR. 23, DT. 12.05.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 2 KA LIDHJE ME DOSJEN NR. 181, DT. 17.07.2006
49 06.02.2006 ELBASAN PEQIN ALI ÇOLLAKU SADIK ÇOLLAKU TRUALL 4000 M2 PEQIN ZK 2908 NR. 43, DT. 29.03.2006 4000 M2 3525 M2 41 – 52
533 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN ALI DOMI HATIXHE DOMI NR. 375, DT. 05.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
333 1996 ELBASAN LIBRAZHD ALI DUKA XHEMILE QYRA 16 DY DARDHE V.298 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
360 17.06.1994 ELBASAN ELBASAN ALI E MUSTAFA GRADA FUAT GRADA DYQAN + TRUALL 33 M2 RR. MEJHANE 360/2 DT. 9.11.1994 33 M2 33 M2 341-360
24 05.04.2007 ELBASAN ELBASAN ALI GACE SKENDER GACE ARE 1/2 PENDE, ARE 3 PENDE E 1/2, SIP. 17 193 M2 ZK 8525 NR. 47, DT 04.07.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 7
283 25.03.1994 ELBASAN ELBASAN ALI GEGA DASHAMIR GEGA 1 DYQAN SHESHE TABAKVE NR. 283/2, DT 20.05.1994 28 M2 282 – 300
595 09.05.1995 ELBASAN ELBASAN ALI GJERASI VIOLETA TOSKA TRUALL LAGJA SHENKOLL NR. 595/2, DT. 19.05.1995 200 M2 584 – 610
29 1996 ELBASAN PEQIN ALI GRIPSHI SHABAN GRIPSHI 3.2 HA KULLOTE ME BIMESI PYJORE RRUMBULLAK NR. 142, DT 15.11.2000 3.2 HA 1 – 22
1 (5) 06.07.2003 ELBASAN PEQIN ALI GRIPSHI SHABAN GRIPSHI 5860 M2, TRUALL L. XHAMI NR. 6, DT 23.11.2005 5860 M2 3656 M2 2204 M2 1 – 6
142 PA DATE ELBASAN ELBASAN ALI GRIPSHI SHABAN GRIPSHI TRUALL V.564 DT 13.09.2008 MOSNJOHJE 69
103 22.09.1998 ELBASAN ELBASAN ALI KARDHASHI TRUALL ELBASAN V.389 DT 06.08.2008 MOSNJOHJE 49
671 03.12.1993 ELBASAN ELBASAN ALI KOÇANI TRASH. KOÇANI TRUALL 480 M2 LAGJA ALAJDINE NR. 45, DT. 05.04.2006 280 M2 280 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 41 – 52
112 1996 ELBASAN PEQIN ALI KONI PEQIN NR. 204, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
410 22.08.1994 ELBASAN ELBASAN ALI KRYEMADHI ALI KRYEMADHI 8000 M2 NAZARKO V.410 DT 17.11.1995 PARABLERJE 8000 M2 401-416
70 ELBASAN ELBASAN ALI KULLOLLI ALI KULLOLLI TRUALL ELBASAN V.355 DT 20.01.2003 MOSNJOHJE 41
191 1996 ELBASAN PEQIN ALI KUMBARA ALI KUMBARA 16.4 DY ARA URA E ZOGES V.191 DT 13.06.1997 16.4 DY 16.4 DY PA NUMER
152 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN ALI LIKRONA ALI LIKRONA TRUALL ELBASAN V.307 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 46
94 1996 ELBASAN PEQIN ALI META PEQIN NR. 255, DT 06.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
78 22.12.1993 ELBASAN ELBASAN ALI MOLLSI TRASHEGIMTARET MOLLSI TRUALL TREGU FSHATAR EL NR. 78/2, DT. 15.02.1999 45 M2 E DR E PARABLERJES 3-4
22.12.1993 ELBASAN ELBASAN ALI MOLLSI TRASHEGIMTARET MOLLSI TRUALL LAGJIA BRIGADA NR. 78/1, DT. 03.03.1994 E DR E PARABLERJES PER MAGAZINEN 43 M2 3-4
546 12.10.1994 ELBASAN ELBASAN ALI MURATI ALI MURATI V.546/2.DT 30.08.1996 208 M2 531-560
551 27.10.1994 ELBASAN ELBASAN ALI PASMAQI ALI PASMAQI 146 M2 KALA V.551/2 DT 26.09.1995 76 M2 76 M2 531-560
57 02.07.2007 ELBASAN ELBASAN ALI QOSJA ARIF SHYTI 1/2 ARE 12 DYNYM ZK 8526 NR 82, DT. 08.10.2007 9030 M2 4035 M2 4995 M2 EL – 10
267 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ALI QYRA TOKE BUJQESORE FSHATI DARDHE NR. 448, DT. 20.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
13 13.03.2002 ELBASAN ELBASAN ALI SHABANI HALIT SHABANI NR. 261, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2618/3, DT.02.02.2009: SHFUQIZIM I V. 261 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
444 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ALI SKITA TOKE BUJQESORE 24 DYNYM FSHATI LIBRAZHD, KATUND NR. 460, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
118 13.03.1996 ELBASAN PEQIN ALI TERBUNI ALI TERBUNI 380 DY TOKE BUJQ GJOÇAJ V. 667 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
28 25.11.1991 ELBASAN ELBASAN ALI TOPI IBRAHIM TOPI DYQAN 50 M2 RRUGA RINIA NR. 3, DT. 28.09.1993 1 DYQAN 50 M2 14 – 30
133 17.01.1994 ELBASAN ELBASAN ALI TOQI ALI TOQI 2700 M2 QEVANBEJE V.133/2 DT 11.03.1995 2700 M2 119-135
189 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ALI VISHKULLI IBRAHIM VISHKULLI NR. 270, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
352 24.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD ALI VOGLI V. 11 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
197 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN ALI VYSHKA IBRAHIM E KASEM VYSHKA 1 ARE L.QEVANBEJ NR. 197/2, DT. 01.03.1995 200 M2 4400 M2 186-204
11.03.1994 ELBASAN ELBASAN ALI VYSHKA IBRAHIM E KASEM VYSHKA NR. 197/4, DT. 05.07.1996 2400 M2 186-204
98 08.03.2006 ELBASAN LIBRAZHD ALI ZENELI ISMAIL ZINALI V.27 DT 17.02.2006 REFUZOJE KERKESEN 23-30
597 31.05.1995 ELBASAN ELBASAN ALI ZYMA ISUF SKILJA NR. 57, DT 02.03.2009, MOSNJOHJE NR. 374, DT 30.06.2009, SHFUQIZIM TE V. 57, DT 02.03.2009, MBYLLJE PROCEDIMI 87
493 29.07.1994 ELBASAN ELBASAN ALI, ARIF, KASEM RRAPI MEHMET RRAPI TRUALL L.KARAVILIE NR. 493/2, DT. 01.12.1995 24 M2 +220 M2 487-505
107 1.12.1993 ELBASAN ELBASAN ALI, BEXHET, DEMETI ETJ DILAVER DISHANI (DEMETI) TRUALL 2780 M2 RR. JANAQ KILICA 107/2 DT. 7.12.1993 2780 M2 165 M2 430 M2, 135 M2 101-118
152 04.01.1994 ELBASAN ELBASAN ALI, FATUSH, XHEMILE SHENGJERGJI MEHMET SHENGJERGJI 1826 M2, 740 M2, TRUALL L. HEKURUDHA NR. 152/2, DT 09.03.1994 1150 M2 1416 M2 151 – 170
145 24.01.1994 ELBASAN ELBASAN ALI, KAMER, MUSA DUHANXHIU SHEFQET DUHANXHIU, ETJ ARE 5 PENDE, SHTEPI, KOPESHT 3000 M2 SINURI BELERBEJE, LAGJA KARAVELIJE NR. 145/2, DT. 04.03.1994 5000 M2 15 000 M2 136 – 150
472 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN ALI, ZEQINE BAJRAKTARI FATOS BAJRAKTARI 660 M2, TRUALL L. SHINKOLL NR. 472/2, DT 22.12.1995 80 M2 580 M2 461 – 486
115 1994 ELBASAN ELBASAN ALIE ALÇANI ALIE ALÇANI TRUALL LIBRAZHD V.32DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
242 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN ALUSH CEPA ALUSH CEPA 151.200 M2, TOKE BUJQESORE RRASE NR. 599, DT 23.09.2008, MOSNJOHJE NR. 266, DT 12.08.2010, LENIEN NE FUQI TE V. 599, DT 23.09.2008 99
242 27.09.1996 ELBASAN ALUSH CEPA ALUSH ÇEPA V. 599 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE EL-79
268 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN ALUSH DEMIRI ADILE DEMIRI TRUALL 32 M2 L. HAZINADARE 268/2 DT. 23.09.1994 32 M2 263-281
109 31.05.1994 ELBASAN PEQIN ALUSH GODELLI MUSTAFA ALUSH GODELLI 18 DY, TRUALL L. XHAMI NR. 21, DT 22.04.1998 18000 M2 11800 M2 6200 M2 85 – 100
464 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ALUSH HIDA ALUSH HIDA 38.5 DY BABJE V.295 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
85 06.04.2006 ELBASAN LIBRAZHD ALUSH KARRIQI PETRIT KARRIQI TRUALL 11 980 M2 ZK 2924, PRRENJAS NR. 120, 18.12.2007 7036 M2 7036 M2 E DREJTE PARABLERJE EL – 66
177 29.06.2006 ELBASAN LIBRAZHD ALUSH KORRIQI PETRIT KARRIQI TRUALL 18820 M2 PRRENJAS NR. 110, DT. 28.07.2006 18820 M2 7760.05 M2+ 10767.45 M2 292.5 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE ISH-MINIERES SE PRRENJASIT 101-115
5 17.08.1993 ELBASAN ELBASAN ALUSH KUQASHI QAZIM KUQASHI DYQAN RRUGA TE LESHNA NR. 5/2, DT. 25.05.1994 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE PER SIPERFAQEN 64 M2 (HOTEL TURIZMI) 1 – 13
237 27.06.1996 ELBASAN PEQIN ALUSH KURTI ALUSH KURTI 5 PENDE ARE PAJOVE V. 663 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
47 28.10.2008 ELBASAN ELBASAN ALUSH MUKJA TAULANT SUPARAKU 8 PENDE, 24400 M2, TOKE ARE L. 28 NENTORI NR. 633, DT 11.12.2008, MOSNJOHJE NR. 163, DT 27.04.2009, SHUQIZIM V. 633, DT 11.12.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 99
28.10.2008 ELBASAN ELBASAN ALUSH MUKJA TAULANT SUPARAKU 8 PENDE, 24400 M2, TOKE ARE L. 28 NENTORI NR. 1171, DT 26.10.2011, MOSNJOHJE 99
558 12.12.1994 ELBASAN ELBASAN ALUSH MYRTA 64 DY L.5 MAJI NR. 558/1, DT. 03.09.1998 6400 M2 2950 M2 KOMP NE NATYRE 3450 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
33 28.02.1994 ELBASAN ELBASAN ALUSH PEPA HAMIT CELA TRUALL NR. 24, DT. 22.09.1994 33.7 DY+23.4 DY 37900 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
216 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ALUSH PREÇI ALUSH PREÇI TRUALL ELBASAN V.318 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
67 18.08.1994 ELBASAN PEQIN ALUSH TOLI SALIHE TEQJA TRUALL 2000 M2 PEQIN NR. 80, DT. 31.05.1995 2000 M2 66 – 84
306 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ALUSH TUSHA DEMIR TUSHA TRUALL ELBASAN V. 206 DT 13.07.2008 MBYLLJE PROÇEDIMI 103
426 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN ALUSH VERCANI SASHENKA TIRANA 16750 M2 TRUALL LAGJA DAUTBEJ V. 426/2 DATE 12.10.1994 3350 M2 6200 M2 E DREJTA E PARABLERJES 416-435
54 1996 ELBASAN LIBRAZHD ALUSH, RASIM TOCKA FSHATI VRAKE NR. 491, DT. 13.03.2003: REFUZIM KERKESE 483-510+543
1/1 05.03.1997 ELBASAN PEQIN ALUSHMERSIN PEPA RAUF PEPA NR. 77, DT. 07.06.2006: RREZIM KERKESE NR. 330, DT. 23.10.2007:LENIEN NE FUQI TE V. 77, DT. 07.06.2006 76-85
506 06.03.1993 ELBASAN ELBASAN ANA PAPAJANI JOSIFPAPAJANI TRUALL ELBASAN V.3212/3 DT 14.04.2009 SHFQ E V.353 DT 02.08.2008 41
673 28.03.1994 ELBASAN ELBASAN ANASAS KELA JORGJI KELA NR. 250, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 36
158 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN ANASTAS MARK MERDANI ALEKSANDER MERDANI ELBASAN NR. 198, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2379/3, DT 12.09.2008, SHFUQIZIM TE V. 198, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
282 25.03.1994 ELBASAN ELBASAN ANASTAS PAPARUSI MIHAL PAPARUSI 1613 M2, TRUALL L. SHENKOLL NR. 282/2, DT 20.04.1994 940 M2 673 M2 282 – 300
31 (20) 01.12.2005 (03.12.2003) ELBASAN ELBASAN ANASTAS SHQAU RAKU SHQAU 100000 M2 PYLL GJINAR V. 126 (3) DATE 08.01.2008, MOSNJOHJE V. 282 DATE 26.03.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 126 (3) DATE 8.1.08 EL-18
16 18.07.2003 ELBASAN ELBASAN ANASTAS TOPI PETER TOPI PYLL 383.6 DYNYM FSHATI GJINAR NR. 10, DT. 15.12.2005 273 330 M2 PYLL, 86 181 M2 TRUALL 273 330 M2, 60 493 M2 10 163 M2. NENI 14, E DREJTE PARABLERJE V. 1165, DT 03.05.2012, PUSHIMIN E GJYKIMIT (NUK KA FORME TE PRERE) 511-542-558-725, 20-34, 68-71
69 27.03.2006 ELBASAN LIBRAZHD ANDON BULLARI (MILO, NELKO) ANDON NELKO TRUALL 2900 M2 NR. 542, DT. 09.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 70
550 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN ANDON KOZMA BECA ANDON KOZMA BECA 335 M2 LAGJA SHENKOLL V.550/2 DT 28.10.1994 335 M2 531-560
377 28.07.1994 ELBASAN ELBASAN ANDON ZHIBRA DHE TAQI KRISTO ANDON KRISTO NJE PJESE OBORRI L.SULEJMANIE NR. 377/2, DT. 25.01.1995 E DR E BASHKEPRONESISE ME PALLATIN 2 KT DHE E DR E NGRITJES SE NJE KT 300 M2 361-380
48 29.05.2007 ELBASAN ELBASAN ANDREA HYKA PAVLI HYKA ARE 2 PENDE ZK 8525 NR. 59, DT. 25.07.2007. REFUZIM KERKESE EL – 8
171 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN APOSTOL BINJAKU 31 DY + 27 DY TOKE GJINER V. 244 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
185 29.03.1996 ELBASAN PEQIN AQIF KARAJ V. 132 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
100 28.01.1998 ELBASAN ELBASAN AQIF PASHA AFERDITA BORDI, SHPRESA MIRAKU NR. 134, DT 28.04.2009, MBYLLJE PROCEDIMI 91
309 1996 ELBASAN PEQIN AQIF SELIMI AQIF SELIMI 14 DY DHE 390 M2 PEQIN V.2 DT 30.12.1997 14 DY E 390 M2 1 DY E 810 M2 PA NUMER
253 28.06.1996 ELBASAN PEQIN AQIF SHARRA OSMAN SHARRA 28.9 DY TOKE BUJQ HASPIRAJ, PAJOVE V. 649 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
254 1996 ELBASAN PEQIN AQIF SHARRA OSMAN SHARRA 28.9 DY TOKE BUJQ HASPIRAJ, PAJOVE DOSJE PA VENDIM 634-658 DOSJE PA VENDIM
398 1996 ELBASAN LIBRAZHD AQIF SINANI AQIF SINANI TOKE LIBRAZHD V. 365 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
55 ELBASAN ELBASAN AQIF, GANI, PETRIT, DALIP, ZEKTHI (GANI) TRASHEGIMTARET E ALI ZEKTHIT TRUALL 4430 M2 BELSH V. 20 DATE 09.05.1994 621 M2 3809 M2; E DREJTE PARABLERJE 005-006
49 1996 ELBASAN ELBASAN AQIM XHAFERR ARAPI AQIM XHAFERR ARAPI TRUALL ELBASAN V. 317 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
11 1993 ELBASAN PEQIN ARBEN ASHIKU ARBEN, ABEDIN ASHIKU 44 M2, TRUALL PEQIN NR. 5/1, DT 03.06.1994 44 M2 30 M2 14 M2 85 – 100
21 24.04.1996 ELBASAN ELBASAN ARBEN SEITI ARBEN SEITI V. 718 DATE 07.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
68 PA DATE ELBASAN ELBASAN ARDIAN LEKA MUSTAFA BAJRAKTARI V.518 DT 04.09.2008 MOSNJOHJE 64
261 17.03.1994 ELBASAN ELBASAN ARIF ASHIKU ARIF ASHIKU 5000 M2 DAUTBEJE V.261/2 DT22.02.1995 945 M2 2140 M2 1915 M2 119-135
257 1996 ELBASAN PEQIN ARIF BAKALLI PEQIN NR. 210, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
123 29.12.1993 ELBASAN ELBASAN ARIF BIÇAKU ARIF BIÇAKU 400 M2 QEMAL STAFA V.123/2 DT 08.01.1994 400 M2 119-135
509 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN ARIF CANKJA HYSNI CANKJA TRUALL 32 M2 RR. E LESHNAVE 509/2 DT. 27.1.1995 32 M2 506-530
625 15.1.1996 ELBASAN ELBASAN ARIF DALIPI BASHKIM ÇELIKU TRUALL 7400 M2 L. DAUT BEJ 625/2 DT. 1.2.1996 6500 M2 900 M2 611-630
360/1 16.02.2000 ELBASAN ELBASAN ARIF DARDHA SHEFIK DARDHA NR. 182, DT 12.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2382/3, DT 28.03.2008, SHFUQIZIM TE V. 182, DT 12.07.2008, MOSNJOHJE 30
71 24.08.1994 ELBASAN PEQIN ARIF E HAJREDIN SALIU SHABAN SALIU 2080 M2 TRUALL V. 81 DATE 31.07.1995 2080 M2 130 M2 1750 M2 30-50
67 18.02.2011 ELBASAN ELBASAN ARIF FERHATI ARIF FERHATI 34.25 M2 LUIGJ GURAKUQI V. 1403 DT 23.12.2011 34.25 M2 29.28 M2 4.97 M2 101
440 30.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD ARIF GURRA TAHIR GURRA TOKE BUJQESORE 66.5 DYNYM FSHATI DRAGOSTUNJE NR. 458, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
70 15.02.1996 ELBASAN PEQIN ARIF HASA ARIF HASA TOKE BUJQ KURTAJ V. 563 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
274 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN ARIF HYSKJA ARIF HYSKJA TRUALL 335 M2, 1180 M2, 140 M2 L. DYLI HAXHIRE (PARTIZANI) 274/2 DT. 11.05.1994 1180 M2 335 M2 892 (3249) 7.4.2009 – ANULLIMIN E VENIDMIT 274/2 DT. 11.05.1994, KTH. 985 M2, 180.3 M2, KOMP. 195 M2, 294.7 M2 263-281
89 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN ARIF HYSKJA SHYQYRI HYSKJA TOKE BUJQ ELBASAN V. 79 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1904/3 DATE 29.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
96/1 17.08.1996 ELBASAN ELBASAN ARIF KAMBER GJONI ARIF KAMBER GJONI 7699 V. 288 DT 23.07.2008 MOSNJOHE 103
290 1996 ELBASAN PEQIN ARIF KASA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 180, DT.18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
387 09.08.1994 ELBASAN ELBASAN ARIF KOCANI SULEJMAN PETRIT KOCANI 10400 M2 BELERBEJ NR. 387/2, DT 12.08.1994 4700 M2 E DREJT PARABLERJE 5700 M2 381 – 400
222 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN ARIF PISHA XHELAL PISHA 114000 M2, TOKE BUJQESORE 1285 NR. 98, DT 15.04.2009 104.750 M2 104.750 M2 92
680 27.08.1994 ELBASAN ELBASAN ARIF QAFA XHEVAIR QAFA L.28 NENTORI NR. 5, DT. 15.04.2002 518.1 M2 233.1 M2 285 M2 01-25
126 23.09.1996 ELBASAN ARIF QEFALIA SHEFIK QEFALIA V. 585 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE EL-72
71 24.08.1994 ELBASAN PEQIN ARIF SALIU SHABAN SALIU TRUALL 2080 M2, TRUALL 800 M2 PEQIN NR. 81, DT. 31.01.1995 2080 M2, 800 M2 1130 M2 1750 M2 66 – 84
238 1996 ELBASAN PEQIN ARIF SHARRA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 197, DT. 01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
412 23.08.1994 ELBASAN ELBASAN ARIF SHASHAI ARIF SHASHAI 484 M2 BEQIRDARDHA V.412/2 DT 01.12.1995 BASHKP 1924 M2 KOMP ME OBLG 7536 M2 401-416
120 1996 ELBASAN PEQIN ARIF TOSKU MEXHIT TOSKU TRUALL L.CESME NR. 20, DT. 27.05.1998 2100 M2 2100 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE NDERMARJES ELEKTRIKE 01-15
264 1996 ELBASAN PEQIN ARIF XHYRA PEQIN NR. 213, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
50 23.03.1994 ELBASAN PEQIN ARIF, HATIXHE KADIU HATIXHE KADIU V. 98 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
138 31.07.2006 ELBASAN LIBRAZHD ARIF, RRAHMAN GJETA RRAHMAN GJETA TRUALL 31 103 M2 ZK 2446 NR. 70, DT. 21.08.2007 31 103 M2 EL – 4
195 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ARIFE ALLUSHI (HIDRI) 10 DY QENDER, DOREZ V. 402 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
367 30.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD ARTUR MOKRA V. 41 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
152 PA DATE ELBASAN PEQIN ASIM DERISHI V.258 DT 06.12.2002 RREZIM KERKESE 105
124 1996 ELBASAN LIBRAZHD ASIM SKURA TOKE BUJQESORE FSHATI PISHKOSH, KOMUNA QUKES NR. 425, DT. 14.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
330 01.09.1998 ELBASAN ELBASAN ASLLAN CELA AZEM CELA ELBASAN NR. 178, DT 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2388/3, DT 29.08.2008, SHFUQIZIM TE V. 178, DT 11.07.2008, MOSNJOHJE 30
252 30.08.1994 ELBASAN LIBRAZHD ASLLAN KARRIQI PERRENJAS V. 84 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
153 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN ASLLAN PAJA ASLLAN PAJA 417400 M2 V.153 DT 07.09.1999 417400 M2 417400 M2 7
91 1996 ELBASAN LIBRAZHD ASLLAN PROJKU FSHATI STEBLEVE NR. 505, DT. 13.03.2003: REFUZIM KERKESE 483-510+543
79 28.12.1995 ELBASAN ELBASAN ASLLAN TAFANI JAHJA ASLLANI FSHATI RADISHT NR.44, DT.12.03.1996 4000 M2 4000 M2 NR. 281, DT.01.03.2004: NDRYSHIM I V.12 DHE KTH=3101,1 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
7 26.01.2007 ELBASAN ELBASAN ASTRIT LAMCJA ASTRIT LAMCJA ELBASAN NR. 166, DT 08.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1186, DT 21.11.2008, SHFUQIZIM TE V. 166, DT 08.07.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 29
26.01.2007 ELBASAN ELBASAN ASTRIT LAMCJA ASTRIT LAMCJA ELBASAN NR. 245, DT 26.06.2009 236300 M2 84381 M2 151919 M2 29 VENDIMI 245, NUK KA FORME TE PRERE
281 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN AVDI KUQJA SHYQYRI KUQJA 64.8 DY , TOKE BUJQESORE KIBRAKE NR. 281/1, DT 01.12.1999 64800 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
614 22.11.1995 ELBASAN ELBASAN AVDI SALA MAHMUT SALA TRUALL 5000 M2 SINURI KULLAS 614/2 DT. 24.11.1995 5000 M2 611-630
253 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD AVDULLA AZUNI ISAK AZUNI 60 DY V.288 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
27 1997 ELBASAN PEQIN AVDULLA DOKA SKENDER DOKA 110 DY, KULLOTE HASMASHAJ NR. 27, DT 24.11.2000 110 DY 1 – 22
297 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD AVDULLA HIDA V. 384 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
350 27.05.1994 ELBASAN ELBASAN AVDULLA MEMA (ABDULLA) AGIM MEMA TRUALL 2070 M2 L. BRIGADA 17 SULMUESE 350/2 DT. 1.6.1994 1160 M2/350 M2 560 M2 341-360
151 18.03.1996 ELBASAN PEQIN AVDULLA MOLJA AVDULLA MALJA V. 560 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
127 22.11.1999 ELBASAN ELBASAN AVDURRAHIM, RASIM ALUSHI RASIM ALUSHI 1 DY TRUALL LAGJA II NENTORI V. 127/1 DATE 11.02.2000 1000 M2 420 M2 NENI 19 264 M2 NENI 16/A 005-006
88 11.04.2006 ELBASAN AVDYL URUÇI AHMET URUÇI V. 600 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE V. 1190 DATE 21.11.2008, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 600 EL-79
234 01.10.2007 ELBASAN AVNI MUSAJ QAMIL MUSAJ TOKE BUJQ V. 73 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2251/3 DATE 21.10.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
307 23.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD AVNI MUSTA V. 61 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
307 1996 ELBASAN PEQIN AZBIJE LESHI TOKE BUJQESORE PEQIN NR.192,DT.01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
35 1995 ELBASAN PEQIN AZEM BIÇAKU AZEM BIÇAKU V.702 DT 11.07.2003 REFUZOJE KERKESEN 682-702
674 12.04.1994 ELBASAN ELBASAN AZEM FLOQI IKBAL FLOQI NR. 268, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 3093/3, DT. 16.01.2009: SHFUQIZIM I V. 268 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 38
214 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN AZIM PLAKU 22 DY BALEZ 7
468 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN AZIS ELEZI SABRIE ELEZI NR. 557, DT. 12.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
61 19.01.2006 ELBASAN ELBASAN AZIS, RIZA MOLI BUJQES V. 328 DATE 08.10.2007, VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 92 DATE 26.06.2006 DHE KTHIM PER RISHQYRTIM NE QARK EL-16 VENDIMI 92 I QARKUT ELBASAN KA VENDOSUR: NJOHJEN E 14900 M2 NE FSHATIN BUQES, KOMUNA SHIRGJAN
19.01.2006 ELBASAN ELBASAN AZIS, RIZA MOLI HAZIS MOLI TOKE ARE DHE TRUALL 13650 M2, 8000 M2, 600 M2 BUJQES, SHIRGJAN V. 110 DATE 26.11.2007, MOSNJOHJE EL-16
492 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN AZMI QAFLESHI BIHANE QAFLESHI 1 SHTEPI ME KOPESHT L.ASLLANBEJ NR.492/2, DT. 13.01.1995 1175 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE PALLATIT TE SPORTIT S= 65 M2 487-505
27 26.12.1993 ELBASAN ELBASAN AZMI STRINGA AGRON STRINGA TOKE TRUALL NDERTESE NR. 41, DT. 16.11.1995 NDERTESAVE 55000 M2 E DR E PARABLERJES 3-4
332 28.04.1994 ELBASAN ELBASAN BABA RIZAI HAXHI DEDE TRUALL ELBASAN V.342 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
522 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN BAFT DERVISHI BALLKYZ IPEKU (DERVISHI) TRUALL 18000 M2 L. SKENDERBEJ 522/2 DT. 27.02.1996 10800 M2 2730 M2, 490 M2, 2520 M2, 2370 M2, 2200 M2, 500 M2 506-530
67 11.12.2008 ELBASAN LIBRAZHD BAFTJAR DOCI NEZIR DOCI 27666 M2, TRUALL DHE TOKE BUJQESORE 2477 NR. 95, DT 14.04.2009, MOSNJOHJE NR. 368, DT 26.06.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 95, DT 14.04.2009 V. 1575, DT 07.07.2010, RREZIMIN E PADISE 92
312 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BAFTJAR LICI FAIK LICI NR. 237, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2552/3, DT. 15.10.2008: SHFUQIZIM V.237 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
168 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BAFTJAR MOH BASHKIM BERBERI ELBASAN NR. 197, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2398/3, DT 08.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 197, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
21 19.11.1993 ELBASAN PEQIN BAFTJAR SULKJA BAFTJAR SULKJA TRUALL 1300 M2 PEQIN NR. 16, DT. 18.01.1994 1300 M2 E DREJTE PARABLERJE, FABRIKA E MAKARONAVE PER SIP 548 M2 66 – 84
98 05.05.2006 ELBASAN ELBASAN BAFTJAR TAFANI SHKELQIM TAFANI NR. 544, DT. 09.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 70
41 14.07.1999 ELBASAN BAFTJAR TAFANI SHEFQET TAFANI V. 606 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE EL-79
461 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN BAFTJAR VOCI BAFTJAR VOCI 1800 M2, TRUALL L. HAZINADARE NR. 461/2, DT 01.03.1995 340 M2, E DREJT PARABLERJE 500 M2 461 – 486
51 10.11.2008 ELBASAN ELBASAN BAHTJAR RIZA TAHIRAJ BAHTJAR RIZA TAHIRAJ 8000 M2 ELBASAN V.58 DT 03.03.2009 SHPALLJEN E MOSKOPETENCES
219 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BAJAME ISAKU ISUF ISAKU 52000 M2 V.DT 24.04.1998 43327 M2 7
68 31.09.1994 ELBASAN ELBASAN BAJAZIT (MUSA) SENJA BAJAZI SHENJA 5.6 DY, 17.5 DY KLOS V. 36 DATE 12.04.1995 23100 M2 5000 M2 (=2700 + 2300 M2) E DRETA E PARABLERJES 005-006
71 04.06.1995 ELBASAN ELBASAN BAJRAM HIDRI 16 PENDE FSHATI RRASE NR. 34, DT. 06.06.1995 2660 M2 + MULLI 2660 M2 3-4
88 04.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD BAJRAM BAHITI 26 DY KUTUNMAR V. 325 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
280 1996 ELBASAN LIBRAZHD BAJRAM BALLIU BAJRAM BALLIU TOKE LIBRAZHD V.360 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
266 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BAJRAM BEZALI 388 DY DESHIRAN V. 237 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
104 1996 ELBASAN PEQIN BAJRAM BICA TOKE BUJQESORE FSHATI RRUMBULLAK NR. 104, DT. 19.06.1998 25 DY 25 DY 01-20
125 15.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD BAJRAM BLLOSHMI DAUT MEHJA TOKE BUJQESORE 239.5 DYNYM ZK 2970 NR. 64, DT. 15.05.2006 49690 M2 49 690 M2 61 – 69
104 11.04.2006 ELBASAN GRAMSH BAJRAM BRAHA AL BRAHA TOKE BUJQESORE FSHATI SHEN GJERGJAN NR.102, DT. 11.07.2006 3050 M2+25700 M2+5400 M2 101-115
2 16.01.2007 ELBASAN GRAMSH BAJRAM BRAHO ALI BRAHO TOKE ARE 1500 M2 ZK 1842 NR. 19, DT. 16.04.2007 1440 M2 EL – 2
81 1996 ELBASAN PEQIN BAJRAM CELA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 169, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
577 07.02.1995 ELBASAN ELBASAN BAJRAM DOKLE 605 M2 L.SULEJMANIE NR.577/2, DT. 24.11.1995 605 M2 561-585
93 14.04.2006 ELBASAN ELBASAN BAJRAM E ZYBER XHIKA QAMIL E VEIZ XHIKA 450000 M2 1820; 3420 NR. 84, DT. 15.10.2007 302931 M2 61020 M2 241911 M2 114
14.04.2006 ELBASAN ELBASAN BAJRAM E ZYBER XHIKA QAMIL E VEIZ XHIKA NR. 13, DT. 30.01.2008 37584 M2 2336 M2 35248 M2 NR. 357, DT. 07.04.2008: SHFUQIZIM VENDIMI DHE KTHIM PER RISHQYRTIM PRANE ZRKKP 114
14.04.2006 ELBASAN ELBASAN BAJRAM E ZYBER XHIKA QAMIL E VEIZ XHIKA NR.69, DT. 17.03.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 235, DT. 20.05.2009: KTHIM PER RISHQYRTIM ZRKKP 114
14.04.2006 ELBASAN ELBASAN BAJRAM E ZYBER XHIKA QAMIL E VEIZ XHIKA NR.447, DT. 19.09.2012: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE V. 2642, DT 25.02.2014, PRANIMIN E KERKESES, NJOHJE 72000 M2 114
68 11.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD BAJRAM HAJDARI HAMIT HAJDARI 63 DY DARDHE V.276 DT 13.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
137 15.03.1996 ELBASAN PEQIN BAJRAM HOXHA V. 121 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
22 10.09.1999 ELBASAN GRAMSH BAJRAM KARAJ XHEVIT KARAJ PYLL, KULLOTE 100 DYNYM KOMUNA PISHAJ NR. 20, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
102 11.04.2006 ELBASAN ELBASAN BAJRAM KASA ISMAIL KASA TOKE BUJQESORE 41.4 DYNYM NR. 86, DT. 22.10.2007. REFUZIM KERKESE EL – 10
102 11.04.2006 ELBASAN ELBASAN BAJRAM KASA ISMAIL KASA TOKE BUJQESORE ZK.2948 NR.103, DT. 11.07.2006 12.5 DY 12.5 DY 101-115
74 16.03.1995 ELBASAN ELBASAN BAJRAM LAMCJA QAMILE LAMCJA NR. 449, DT 20.08.2008, MOSNJOHJE NR. 3519/4, DT 23.06.2009, SHFUQIZIM TE V. 449, DT 20.08.2008 58
16.03.1995 ELBASAN ELBASAN BAJRAM LAMCJA QAMILE LAMCJA 19720 M2, TOKE SHTEPAJ NR. 1175, DT 28.10.2011, RREZIMIN E KERKESES, MOSNJOHJE 58
155 28.01.1994 ELBASAN ELBASAN BAJRAM PJETRI LAVDRIM PJETRI 1 ARE, 8000 M2, SOT TRUALL L. 11 NENTORI NR. 155/2, DT 16.06.1995 BASHKEPRONESI 80 M2 27 M2 7233 M2 151 – 170
85 30.07.1996 ELBASAN ELBASAN BAJRAM POPA PETREF POPA 75.543 DY, TOKE BUJQESORE GUR I BARDHE NR. 438, DT 15.08.2008, MOSNJOHJE NR. 1126, DT 28.10.2008, LENIEN NE FUQI TE V. 438, DT 15.08.2008 51
92 1996 ELBASAN LIBRAZHD BAJRAM QOLI FSHATI ROSHTAN NR. 497, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
265 1996 ELBASAN PEQIN BAJRAM REXHA V. 114 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
317 04.02.1996 ELBASAN ELBASAN BAJRAM RUSTA BAJRAM RUSTA GREKAN V. 689 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
220 1996 ELBASAN ELBASAN BAJRAM SEMANI DEMIR SEMANI TRUALL ELBASAN V.382 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
119 26.09.2007 ELBASAN BAJRAM SHAHINI SELAJDIN SHAHINI TRUALL, TOKE BUJQ V. 98 DATE 13.06.2009, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1909/3 DATE 19.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
330 27.04.1994 ELBASAN ELBASAN BAJRAM SHENGJERGJI MELEQE, ENVER SHENGJERGJI 18 DY ARE FIERZE V. 330/2 DATE 29.04.1994 5000 M2 5000 M2 8000 M2 171-185 V. 330/2 DATE 29.04.1994 ANULLUAR ME V GJYQESOR NR. 642 DATE 14.04.1995 (KA MARRE FORME TE PRERE)
663 10.09.1996 ELBASAN ELBASAN BALLKYZ DHE MUSTAFA MUZHAQI BESNIK MUZHAQI TRUALL L.ALEJDINE NR. 663/2, DT. 13.09.1996 40 M2 620 M2 649-665
93 28.10.1993 ELBASAN ELBASAN BALLKYZ PERIANA TRUALL L.ALEJDINE NR.93/2,DT. 08.12.1993 360 M2 DHE E DR E BASHKPRONESISE PER LOKALET POSHT PALLATIT 230 M2 84-100
514 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN BALLKYZ QOSJA FITNETE AGOLLI TRUALL 9400 M2 SINORI NARAZARE 514/2 DT. 3.11.1995 9400 M2 506-530
530 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN BALLKYZ QOSJA FITNETE AGOLLI DYQAN 128 M2 BLV. Q. STAFA 530/2 DT. 3.11.1995 506-530
88 31.08.1994 ELBASAN PEQIN BAM CANI MUSTAFA CANI 5000 M2 KOPESHT PEQIN V. 93 DATE 15.11.1995, 5000 M2 5000 M2 51-65
230 17.03.1994 ELBASAN ELBASAN BANU LEKA SHYQYRI LEKA TRUALL LAGJA PARTIZANI NR. 230/2, DT. 27.02.1996 845 M2 225 – 245
375 20.07.1994 ELBASAN ELBASAN BANU NEZIRI(BYLYKU) HATIXHE, ISMETE, NADIRE, BALLKYZ BYLYKU TRUALL SHTEPIE L.ASLLANBEJ NR. 375/2, DT. 26.10.1994 320 M2 361-380
288 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN BANU, FITNETE, HASAN, HARIJE PALLUQI HASAN PALLUQI 1 DYQAN RR. SARACVE NR. 288/2, DT 03.06.1994 15 M2 282 – 300
389 29.07.1994 ELBASAN ELBASAN BANUSH CEPA SELIM CEPA 460 M2, TRUALL L. AQIF PASHA NR. 389/2, DT 16.08.1994 460 M2 381 – 400
260 1996 ELBASAN PEQIN BANUSH IMERI PEQIN NR. 212, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
620 14.12.1995 ELBASAN ELBASAN BANUSH MUSTA YMER MUSTA TRUALL 5900 M2 SINURI KULLAS 620/2 DT. 19.07.1996 5900 M2 611-630
26 10.06.1996 ELBASAN ELBASAN BARDHYL CERENJA BARDHYL CERENJA 42600 M2 V.PROJK VEND 42600 M2 42600 M2 7
98 02.09.1996 ELBASAN ELBASAN BARDHYL GJYLBEGU BARDHYL GJYLBEGU NR. 421, DT 13.08.2008, MOSNNJOHJE 53
102 04.09.1998 ELBASAN ELBASAN BARDHYL MIRAKU IBRAHIM MIRAKU TRUALL ELBASAN V.321 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
164 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BARDHYL PAPAJANI V. 619 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
132 1994 ELBASAN ELBASAN BARIE TARUSHI BARIE TARUSHI TRUALL LIBRAZHD V.41 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
12 06.09.1999 ELBASAN GRAMSH BARJAM SELIMI BARJAM SELIMI TOKE BUJQESORE FSHATI BRASHIK NR. 527, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
110 16.09.1996 ELBASAN BASHKEPRONARTE CAPJA QEMAL ÇAPJA 164000 M2 TOKE BUJQ; 133000 M2 PYLL 1853 GREKAN 2026 KAJAN, 1581 DUSHK V. 13 DATE 03.02.2009, MOSNJOHJE V. 422 DATE 03.08.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-80
16.09.1996 ELBASAN BASHKEPRONARTE CAPJA QEMAL ÇAPJA 50 PENDE 1853 GREKAN 2026 KAJAN, 1581 DUSHK V. 1340 DATE 30.11.2011, MOSNJOHJE EL-80
555 14.11.1994 ELBASAN ELBASAN BASHKIM KADAIFENI BASHKIM KADAIFENI SHTEPI 400 KUT LAGJA SULEJMANIE V.555/2 DT 06.04.1995 40 M2 +BASHKP 531-560
215 31.08.1994 ELBASAN PEQIN BEDRI SHAQIRI NR. 94, DT. 04.07.2003. REFUZIM KERKESE 41 – 52
174 25.03.1996 ELBASAN PEQIN BEDRI SHQARRI V. 140 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
214 15.03.1994 ELBASAN ELBASAN BEDRI, SHEFQET BEJTJA ETJ NDRICIM BEJTJA 400 KUT DHE 50 KUT L.DAUTBEJ SOT SUL POPRI NR.214/2,DT.29.05.1996:RREZIM KERKESE 205-224
51 28.06.1996 ELBASAN BEHEXHET KAFEXHIU BEHEXHET KAFEXHIU ARE 8 +8+16 DY; 1+4+12 PENDE KRYEZJARTH V. 591 DATE 22.09.2009, MOSNJOHJE EL-71
568 28.12.1994 ELBASAN ELBASAN BEHIJE DUDUCI GANIGJEVORRI 206 M2 L.HAZINADARE NR.568/2, DT. 31.05.1995 92 M2 DHE DETYRIM I PAGIMIT TE QERASE PER S=32 M2 20 M2;E DR E PARABLERJES PERS=62 M2 561-585
302 30.05.1994 ELBASAN ELBASAN BEHIJE KOCI QAZIM KASHARI OBJEKTET L.ASLLANBEJ NR.302, DT. 02.12.1994 E DR E PARABLERJES SE OFICINES ME SHESHIN PERKATES 301-320
519 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN BEHIJE TOSKA SHEJNEZ COMO NR. 426, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE 52
664 03.09.1996 ELBASAN ELBASAN BEHIJE VELI BAKOLLI HAJRI SHTIZA TRUALL SINURI STAN KONESH NR. 664/2, DT. 20.09.1996 2652 M2 649-665
252 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BEHXHET ÇELA BEHXHET ÇELA 7
106 5.11.1993 ELBASAN ELBASAN BEHXHET HYDI SANIJE HYDI ETJ SHTEPI 2 KT + TRUALL 595 M2 LAGJA K. ELBASANIT 106/2 DT. 2.12.1993 SHTEPI ME TRUALL 595 M2 SHTEPI ME TRUALL 595 M2 101-118
5.11.1993 ELBASAN ELBASAN BEHXHET HYDI SANIJE HYDI ETJ SHTEPI 2 KT + TRUALL 1675 M2 106/3 DT. 24.12.1993 SHTEPI + TRUALL 1675 M2 SHTEPI ME TRUALL 1675 M2 101-118
122 24.12.1993 ELBASAN ELBASAN BEHXHET KAFEXHIU BEHXHET KAFEXHIU 6000 M2 ASLLANBEJE V.135/4 DT 08.03.1995 PARABLERJE 30 M2 119-135
51 1996 ELBASAN PEQIN BEJTULLA VELA TOKE BUJQESORE FSHATI KARINE NR. 51, DT.26.06.1998 77 DY 77 DY 01-20
99 1994 ELBASAN ELBASAN BEKTASH GOLEMI BEKTASH GOLEMI TRUALL LIBRAZHD 13-55
35 04.05.1998 ELBASAN GRAMSH BEKTASH HYSA HEKURAN HYSA TOKE BUJQESORE FSHATI KODOVJAT NR. 515, DT. 01.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
47 16.04.1996 ELBASAN ELBASAN BELUL DASKU TRUALL ELBASAN V.379 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
268 1996 ELBASAN LIBRAZHD BELUL DOSKU TOKE BUJQESORE FSHATI DAREZ NR.444, DT.20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
253 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN BELUL LLESHI V. 231 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
196 1996 ELBASAN LIBRAZHD BELUL MUKJA TOKE BUJQESORE FSHATI MEXIXE NR. 443, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
105 9.12.1993 ELBASAN ELBASAN BEQIR BAJRAKTARI ABAZALI BAJRAKTARI TRUALL 14000 M2 LAGJA ÇLIRIMI 105/2 DT. 16.12.1993 14000 M2 1120 M2, TE DR. PARABLERJE 5870 M2 101-118
16 10.09.2008 ELBASAN BEQIR BANJA AGRON BANJA 65 M2, 821.5 M2 TRUALL ÇELEPI V. 4 DATE 14.01.2009, MOSNJOHJE V. 593 DATE 20.10.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-80
10.09.2008 ELBASAN BEQIR BANJA AGRON BANJA 61.2 M2, 888 M2 TRUALL LAGJA LUIGJ GURAKUQI V. 4 DATE 14.01.2009, MOSNJOHJE V. 362 DATE 31.07.2011, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: MOSNJOHJE PER 888 M2 DHE MBYLLJE PROCEDIMI PER 61.2 M2 EL-80
356 1996 ELBASAN LIBRAZHD BEQIR BICAKU TOKE BUJQESORE FSHATI QANISHT NR. 445, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
156 1994 ELBASAN ELBASAN BEQIR ÇOTA BEQIR ÇOTA TRUALL LIBRAZHD V.36 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
29 02.10.2008 ELBASAN PEQIN BEQIR E JAKUP KASA QEMAL KASA 337.7 DY, 188.5 DY, 263.5 DY KAJAN, SEFENUR NR. 8, DT 24.01.2009, MOSNJOHJE NR. 158, DT 24.04.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 8, DT 24.01.2009 82
BEQIR GJERGJI BASHKIM GJERGJI TRUALL LAGJA DAUTBEJ NR. 604/2, DT. 17.04.1996 1600 M2. NENI 20, E DREJTE E BASHKEPRONESISE 1040 M2 584 – 610
604 06.07.1995 ELBASAN ELBASAN BEQIR GJERGJI BASHKIM GJERGJI TRUALL LAGJA DAUTBEJ NR. 604/2, DT. 17.04.1996 1600 M2. NENI 20, E DREJTE E BASHKEPRONESISE NE BANESEN 1 KT 584 – 610
15 26.07.1995 ELBASAN PEQIN BEQIR KASEJA FATMIR KASEJA TOKE BUJQESORE 8 HA FSHATI KARINE NR. 15, DT. 26.07.1995 10 765 M2 10 076 M2 66 – 84
53 18.06.2007 ELBASAN GRAMSH BEQIR KOÇI XHEMILE IBRO KTHIM FIZIK GRAMSH NR. 56, DT. 23.07.2007. REFUZIM KERKESE EL – 8
9 02.09.1993 ELBASAN GRAMSH BEQIR KOÇI BEQIR KOÇI 19301 M2 V. 25 DT 06.06.1995 2142 M2 29
15 1994 ELBASAN PEQIN BEQIR KOSEJA TOKE BUJQESORE FSHATI KARIE 01-15 DOSJE PA VENDIM
156 14.09.2000 ELBASAN ELBASAN BEQIR LAMÇE KIMET LAMÇE NR. 525, DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 63
311 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BEQIR LIÇI BEQIR LIÇI TRUALL ELBASAN V.312 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
37 PA DATE ELBASAN ELBASAN BEQIR PLANGARICA FLUTURA PLANGARICA NR. 436, DT 15.08.2008, MOSNJOHJE 51
4 19.03.1993 ELBASAN ELBASAN BEQIR PLANGARICA FLUTURA PLANGARICA NR. 256, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2607/3, DT. 02.10.2008: SHFUQIZIM V. 256 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
69 19.08.1996 ELBASAN ELBASAN BEQIR PLANGARICA BEQIR PLANGARICA TRUALL ELBASAN V.332 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 46
443 29.08.1994 ELBASAN PEQIN BEQIR SELDINI BEQIR SEJDINI 150 M2 ,1050 M2 V.443/2 DT 06.05.1996 150 M2 1050 M2 682-702
410 1996 ELBASAN LIBRAZHD BEQIR TERZIU V. 6 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
136 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN BEQIR, HASAN SHASHAJ IBRAHIM SHASHAJ NR. 482, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
18 PA DATE ELBASAN PEQIN BEQO HORTA RAMAZAN HIDA 14601 M2 V.29 DT 04.07.1995 13637 M2 2588 M2 3727 M2+PARABLERJE NDERT 105
41 1996 ELBASAN ELBASAN BEQO TAFA BEQO TAFA TRUALL ELBASAN V.333 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 45
48 1994 ELBASAN ELBASAN BESIM RESMELI EDMOND RUSMALI 1 SHTEPI L. CLIRIMI NR. 48/2, DT 04.12.1993 270 M2 31 – 50
13 29.01.1992 ELBASAN ELBASAN BESIM, IBRAHIM SHABANAJ ALEJDIN SHABANAJ OBJEKTI HAMAMI I PAZARIT LAGJA LUIGJ GURAKUQI NR. 13/2, DT. 19.10.1993 OBJEKTI HAMAMI I PAZARIT, 1 KT 1 – 13
13 PA DATE ELBASAN PEQIN BEXHET AGOLLI BEXHET AGOLLI 15647 M2 V.33 DT 19.07.1995 15647 M2 755 M2 9732 M2 105
76 26.03.2009 ELBASAN ELBASAN BEXHET ARAPI SULEJMAN ARAPI TRUALL L. HAXHIAS NR. 76, DT 26.03.2009, MOSNJOHJE NR. 120, DT 14.02.2011, LENIEN NE FUQI TE V. 76, DT 26.03.2009 89
152 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN BEXHET GRACENI MEHMET GRACENI 122 DY FSHATI MJEKES NR. 484, DT. 02.10.2012: MOSNJOHJE PRONESIE 112
34 03.10.2008 ELBASAN PEQIN BEXHET HAZIZOLLI FEJZI HAZIZOLLI 591.5 DY GJOLENE NR. 6, DT 19.01.2009, MOSNJOHJE NR. 96, DT 25.03.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 6, DT 19.01.2009 82
458 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN BEXHET LUNIKU SAMI LUNIKU 285 M2 L.ALEJDINE NR.458/2, DT.23.08.1995:RREZIM KERKESE 463-460
606 22.09.1995 ELBASAN ELBASAN BEXHET PAJENGA BEXHET PAJENGA TRUALL LAGJA HAZINADARE NR. 606/2, DT. 27.09.1995 550 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE KINO-KLUBI “METALURGU”, 270 M2 584 – 610
324 06.05.2004 ELBASAN ELBASAN BEXHET VISHKULLI BEXHET VISHKULLI V.290 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 103
12/1 18.10.1993 ELBASAN ELBASAN BEXHET, SHEFQET, XHAFERR ARAPI SHYQYRI ARAPI ARE 7000 M2 LAGJA QEVAN BEJ NR. 12/3, DT. 17.03.1995 4340 M2 2660 M2 1 – 13
336 06.05.1994 ELBASAN ELBASAN BEXHET, SHEFQET, XHAFERR, SULEJMAN ARAPI 20000 M2 ARE V. 336/2 DATE 06.11.1995 6850 M2 3050 M2 DHE E DREJTE PARABLEJE PER SIP 10100 M2 321-340
26 24.10.2000 ELBASAN GRAMSH BIDO ÇONIKU DYLBER ÇONIKU TOKE BUJQESORE FSHATI SKENDERBEGAS NR. 540, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
436 20.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD BILAL ALLA RAHIME ALLA TOKE BUJQESORE 24 DYNYM FSHATI KUTURMAN NR. 470, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
100 26.09.2008 ELBASAN LIBRAZHD BILAL KARRIQI FERID KARRIQI TRUALL 1168 M2 ZK.2924 NR. 112, DT. 26.11.2007 1168 M2 1168 M2 NR.137, DT. 22.02.2008: SHFUQIZIMI I V. 112 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM PRANE ZRKKP 39
26.09.2008 ELBASAN LIBRAZHD BILAL KARRIQI FERID KARRIQI NR.21, DT.28.03.2008 1168 M2 1168 M2 NR. 816, DT. 04.07.2008: SHFUQIZIM I V. 21 DHE KTHIM PER RISHQYRTIM ZRKKP 39
26.09.2008 ELBASAN LIBRAZHD BILAL KARRIQI FERID KARRIQI NR. 612, DT. 24.10.2008:MOSNJOHJE TE 11441 M2 NR. 1348, DT. 22.12.2008: LENIEN NE FUQI TE V. 612, DT. 24.10.2008 39
460 16.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD BILBIL MUCA BILBIL MUÇA 69.3 DY KOSTENJE V.291 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
327 23.06.2004 ELBASAN ELBASAN BILBIL MUSAJ SALI MUSAJ TRUALL ELBASAN V.581 DT 16.09.2008 MOSNJOHJE 104
27 15.06.1996 ELBASAN ELBASAN BUJAR ÇELA ABDULLA ÇELA TRUALL ELBASAN V.387 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
35 25.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD BUJAR GURRA 1500 M2 TOKE ARE TEK VARREZAT E DESHMOREVE LIBRAZHD V. 82 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
165 1996 ELBASAN PEQIN BUKURI KURTI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 165, DT.18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
322 PA DATE ELBASAN ELBASAN BUKURIE RANXHA MIHAL RANXHA V.576 DT 16.09.2008 MOSNJOHJE 68
318 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BUKURIJE GJOSHI BUKURIJE GJOSHI NR. 554, DT. 12.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
133 PA DATE ELBASAN ELBASAN BURBUQE GJEVORI BURBUQE GJEVORI V.573 DT 16.09.2008 MOSNJOHJE 68
169 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN BURBUQE GJORGA MERITA GJORGA 40 DY FSHATI BRADASHESH NR. 666, DT. 29.04.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 120
208 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN BURBUQE MEHDIU V. 227 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
408 22.08.1994 ELBASAN ELBASAN BURBUQE PLANGARICA BURBUQE PLANGARICA 720 M2 QEVANBEJE V.408/2 DT 05.10.1994 760 M2+BASHKPROS 401-416
52 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN BURBUQE SALLA 7 PA VENDIM
15 SKA ELBASAN PEQIN BURHAM ELEZI NR. 20, DT. 17.11.1993:MOSNJOHJE PASURIE TE TUNDSHME 01-15
SKA ELBASAN PEQIN BURHAM ELEZI TRUALL 494 M2 NR. 87, DT. 31.07.1995 494 M2 494 M2 45 M2 01-15
349 05.05.1999 ELBASAN ELBASAN CANE AGO CANE AGO V. 675 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
260 05.07.1996 ELBASAN LIBRAZHD ÇELIKE BARDHI V. 248 DATE 06.12.2002, REFUZIM KERKESE
702 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN ÇERÇIZ MUSAI LUFTIM MUSAI ELBASAN V.485 DT 16.09.2009 SHFQ E V.444
138 17.02.2000 ELBASAN ELBASAN DAFINA BERDUFI VALENTINA BITRI NR. 477, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
439 28.08.1994 ELBASAN ELBASAN DAFINA CULLIKAJ VENIAMIN TERZIU NR. 242, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2553/3, DT. 01.10.2008: SHFUQIZIM I V. 242 SHE MOSNJOHJE PRONESIE 36
302 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN DAJLAN KARAJ NEKI KARAJ NR. 207, DT. 13.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2564/3, DT. 16.10.2008: SHFUQIZIM V.207 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
182 17.06.1996 ELBASAN ELBASAN DALIP CAKO ESTREF CAKO NR. 474, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
165 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN DALIP CANIKU MUHARREM CANIKU TOKE BUJQESORE NR. 43, DT. 06.06.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1949/3, DT. 08.09.2008: SHFUQIZIM VENDIMI 43, MOSNJOHJE PRONESIE 32
71 15.02.1996 ELBASAN PEQIN DALIP HASA SKENDER HASA 159 DY TOKE BUJQ KURTAJ V. 642 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
138 15.03.1996 ELBASAN PEQIN DALIP KARAJ V. 120 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
7 28.06.1993 ELBASAN ELBASAN DALIP LAMÇJA SOVJET LAMÇJA KOPESHT 4 PEND LAGJA DAUTBEJ, LAGJA BRIGADA 17/S NR. 7/2, DT. 28.01.1994 16 000 M2 880 M2, E POSEDON VETE, 880 M2 8280 M2, NENI 21, E DREJTE PARABLERJE OBJEKTI 560 M2 1 – 13
311 30.09.1996 ELBASAN PEQIN DALIP SINANI 60.3 DY TOKE BUJQESORE NR.311, DT.02.03.1999 52.3 DY 52300 M2 01-20
57 02.03.2006E ELBASAN ELBASAN DALIP TAFANI (LAMÇJA) QAMIL LAMÇJA (TAFANI) 5 DY TOKE BUJQ 1893 GRADISHT, BELSH, 3272 SEFERAN V. 118 DATE 14.12.2007, MOSNJOHJE V. 164 DATE 26.02.2008, (ANKUES SUBJKETI): LENIEN NE FUQI TE V. 118 EL-13
116 1996 ELBASAN PEQIN DALIP VARLI PEQIN NR. 203, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
110 24.11.1993 ELBASAN ELBASAN DALIP ZENELI DALIP ZENELI SHTEPI ME OBORR 204 M2 L. ALAJDINE 110/2 DT. 30.12.1993 154 M2, E DR. PARABLERJE 50 M2 101-118
153 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN DALIP, HALIM DHE SHERIF VISHKULLI MISIR VISHKULLI NR. 283, DT.16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 3108/3, DT. 27.11.2008: SHFUQIZIM I V. 283 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 39
169 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN DANE KOPILI ALI KOPILI TRUALL ELBASAN V. 411 DT 13.08.2008 MOSNJOHJE 48
75 1994 ELBASAN ELBASAN DANE LAMÇE RAMAZAN LAMÇE NR. 562, DT. 15.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 66
89 11.04.2006 ELBASAN ELBASAN DANE SHAIPI NAIM SHAIPI 217 DY, TOKE BUJQESORE TRASHAVIC NR. 433, DT 15.08.2008, MOSNJOHJE NR. 1082, DT 02.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 433, DT 15.08.2008, MOSKTHIM PRONEN E NJOHUR ME V. 53, DT 30.12.1997 51
358 15.06.1994 ELBASAN ELBASAN DANE, XHEMILE, MYRTEZA, HATIXHE XHANI STEFAN, NDRIO, JANUZ PLAKU TRUALL 886 M2 ELBASAN 358/6 DT. 12.04.1996 20 M2, 27 M2, 44 M2 450 M2, E DR. PARABLERJE 345 M2 V. 1279, DT 22.05.2009, PRANIMIN E KERKESE PADISE, KTHIM 795 M2, DETYRIM BASHKINE TE PAGUAJ QERANE (NUK KA FORME TE PRERE) 341-360
15.06.1994 ELBASAN ELBASAN DANE, XHEMILE, MYRTEZA, HATIXHE XHANI STEFAN, NDRIO, JANUZ PLAKU TRUALL 162 M2 L. PERVIN AGA 49/2 DT. 1.7.1994 162 M2 341-360
15.06.1994 ELBASAN ELBASAN DANE, XHEMILE, MYRTEZA, HATIXHE XHANI STEFAN, NDRIO, JANUZ PLAKU 49/4 DT. 27.12.1995 – E DR. PARABLERJE PER SIP. 50 M2 341-360
181 PA DATE ELBASAN ELBASAN DASHAMIR STRUGA SHEFQET STRUGA V.516 DT 03.09.2008 MOSNJOHJE 64
84 1996 ELBASAN LIBRAZHD DAUT ASGJETA NR. 504, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
31 10.04.1998 ELBASAN GRAMSH DAUT BENGU GANI BENGU TOKE BUJQESORE 65.1 DYNYM FSHATI POSNOVISHT, KOMUNA KODOVJAT NR. 544, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
365 25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD DAUT ÇOTA FAIK ÇOTA 20 DYNYM TOKE BUJQESORE FSHATI TAGES, KOMUNA QENDER NR. 632, DT. 06.06.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
97 23.12.2008 ELBASAN LIBRAZHD DAUT E SELIM DOSKU EMRO DOSKU 9500 M2, 19250 M2, 27630 M2, 20433 M2, ARE, LIVADH, KULLOTE, TRUALL KOMUNA QENDER NR. 22, DT 09.02.2009, MOSNJOHJE NR. 292, DT 08.06.2009, SHFUQIZIM TE V. 22, DT 09.02.2009, RISHQYRTIM 90
23.12.2008 ELBASAN LIBRAZHD DAUT E SELIM DOSKU EMRO DOSKU 9500 M2, 19250 M2, 27630 M2, 20433 M2, ARE, LIVADH, KULLOTE, TRUALL KOMUNA QENDER NR. 1376, DT 13.12.2011, DEKLARIM MUNGESE JURIDIKSIONI 90
699 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN DAUT ISUF KACA DAUT ISUF KACA TRUALL ELBASAN V. 466 DT 27.08.2008 MOSNJOHJE
3 1993 ELBASAN PEQIN DAUT KAMBER ELEZI DAUT KAMBER ELEZI 663 M2 + 677 M2 PEQIN V.2 DT 09.09.1993 663 M2,677 M2 663 M2 677 M2 101-115
344 30.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD DAUT KURTI AQIF KURTI TOKE BUJQESORE 12.7 DYNYM FSHATI FUNARE, KOMUNA ORENJE NR. 468, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
229 05.07.1996 ELBASAN LIBRAZHD DAUT MANA QAZIM MANA 46.5 DYNYM KOMUNA QENDER NR. 631, DT. 06.06.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
34 20.03.1996 ELBASAN GRAMSH DAUT MIRAKA MIRKO MIRAKA TOKE BUJQESORE 86 DYNYM FSHATI SALT NR. 523, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
547 PA DATE ELBASAN ELBASAN DAUT SULMINA QEFAT SULMINA V.547 DT16.09.2008 MOSNJOHJE 68
180 14.07.2006 ELBASAN ELBASAN DAUT XHAJA HOTI KONI FSHATI LALAJ NR.112, DT. 28.07.2006: REFUZIM KERKESE 101-115
445 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN DEMIR ABDIHOXHA BURBUQE GJERMAKU 3950 M2 TRUALL+750 M2 TRUALL+1520 M2 TRUALL+1780 M2 TOKE BUJQESORE NR.445/2,DT.26.10.1994 3950 M2+750 M2 1520 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER S=1780 M2 436-460
30.08.1994 ELBASAN ELBASAN DEMIR ABDIHOXHA SHPRESA CEKREZI 800 M2+2700 M2 NR.445/4,DT.19.09.1996 800 M2+2700 M2 436-460
59 04.12.2008 ELBASAN ELBASAN DEMIR ABDYL SOPI ALFRED GRACENI 45390 M2 L. SKENDERBEJ NR. 32, DT 16.02.2009, MOSNJOHJE NR. 116, DT 10.02.2011, LENIEN NE FUQI TE V. 32, DT 16.02.2009 88
49 01.07.1996 ELBASAN GRAMSH DEMIR BAJRAMI HODO BARJAMI TOKE BUJQESORE 53.55 DYNYM FSHATI POROÇANS NR. 558, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
11 08.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD DEMIR BALLA RESHIT BALLA PYJE, LIVADHE, KULLOTA NR. 19, DT. 06.12.2002. REFUZIM KERKESE 11 – 44
175 1996 ELBASAN PEQIN DEMIR BASHA PEQIN NR. 218, DT 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
85 1994 ELBASAN PEQIN DEMIR BEHELULI DEMIR BEHELULI 2400 M2 PEQIN V.57 DT 15.06.1995 2400 M2 1800 M2 600 M2 101-115
681 PA DATE ELBASAN PEQIN DEMIR BUNGO DEMIR BUNGO TOKE PEQIN V.681/1 DT 15.02.2000 8000 M2 8000 M2 682-702
23 24.09.2008 ELBASAN PEQIN DEMIR GRIPSHI NEBI GRIPSHI 108 DY, TOKE BUJQESORE 1112, 1748 NR. 250, DT 27.06.2009 108000 M2 108000 M2 96
90 04.03.1996 ELBSAN ELBASAN DEMIR GRIPSHI NEBI GRIPSHI NR. 522, DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 63
7 1993 ELBASAN PEQIN DEMIR GRIPSHI NEBI GRIPSHI SHTEPI, MAGAZIN DHE OBORR NR. 11, DT. 17.11.1993 PRONAVE TE PRETENDUARA KTHIMIN E PASURIVE TE PATUNDSHME 01-15
325 01.06.1998 ELBASAN ELBASAN DEMIR HALILI FAIK HALILI V. 177 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2389/3 DATE 16.10.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-27
22 31.10.2002 ELBASAN ELBASAN DEMIR HYKA HYSEN HYKA NR. 229, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 34
72 23.08.1994 ELBASAN ELBASAN DEMIR HYSKJA 400 M2 LAGJIA E RE NR.72/2, DT.24.08.1994 400 M2 66-83/A
157 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD DEMIR KALOSHI 18 DY ORENJE, BALLGJIN V. 331 DATE 17.01.2003 REFUZIM KERKESE 306-337
55 17.09.2001 ELBASAN ELBASAN DEMIR KAMBER MIROKA SOLO MIROKA TOKE BUJQESORE NR. 368, DT. 04.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
118 15.10.1998 ELBASAN DEMIR KARDHASHI KAMER KARDHASHI 18 DY TOKE BUJQ MENGEL, LABINOT V. 14 DATE 03.02.2009, MOSNJOHJE V. 264 DATE 12.08.2010, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 14 EL-80
273 19.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD DEMIR KARRIQI 66250 M2 TOKE BUJQ PRRENJAS V. 385 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
45 06.08.1996 ELBASAN ELBASAN DEMIR KISHTA DEMIR KISHTA TRUALL ELBASAN V.327 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 45
147 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN DEMIR KULLOLLI ISLAM KULLOLLI 39200 M2, TOKE BUJQESORE LETAN KUSARTH NR. 147/1, DT 16.11.1998 39200 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
117 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN DEMIR KULLOLLI TOMORR KULLOLLI TRUALL, PYLL, LIVADH, KULLOTE ELBASAN V. 102 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2070/3 DATE 25.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-23
216 30.12.2008 ELBASAN ELBASAN DEMIR KULLOLLI TOMORR KULLOLLI SIP E PACAKTUAR NR.1008, DT. 05.07.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 119
365 07.06.2000 ELBASAN ELBASAN DEMIR LEKA FADIL LEKA TOKE BUJQESORE+KULLOT+LIVADH+PYJE FSHATI RECAN KARAKULLOK NR. 39, DT. 17.05.2002 46500 M2 23696 M2+17884 M2 01-25 VENDIMI PA PLAN-VENDOSJE BASHKELIDHUR
87 1996 ELBASAN ELBASAN DEMIR LEKA RUSTEM LEKA TRUALL ELBASAN V. 388 DT 06.08.2008 MOSNJOHJE 49
357 07.05.1996 ELBASAN ELBASAN DEMIR LIKRAMA DEMIR LIKRAMA V. 656 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
175 29.12.2008 ELBASAN GRAMSH DEMIR LLAPUSHI ELTON LLAPUSHI KTHIM TE SIP TE LIRA NGA V. 22, DT 25.05.1995 GRAMSH NR. 84, DT 06.04.2009, MOSNJOHJE NR. 313, DT 12.06.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 84, DT 06.04.2009 V. 1480, DT 05.06.2012 PUSHIMIN E CESHTJES 93
20 16.10.1993 ELBASAN GRAMSH DEMIR LLAPUSHI ETHEM LLAPUSHI 30525 M2 V.22 DT 23.05.1995 21525 M2 29
220 18.03.1994 ELBASAN ELBASAN DEMIR LULE GANI LULE 50 M2 RR.KADRI HOXHA NR.220/2,DT.06.10.1995 50 M2 205-224
2 10.06.2008 ELBASAN PEQIN DEMIR MEMOLLA XHELAL MEMOLLA 9500 M2 TOKE BUJQ V. 637 DATE 31.12.2008, MOSNJOHJE V. 80 DATE 18.03.2009, VENDOSI: LENIE NE FUQI TE V. 637 EL-78
32 ELBASAN PEQIN DEMIR PASH BONATI DEMIR PASH BONATI TOKE BUJQESORE PEQIN RROGOZHINE V.20/1 DT 02.12.1996 TOKE PARABL PER TOKEN PA NUMER
588 10.03.1995 ELBASAN ELBASAN DEMIR SHAQIRI BARDHYL GJYLBEGU SHTEPI 2 KT, TRUALL LAGJA BEQIR CELEPI NR. 588/2, DT. 17.03.1995 SHTEPI 2 KT, OBORR, 1000 M2 800 M2 584 – 610
1 1997 ELBASAN PEQIN DEMIR SINANI BAJRAM SINANI 16.7 DY, KULLOTE BISHQEM FUSHE NR. 1, DT 24.07.1998 16.7 DY 1 – 22
3 03.03.1994 ELBASAN PEQIN DEMIR SKERA (SKENA) LULJETA SKERA 13557 M2 TRUALL V. 3 DATE 02.06.2000 13557 M2 13557 M2 30-50
54 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN DEMIR SULA SALI SULA NR. 472, DT. 27.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 66
248 27.03.1993 ELBASAN ELBASAN DEMIR SULCE DEMIR SULCE 2200 M2 SULEJMANE V.248/2 DT 14.09.1994 2200 M2 119-135
27.03.1993 ELBASAN ELBASAN DEMIR SULCE DEMIR SULCE 2200 M2 SULEJMANE V.248 DT 14.09.1994 2200 M2 119-135
27.03.1993 ELBASAN ELBASAN DEMIR SULCE DEMIR SULCE 2200 M2 SULEJMANE V.120/4 DT 15.04.1993 120 M2 280 M2 119-135
27.03.1993 ELBASAN ELBASAN DEMIR SULCE DEMIR SULCE 2200 M2 SULEJMANE V.120/6 DT 23.08.1995 3280 M2+ KOMP OBLG 1960M2 119-135
117 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD DEMIR TOMA V. 252 DAT 06.12.2002, REFUZIM KERKESE
18 11.03.1996 ELBASAN ELBASAN DEMIR VASKU SAMI VASKU NR. 246,DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2543/3, DT. 16.12.2008: SHFUQIZIM I V. 246 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 36
323 05.04.1998 ELBASAN ELBASAN DEMIR VISHKULLI LYTFI VISHKULLI 71 DY, TOKE BUJQESORE DOSAR NR. 323, DT 14.09.1999 79000 M2 79000 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
104 1996 ELBASAN LIBRAZHD DEMIR ZEVXHET ALLKA TOKE BUJQESORE FSHATI KOTOTESH NR.503, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
170 2007 ELBASAN ELBASAN DEMIR, MUSA LIÇI QAMIL LIÇI TOKE 24 PENDE FSHATI GJERGJAN NR. 63, DT. 03.08.2007. MOSNJOHJE PRONESIE V. 2947, DT 12.04.2010, RREZIMIN E PADISE (NUK KA FORME TE PRERE) EL – 8
433 1996 ELBASAN LIBRAZHD DERVISH ALLIU V. 34 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
11 1994 ELBASAN PEQIN DERVISH BALI EMIN BALI 8000 M2, TRUALL LAZARENJ NR. 11, DT 06.03.2000 8000 M2 8000 M2 85 – 100
45 ELBASAN ELBASAN DERVISH BICAKU HYSEN BICAKU TRUALL NDERTESE BELESH NR. 45/1, DT. 07.09.1999 2000 M2 800 M2 6330 M2 DHE E DR E PARABLERJES 3-4
60 PA DATE ELBASAN ELBASAN DERVISH BIÇAKU DERVISH BIÇAKU SHTEPI 2 KATESHE XHEMI QABIRE V.60/2 DT 14.09.1994 3724 M2 264 M2 2160 M2 50-65
102 09.09.1996 ELBASAN ELBASAN DERVISH BIÇAKU HYSEN BIÇAKU V. 175 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2385/5 DATE 31.10.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-27
176 31.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD DERVISH DEDJA 59 DY QUKES, DRITAJ V. 319 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
176 26.03.1996 ELBASAN PEQIN DERVISH GAXHAJ QERIM GAXHAJ 274 DY GJOCAJ NR. 29, DT 13.02.2009, MOSNJOHJE NR. 229, DT 19.05.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 29, DT 13.02.2009 87
362/2 PA DATE ELBASAN ELBASAN DERVISH KUMRIA ARIF KUMRIA TRUALL 7699 V. 563 DT 15.09.2008 MOSNJOHJE 69
232 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN DERVISH KUMURIJE DERVISH KUMURIJA 5 DY SELVIOS, KLOS V. 557 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
269 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN DERVISH METUSHI DERVISH METUSHI ELBASAN NR. 203, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2563/3, DT 16.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 203, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
110 1996 ELBASAN ELBASAN DERVISH PLAKU SKENDER PLAKU NR. 537, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
128 04.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD DESTAN BOGDANI SADIK BOGDANI 35 DY PRENJAS, FSHATI SKENDERAJ V. 415 DATE 14.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
174 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN DESTAN GEGA ISMET GEGA TOKE BUJQ V. 71 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1928/3 DATE 25.08.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
12 06.08.1998 ELBASAN LIBRAZHD DESTAN GJINI MALIQ GJINI LIVADHE, KULLOTA FSHATI STEBLEVE NR. 35, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
289 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD DESTAN GOLEMI V. 223 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE
31 03.10.2008 ELBASAN LIBRAZHD DESTAN TOCI MALIQ GJINI TOKE ARE, LIVADH 2477 NR. 15, DT 04.02.2009, MOSNJOHJE NR. 301, DT 08.06.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 15, DT 04.02.2009 81
584 24.02.1995 ELBASAN ELBASAN DHIMITER BYKU THOMA, JORGJI BYKU TRUALL LAGJA QEVANBEJE NR. 584/2, DT. 21.04.1995 66 M2 584 – 610
324 20.05.1998 ELBASAN ELBASAN DHIMITER ÇEREKJA DHIMITER ÇEREKJA TRUALL ELBASAN V.292 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 103
622 19.12.1995 ELBASAN ELBASAN DHIMITER DOKA DHIMITER DOKA TRUALL 126 M2 L. PERVIN AGA 622/2 DT. 31.01.1996 126 M2 611-630
42 PA DATE ELBASAN ELBASAN DHIMITER NOSI VLADIMIR NOSI NR. 422, DT 13.08.2008, MOSNJOHJE 53
231 28.09.2007 ELBASAN DHIMITER NOSI EDUART NOSI TRUALL V. 69 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1907/3 DATE 25.08.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
414 22.08.1994 ELBASAN ELBASAN DHIMITER PAPAJANI DHIMITER PAPAJANI LAGJA KALA V.414/2 DT 23.11.1994 300 M2 PARABLER 30 M2 + 78 m2 401-416
166 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN DHIMITER SHUQJA, VASIL SHUQJA ARTAN SHUQJA KTHIM TE SIP TE LIRA NGA V. 385/2, DT 06.09.1994 DHE V. 384/2, DT 06.09.1994, SIP 25000 M2, ARE NARAZANE NR. 494, DT 29.08.2008, MOSNJOHJE NR. 12, DT 10.01.2011, LENIEN NE FUQI TE V. 494, DT 29.08.2008 60
276 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN DHIMITER SHUTERIQI DHIMITER SHUTERIQI TRUALL 300 M2 L. ASLLAN BEJ 276/2 DT. 13.05.1994 300 M2 263-281
24.03.1994 ELBASAN ELBASAN DHIMITER SHUTERIQI DHIMITER SHUTERIQI TRUALL 330 M2 276/4 DT. 24.08.1996 – E DR. PARABLERJE PER SIP. 330 M2 263-281
19 17.04.1996 ELBASAN ELBASAN DHIMITER TOCI DHIMITER TOCI 245800 M2 V. 19/1 DT 14.01.1997 245800 M2 245800 M2 7
15 20.10.1999 ELBASAN GRAMSH DHIMITER ZIU MINELLA ZIU TRUALL FSHATI GRABOVE NR. 69, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
165 23.02.1994 ELBASAN ELBASAN DHIMITRA KANANI DHIMITRA KANANI SHTEPI ME OBORR, 194 M2 L. LUIGJ GURAKUQI NR. 165/2, DT 01.06.1994 80 M2 114 M2 151 – 170
529 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN DHIMOSTEN PAPA JORGJI PAPA NR. 485, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
1993 ELBASAN PEQIN DIELL CANI DIELL CANI 4000 M2 LAGJA XHAMI E PEQINIT V. 10 DATE 12.01.1993 4000 M2 E DREJTA E PARABLERJES SE RROBAQEPSISE 545-597
3 1993 ELBASAN ELBASAN DILAVER ALLAJ FAMILJA ALLAJ NR. 251, DT 15.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2612/3, DT 02.10.2008, SHFUQIZIM TE V.251, DT 15.07.2008, MOSNJOHJE 55
25 01.04.1996 ELBASAN GRAMSH DILAVER LILA HYSNIJE ÇEKREZI TOKE BUJQESORE 18.5 DYNYM FSHATI SHOSEM NR. 541, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
290 10.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD DILAVER ZOGOLLI V. 70 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
169 1994 ELBASAN ELBASAN DILO KORANI DILO KORANI TRUALL LIBRAZHD V.34 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
281 28.06.1994 ELBASAN LIBRAZHD DIVIJE ÇELA 26750 M2 TOKE TRUALL V. 388 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
388 12.08.1994 ELBASAN ELBASAN DONIKA BIBA SPIRO VANGJELI BIBA SHTEPI ME OBORR 144 M2 L. SHENKOLL NR. 388/2, DT 10.02.1995 144 M2 381 – 400
39 06.12.1995 ELBASAN PEQIN DRITAN TOSKU DRITAN TOSKU V. 547 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
560 16.12.1994 ELBASAN ELBASAN DUDIE BLLOSHMI DUDIE BLLOSHMI 300 M2 ASLLANBEJE V.560/2 DT 06.01.1995 PARABLERJE 300 M2 531-560
40 01.11.1996 ELBASAN GRAMSH DULE HYSA KUJTIM HYSA TOKE BUJQESORE 12.5 DYNYM FSHATI POSNOVISHT, KOMUNA KODOVJAT NR. 522, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
431 1996 ELBASAN LIBRAZHD DULE POCI V. 27 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
187 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN DULE ROCI MAKSUT ROCI TOKE BUJQESORE NR. 37, DT. 26.05.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1882/3, DT. 09.09.2008: MOSNJOHJE PRONESIE DHE SHFUQIZIM I V. 37 32
51 25.11.1993 ELBASAN LIBRAZHD DURIM ALLIU V. 88 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
203 1994 ELBASAN ELBASAN DURIM FATUSHE SUBASHI 1 KOPESHT L.ASLLANBEJ NR.203/2, DT. 06.09.1994 398 M2 9004 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE DYQANIT TE VAJGURIT DHE BUKES 186-204
14 16.09.1993 ELBASAN GRAMSH DYLBER MEMA DYLBER MEMA 19539 M2 V. 26 DT 04.07.1995 9645 M2 DHE 9894 M2 5000 M2 5238 M2 29
170 25.02.1994 ELBASAN ELBASAN DYLBERE FLOQI DYLBERE FLOQI DYQAN RR. 11 NENTORI NR. 170/2, DT 25.03.1994 24 M2 151 – 170
75 04.09.2007 ELBASAN ELBASAN DYLBERE FLOQI (TRASHEGIMTARET) LUTFIJE ZABZUNI 24 M2 TRUALL, ISH DYQAN 8521 LAGJA LUIGJ GURAKUQI V. 98 DATE 13.11.2007 24 M2 24 M2 EL-11
405 1996 ELBASAN LIBRAZHD EDUARD BLLOSHMI TOKE BUJQESORE FSHATI SOPAT NR. 447, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
356/1 ELBASAN ELBASAN EDUART NOVI XHAFERR NOVI TRUALL ELBASAN V.339 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
29 20.06.1994 ELBASAN PEQIN EFTIMI KOCAQI DHIMITER KOCAQI TRUALL LAGJA ÇESME NR. 19, DT. 18.01.1994 5000 M2 E DREJTE PARABLERJE TE OBJEKTIT FURRE ELEKTRIKE 66 – 84
460 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN EJUP SULA FERDINAND SULA 3500 M2 L.BRIGADA 17 SULMUSE NR.460/2, DT.10.05.1996 3500 M2 463-460
41 20.06.1996 ELBASAN ELBASAN ELENE PAPAJANI EFGJENI PAPAJANI 90 DY FSHATI BROSHKE NR. 3811, DT. 17.05.2002 90 DY 90 DY 01-25 VENDIMI PA PLANVENDOSJE BASHKELIDHUR
454 25.08.1994 ELBASAN ELBASAN ELEZ KRASNIQI SHKELQIM KRASNIQI NR. 452, DT 20.08.2008, MOSNJOHJE 58
272 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ELISABETA TOPTANI (HASAN BEJ) V. 573 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
430 27.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD ELMAZ DUSHKU 45 DY LUNIK, LETEM V. 326 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
103 1994 ELBASAN PEQIN ELMAZ HASA ELMAZ HASA V. 64 DT 31.07.1995 12000 M2 3000 M2 9000 M2 101-115
188 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN ELMAZ MEMA OSMAN MEMA TOKE BUJQ ELBASAN V. 132 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2267/4 DATE 27.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
233 1996 ELBASAN PEQIN ELMAZ SULA TOKE BUJQESORE FSHATI RRUMBULLAK NR. 233, DT. 22.08.2000 50.8 DY 50.800 M2 01-20
259 05.07.1996 ELBASAN LIBRAZHD EMIN BAHITI V. 74 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
378 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD EMIN BAKALLI KUJTIM BAKALLI V. 376 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
210 30.12.2008 ELBASAN LIBRAZHD EMIN BAKALLI KUJTIM BAKALLI 18000 M2 ZK.2351 DHE 2597 NR. 378, DT. 11.09.2012: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 115
352 02.08.2008 ELBASAN ELBASAN EMIN ÇELA EMIN ÇELA TRUALL ELBASAN V.352 DT02.08.2008 MOSNJOHJE 43
24 1996 ELBASAN ELBASAN EMIN ÇELA EMIN ÇELA TRUALL ELBASAN V. 410 DT 13.08.2008 MOSNJOHJE 48
211 28.09.2007 ELBASAN EMIN DAIU XHINA DAIU TOKE BUJQ V. 70 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2375/3 DATE 21.10.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
67 1994 ELBASAN ELBASAN EMIN DHE KAMBER MEHJA XHELADIN MEHJA 245 M2 L.LUIGJ GIRAKUQI NR.67/2, DT.21.04.1995 128 M2 117 M2 66-83/A
15 PA DATE ELBASAN PEQIN EMIN DUBALI EMIN DUBALI 4.5 DY, KULLOTE PROGER NR. 15, DT 08.06.1999 4.5 DY 1 – 22
197 12.04.1996 ELBASAN PEQIN EMIN DUBALI 7 DY TOKE BUJQESORE NR. 221, DT. 08.06.1999 KOMP FIZIK 7 DY 01-20
83 17.12.1993 ELBASAN ELBASAN EMIN HAXHIADEMI SELAUDIN HAXHIADEMI 4000 M2 L.QEVANBEJ NR.83/2, DT. SKA, E DR E PARABLERJES PER 4000 M2 66-83/A
07.12.1993 ELBASAN ELBASAN EMIN HAXHIADEMI 3600 M2 L.CLIRIMI NR.83/4, DT. 06.10.1995 3600 M2 66-83/A
07.12.1993 ELBASAN ELBASAN EMIN HAXHIADEMI SELAUDIN HAXHIADEMI 642 M2 PORTA E KALASE,RR.MEJHANE NR.83 A/4, DT. 23.09.1996 250 M2 276 M2+116 M2 66-83/A
92 15.03.2006 ELBASAN ELBASAN EMIN HAXHIADEMI EMIN HAXHIADEMI KULLOTE BALEZ V. 16 DT 17.03.2008 465290 M2 72700 M2 392.590 M2 V. 7730, DT 05.07.2013, KONSTATIM E PAVLEFSHMERISE V. 598, DT 21.05.2008, NDRYSHIM TE PIKES A)2 TE V. 16, DT 17.03.2008, KTHIM 28870 M2, 21600 M2 105
667 26.09.1996 ELBASAN ELBASAN EMIN MALOKU HAXHI E MILOT MALOKU SHTEPI 212 M2 L.ISH-DAUT BEJ NR.12, DT. 27.06.2002 212 M2 58 M2 154 M2 01-25
144 05.07.2002 ELBASAN ELBASAN EMIN PALLUQI SEFIGJE PALLUQI TRUALL 24 DYNYM ZK 8523 NR. 74, DT. 11.09.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 9
20 11.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD EMIN POPA TOKE BUJQESORE FSHATI XHYRE NR. 429, DT.14.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
105 ELBASAN PEQIN EMIN SHYQYRI ÇOLLAKU EMIN SHYQYRI ÇOLLAKU 4800 M2 PEQIN V. 83 DT 29.09.1995 4800 M2 4800 M2 101-115
52 03.09.1996 ELBASAN PEQIN EMIN, NEXHIP HAXHIADEMI SELAUDIN HAXHIADEMI NR. 78, DT 01.04.2009, MBYLLJE PROCEDIMI 89
121 20.09.1996 ELBASAN ELBASAN EMIN, NEXHIP HAXHIADEMI SELAUDIN HAXHIADEMI ELBASAN NR. 79, DT 01.04.2009, MBYLLJE PROCEDIMI 89
4 19.06.1992 ELBASAN ELBASAN EMINE BALLA EMINE BALLA KOPESHT 1256 M2, 243 M2 LAGJA SHKUMBINI NR. 4/2, DT. 05.10.1993 1256 M2 243 M2 1 – 13
111 24.12.2008 ELBASAN ELBASAN EMINE DARDHA (CERRANGA) ISMAIL CERRANGA 103.53 M2, TRUALL 8521 NR. 165, DT 06.05.2009 103.53 M2 103.53 M2 93
145 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN EMINE DULA EMINE DULA V. 623 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESEREFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
62 27.06.1994 ELBASAN PEQIN EMINE HAREÇANI PEMBE HAKBALLA 1875 M2; 5660 M2 TRUALL LAGJA XHAMI V. 51 DATE 29.12.1994 1875 M2; 5660 M2 30-50
440 22.08.1994 ELBASAN ELBASAN EMINE HAXHIHYSENI FLUTURA HAXHIHYSENI 400 M2 L.HAZINADARE NR.440/2, DT.11.11.1994 400 M2 436-460
587 17.07.2009 ELBASAN ELBASAN EMINE MOLLSI(TABAKU) PRANVERA MUSTAFA BOGDANI TRUALL 600 M2 ZK.8521 NR. 224, DT. 15.06.2009 487 M2 487 M2 NR. 213, DT.22.01.2013: DEKLARIM MUNGESE JURIDIKSIONI 111
151 27.01.1994 ELBASAN ELBASAN EMINE, JETA, JALLDYZ HOSTOPALLI JALLDYZ DAKLI (HOSTOPALLI) SHTEPI ME OBORR L. ALEJDINE NR. 151/2, DT 28.01.1994 SHTEPI, OBORR, 228 M2 228 M2 151 – 170
38 10.09.1993 ELBASAN ELBASAN EMINE, OSMAN ARAPI SAJMIR SEJDINI SHTEPI ME OBORR L. BEQIR DARDHA NR. 38/2, DT 01.03.1995 155 M2 35 M2 31 – 50
130 1996 ELBASAN PEQIN ENRIK SALLA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 200, DT. 01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
390 30.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD ENVER ALLA V. 56 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
191 1996 ELBASAN LIBRAZHD ENVER KARAJ TOKE BUJQESORE FSHATI KOTOTESH NR.442, DT.20.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
265 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ENVER KUÇUKU V. 54 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
56 22.06.2007 ELBASAN LIBRAZHD EQEREM LEKA ISMAIL LEKA 217 DY PYLL, 170 DY TOKE BUJQ TRROJE V. 73 DATE 07.09.2007, MOSNJOHJE V. 470 DATE 19.11.07 (ANKUES SUBJETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 73 DT. 07.09.1997. EL-12
62 25.07.2007 ELBASAN LIBRAZHD ESMA, XHEZAIR KARRIQI SOKOL KARRIQI TRUALL 18 650 M2 ZK 2924, PRRENJAS NR. 65, DT. 07.08.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 8
7 04.10.2005 ELBASAN GRAMSH ESTREF GURI ESTREF GURI AVNI GURI PYLL DHE KULLOTE QERRETR PISHAJ, V. 103 DATE 15.11.2007, MOSNJOHJE V. 428 DATE 29.04.2008, ANKUES SUBJEKTI, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 103 DT. 15.11.2007; V. 302 DATE 28.09.2007 (PER KUNDERSHTIMIN E V. 20 DT. 6.2.06 TE KKKP, VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 20 DT. 6.2.06 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-17 V. 20 DATE 06.02.2006 TE KKKP, KA VENDOSUR: NJOHJEN E 218050 M2 PYLL DHE KULLOTE , NDODHUR NE FSHATIN QERET.
19 15.11.2005 ELBASAN ELBASAN ET’HEM LULJA, RIZA LULJA, RAZIJE SHYPHEJA ET’HEM LULJA TRUALL 590 M2 ZK 8521 NR. 27, DT. 21.05.2007 200 M2 200 M2 EL – 5
80 30.08.1994 ELBASAN PEQIN ET’HEM SUFALI KADRI SUFALI 7098 M2 TRUALL 5733 M2, 1365 M2 LAGJA XHAMI NR. 21, DT. 15.11.1995 7098 M2 5733 M2 1365 M2 16 – 32
07.12.1993 ELBASAN ELBASAN ETHEM HAXHIADEMI 1450 M2 L.QEMAL STAFA NR. 83/8, DT.9.08.1996 1450 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER 230 M2 66-83/A
110 26.07.2010 ELBASAN ELBASAN ETHEM KADRI SUFALI ETHEM KADRI SUFALI 237480 M2 CELHAKAJ V.541 DT 08.09.2008 SHTYRJE AFATI
45 PA DATE ELBASAN PEQIN ETHEM ULLORJA FATOS LATIFI V.577 DT 16.05.2003 RREZIM KERKESE 105
375 1996 ELBASAN LIBRAZHD FADIL ALLIU FADIL ALLIU TOKE V.350 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
60 29.06.1994 ELBASAN PEQIN FADIL BEHELULI FIQIRI BEHELULI 2671 M2 TRUALL LAGJA TEQE V. 44 DATE 15.011.1994 2671 M2 30-50
294 1996 ELBASAN PEQIN FADIL DELIU TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 198, DT. 01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
39 22.02.1994 ELBASAN PEQIN FADIL DUBALI TRASH. FADIL DUBALI 2700 M2 LAGJA ÇESME NR. 33, DT. 11.07.1994 2700 M2 16 – 32
81 24.10.1993 ELBASAN ELBASAN FADIL DUBALI FADIL DUBALI 250 M2 NR.81/2, DT. 27.10.1995 200 M2 50 M2 66-83/A
305 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN FADIL GJOSHI RAKIP GJOSHI TRUALL ELBASAN V.334 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 45
659 09.08.1996 ELBASAN ELBASAN FADIL GURMANI ENVER GURMANI TRUALL L.ASLLANBEJ NR. 659/2, DT. 16.08.1996 1870 M2 130 M2 649-665
37 1995 ELBASAN PEQIN FADIL HASA TOKE-BUJQESORE FSHATI KURTAJ NR.37, DT. 18.02.2000 53.8 DY 53800 M2 01-20
103 1996 ELBASAN PEQIN FADIL MAÇI FADIL MAÇI 20 DY PEQIN V.103 DT 20.01.1998 20 DY PA NUMER
93 31.08.1994 ELBASAN PEQIN FADIL SALLUFI PETRIT SALLUFI 21500 M2 TRUALL V. 93 DATE 26.06.1998 21500 M2 21500 M2 30-50
103 1996 ELBASAN LIBRAZHD FADIL TOCI FADIL TOCI TOKE LIBRAZHD V.366 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
63 1993 ELBASAN ELBASAN FADILE HAQAQI FADILE HAQAQI TRUALL LAGJA AJEDINE V.63/2 DT 06.12.1993 201 M2 201 M2 50-65
202 25.09.2007 ELBASAN FAIK HASTOPALLI YALLDYZ DAKLI V. 59 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1895/3 DATE 05.09.2008 (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-14
201 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN FAIK HASTOPALLI JALLDYZ HASTOPALLI TOKE BUJQESORE NR. 45, DT. 09.06.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1891/3, DT. 16.09.2008: SHFUQIZIM I V. 45 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 32
2 12.11.1996 ELBASAN LIBRAZHD FAIK KAPRI LUAN KAPRI LIVADHE, KULLOTA, PYJE FSHATI STAVRAJ NR. 37, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
472 20.08.1998 ELBASAN LIBRAZHD FAIK LIÇI V. 15 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
FAIK LILA VULLNET LILA TRUALL 1680 M2 LAGJA TEQE NR. 74, DT. 26.07.1995 1680 M2 252 M2 1428 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 66 – 84
455 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD FAIK MJESHTRI 11 DY ORENJE, ZADROJSHE KATUND V. 306 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 306-337
118 09.06.2006 ELBASAN FAIK POLISI SAFET POLISI V. 594 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE EL-71
129 01.12.1999 ELBASAN ELBASAN FAIK SHKALLA SALI SHKALLA TRUALL ELBASAN V.400 DT 11.08.2008 MOSNJOHJE 49
556 18.11.1994 ELBASAN ELBASAN FAIK SKENDER HAXHIYMERI FAIK SKENDER HAXHIYMERI TRUALL DYQANI RRUGA SKENDERBEJ V.556/2 DT 15.02.1995 20 M2 531-560
359 25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD FAIRE ALLA 13 DY ORENJE, KUTURMAN V. 323 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
60 01.07.1997 ELBASAN ELBASAN FAMILJA BIZA SHFUQIZIM I V.59 NR. 184, DT. 28.07.2006: LENIEN NE FUQI TE V.59 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11 V.59 NUK NDODHET NE DOSJE
1 02.08.1993 ELBASAN ELBASAN FAMILJA BUNGA BULENT BUNGA TRUALL PRANE SHKUMBINIT TE ELBASANIT KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2 DOSJE PA VENDIM
168 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN FAMILJA KAJANAKU FATJON KAJANAKU ELBASAN V. 77 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1903/3 DATE 19.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
162 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN FAMILJA SRINGA GENCI STRINGA TRUALL ELBASAN V. 80 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1902/3 DATE 19.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
163 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN FAMILJA STRINGA GENCI STRINGA V. 74 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1925/9 DATE 08.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
161 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN FAMILJA STRINGA GENC STRINGA TRUALL ELBASAN V. 100 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2268/3 DATE 14.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-23
164 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN FAMILJA STRINGA GENC STRINGA TRUALL ELBASAN V. 101 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2270/4 DATE 30.12.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-23
490 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN FAMILJA TRUNGU SEFEDIN TRUNGU DYQAN L.LESHNAVE NR. 490, DT. 23.09.1998 64 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
30.08.1994 ELBASAN ELBASAN FAMILJA TRUNGU SEFEDIN TRUNGU NR.490/1, DT. 23.09.1998 64 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
30.08.1994 ELBASAN ELBASAN FAMILJA TRUNGU SEFEDIN TRUNGU NR.490/2, DT. 23.09.1993 4860 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
30.08.1994 ELBASAN ELBASAN FAMILJA TRUNGU SEFEDIN TRUNGU NR.490/3, DT. 25.01.2000 3446 M2 178 M2 200 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
84 07.08.1996 ELBASAN ELBASAN FANI ZAK PELEGRIU FANI PELEGRIU NR. 489, DT 28.08.2008, MOSNJOHJE 56
150 19.07.2000 ELBASAN FANIE CAKALLI STEFAN CAKALLI V. 583 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE EL-72
213 1996 ELBASAN PEQIN FARASETE LLUCE FERASETE LLUCE TOKE BUJQESORE V.213 DT 19.06.1998 22 DY 22 DY PA NUMER
247 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD FARIE CANI 16500 M2 TOKE ARE ORENJE, FUMARES V. 412 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
218 28.09.2007 ELBASAN FARIJE PLANGARICA QAZIM QOSHI V. 48 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2045/3 DATE 29.09.2008, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-14
71 29.01.1996 ELBASAN ELBASAN FARUSHE CONIKU FARUSHE CONIKU TRUALL ELBASAN V.323 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 45
43 23.12.1993 ELBASAN GRAMSH FATBARDHA CONIKU FATBARDHA CONIKU V. 10 DT 29.09.1994 MBYLLJE PROCEDIMI 29
253 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN FATIME ÇAKULLI FATIME ÇAKULLI 185 M2 V.253/2 DT 15.06.1994 115 M2 70 M2 246-262
346 1996 ELBASAN ELBASAN FATIME E RUZHDI HASEIKU BEXHET HASEIKU NR. 210, DT. 13.07.2008: MBYLLJE PROC NR. 2561/3, DT. 31.10.2008: SHFUQIZIM I V.210 DUKE MOS NJOHUR PRONESINE 31
20 (1406) 18.09.2008 ELBASAN ELBASAN FATIME E RUZHDI HASENIKU BEHXHET HASENIKU 80000 M2, ARE QAFSHKALLE NR. 68, DT 17.03.2009, MOSNJOHJE NR. 673, DT 03.11.2009, SHFUQIZIM TE V. 68, DT 17.03.2009, KTIM PER RISHQYRTIM 86
20 (1406) 18.09.2008 ELBASAN ELBASAN FATIME E RUZHDI HASENIKU BEHXHET HASENIKU 80000 M2, ARE QAFSHKALLE NR. 1287, DT 16.11.2011, MOSNJOHJE 86
182 29.03.1996 ELBASAN PEQIN FATMIR KOSEJA V. 133 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
204 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD FATMIR OMERI 43.7 DY POLIS QENDER V. 416 DATE 14.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
5 10.08.1993 ELBASAN ELBASAN FATOS BALI ETJ TRUALL 18250 M2 FSHATI BELESH NR.8, DT. 21.09.1993 E DR E BASHKEPRONESISE 18250 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
92 1994 ELBASAN PEQIN FATUSH KAJAZI ADEM FAREDIN KAJAZI 5000 M2, TRUALL PEQIN NR. 66, DT 20.07.1995 5000 M2 2790 M2 SI DHE E DREJT PARABLERJE 85 – 100
91 28.10.1993 ELBASAN ELBASAN FATUSH LABINOTE ARE SINURI”BELERBEJ” NR. 91/2, DT. 26.01.1994 2500 M2 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTEVE 84-100
102 11.05.2006 ELBASAN ELBASAN FATUSH RRASA ZIBUSH JAUPI NR. 221, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 20600/3, DT. 13.10.2008: SHFUQIZIM I V. 221 DUKE MOSNJOHUR PRONESINE 34
553 07.11.1994 ELBASAN ELBASAN FATUSHE IBERSHIMI FATUSHE IBERSHIMI 560 M2 ASLLANBEJE V.553/2 DT 16.11.1994 200 M2 360 M2 531-560
536 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN FATUSHE VYSHKA FATUSHE VYSHKA 2028 M2 BELERBEJE V.536/2 DT 14.04.1995 2028 M2 531-560
30.08.1994 ELBASAN ELBASAN FATUSHE VYSHKA FATUSHE VYSHKA 2028 M2 BELERBEJE V.536/4 DT 30.05.1996 112 M2 531-560
159 03.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD FEIM LEKA 12.5 DY ORENJE, ZADROJSHE KATUND V. 333 DATE 17.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
287 1996 ELBASAN PEQIN FEJZO BALOSHI TOKE BUJQESORE PEQIN NR.177, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
349 27.05.1994 ELBASAN ELBASAN FEJZO MEÇE GEZIM MEÇE TRUALL 300 M2 L. BRIGADA 17 SULMUESE 349/2 DT. 1.6.1994 110 M2 90 M2 341-360
99 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN FEJZULLA GURONJAKU TRUALL L.HAZINADARE NR.99/2, DT. 31.03.1994 160 M2 DHE BASHKEPRONESIA PER LOKALET 84-100
21 12.03.1996 ELBASAN GRAMSH FEJZULLA KOÇI AVNI KOÇI TOKE BUJQESORE FSHATI GRAMSH NR. 342, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
82 1996 ELBASAN LIBRAZHD FEJZULLA KULLOLLI STRAVAJ, GAFERR V. 267 DATE 13.12.2002, REFUZIM KERKESE
80 27.10.1993 ELBASAN ELBASAN FEJZULLA MIRAKU TRASHEGIMTARET E TIJ 531 M2 L.KALA NR.80/2, DT. 27.04.1994 531 M2 66-83/A
176 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN FERAT KOKONOZI DHIMITER KOKONOZI TRUALL ELBASAN V. 116 DATE 20.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1964/3 DATE 15.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-23
124 19.08.1999 ELBASAN ELBASAN FERDIAND KADIU BASHKIM KADIU TRUALL NR.SKA, DT.SKA 8500 M2 1920 M2 E DR E PARABLERJES PER ZYRA KOPERATIVE KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
72 PA DATE ELBASAN PEQIN FERDINAND PRENI FERDINAND PRENI V.105 DT 07.11.2003 RREZIM KERKESE 105
101 1995 ELBASAN PEQIN FERDINANT MUHARREM DUBALI FERDINANT DUBALI 4100 M2 PEQIN V.68 DT 20.07.1995 4100 M2 4100 M2 101-115
273 1996 ELBASAN PEQIN FERHAT CELA PEQIN NR. 215, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
393 15.09.1994 ELBASAN ELBASAN FERHAT SHAHINI FERHAT SHAHINI KOPESHT 500 M2 L. DRUNI KALA NR. 393/2, DT 24.08.1994 54 M2 422 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 24 M2 381 – 400
168 24.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD FERIDE CEKANI 1500 M2 TOKE E SHNDERRUAR NE TRUALL POLIS V. 87 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
218 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD FERIDE KAFAZI 63 DY POLIS QENDER V. 403 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
366 08.07.1994 ELBASAN ELBASN FERIDE NAIM, AGIM TOQI TRUALL I NJE SHTEPIE L.DYLGJERHYSEN NR. 366/2, DT. 13.07.1994 40 M2 361-380
308 14.11.1995 ELBASAN LIBRAZHD FERIK BELKA 660 M3 TRUALL SKOSKE V. 89 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
165 23.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD FERIK KRYEMADHI V. 81 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
51 1996 ELBASAN LIBRAZHD FERIT BALLA FERIT BALLA TOKE LIBRAZHD V.362 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
309 12.03.1996 ELBASAN ELBASAN FERIT DAIU SHEFQET DAIU TRUALL L.SPAIKORE NR. 309,DT. 26.03.1996 1500 M2 301-320
102 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD FERIT PIRUSHI (Pinushi) 5.2 DY STENLEVE V. 309 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 306-337
163 1996 ELBASAN LIBRAZHD FERIT RESHKA NR. 494, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
SKA ELBASAN ELBASAN FETA, SHEFQET BIZA TRUALL FSHATI LLIXHE NR. 59, DT.17.02.2000 10500 M2 6070 M2 KOMP NE NATYRE 670 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2 V.137, DT.17.05.2001 NUK NDODHET NE DOSJE
156 1996 ELBASAN LIBRAZHD FETAH GJURA TOKE BUJQESORE FSHATI KUTURMAN NR. 431, DT. 14.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
501 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN FETAH E HATIXHE EHMERCIU SHABAN RAMA 1 ARE L.BELERBEJ NR.501/2, DT. 23.03.1995 1800 M2 +120 M2+416 M2 864 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE FRIGORIFERIT DHE OBJEKTEVETE TE FABRIKES KONSERVORE 487-505
49 12.01.1996 ELBASAN PEQIN FETAH GJOSHI SHEFIT GJOSHI 114 DY TOKE BUJQ GJOCAJ V. 678 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
128 1994 ELBASAN ELBASAN FETAH MUCA FETAH MUCA TRUALL LIBRAZHD V.13 DT 12.07.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
37 12.04.2007 ELBASAN LIBRAZHD FETAH, HAMDI, VESEL KARRIQI GJYLADIN KARRIQI KTHIM FIZIK 3670 M2 ZK 2924, PRRENJAS NR. 53, DT. 14.07.2007 3670 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE REP. MEKANIK ME SIP. 55 M2, REP. FONDERISE 187.5 M2 EL – 7
206 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN FILE DUNGA FILE DUNGA V. 684 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
359/1 19.01.2000 ELBASAN ELBASAN FILIP E ZAKE TULLUMI SOKRAT TOLLUMI NR. 181, DT 19.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2381/3, DT 22.11.2008, SHFUQIZIM TE V. 181, DT 19.07.2008, MOSNJOHJE 30
46 15.04.1994 ELBASAN PEQIN FILIP PANXHI FILIP PANXHI 682-702
154 18.05.2000 ELBASAN FILIP TOLLUMI SOKRAT TOLLUMI V. 607 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE EL-79
324 PA DATE ELBASAN PEQIN FIQIRI BEHELULI FIQIRI BEHELULI 682-702
163 22.01.2001 ELBASAN ELBASAN FIQIRI ÇILI FIQIRI ÇILI TRUALL ELBASAN V.325 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 45
215 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD FIQIRI ÇOTA 30 DY ORENJE KUTURMARI V. 411 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
429 27.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD FLUTFI MALIQ OZUNI V. 69 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
187 09.03.1994 ELBASAN ELBASAN FOTI PAPAJANI MIRKO KOLE 4 ARA SINURI KULLAS NR.187/2, DT. 16.11.1994 4910 M2 6550 M2 186-204
236 23.01.1994 ELBASAN ELBASAN FUAT BICAKU SEMIJE, HEDIJE BICAKU NDERTESE 3 KT 290 M2, LAGJA SULEJMANIE NR. 236/2, DT. 29.04.1994. NDERTESE 3 KT (ISH HOTELI “GRAND” 225 – 245
232 1996 ELBASAN PEQIN GALIP GRIPSHI PEQIN NR. 220, DT 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
107 1994 ELBASAN PEQIN GALIP GRIPSHI TRUALL 3000 M2 PEQIN 66 – 84 PA VENDIM
354 3.6.1994 ELBASAN ELBASAN GANI BUNGO EDUART NOSI, LEKA BUNGO MAGAZE 128 M2 L. HAZINADARE 354/2 DT. 24.06.1994 MAGAZE ME SIP. 128 M2 341-360
424 26.09.1994 ELBASAN ELBASAN GANI BUNGO LEKA BUNGO SHTEPI 2 KATESHE DHE ARE LAGJA DAUTBEJ, PERVINAGA V. 424/2 DATE 14.04.1995 SHTEPIA ME OBORR 120 M2 (NENI 7); 500 M2 NENI 19 6500 M2 + 100 M2 416-435
116 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD GANI CANI V. 73 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
409 1996 ELBASAN LIBRAZHD GANI ÇELA V. 7 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
255 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN GANI ÇELA GANI ÇELA TRUALL ELBASAN V.313 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
438 20.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD GANI ÇOTA VELI ÇOTA TOKE BUJQESORE 95 DYNYM FSHATI KOKREVE NR. 467, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
20 22.08.1997 ELBASAN PEQIN GANI DUDIA V. 45 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
230 13.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD GANI GJEKOLA (GJOKOLA) 40 DY KUTURMAN V. 222 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE
24 19.11.1993 ELBASAN PEQIN GANI GRIPSHI 3 DY TRUALL LAGJA ÇESME V. 21 DATE 18.01.1994 3000 M2 30-50
10 28.08.1993 ELBASAN ELBASAN GANI HAJDARI BUJAR HAJDARI KOPESHT LAGJA ALAJDINE NR. 10/2, DT. 23.03.1994 90 M2 410 M2 1 – 13
259 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN GANI HAZIZOLLI 220 DY KOPESHT DHE ARE GURAS V. 235 DATE 25.09.1996, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
134 1994 ELBASAN ELBASAN GANI HOXHA GANI HOXHA V.14 DT 12.07.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
117 1996 ELBASAN PEQIN GANI HOXHA GANI HOXHA 6100 M2 PEQIN V.117 DT 17.11.1998 6100 M2 6100 M2 PA NUMER
266 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD GANI KARIQI V. 10 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
139 24.01.1994 ELBASAN ELBASAN GANI LAMI GANI LAMI TRUALL 1200 M2 LAGJA 35 VJETORI NR. 139/2, DT. 11.02.1994 1200 M2, 470 M2 QE E POSEDON VETE NENI 17, 20, NE BASHKEPRONESI PER SIP. 730 M2 136 – 150
30 1995 ELBASAN PEQIN GANI LULI V. 115 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
173 25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD GANI MUCA GANI MUCA 2700 M2, ARE ARREZ NR. 467, DT 27.08.2008, MOSNNJOHJE NR. 3624/4, DT 12.06.2009, SHFUQIZIM TE V. 467, DT 27.08.2008, MBYLLJE PROCEDIMI 60
25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD GANI MUCA GANI MUCA 2700 M2, ARE ARREZ NR. 1268, DT 14.11.2011, MOSNJOHJE 60
258 1996 ELBASAN ELBASAN GANI OMERI GANI OMERI TRUALL ELBASAN V.296 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 47
146 13.01.1994 ELBASAN ELBASAN GANI SHEHU SULEJMAN SHEHU TRUALL 512 M2 LAGJA PERVINAGA NR. 146/2, DT. 30.06.1995 512 M2 136 – 150
197 PA DATE ELBASAN ELBASAN GANI SHESHI REXHEP SHESHI V. 517 DT 04.09.2008 MOSNJOHJE 64
96 06.03.1996 ELBASAN ELBASAN GANI SINANI GANI SINANI NR. 416, DT 13.08.2008, MOSNJOHJE NR. 3184/5, DT 27.04.2009, SHFUQIZIM TE V. 416, DT 13.08.2008, MBYLLJE PROCEDIMI 53
74 1996 ELBASAN PEQIN GANI SULKJA VATH SULKJA 23 DY TOKE BUJQ 1338 KURTAJ, PEQIN V. 72 DATE 30.05.2006 23 DY KULLOTE NENI 6 + 29.5 DY TOKE BUJQ 23 DY KULLOTE 29.5 DY TOKE BUJQ 70-75
308 08.01.2002 ELBASAN ELBASAN GANI VENARI RRAPUSH VENARI NR. 193, DT 12.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2380/3, DT 04.11.2008, SHFUQIZIM TE V. 193, DT 12.07.2008, MOSNJOHJE 28
175 14.06.2006 ELBASAN ELBASAN GANI, ALI, FATIUSH, SABIRE BUNGA; TAJAR ZYLFI; HAXHIRE ÇIFTJA ORLAND ALLAJ 12 PENDE TOKE BUJQ SHIRGJAN V. 11 DATE 22.01.2008, MOSNJOHJE V. 444 DATE 29.04.2008, LENIEN NE FUQI TE V. 444 EL-18
316 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN GENC SULÇEBE V. 606 DATE 23.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
425 02.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD GEZIM HALILI V. 75 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
119 25.06.1999 ELBASAN ELBASAN GEZIM HOXHA GEZIM HOXHA TRUALL ELBASAN V.302 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 47
63 07.03.2006 ELBASAN ELBASAN GEZIM PEPA MUHARREM, BAJAME PEPA NR. 52, DT. 25.04.2006. REFUZIM KERKESE 41 – 52
98 ELBASAN ELBASAN GEZIM ZENELI TRUALL ELBASAN V.401 DT 11.08.2008 MOSNJOHJE 49
22 PA DATE ELBASAN PEQIN GOJARD DAIU GOJARD DAIU V.720 DT 07.11.2003 RREZIM KERKESE 105
10 09.02.2007 ELBASAN ELBASAN GONXHE PRENÇI NAJDA PEPLEKAJ TRUALL 220 M2 ZK 8522 NR. 26, DT. 17.05.2007 210 M2 210 M2 EL – 5
78 03.04.2006 ELBASAN GRAMSH GORI BUSHI SOTIR BUSHI NR. 48, DT. 12.04.2006. REFUZIM KERKESE 41 – 52
391 15.08.1994 ELBASAN ELBASAN GRIGOR BUDA KOSTANDIN BUDA 8800 M2, TRUALL KULLAS NR. 391/2, DT 01.02.1995 8800 M2 381 – 400
127 24.09.1996 ELBASAN ELBASAN GRIGOR BUDA KOSTANDIN BUDA NR.218, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2596/3, DT. 12.01.2009: SHFUQIZIM I V. 218 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
127 24.09.1996 ELBASAN ELBASAN GRIGOR BUDA SHEGUSH BUDA 592900 M2 FSHATI BRADASHESH NR. 218, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 386, DT.11.09.2012: MOSNJOHJE PRONESIE 115
115 08.06.2006 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NASI SKENDER KOSTURI 53000 M2 PYLL DHE ARE 3633 TREGAN V. 14 DATE 01.02.20008 53000 M2 32800 M2 20160 M2 EL-18
179 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TOKE ARE ELBASAN V. 122 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2256/3 DATE 01.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
180 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TOKE ARE ELBASAN V. 123 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2265/3 DATE 21.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
181 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TOKE ARE ELBASAN V. 124 ADTE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2257/3 DATE 21.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
182 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TOKE BUJQ ELBASAN V. 125 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2250/3 DATE 21.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
183 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TOKE BUJQ ELBASAN V. 126 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2262/3 DATE 01.03.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
142 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TRUALLI ELBASAN V. 112 DATE 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1924/3 DATE 08.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
143 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TOKE BUJQ ELBASAN V. 113 DATE 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1923/3 DATE 08.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
144 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TOKE BUJQ ELBASAN V. 114 DATE 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1931/3 DATE 19.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
145 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TOKE BUJQ ELBASAN V. 115 DATE 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1944/3 DATE 08.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
47 20.02.1994 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI TRUALL NR. SKA, DT. 18.10.1995 11215 M2 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTET E NDERTUARA NGA SHTETI KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
130 24.09.1996 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI ADELINA KOSTURI NR. 367, DT. 04.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
185 28.07.2006 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER NOSI 13250 M2 ARE DHE 1 SHTEPI ZK. 3633 NR. 407, DT. 12.09.2012: MOSNJOHJE PRONESIE 111
130 26.12.2008 ELBASAN ELBASAN GRIGOR NOSI SKENDER KOSTURI TRUALL, TOKE BUJQESORE 16422 M2 FSHATI MENGEL NR. 223. DT. 12.06.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 206, DT. 22.01.2013: DEKLARIMIN E MUNGESES SE JURIDIKSIONIT DHE KOPETENCES 117
53 06.03.1995 ELBASAN ELBASAN GRIGOR PAPA VLADIMIR PAPA TRUALL ELBASAN V.406 DT12.08.2008 MOSNJOHJE 48
585 06.03.1995 ELBASAN ELBASAN GRIGOR POPA PETRAQ POPA NR. 420, DT 13.08.2008, MOSNJOHJE 53
150 28.01.1994 ELBASAN ELBASAN HAFYS ALI PRECA ENVER PRECA TRUALL 64 M2 RRUGA MEJHANE NR. 150/2, DT. 11.02.1994 64 M2 136 – 150
447 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN HAFYZ, HASAN GURAZIU REXHETP SAIBEGUREZIU 300 M2 L.SULEJMANIE NR.447/2,DT.30.09.1994 300 M2 436-460
432 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN HAFYZ, MUSA, HAXHI ALIU GEZIM BASHA 3080 M2 SHTEPI ME KOPESHT LAGJA BABAOLLGU V. 432/2 DATE 01.02.1995 3080 M2 416-435
95 29.10.1993 ELBASAN ELBASAN HAJDAR HAXHIHYSENI SHTEPI DHE HAN L.ALEJDINE NR. 95/2, DT. 04.03.1994 E DR E BASHKPRONESISE PER S= 58 M2 80 M2 497 M2 84-100
104 26.07.2010 ELBASAN ELBASAN HAJDAR JORGJI MEMA VANGJEL MEMA TOKE GOSTIME V. 190 DT18.03.2011 REZIMIN E KERKESES
22 1997 ELBASAN PEQIN HAJDAR KUQI HAJDAR KUQI 59.200 M2, KULLOTE BARDHAS NR. 22, DT 18.10.2000 33.563 M2 1 – 22
64 28.01.2006 ELBASAN PEQIN HAJDAR KUQI BEXHET KUQI LIVADH E KULLOTE ZK.1112 NR. 106, DT.11.07.2006 25637 M2 21137 M2 4500 M2 101-115
52 20.06.2003 ELBASAN PEQIN HAJDAR SARAÇI HAKI SARAÇI TOKE BUJQ KARINE V. 680 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
110 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN HAJDAR XHIKA HIDAJET XHIKA TOKE BUJQ V. 151 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI EL-25
109 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN HAJDAR XHIKA HIDAJET XHIKA TRUALL, ARE V. 150 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI EL-25
108 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN HAJDAR XHIKA IDAJET XHIKA TRUALL, ARE V. 149 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI EL-25
93 22.12.2008 ELBASAN LIBRAZHD HAJDAR ZENELI CAUSH ZENELI 40459 M2 FSHATI ZABZUN, KOMUNA STEBLEVE NR. 676, DT.02.05.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 119
222 1997 ELBASAN PEQIN HAJDARE, SELMAN KARINA 7 DY TOKE BUJQESORE FSHATI KARINE NR. 222, DT. 22.06.1998 250 DY 150000 M2+10000 M2 NR.992, DT.15.06.2004(FOTOKOPJE): RREZIM PADIE 01-20
114 25.11.1993 ELBASAN ELBASAN HAJDIE SEJDINI ETJ SELAUDIN HAXHIADEMI SHTEPI + TRUALL 1160 M2, TRUALL 85 M2, TRUALL 1425 M2 RR. 11 NENTORI 114/2 DT. 18.12.1993 1160 M2, 85 M2, 1425 M2 1160 M2, 85 M2 1425 M2 101-118
259 16.03.1994 ELBASAN ELBASAN HAJREDIN GEDAJ HAJREDIN GEDAJ 140 M2 HAZINADARE V.259/2 DT 03.06.1994 480 M2 475 M2 V. 1706, DT 23.07.2010, PRANIM KERKESE, NJOHJE 314 M2, KTHIM 249 M2, KOMPESIM 65 M2 246-262
15 1995 ELBASAN PEQIN HAJRIE HAHIRAJ HAJRIE HAHIRAJ PEQIN V.16 DT 13.08.1997 9700 M2 9700 M2 101-115
238 1996 ELBASAN LIBRAZHD HAJRIE KUSHI HAJRIE KUSHI TOKE LIBRAZHD V.352 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
109 16.12.1993 ELBASAN ELBASAN HAJRIE SELITA HAJRIE SELITA SHTEPI ME TRUALL 430 M2 L. SULEJMANIE 109/2 DT. 30.12.1993 170 M2 260 M2 101-118
98 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN HAJRIJE CIFTJA RUZHDI QATIBI NR. 215, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROC NR.2597/3, DT. 26.12.2008: SHFUQIZIM I V. 215 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
314 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAJRIJE KUSHTA ARIFE STAFA TOKE BUJQESORE 10.25 DYNYM FSHATI QUKES – SHKUMBIN NR. 475, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
654 01.07.1996 ELBASAN ELBASAN HAJRIJE SHENGJERGJI L.HAZINADARE SOT CLIRIMI NR. 654/2, DT. 10.07.1996 55 M2 649-665
82 30.08.1994 ELBASAN PEQIN HAJRULLA KASA XHEVDET KASA 3312 M2 TRUALL LAGJA TEQE V. 176 DATE 25.08.1995 3312 M2 3262 M2 50 M2 30-50
10 23.07.2001 ELBASAN PEQIN HAKI BEHELULI BEDRI BEHELULI TOKE 2.1 DYNYM PEQIN NR. 9, DT. 12.12.2005 2.1 DYNYM 2.1 DYNYM 7 – 14
18 1993 ELBASAN ELBASAN HAKI BIÇAKU HAKI BIÇAKU TRUALL ELBASAN V.365 DT 04.08.2008 MOSNJOHJE 42
100 1996 ELBASAN PEQIN HAKI HARREMI PEQIN NR. 256, DT 06.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
160 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAKI KAZA 17 DY ORENJE, FLOQ V. 335 DATE 17.01.2003 REFUZIM KERKESE 306-337
243 28.06.1996 ELBASAN PEQIN HAKI SHQARRI SAMI SHQARRI NR. 28, DT 13.02.2009, MOSNJOHJE 90
35 1994 ELBASAN PEQIN HAKI SUFALI 1 SHTEPI L.11 JANARI NR.87, DT. 29.09.1995 729 M2 729 M2 01-15
1994 ELBASAN PEQIN HAKI SUFALI NR.62, DT. 20.02.1995 2850 M2 2565 M2 285 M2 01-15
295 1996 ELBASAN PEQIN HAKI SULKJA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 176, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
451 1996 ELBASAN LIBRAZHD HALIL ALBRAHIMI V. 21 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
148 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN HALIL GJONI SHEFQET GJONI 8 DY, TOKE ARE BALEZ NR. 8 DY 13 – 16 VENDIMI ESHTE PA DATE PA NUMER, KA FIRMAT E KOMISIONIT POR PA VULE DHE PA PLANVENDOSJE
59 18.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD HALIL KRYEZIU KUJTIM KRYEZIU TOKE BUJQESORE 60 DYNYM FSHATI QUKE NR. 477, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
214 17.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HALIM BAHITI 20.2 DY ORENJE, MARINAJ V. 410 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
231 1996 ELBASAN LIBRAZHD HALIM KUKLI HALIM KUKLI TOKE PRENJAS V.368 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
242 10.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HALIM QORRI 142 DY PRRENJAS, ROSHTAN V. 330 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
552 07.11.1994 ELBASAN ELBASAN HALIM STRUGA KADRI STRUGA NR. 439, DT 15.08.2008 51
579 30.03.1994 ELBASAN ELBASAN HALIT ALLEZIU VALENTINA ALLEZIU 360 M2 L.KALA NR.57/2, DT. 17.02.1995 360 M2 561-585
291 SKA ELBASAN LIBRAZHD HALIT ALLIU TOKE ARE FSHATI HOTOLISHT NR. 484, DT. 07.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
82 12.08.1996 ELBASAN ELBASAN HALIT BAFTI DERVISH BAFTI NR. 378, DT 05.08.2008, MOSNJOHJE 55
197 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HALIT BEZATI HALIT BEZATI TOKE BUJQ DESHIRAN V. 721 DATE 07.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
28.02.1994 ELBASAN ELBASAN HALIT E MEHMET HASA ETJ TRASHEGIMTARET E TIJ 680 M2 L.11 NENTORI NR.222/4, DT. 25.04.1996 680 M2 V. 15, DT 19.04.2013, GJYKATA KUSHTETUESE, VENDOSI PRANIMIN PJESERISHT TE KERKESES, DERGIMIN PER RISHQYRTIM NE GJYKATEN E LARTE 205-224
39 19.04.1996 ELBASAN ELBASAN HALIT GJOLENA KUJTIM GJOLENA 142.3 DY, TOKE BUJQESORE GURRAS NR. 39/1, DT 08.05.1998 142.3 DY 142.3 DY 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
697 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN HALIT GJOLENA HALIT GJOLENA ELBASAN V.475 DT 28.08.2008 MOSNJOHJE 106
282 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HALIT GJOSHI HALIT GJOSHI V. 693 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
161 14.05.2003 ELBASAN ELBASAN HALIT HYSA XHAFERR HYSA NR. 370, DT. 05.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
117 1996 ELBASAN PEQIN HALIT KOSEJA PEQIN NR. 205, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
636 21.03.1996 ELBASAN ELBASAN HALIT LAMÇE SHPETIM LAMÇJA 36 RRENJE ULLINJ, 4 PENDE SINURI KULLAS V. 636/2 DATE 09.05.1996 465 M2; 450 M2 NENI 4 + 720 M2 + 675 M2 2060 M2 NENI 16 416-435
127 26.09.2007 ELBASAN HALIT LAMÇJA SHPETIM LAMÇJA TRUALL V. 93 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1942/3 DATE 09.09.2008 ,(USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
418 10.03.1996 ELBASAN ELBASAN HALIT MITARJA KADRI MITARJA 10000 M2 ARE SINURI HARMES, LAGJA 5 MAJI V. 418/2 DATE 18.11.1994 1050 M2 4950 M2 416-435
10.03.1996 ELBASAN ELBASAN HALIT MITARJA KADRI MITARJA 10000 M2 ARE SINURI HARMES, LAGJA 5 MAJI V. 418/4 DATE 20.09.1996; KOMPENSIMI I DHENE ME V. 418/2 DATE 18.11.1994 PER SIP 4950 M2 ANULLOHET 9550 M2 (ZENE NGA NDERTIME PA LEJE) 416-435 KOMPENSIMI I DHENE ME V. 418/2 DATE 18.11.1994 PER SIP 4950 M2 ANULLOHET
322 18.02.1998 ELBASAN ELBASAN HALIT PETALLI HALIT PETALLI 52100 M2 SHUSHICE V. 322 DT 18.02.2000 52100 M2 52100 M2 7
18 1995 ELBASAN PEQIN HALIT SALIU HALIT SALIU TRUALL PEQIN V.687 DT 04.07.2003 REFUZOJE KERKESEN 682-702
352 22.10.1997 ELBASAN ELBASAN HALIT SHABANI HALIT SHABANI NR. 493, DT 28.08.2008, MOSNJOHJE 56
634 04.03.1996 ELBASAN ELBASAN HALIT TAFANI HALIT TAFANI 1445 M2 LAGJA DAUTBEJ, SOT SUL PAPRI V. 634/2 DATE 05.07.1996, REFUZIM KRKESE 416-435
107 16.04.1999 ELBASAN ELBASAN HALIT TAFANI VELI TAFANI TRUALL 2500 M2 L.ALEJDINE, 28 NENTORI NR.107, DT. 14.10.1999 2500M2 2500 M2 3-4
310 30.09.1999 ELBASAN ELBASAN HALIT ZEKTHI V. 612 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
216 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAMDI ÇOTA 85 DY ORENJE, FUNARES V. 408 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
142 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAMDI DISHA 40050 M2 FLOQ V. 383 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
618 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN HAMDI GANI PLATON GANI TRUALL 6 DY KOMB. DRURIT ELBASAN 618/2 DT. 6.5.1996 NJIHET E DR. PARABLERJE PER SIP. 6000 M2 611-630
274 1996 ELBASAN PEQIN HAMDI TOSKU TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 175,DT.18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
219 18.03.1994 ELBASAN ELBASAN HAMIDE ABAZI HAKI SEITI V.501 DT 29.08.2008 MOSNJOHJE 61
564 15.12.1994 ELBASAN ELBASAN HAMIDE ALIBEJA SHAQIR CELA 5650 M2+2000 M2+2000 M2+700 M2 SINURI FIERZE,L.SKENDERBEJ NR.564/2, DT.30.12.1994 4000 M2 700 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER S=5650 M2 561-585
570 23.12.1994 ELBASAN ELBASAN HAMIDE BANU NEZIRI FERDINAND, HYSEN SARACI 100 M2 L.LUIGJ GURAKUQI NR.570/2, DT. 1996 100 M2 561-585
273 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HAMIDE CAKA HAMIDE CAKA V. 372 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
188 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HAMIDE DINCI SALIHA DIMCI 24000 M2, TOKE BUJQESORE BUJCES NR. 188, DT 26.06.1998 24000 M2 24000 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
428 21.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAMIDE SHABAN KURTI V. 68 DATE 12.07.2007, REFUZIM KERKESE 39-75
637 15.03.1996 ELBASAN ELBASAN HAMIDUSH MEHMET DANGO (KOBURJA) RESHIT KOBURJA 4000 M2 ARE LAGJA DAUTBEJ V. 637/2 DATE 02.04.1996 3200 M2 NENI 4 800 M2 NENI 16 416-435
303 01.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD HAMIT ALLHIDRI V. 80 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
140 24.01.1994 ELBASAN ELBASAN HAMIT BAXHAKU SHAHU BAXHAKU TRUALL SHTEPIE LAGJA ALAJDINE NR. 140/2, DT. 05.04.1994 40 M2 13 M2 136 – 150
24 10.08.1993 ELBASAN GRAMSH HAMIT BULÇARI SHPETIM BULÇARI 1242 M2 V. 2 DT 26.08.1994 842 M2 127 M2 588 M2 29
7 17.05.1994 ELBASAN PEQIN HAMIT ÇELA HAMIT ÇELA ARE 28 PENDE FSHATI KARINE NR. 245, DT. 19.11.1997 TRUALL 6000 M2 3000 M2 3000 M2 66 – 84
304 1996 ELBASAN PEQIN HAMIT GOSENI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 193, DT.1.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
403 1996 ELBASAN LIBRAZHD HAMIT HAJSJA LIBRAZHD NR. 449, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
258 1996 ELBASAN PEQIN HAMIT HALLUNI PEQIN NR. 211, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
404 19.08.1994 ELBASAN ELBASAN HAMIT IBRAHIM STAFA HAMIT IBRAHIM STAFA 815 M2 QEVANBEJE V.404/2 DT 10.02.1995 401-416
69 19.08.1994 ELBASAN PEQIN HAMIT KRUJA ARBEN KRUJA TOKE 5.8 HA LAGJA XHAMI, PEQIN NR. 20, DT. 20.01.1998 25 544 M2 12 554.4 M2 12 990 M2 66 – 84
286 1996 ELBASAN PEQIN HAMIT MECJA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 178, DT. 18.10.2002:REUZIM KERKESE 361-380
620 27.04.1995 ELBASAN PEQIN HAMIT PALLOSHI SYMIR PALLOSHI 2500 M2, TRUALL HAJDARAN NR. 258, DT 15.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1053, DT 22.09.2008, SHFUQIZIM TE V. 258, DT 15.07.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 83
27.04.1995 ELBASAN PEQIN HAMIT PALLOSHI SYMIR PALLOSHI 2500 M2, TRUALL HAJDARAN NR. 220, DT 13.04.2011, MOSNJOHJE 83
620 11.04.1995 ELBASAN ELBASAN HAMIT PALLOSHI SAJMIR PALLOSHI NR. 258, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2609/3, DT. 02.10.2008: SHFUQIZIM I V. 258 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
212 15.03.1994 ELBASAN ELBASAN HAMIT PALLOSHI SYMIR ALBERT E RUZHDI PALLOSHI 1150 M2 SINURI BEJLERBEJ NR.212/2, DT. 28.10.1994 1150 M2 205-224
109 13.09.1996 ELBASAN ELBASAN HAMIT QORRI ALI QORRI NR. 479, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
201 28.02.2011 ELBASAN ELBASAN HAMIT SKILIA SKENDER SKILIA 6000 M2 LAGJA VULLNETARI V.631 DT10.12.2008 MOSNJOHJE
16 29.10.1993 ELBASAN PEQIN HAMIT TEQJA, ETJ. SHYQYRI TEQJA TRUALL 6 PENDE LAGJA TEQJA PEQIN NR. 18, DT. 17.11.1993 6 PENDE 3668 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE OBJEKTI FABRIKA E MAKARONAVE 66 – 84
591 10.04.1995 ELBASAN ELBASAN HAMIT TOLA HYQMET SHENGJERGJI TOKE 90 DYNYM LAGJA DAUTBEJE NR. 591/2, DT. 08.09.1995 5000 M2 5000 M2, 824 M2 584 – 610
305 30.03.1994 ELBASAN ELBASAN HAMZA E OSMAN TURKU ZENEL ABEDIN TURKU 1 ARE + 1 KOPESHT+TRUALL SINURI BELERBEJ, L.SPAJKORE, RR.KASAPEVE NR. 305/2, DT. 20.12.1994 4580 M2+ E DR E BASHKEPRONESISE SE BANESES DHE KTH E OBORRIT 300 M2 301-320
14 1994 ELBASAN PEQIN HANIME VRAPI BASHKIM VRAPI PEQIN NR. 214, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
89 31.08.1994 ELBASAN PEQIN HARRUN BEDOLLI ISMAIL BEDOLLI 10600 M2 TRUALL LAGJA TEQE V. 84 ADTE 29.09.1995, 10600 M2 5000 M2 5000 M2, 300 M2 51-65
46 1996 ELBASAN ELBASAN HARUN ISMAIL BEDALLI HARUN ISMAIL BEDALLI TRUALL ELBASAN V. 398 DT 11.08.2008 MOSNJOHJE 49
39 01.11.1993 ELBASAN LIBRAZHD HARUN ISTREF SINA 16601 M2 TOKE E TJETERSUAR NE TRUALL VEHÇAN V. 86 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
505 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN PITJA NDRICIM PITJA TROJE TE DY DYQANEVE RR.QOSHE NR. 505/2, DT. 26.10.1994 46 M2 487-505
21 12.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN ALIU TOKE BUJQESORE FSHATI QUKES NR. 428, DT. 14.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
241 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HASAN ASLLANI SALI ASLLANI 703 DY. TOKE BUJQESORE GRADASEK, DUSHK NR. 435, DT 15.08.2008, MOSNJOHJE 51
143 1996 ELBASAN PEQIN HASAN BALLA PEQIN NR. 263, DT 13.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
141 15.05.2002 ELBASAN ELBASAN HASAN BEQIRI SHYQYRIJE HAXHOLLI KOPESHT L.SULEJMANIE NR. 589/2, DT12.05.1995 85 M2 85 M2 1994 M2 01-25
183 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN BITROSHI 42 DY HOTOLISHT, XHYRE V. 420 DATE 14.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
29 14.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN ÇELA ENGJELLUSH ÇELA 125.5 DY V. 250 DATE 06.12.2002, REFUZIM KERKESE
17 18.01.1999 ELBASAN ELBASAN HASAN DASHI SAMI DASHI TRUALL ELBASAN V.383 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
217 26.01.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN DHE HYSEN MISRI FRIDA BALOSHIK 12000 M2 DHE 28 M2 L.ASLLANBEJ NR.217/2, DT. 18.08.1995 1200 M2 DHE 28 M2 E DR E PARABLERJES 205-224
88 28.10.1993 ELBASAN ELBASAN HASAN DILJA MEHMET DILJA TRUALL DHE GJYSEM SHTEPIE L.KARAVELIJE NR. 88/3, DT. 14.12.1993 SHTEPISE ME S=550 M2 84-100
28.10.1993 ELBASAN ELBASAN HASAN DILJA MEHMET DILJA NR.88/5, DT. 27.04.1994 9000 M2 84-100
28.10.1993 ELBASAN ELBASAN HASAN DILJA MEHMET DILJA NR. 88/7, DT. 19.03.1996 607 M2 84-100
275 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN DUKA XHEVDET DUKA TRUALL 8000 M2 LAGJA QEVAN BEJ 275/2 DT. 16.06.1995 – REFUZIM KERKESE 263-281
447 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN E BEQIR GURAZIU 2500 M2 SINURI KULLAS NR.447/4,DT.03.01.1996 2500 M2 436-460
510 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN E FATUSHE FAJA HAMDI FAJA TRUALL 1850 M2 L. BRIGADA E 17 SULMUESE 510/2 DT. 12.05.1995 197 M2, 40 M2 900 M2 506-530
161 PA DATE ELBASAN ELBASAN HASAN E HYSEN PETI HASAN PETI 24.7 M2 LUIGJ GURAKUQI V.97 DT 09.11.2007 24.7 M2 24.7 M2 68
PA DATE ELBASAN ELBASAN HASAN E HYSEN PETI HASAN PETI LUIGJ GURAKUQI V.105 DT 08.02.2008 68
PA DATE ELBASAN ELBASAN HASAN E HYSEN PETI HASAN PETI LUIGJ GURAKUQI V.17 DT 17.03.2008 68
PA DATE ELBASAN ELBASAN HASAN E HYSEN PETI HASAN PETI LUIGJ GURAKUQI V.723 DT02.07.2008 SHFQ E V.17 DT2008 68
67 25.08.2007 ELBASAN PEQIN HASAN GARUNJA JAKUP TOPI 130 DY TOKE BUJQ1416COPANAJ, PERPARIM 1416 COPANAJ, PERPARIMAJ V. 24 DATE 14.05.2008, MOSNJOHJE V. 937 DATE 26.08.2008, ANKUES SUBJEKTI: VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 24 DATE 14.05.2008 V. 2393, DT 16.10.2012, VENDOSI PUSHIMIN E CESHTJES (NUK KA FORME TE PRERE) EL-16
2 22.07.1993 ELBASAN ELBASAN HASAN GRACENI 6 DY TRUALL NR.4, DT.08.10.1993 6 DY KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
173 1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN HAJDARI HASAN HAJDARI DARDHE V.358 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
327 30.10.1996 ELBASAN PEQIN HASAN HALILI V. 142 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
157 15.02.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN HASA HASAN HASA SHTEPI ME OBORR, 2880 M2 L. KARAVELLI NR. 157/2, DT 22.12.1994 360 M2 460 M2 151 – 170
97 26.08.1996 ELBASAN ELBASAN HASAN HASA NURI HASA 63 DY TOKE BUJQESORE DHE ULLISHTE FSHATI LETAN, BASHABUN NR. 83, DT.20.06.2006 63 DY 39.17 DY 23.83 DY 76-85
81 04.04.2006 ELBASAN LIBRAZHD HASAN HASANI XHEMAL HASANI 7532 M2, 6380 M2, TOKE ARE, KULLOTE MIRAKE, POLIS NR. 51, DT 26.02.2009, MOSNJOHJE 87
439 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN HOXHA SOFIE KOÇI TOKE BUJQESORE 8 DYNYM FSHATI MIROK NR. 456, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
72 28.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN HOXHA V. 247 DATE 06.12.2002, REFUZIM KERKESE
61 05.12.2008 ELBASAN ELBASAN HASAN KACULI EMIN DERVISHI SPAHIU KTHIM FIZIK TE SIP TE LIRA NGA V. 130/2, DT 20.01.1994 8523 NR. 240, DT 23.05.2009 832 M2 3508 M2 V. 144, DT 24.01.2014, PUSHIMIN E GJYKIMIT 98
76 1994 ELBASAN PEQIN HASAN KASA HASAN KASA PEQIN V.67 DT 18.07.1995 2000 M2 1955 M2 45 M2 101-115
78 19.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN KLLOGJERI RRASHTAN V. 268 DATE 13.12.2002, REFUZIM KERKESE
107 02.03.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN KLLOGJERI HASAN KLLOGJERI LIBRAZHD V.30 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
419 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN KOLGJINI MISIR KOLGJINI TOKE BUJQESORE 55 DYNYM FSHATI FUNARE NR. 454, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
1405 18.09.2008 ELBASAN PEQIN HASAN KRUJA BLEDAR KRUJA 15.9 DY, TOKE BUJQESORE 2908 NR. 9, DT 26.01.2009, MOSNJOHJE 81
48 03.02.2006 ELBASAN ELBASAN HASAN KUKLI REXHEP KUKLI TRUALL ELBASAN V.326 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 45
167 30.03.2001 ELBASAN ELBASAN HASAN LLESHANAKU DYLAVER LLESHANAKU TRUALL 18 DYNYM FSHATI BRADASHESH NR. 12, DT. 28.12.2005 17 388 M2 12 777.6 M2 3931.54 M2. E DREJTE PARABLERJE 7 – 14
243 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN LOLJA XHAFERR LOLJA TRUALL LAGJA DAUTBEJ NR. 243/2, DT. 16.06.1995 830 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 410 M2 225 – 245
185 14.05.1996 ELBASAN LIBRAZHD HASAN MALO 30.3 DY PRENJAS, KOTODESH V. 401 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
44 26.06.1996 ELBASAN ELBASAN HASAN MUSA HOXHA HASAN MUSA HOXHA ELBASAN V.295 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 103
10 28.10.1993 ELBASAN PEQIN HASAN PIPA NJAZI PIPA TRUALL 1800 M2 PEQIN NR. 38, DT. 01.12.1993 1800 M2 1723 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 66 – 84
278 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HASAN PLAKU HASAN PLAKU V. 692 DATE 11.04.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
181 26.07.2010 ELBASAN ELBASAN HASAN PLAKU HASAN PLAKU 259710 M2 V.1222DT08.01.2011 REZIMIN E KERKESES
497 13.04.2001 ELBASAN HASAN PRENJA XHEMAL PRENJA V. 586 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE V. 8954, DT 02.10.2012, RREZIM KERKESE EL-72
322 22.12.2003 ELBASAN ELBASAN HASAN RUSTA TOMOR RUSTA NR. 226, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2575/3, DT. 01.10.2008: SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE PRONESIE 34
605 04.08.1995 ELBASAN ELBASAN HASAN SERICA MEHMET SERICA, ETJ SHTEPI, KOPESHT 1770 M2 LAGJA ASLLANBEJE NR. 605/2, DT. 01.09.1995 1770 M2 584 – 610
491 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN SHABANI 1 ARE L.QEVANBEJ NR. 491/2, DT. 31.03.1995:REFUZIM KERKESE 487-505
80 05.01.1996 ELBASAN ELBASAN HASAN SHAPMADHI NDERTESE FSHATI QURKAN NR. 30, DT.05.01.1996 NDERTESES MULLI NDERTESA MULLI NR. 2125, DT. 31.10.1994: NDRYSHIM I V.6 DHE NJ=8000 M2+13200 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
675 12.04.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN SHEHETILA MEJTUB SHEHETILA NR. 227, DT. 14. 07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2567/3, DT. 27.11.2008: SHFUQIZIM V.227 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 34
ELBASAN ELBASAN HASAN STAFA V.540/4 DT 27.04.1996 4650 M2 PARABLERJE 1180 M2+770 M2 531-560
71 28.03.2006 ELBASAN GRAMSH HASAN XHELO GEZIM XHELO NR. 50, DT. 14.04.2006. REFUZIM KERKESE 41 – 52
163 28.04.2006 ELBASAN GRAMSH HASAN XHELO GEZIM XHELO TRUALL 500 M2, ARE 40 000 M2, LIVADH 10 000 M2, KULLOTE 30 000 M2, ARE 4000 M2 FSHATI NARTE NR. 2, DT. 22.01.2007. REFUZIM KERKESE EL – 1
25 05.04.2007 ELBASAN ELBASAN HASAN ZAIMI ARIAN ZAIMI TRUALL 192.2 M2 NR. 43, DT. 27.06.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 6
325 15.04.1994 ELBASAN ELBASAN HASAN, HYSEN PETI HAJRIE (KUMI) PETI 5/7 E NJE TRUALLI 33 M2 DHE DYQAN 24.7 8521 LAGJA LUIGJ GURAKUQI V. 17 DATE 17.03.2008 EL-16
190 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HASAN, OSMAN, AGA BALLKANIKU PLARENT BALLKANIKU NR. 194, DT 12.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2408/3, DT 31.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 194, DT 12.07.2008, MOSNJOHJE 28
69 26.10.1993 ELBASAN ELBASAN HASANHIDA HASAN HIDA 624 M2 L.SULEJMANIE NR.69/2,DT.02.12.1993 495 M2 129 M2 66-83/A
580 07.11.1994 ELBASAN ELBASAN HASIJE MUCA HASIJE MUCA 15740 M2 L.SULEJMANIE NR.580/2, DT. 17.02.1995 157.40 M2 561-585
55 27.02.2006 ELBASAN GRAMSH HASIM HIDA ET`HEM HIDA TRUALL GRAMSH NR. 16, DT 04.02.2009, MOSKTHIM 81
249 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN HATIXHE GJATA HATIXHE GJATA 1456 M2 ALEJDINE V.249 DT 30.03.1994 300 M2 956 M2 246-262
669 1993 ELBASAN ELBASAN HATIXHE GJETA DEDJA NR. 262, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2615/3, DT. 12.01.2009: SHFUQIZIM I V. 262 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
51 1994 ELBASAN PEQIN HATIXHE KADIU SAMI KADIU 14 DY NR. 51, DT. 18.08.1997 11400 M2 2600 M2 01-15
319 19.12.2003 ELBASAN ELBASAN HAVA CERRIKU XHEVAT CERRIKU V.536 DT 08.09.2008 MOSNJOHJE 62
399 1996 ELBASAN LIBRAZHD HAVA SINANI HAVA SINANI TOKE ZHDRAJSH V.371 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
61 25.07.2007 ELBASAN PEQIN HAXHI ABDULLA HARECARI LIRI HAREÇANI 2908 V. 609 DATE 23.09.2008, 21870 M2 1290 M2 TRUALL; 6950 M2 ARE; 10530 M2 ARE 200 M2 V. 127 DATE 08.04.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 609 EL-76
105 1994 ELBASAN ELBASAN HAXHI ALLA HAXHI ALLA TRUALL LIBRAZHD V.49 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
286 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HAXHI CAPJA RAHIM CAPJA ELBASAN NR. 192, DT 12.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2394/3, DT 29.08.2008, SHFUQIZIM V. 192, DT 12.07.2008, MOSNJOHJE 28
347 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAXHI ÇEKANI REXHEP ÇEKANI 80.5 DY POLIS V.300 DT 07.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
583 23.02.1995 ELBASAN ELBASAN HAXHI E SELMAN BELSHAKU RIZA E PELLUMB BELSHAKU 205 M2+190 M2 L.ASLLANBEJ NR.583/2, DT. 28.07.1995 190 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER 205 M2 561-585
453 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN HAXHI FADIL CERRIKU ETJ NAIM CERRIKU 2626 M2 DHE 13000 M2 L.SKENDERBEJ NR.453/2, DT.23.09.1994 13000 M2 2625 M2 436-460
303 18.09.1996 ELBASAN GRAMSH HAXHI HOXHA ARTUR HOXHA NR. 491, DT 28.08.2008, MOSNJOHJE NR. 3, DT 12.01.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 491, DT 28.08.2008 56
6 1993 ELBASAN ELBASAN HAXHI IBRAHIMI ZELIHA IBRAHIMI SHTEPI TEPE NR. 30/6, DT. 30.06.1994 KTH E VLERES SE LEKEVE PER S= 18672 M2 3-4
192 08.03.1994 ELBASAN ELBASAN HAXHI ISHA GEZIM XHAJA 1 ARE L.XHYRE NR. 192/2, DT. 16.03.1994 4000 M2 186-204
188 29.03.1996 ELBASAN PEQIN HAXHI KAXHAJA V. 129 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
52 24.01.1996 ELBASAN GRAMSH HAXHI KOLLÇAKU ISMAIL KOLLÇAKU TOKE BUJQESORE 21 DYNYM FSHATI JANÇ Q. KOMUNA TUNJE NR. 519, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
39 14.12.2005 ELBASAN ELBASAN HAXHI KUMIJA NURI KUMIJA 92 DY PYLL FLOQ V. 32 DATE 02.03.2006 92000 M2 92000 M2
160 15.05.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAXHI KUMRIJA HAXHI KUMRIJA 275.16 DY ELBASAN V.95 DT 30.06.2006 REFUZOJE KERKESEN 94-100
244 13.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAXHI KUSHI 46.5 DY TOKE BUJQ 70 RRENJE ULLINJ ORENJE, KUTURMAN V. 331 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
355 21.12.1998 ELBASAN ELBASAN HAXHI META HASAN META NR. 179, DT 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2400/3, DT 16.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 179, DT 11.07.2008, MOSNJOHJE 30
631 13.02.1996 ELBASAN ELBASAN HAXHI MUSA HOXHA ARTUR HOXHA SHTEPI + OBORR 283 M3 LAGJA LUIGJ GURAKUQI V. 631/2 DATE 16.04.1996 283 M2 416-435
47 04.10.1993 ELBASAN ELBASAN HAXHI RRAPUSH CERRIKU ISUF CERRIKU 2 SHTEPI, OBORR, 146 M2 L. DAUTBEJ NR. 47/2, DT 10.05.1996 146 M2 31 – 50
115 21.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAXHI SADIKU SALI SADIKU 68 DY PRRENJAS V.269 DT 13.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
4 17.11.1998 ELBASAN ELBASAN HAXHI SKILJA FATUSH HOXHA SINURI BEJLERBEJ NR.4/2, DT. 22.01.1999 3000 M2 7
79 1994 ELBASAN PEQIN HAXHI SKUQJA MYNEVERE SKUQJA L. PEQIN XHAMI NR. 86, DT 29.09.1995 1675 M2 1675 M2 85 – 100
240 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HAXHI SULMINA RESHIT SULMINA NR. 464, DT 27.08.2008, MOSNJOHJE 57
58 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN HAXHI TOLA HAXHI TOLA V. 576 DATE 16.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
79 25.08.1997 ELBASAN ELBASAN HAXHI TUPJA KRISTOFOR TUPJA SHTEPI L.KALA NR.6, DT. 17.05.2002:MOSNJOHJE E SHTEPISE 01-25
115 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN HAXHI VELI SKILJA GEZIM BALLA TRUALL V. 68 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1911/3 DATE 29.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
50 11.06.2007 ELBASAN ELBASAN HAXHI, HASAN GURAZIU ARJAN GURAZIU TOKE BUJQ 18 PENDE, 12, 147 PENDE 3387 DUMRE, BELSH V. 75 DATE 13.09.2007 178220 M2 NENI 6/1 148220 M2 EL-12
672 15.01.1994 ELBASAN ELBASAN HAXHIHASAN CELA NR. 249, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 36
670 03.12.1993 ELBASAN ELBASAN HAXHIYMER, ALI KOÇANI PETRIT KOÇANI TRUALL 450 M2 ZK 8521 NR. 41, DT. 27.03.2006 450 M2 80 M2 370 M2 41 – 52
322 1996 ELBASAN LIBRAZHD HAZIZ ALUSHI DRAGOSTONJE NR. 435, DT. 20.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
437 20.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAZIZ BALLA HAZIZ BALLA TOKE BUJQESORE 5.8 DYNYM FSHATI GURAKUQ NR. 471, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
99 09.05.2006 ELBASAN HAZIZ CARA MUSTAFA CARA V. 578 DATE 16.09.2008, MOSNJOHJE V. 1325 DATE 10.12.2008, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 578 EL-73
660 12.08.1996 ELBASAN ELBASAN HAZIZ COKU AGIM COKU TRUALL L.ALEJDINE NR. 660/2, DT. 23.08.1996 220 M2 649-665
172 1996 ELBASAN LIBRAZHD HAZIZ DEDA HAZIZ DEDA TOKE ZHDRAJSH V.353DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
71 25.06.1996 ELBASAN ELBASAN HAZIZ ELEZI JONUZ ELEZI NR. 228, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2568/3, DT. 16.10.2008: SHFUQIZIM I V. 228 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 34
62 1996 ELBASAN ELBASAN HAZIZ FACJA SHAHIN FACJA TRUALL ELBASAN V.385 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
384 25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAZIZ HIDRI FERI HIDRI TRUALL NR. 152, DT. 30.08.1996 2060 M2 2060 M2 483-510+543
25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAZIZ HIDRI FERI HIDRI TRUALL NR. 591, DT. 16.05.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
97 23.01.1995 ELBASAN PEQIN HAZIZ HURA PETRIT HYRA 5400 M2 TRUALL V. 77 DATE 31.07.1995, 5400 M2 5400 M2 51-65
157 1996 ELBASAN PEQIN HAZIZ KANINA V. 138 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
404 30.06.1996 ELBASAN ELBASAN HAZIZ META SAMI META NR.230, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2601/3, DT. 11.01.2008: SHFUQIZIM V.230 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 34
43 2000 ELBASAN LIBRAZHD HAZIZ REXHEP MUCA TOKE BUJQESORE E SHENDRUAR NE TRUALL 3271 M2 FSHATI TOGES NR. 22, DT. 27.09.2002 32710 M2 12271 M2 01-25
107 16.09.1996 ELBASAN ELBASAN HAZIZ SEMANI HAZIZ SEMANI TRUALL ELBASAN V.359 DT 04.08.2008 MOSNJOHJE 42
180 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HAZIZ SULA HAZIZ SULA 40 DYNYM V. 180 DT 25.02.1999 40000 M2 40000 M2 7
340 17.05.1995 ELBASAN ELBASAN HEDIJE BEU SHPETIM, ENVER KAHREMANI 160 M2 TRUALL LAGJA PERVINAGA V. 340/2 DATE 18.05.1994 130 M2 30 M2 321-340
46 20.09.1993 ELBASAN ELBASAN HEDIJE HARA GENC AKIL STRINGA 1 SHTEPI L. KARAVELLI NR. 46/2, DT 01.10.1993 SHTEPIA 31 – 50
130 13.01.1994 ELBASAN ELBASAN HEDIJE KAÇULI HEDIJE KAÇULI V.130/2 DT 20.01.1994 5000 M2 8270 M2 119-135
415 23.08.1994 ELBASAN ELBASAN HEDIJE MEMA HEDIJE MEMA 720 M2 PERVINAGA V.415 /4DT 20.12.1994 320 M2 401-416
324 15.04.1994 ELBASAN ELBASAN HEDIJE MISIZI LILJANA MISIZI 540 M2 TRUALL LAGJA ASLLANBEJ V. 324/2 DATE 11.08.1995 345 M2 195 M2 321-340
423 24.08.1994 ELBASAN ELBASAN HEDIJE SEJDINI HEDIJE SEJDINI GJYSME DYQANI ME SIP. 15 M2 RRUGA GJAK DOCI V. 423/2 DATE 15.02.1995 15 M2 416-435
464 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN HEDIJE SULEJMAN HASENIKU EVELINA GJATA HASENIKU TRUALL 5500 M2 L.SKENDERBEJ NR. 464/1, DT. 11.02.2000 5500 M2 4500 M2 KOMP NE NATYRE 1000 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
72 12.12.2008 ELBASAN ELBASAN HEDIJE, YMER, QOKLI BAKALLI KUJTIM BAKALLI TRUALL 8521, ELABASAN NR. 258, DT 30.06.2009 10061.45 M2 2697.05 M2 84
10 27.05.1998 ELBASAN GRAMSH HEKUR XHELO ISLAM XHELO PYLL 328 DYNYM FSHATI NARTE NR. 25, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
49 29.05.2007 ELBASAN GRAMSH HEKUR XHELO TAJAR XHELO TRUALL 30 M2, ARE 30 000 M2 NR. 58, DT. 25.07.2007. REFUZIM KERKESE EL – 3
47 25.12.1993 ELBASAN GRAMSH HEKURAN HIDA HEKURAN HIDA V.13 DT 05.01.1995 MBYLLJE PROCEDIMI 29
239 29.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD HEKURAN HOXHA 22.5 DY KOTODESH V. 329 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
402 1996 ELBASAN LIBRAZHD HEKURAN MJESHTRI TOKE BUJQESORE FSHATI MINOK NR.450, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
13 1994 ELBASAN PEQIN HEKURAN NEBIU SHAQIR NEBIU 4 HA TRUALL RROZEJ NR. 13, DT 10.08.1996 4000 M2 2300 M2 20277 M2 85 – 100
11 09.02.2007 ELBASAN LIBRAZHD HEKURAN TOCKA GEZIM TOCKA KTHIM 500 M2, 1500 M2, 2000 M2, 3000 M2, 3000 M2, 4000 M2, 2000 M2, 6000 M2, 2000 M2, 3000 M2, 1000 M2, 4000 M2, 6000 M2, 2000 M2, 2000 M2, 2000 M2, 6000 M2 ZK 3203 NR. 33, DT. 01.06.2007 57 500 M2 52 500 M2 5000 M2 EL – 5
30 06.01.1994 ELBASAN PEQIN HEKURAN TOSKU HEKURAN TOSKU 1040 M2 TRUALL LAGJA TEQE V. 26 DATE 18.01.1994, 1040 M2 E DREJTE PARABLERJE 30-50
60/1 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN HEMERJETA KUNGULLI TRUALL NR. 60/1, DT. 30.08.1994: MOSNJOHJE PRONESIE KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
14 29.10.1993 ELBASAN PEQIN HILMI GRIPSHI HILMI GRIPSHI 780 M2 TRUALL LAGJA XHAMI NR. 74, DT. 04.08.1998 780 M2 780 M2 E DREJTA E PARABLERJES 16 – 32
124 22.12.1993 ELBASAN ELBASAN HIMI SHENGJERGJI HIMI SHENGJERGJI 1400 M2 DHE 1054 M2 ELBASAN V.123/2 DT 16.02.1994 2454 M2 1400 M2 1054 M2 POSEDIM 119-135
112 25.05.2006 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU 9744 M2, TRUALL L. QENAN BEJ NR. 63, DT 06.03.2009, MOSNJOHJE NR. 276, DT 12.08.2010, LENIEN NE FUQI TE V. 63, DT 06.03.2009 87
9 05.02.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENCI DAIU NR. 193, DT. 23.08.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 39, DT. 11.06.2007 EL – 6
73 24.08.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU TOKE BUJQ ELBASAN V. 133 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2255/4 DATE 27.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
123 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU TOKE BUJQ ELBASAN V. 135 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2260/4 DATE 22.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-25
124 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU TOKE BUJQ ELBASAN V. 136 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2263/3 DATE 01.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-25
125 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU TOKE BUJQ V. 137 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2264/3 DATE 11.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-25
126 16.09.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU TOKE BUJQ V. 138 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2253/4 DATE 27.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-25
41 04.05.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU L.BRIGADA 17 SULMUSE NR. 71, DT. 24.08.2007: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 484, DT. 22.11.2007: MOSNJOHJE PRONESIE 113
04.05.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU NR.140, DT. 25.06.2008: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 606,DT. 20.10.2009: SHFUQIZIM VENDIMI DHE KTHIM PER RISHQYRTIM 113
04.05.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU NR. 644,DT.26.11.2012: MOSNJOHJE PRONESIE 113
448 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI GENC DAIU 68.8 M2 ZK.8525 NR.83, DT.03.04.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 399, DT. 12.09.2012: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 115
122 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN HIQMET BAHOLLI CENC DAIU TOKE BUJQ ELBASAN V. 134 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2261/3 DATE 01.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
601 16.06.1995 ELBASAN ELBASAN HIQMET SHEHU HYQMET SHEHU, ETJ TRUALL, SHTEPI 2 KT LAGJA ALAJDINE NR. 601/2, DT. 14.07.1995 200 M2 584 – 610
83 27.02.1996 ELBASAN PEQIN HUME SINO HUMA SINA V. 565 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
233 1996 ELBASAN LIBRAZHD HYQMET CARI HYQMET CARI TOKE BUJQESORE LIBRAZHD NR. 487, DT. 07.08.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
126 1999 ELBASAN ELBASAN HYQMET GARUNJA HYQMET GARUNJA NR. 234, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2572/3, DT. 01.10.2008: SHFUQIZIM V.234 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
306 23.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD HYQMET MUSTA V. 53 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
240 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN ABDIHOXHA QAZIM ABDIHOXHA KOPESHT 2600 M2 LAGJA ASLLAN BEJ NR. 240, DT. 31.03.1995 2600 M2 225 – 245
224 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN ABDIHOXHA PRANVERA MYZEJEN 770 M2+230 M2 L.PARTIZANI NR.224/2, DT. 05.08.1994 770 M2 E BASHKEPRONESISE 230 M2 205-224
21.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN ABDIHOXHA PRANVERA MYZEJEN 21.6 M2 DHE 58.4 M2 L.KONGRESI NR.224/4, DT. 17.06.1996 58.4 M2 DHE 21.6 M2 E DR E PARABLERJES 205-224
517 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN ABDURREZAKU RUKIJE ABDURREZAKU ETJ TRUALL 624 M2 L. SULEJMANIE 517/2 DT. 26.10.1994 150 M2 474 M2 506-530
368 16.05.2000 ELBASAN ELBASAN HYSEN AHMETI XHEVAIR AHMETI NR. 232, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2574/3, DT. 31.10.2008: SHFUQIZIM VENDIMI 232 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
398 16.08.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN ALUSH BALZA QEMAL BALZA 40 M2, DYQAN RR. RENVE NR. 398/2, DT 14.10.1994 40 M2 381 – 400
498 2001 ELBASAN ELBASAN HYSEN BAGDALLI XHEVIT BAGDALLI TRUALL ELBASAN V.405 DT 12.08.2008 MOSNJOHJE 48
124 11.04.2006 ELBASAN LIBRAZHD HYSEN BAJRAMI HYSEN BAJRAMI 910 000 GRAMSH V.100 DT 06.07.2006 910000 M2 880000 M2 30000 M2 94-100
295/1 29.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN BAKALLI ISUF BAKALLI 2200 M2, TRUALL KONGRESI I ELBASANIT NR. 295/3, DT 27.07.1994 1860 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 65 M2 282 – 300
29.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN BAKALLI ISUF BAKALLI 400 M2, TRUALL BULEVARDI QEMAL STAFA NR. 295/4, DT 31.05.1996 338 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 62 M2 282 – 300
51 21.02.2006 ELBASAN GRAMSH HYSEN BALLIU BASHKIM BALLIU ARE 3000 M2, KULLOTE 15 400 M2, KULLOTE 2000 M2, KULLOTE 900 M2, KULLOTE 900 M2 ZK 1362 NR. 16, DT. 11.04.2007 3000 M2, 15 400 M2, 2000 M2, 900 M2, 900 M2 EL – 2
195 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN HYSEN BALTEZA ARSEN BALTEZA TOKE BUJQ V. 61 DATE 10.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1896/3 DATE 15.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
196 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN HYSEN BALTEZA ARSEN BALTEZA TOKE BUJQ V. 62 DATE 10.06.2003, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2056/3 DATE 03.11.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
312 08.04.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN BANU, EMINE BEHIJE,SABRI PAJENGA TRUALL L.HAZINADARE NR. 312/2, DT. 23.09.1996 969 M2 459 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE KINOKLUBIT 301-320
33 30.06.1996 ELBASAN ELBASAN HYSEN BORATI LUAN BORATI NR. 266, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 3091/3, DT. 27.11.2008: SHFUQIZIM I V. 266 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 38
431 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN CACJA ROLAND CACE 1769 M2 KOPESHT LAGJA 5 MAJI V. 431/2 DATE 02.11.1994 751 M2 NENI 19 918 M2 NENI 16 416-435
26.08.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN CACJA ROLAND CACE 1769 M2 KOPESHT LAGJA 5 MAJI V. 431/4 DATE 27.096.1995 282 M2 (TRUALL I ZENE PASI TE PAGUAJ VLEREN) SIPERFAQJA E KOMPESNUAR 918 M2SIPAS VENDIMIT 431/2 DATE 02.11.1994 DO TE REDUKTOHET NE 636 M2 416-435
96 23.12.2008 ELBASAN ELBASAN HYSEN CALA PULLUMB CALA MOLLAS NR. 678, DT. 02.05.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 119
140 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN HYSEN CEKA HYSEN CEKA TRUALL ELBASAN V.361 DT 04.08.2008 MOSNJOHJE 42
417 1996 ELBASAN LIBRAZHD HYSEN ÇERRI V. 31 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
191 28.09.2007 ELBASAN HYSEN DAKLI ENDRI KOTHERJA V. 56 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1892/3 DATE 15.09.2008 (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJE EL-14
143 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN HYSEN DERVISH-HASANI FAIK DERVISH HASANI NR. 539, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
97 02.05.2005 ELBASAN ELBASAN HYSEN DERVISHI ZHANETA DERVISHI TRUALL 163 M2 ZK 8524 NR. 66, DT. 09.08.2007 163 M2 163 M2 EL – 9
159 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN HYSEN DIKA MEJE LUSHA NR. 255, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2620/3, DT. 16.10.2008: SHFUQIZIM I V. 255 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
1 20.05.1998 ELBASAN GRAMSH HYSEN DRAGOTI JEMIN DRAGOTI TOKE BUJQESORE NR. 34, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
405 19.09.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN E KADRI TABAKU HYSEN E KADRI TABAKU 9000 M2 HAXHIAS V. 405/2 DT 22.12.1994 DHE 405/4 DT 27.04.1996 9000 M2 401-416
210 15.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN E MEHMET KARAPINJOLLI MEHMET KARAPINJOLLI 156 M2 L.SAMI BEJ NR.210/2, DT. 23.09.1996 156 M2 205-224
299 18.12.2001 ELBASAN ELBASAN HYSEN E MUSA BICA ABAZ BICA TOKE BUJQESORE NR. 282, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 3107/3, DT. 16.01.2009: SHFUQIZIM I V. 282 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 39
12 1994 ELBASAN PEQIN HYSEN GORDURI PETRIT GORDURI 14000 M2, TRUALL PAJOV NR. 12, DT 12.07.1996 9810 M2 9810 M2 85 – 100
131 1996 ELBASAN PEQIN HYSEN HAKJA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 199, DT.01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
13 (31.10.2005) (21.10.2005 ELBASAN ELBASAN HYSEN HARJA (HANJA) PETRIT HARJA 6 DY MJEKEZ V. 37 DATE 15.03.2006 6 DY 6 DY 31-40
298 1996 ELBASAN PEQIN HYSEN HAXHI HYSENI HYSEN HAXHI HYSENI V.298 DT 17.06.1999 810 DY 810 M2 PA NUMER
471 14.08.1998 ELBASAN ELBASAN HYSEN HOXHA HYSEN HOXHA TRUALL ELBASAN V. 304 DT23.07.2008 MOSNJOHJE 47
642 13.09.1996 ELBASAN ELBASAN HYSEN HOXHA (SUPARAKU) FATMIR SUPARAKU KOPESHT 3 PENDE E 67 KUT LAGJA DAUTBEJ V. 642/2 DATE 13.09.1996 NJOFJE E TE DREJTES SE BASHKPRONESISE MBI TRUALLIN: 430 M2; 430 M2; 1280 M2; 1530 M2 285 M2 + 130 M2; 2215 M2 416-435
188 29.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD HYSEN KOJA V. 61 DATE 11.10.2002, REFUZIM KERKESE 56-112
66 23.10.1993 ELBASAN ELBASAN HYSEN KOPILI HYSEN KOPILI 330 M2 L.ASLLANBEJ NR.66/2, DT. 23.12.1993 330 M2 66-83/A
23.10.1993 ELBASAN ELBASAN HYSEN KOPILI HYSEN KOPILI 276 M2 DHE 100 M2 L.ASLLANBEJ NR.66/4,DT.11.05.1994 100 M2 276 M 2 66-83/A
270 1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN KOPILI HYSEN KOPILI TRUALL ELBASAN V.356 DT 02.08.2008 MOSNJOHJE 41
77 03.04.2006 ELBASAN HYSEN KOZA ALI KOZA V. 590 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE V. 3955/4 DATE 17.04.2009, (URSHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 590 DH MBYLLJE PROCEDIMI EL-72
123 11.04.2006 ELBASAN LIBRAZHD HYSEN KOZA ALI KOZA 1050 M2 +22 DY V.51 DT 30.10.1998 REFUZOJE KERKESEN 94-100
11.04.2006 ELBASAN LIBRAZHD HYSEN KOZA ALI KOZA 1050 M2 +22 DY V.97 DT 06.07.2006 REFUZOJE KERKESEN 94-100
11.04.2006 ELBASAN LIBRAZHD HYSEN KOZA ALI KOZA 1050 M2 +22 DY V.284 DT 28.09.2007 REFUZOJE KERKESEN 94-100
318 1996 ELBASAN ELBASAN HYSEN KRECI XHEVIT KRECI NR. 149, DT 13.08.2008, MOSNJOHJE 53
4 1993 ELBASAN PEQIN HYSEN KRUJA TRUALL 2560 M2+6 DY+3 DY NR. 82, DT. 31.07.1995 2560 M2 + 3 DY 3 DY 01-15 NE DOSJE NDODHEN DY V.ME NR.3 TE CILAT KANE DISPOZITIVE TE NDRYSHME
1993 ELBASAN PEQIN HYSEN KRUJA NR. 6, DT. 12.07.1996 1500 M2 1500 M2 01-15
34 09.05.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN KRUJA HYSEN KRUJA TRUALL ELBASAN V. 404 DT 12.08.2008 MOSNJOHJE 48
159 27.09.2007 ELBASAN HYSEN KRYJA BESNIK BANI TOKE BUJQ V. 94 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2275/3 DATE 16.10.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
200 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HYSEN LAÇKA 23 DY XHYRE V. 404 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
340 09.12.1998 ELBASAN ELBASAN HYSEN LEQIRI HYSEN LEQIRI 4000 M2 KOMUNA LABINOT V.VITI 2000 4000 M2 PARABLERJE 4000 M2 7
133 24.09.1996 ELBASAN ELBASAN HYSEN MIRAKU SHAQIR MUHARREMI 12000 M2, TRUALL DHE TOKE BUJQESORE MENGEL NR. 133/1, DT 09.12.1998 14667 M2 14667 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
528 31.08.1997 ELBASAN ELBASAN HYSEN MIRAKU SHAQIR MUHARREMI TRUALL 160 M2 PAZARI I QYTETIT 528/2 DT. 23.09.1996 160 M2 506-530
397 13.05.2009 ELBASAN ELBASAN HYSEN MUZAQI QEMAL MUZAQI 16000 M2 FSHATI SHUSHICE NR. 106, DT. 17.04.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 204, DT. 22.01.2013: DEKLARIMI I MUNGESES SE JURIDIKSIONIT 111
482 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN PAJENGA IBRAHIM PAJENGA 1100 M2, TRUALL L. LUIGJ GURAKUQI NR. 482/2, DT 02.11.1994 630 M2 461 – 486
485 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN PAJENGA RESHIT SKLEJA 23000 M2, TRUALL, 1/2, 14200 M2 8523 NR. 248, DT 27.06.2009 23000 M2, NJOHJE NE PJESE IDEALE 7100 M2 23000 M2 NR. 153, DT 23.02.2011, SHFUQIZIM TE V. 248, DT 27.06.2009, MOSNJOHJE E PRONESISE 94
159 1996 ELBASAN PEQIN HYSEN PLAKU V. 113 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
216 28.09.2007 ELBASAN HYSEN PLANGARICA QAZIM QOSHI V. 46 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1958/3 DATE 29.09.2003, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-14
217 28.09.2007 ELBASAN HYSEN PLANGARICA QAZIM QOSHI V. 47 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1659/3 DATE 16.09.2008, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-14
219 28.09.2007 ELBASAN HYSEN PLANGARICA QAZIM QOSHI V. 49 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2039/3 DATE 29.09.2008, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-14
198 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN PLANGARICA NDRICIM PLANGARICA KOPESHT L.DAUTBEJ NR. 198/2, DT. 24.06.1994 NENI 7 DY SHTEPI DHE S= 1890 M2 570 M2 186-204
11.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN PLANGARICA NDRICIM PLANGARICA NR.198/4, DT. 08.07.1994 E DR E PARABLERJES PER MAGAZINEN E NTI ME S= 3316 M2 DHE 3784 M2 186-204
11.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN PLANGARICA NDRICIM PLANGARICA NR. 198/6, DT. 14.07.1995 E DR E PARABLERJES PER MAGAZINEN E NTPN 186-204
11.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN PLANGARICA NDRICIM PLANGARICA NR.198/8,DT. 06.09.1996 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTET SHTETERORE 186-204
11.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN PLANGARICA NDRICIM PLANGARICA NR.198/10, DT. 06.09.1998:SIP 12239 M2 ESHTE PLOTESUAR ME V.198/2,198/6,198/8 186-204
26 21.04.2004 ELBASAN ELBASAN HYSEN POKA VELI POKA PYLL, TOKE BUJQESORE 20 640 M2 FSHATI XIBRAKE, KOMUNA LABINOT-FUSHE NR. 14, DT. 17.01.2006 12 636 M2 9458 M2 3178 M2 7 – 14
122 20.09.1996 ELBASAN ELBASAN HYSEN POLOVICA HYSEN POLOVICA V. 732 DATE 28.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
304 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HYSEN ROÇI FILE ÇOTA 69.5 DYNYM KOMUNA HOTOLISHT NR. 708, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
21 10.11.2003 ELBASAN ELBASAN HYSEN SHABANAJ ABDULLA SHABANAJ KULLOTE, ARE 180 DYNYM ZK 8521 NR. 77, DT. 17.09.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 9
21 10.10.2003 ELBASAN ELBASAN HYSEN SHABANAJ ABDULLA SHABANAJ 180 DY JATESH V. 77 DATE 17.09.2007, MOSNJOHJE V. 517 DATE 17.12.2007, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-18
10.10.2003 ELBASAN ELBASAN HYSEN SHABANAJ ABDULLA SHABANAJ 180 DY JATESH V. 133 (10) DATE 21.01.2008, MOSNJOHJE V. 512 DATE 07.05.2009, LENIEN NE FUQI E V. 133 (2) EL-18
114 06.06.2006 ELBASAN PEQIN HYSEN SHABANAJ ABDULLAH SHABANAJ NR.78, DT. 07.06.2006:RREZIM KERKESE NR. 262, DT. 27.09.2007:LENIEN NE FUQI TE V. 78, DT. 07.06.2006 76-85
361 10.04.2000 ELBASAN ELBASAN HYSEN SINANI AGIM SINANI NR. 265, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 37
450 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN TAHIR XHANI HYSEN TAHIR XHANI 155 M2 L.KARAVELID NR.450/2,DT.16.08.1996 155 M2 436-460
186 09.03.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN VEIZI HAMIDE DHE HAXHIYMER VEIZI TRUALL I SHTEPISE ME OBORR L.ALEJDINE NR. 186/2, DT. 30.03.1994 240 M2 186-204
159 11.02.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN ZAIMI MYNEVERE ZAIMI 1000 M2, TRUALL L. AQIF PASHA NR. 159/2, DT 23.02.1994 1000 M2 890 M2 110 M2 151 – 170
589 27.03.1995 ELBASAN ELBASAN HYSEN, ALI BEQIRI SKENDER BEQIRI PJESE KOPESHTI LAGJA SULEJMANIE NR. 589/2, DT. 12.05.1995 85 M2 1994 M2 584 – 610
676 08.07.1994 ELBASAN ELBASAN HYSEN, DERVISH HASANI NR. 257, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2610/3, DT. 01.10.2008: SHFUQIZIM I V. 257 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
83 05.04.2006 ELBASAN ELBASAN HYSEN, YMER ÇIFTJA ENGJELL ÇIFTJA NR. 67, DT. 17.05.2006. REFUZIM KERKESE 61 – 69
228 PA DATE ELBASAN ELBASAN HYSNI BEDHIJA VELI BEDHIJA V.531 DT 08.09.2008 MOSNJOHJE 62
79 29.10.1993 ELBASAN ELBASAN HYSNI CANKA HYSNI CANKA 30 M2 RR.TE LESHNAT NR.79/2, DT. 19.10.1994 30 M2 66-83/A
162 20.03.1996 ELBASAN PEQIN HYSNI DIBRA HYSNI DIBRA V. 136 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
523 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN HYSNI KOTHERJA LUAN KOTHERJA TRUALL 330 M2 L. BEQIR ÇELEPI 523/2 DT. 23.09.1996 330 M2 506-530
224 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN HYSNI KURTI V. 556 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
65 08.10.1993 ELBASAN ELBASAN HYSNI LLANAJ HYSNI LLANAJ 1634 M2 KULLAS 50-65
711 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN HYSNI SEFA TYJXHIU HYSNI SEFA TYJXHIU 7000 M2 DYLI HAXHIRE V.620 DT 14.11.2008 7000 M2 7000 M2
27 11.03.1999 ELBASAN GRAMSH HYSNI UNGERRIMA BARJAM UNGERRIMA TOKE BUJQESORE FSHATI SHEMBERDHENJE SIPER NR. 528, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
21 16.04.1998 ELBASAN GRAMSH HYSNI XHELO PELLUMB XHELO PYLL 58.22.DYNYM FSHATI NARTE NR. 21, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
2 26.05.2008 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BICAKU TRUALL 6125 M2 NR. 664, DT. 29.04.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 120
210 14.05.1996 ELBASAN PEQIN IBRAHIM ALLA RAMAZAN ALLA 221 DY TOKE BUJQ, 44 RRENJE ULLINJ PAJOVE V. 644 ADTE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
226 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM ARAPI DEMIR ARAPI TOKE BUJQ ELBASAN V. 104 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1938/3 DATE 19.03.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
81 05.01.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BALLA SALI BALLA 12000 M2 TRUALL FSHATI GRIQAN NR. 41,DT. 18.01.1996 4218 M2 2000 M2 3-4
40 14.10.2008 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BICAKU EQEREM RISILIA 315 M2, TRUALL 8524 NR. 118, DT 22.04.2009, MOSNJOHJE NR. 162, DT 25.02.2011, LENIEN NE FUQI TE V. 118, DT 22.04.2009 92
01.06.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BICAKU EQEREM RISILIA TRUALL ELBASAN V.3004/6 DT 03.04.2009 SHFQ E V.345 DT 30.07.2008 43
21 19.09.2008 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BICAKU EQEREM RISILIA TOKE BUJQESORE 23.500 M2 ZK.8525 NR. 701,DT. 06.05.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 119
41 14.10.2008 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BICAKU EQEREM RISILIA 70.7 DY CERRIK NR.687, DT. 02.05.2013: RREZIM KERKESE, MOSNJOHJE PRONESIE 120
73 29.03.2006 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BIÇAKU EQEREM RISILIA KOPSHTE 3800 M2 LAGJA KARAVELIJE NR. 65, DT. 17.05.2006. REFUZIM KERKESE 61 – 69
74 29.03.2006 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BIÇAKU EQEREM RISILIA TRUALL 672 M2 RRUGA KRISTOFORIDHI NR. 66, DT. 17.05.2006. REFUZIM KERKESE 61 – 69
72 29.03.2006 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BIÇAKU EQEREM RISILIA 1428 M2 TRUALL 8524 PRANE KALASE V. 76 DATE 13.09.2007, REFUZIM MOSNJOHJE V. 476 DATE 21.11.2007 (ANKUES SUBJKETI) VENDOSI: LENIN NE FUQI TE V. 76 DT. 13.09.07 EL-12
109 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BIÇAKU EQEREM RISILIA TRUALL ELBASAN V.344 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 42
639 03.04.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BRETKOSA FATBARDHA KUMI TRUALL L.SULEJMANIE NR. 639, DT. 14.09.1999 1128 M2 1128 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
186 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BUMCI SHKELQIM BUMCI 71500 M2, TOKE BUJQESORE DHE TRUALL 1258, 3965 NR. 257, DT 30.06.2009 61000 M2 16000 M2 45000 M2 96
511 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM BUMCI SHKELQIM BUMCI 20 PENDE DHE 6 PENDE ARE FSHATI BRADASHESH NR. 511, DT. 25.10.1999 20 PEND 16500 M2 3-4
14 12.01.2004 ELBASAN PEQIN IBRAHIM CANI CLIRIM CANI TRUALL 4964 M2 L.XHAMI, PEQIN NR.108, DT.23.06.2004 4105.25 M2 3.904 M2 201,25 M2 01-25
78 20.08.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM ÇELA IBRAHIM ÇELA TRUALL ELBASAN V. 311 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
13 SKA ELBASAN ELBASAN IBRAHIM CEREKJA 54600 M2 TOKE BUJQESORE DHE TRUALL FSHATI HAJDARAN, KOMUNA SHUSHICE NR. 01, DT. 23.11.2001 1.2 HA 01-25
421 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM CERMA SABAUDIN, DRITA, SHEFQET CERMA SHTEPI ME KOPESHT 1140 M2 LAGJA ASLLANBEJ V. 421/2 DATE 14.10.1994 1140 M2 NENI 16 416-435
319 1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM FAQOLLI MUHARREM FAQOLLI 24.5 DY, TOKE BUJQESORE DARDHE NR. 427, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE 52
251 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM GRADA IBRAHIM GRADA 212 M2 ALEJDINE V.251/2 DT 29.04.1994 212 M2 246-262
342 18.05.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM HASTOPALLI MEHMET HASTOPALLI SHTEPI ME KOPESHT L. BABOLLE (L. GURAKUQI_ 342/2 D. 3.6.1994 341-360
176 29.12.2008 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM HASTOPALLI ILIR GRACENI KTHIMIN E SIP TE LIRA TE NJOHUR ME V. 342/2, DT. 03.06.1994 L.LUIGJ GURAKUQI NR. 706, DT.06.05.2013: MOSKTHIM TE S=364 M2 119
48 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM HAZIZOLLI FAIK HAZIZOLLI NR. 243, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2557/3, DT. 01.10.2008: SHFUQIZIM I V. DHE MOSNJOHJE PRONESIE 36
245 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM HOXHA V. 609 DATE 23.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
106 16.07.1996 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM HOXHA 80 DY MORENE V. 308 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 306-337
43 14.10.2008 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM HOXHA (DEDJA) AISHE ALLKJA KERKOHET KTHIMI FIZIK I PRONES SE NJOHUR ME VENDIMIN 30 DT. 18.6.97 KKKP LIBRAZHD, TOKE BUJQ V. 628 DATE 26.11.2009, VENDOSI: TE MOS KTHEHET V. 312 DATE 11.06.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 628 EL-78
53 1994 ELBASAN PEQIN IBRAHIM KAPANI HAKI KAPANI 2700 M2 TRUALL L.CEZME NR. 93, DT. 15.11.1995 2700 M2 1471 M2 1229 M2 01-15
15 12.02.2007 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM KOPILI FATMIR KOPILI TRUALL 400 KUT, TRUALL 160 M2, 78 M2 ZK 8523 NR. 37, DT. 30.05.2007 160 M2, 30.6 M2 160 M2, 30.6 M2 EL – 3
158 15.05.2006 ELBASAN GRAMSH IBRAHIM KOPILI FATMIR KOPILI TOKE BUJQESORE KOMUNA GJERGJAN NR. 101, DT. 06.07.2006 16000 M2 16000 M2 101-115
5 24.06.2008 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM LIBRAZHDI HASAN LIBRAZHDI TRUALL 8522 LAGJA BRIGADA 17 SULMUESE V. 625 DATE 21.11.2008 560 M2 88 M2 472 M2 EL-76
158 1996 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM LLESHI QAZIM LLESHI NR. 528, DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 63
485 25.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM LUZI IBRAHIM LUZI 198 DY QENDER V.297 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
168 29.12.2008 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM MEHMET MANA ISLAM MANA 91.800 M2, TRUALL, KULLOTE, TOKE BUJQESORE 2446, 2448 NR. 259, DT 30.06.2009 63800 M2 62044 1756 M2 98
49 30.10.2008 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM MIRAKU MEVLUDE MIRAKU SHTEPI 200 KUT (157 M2 TRUALL + 97.2 M2 NDERTESE) 8521 LAGJA LUIGJ GURAKUQI V. 632 DATE 11.12.2008 157 M2 + 97.2 M2 157 M2 + 97.2 M2 EL-78
177 02.03.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM MIRAKU BARDHYL MIRAKU SHTEPI BANIMI 1490 M2 LAGJA ASLLANBEJ V. 177/2 DATE 01.04.1994, 940 M2; 260 M2 610 M2; E DREJTE PARABLERJE PER 214 M2 171-185 V. 177/2 DATE 01.04.1994 ESHTE PLOTESUAR ME V. 177/2-A DT. 28.06.1996
02.03.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM MIRAKU BARDHYL MIRAKU SHTEPI BANIMI 1490 M2 LAGJA ASLLANBEJ V. 177/4 DATE 24.06.2004 160 M2 520 M2 171-185
02.03.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM MIRAKU BARDHYL MIRAKU SHTEPI BANIMI 1490 M2 LAGJA ASLLANBEJ V. 177/2-A DATE 24.06.2004 8000 M2 171-185
180 17.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM MISKU RAMADAN MISKU 37.4 DY HOTOLISHT V. 317 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
48 03.11.1993 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM MJESHTRI V. 58 DATE 11.10.2002, REFUZIM KERKESE 56-112
379 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM MJESHTRI V. 50 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
251 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD IBRAHIM MURATI SHEFQET MURATI 53.1 DY STAVRAJ V.289 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
244 23.09.1996 ELBASAN GRAMSH IBRAHIM MYQELEFI SELIM MYQELEFI NR. 487, DT 28.08.2008, MOSNJOHJE 56
199 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM NEZIRI TRUALL I NJE MAGAZINE DHE DYQANI L.ALEJDINE NR. 99/2, DT. 29.07.1994 380 M2 186-204
21 28.06.1996 ELBASAN PEQIN IBRAHIM PAJENGA RESHIT SKILJA 4000 M2 TRUALL LAGJA PAJOVE V. 87 DATE 25.12.1998 4000 M2 4000 M2 30-50
259 1996 ELBASAN PEQIN IBRAHIM PAJENGA TOKE BUJQESORE FSHATI PAJAVE NR. 259, DT. 25.12.1998 191 DY 150000 M2+4100 M2 01-20
85 23.12.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM PAJOVA IBRAHIM PAJOVA TRUALL ELBASAN V. 306 DT23.07.2008 MOSNJOHJE 46
246 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM PEJTAMALLI XHAMAL PEJTAMALLI 40 DY KATUND I RI NR. 47, DT 25.02.2009, MOSNJOHJE NR. 323, DT 11.10.2010, LENIEN NE FUQI TE V. 47, DT 25.02.2009 83
2 08.06.2009 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM PEJTAMALLI XHEMALI PEJTAMALLI 8 PENDE FSHATI KUQAN NR. 1140, DT. 23.08.2013: 119
122 07.07.1999 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM PLAKA NAZMI PLAKA TRUALL 8100 M2 FSHATI GOSTIME NR. 122/1, DT. 22.11.1999 8100 M2 8000 M2 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTIN POSTE KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
496 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM QORRI NASHIFER MUZHAQI TRUALL NEN BANESEN 1 KT L.QEVANBEJ NR. 496/2, DT. 05.07.1996 E DR E BASHKEPRONESISE SE TRUALLIT TE ZENE 487-505
114 18.09.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM SALI DELIU SHYQYRI DELIU NR. 508, DT 03.09.2008, MOSNJOHJE 59
145 PA DATE ELBASAN ELBASAN IBRAHIM SEULEJMA PEMA AHMET PEMA V.575 DT 16.09.2008 MOSNJOHJE 68
644 25.04.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM SHISHMANI BESNIK SHISHMANI SHTEPI ME OBORR LAGJA PERVINAGA V. 644/2 DATE 05.06.1996 50 M2 DHE E DREJTA E PARABLERJES 631-648
486 20.04.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM SHOPI IBRAHIM SHOPI 10000 M2, TRUALL STANI I KORESHIT NR. 486/2, DT 20.12.1994 E DREJT PRIVATIZIMI 8400 M2 1600 M2 461 – 486
263 16.03.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM SOFIJA ZENEPE SOFIJA ETJ TRUALL 306 M2 L. ALAJDENE 263/2 DT. 25.03.1994 55 M2, 30 M2 263-281
289 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM TUNGU IBRAHIM TUNGU ELBASAN NR. 190, DT 12.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2391/3, DT 04.11.2008, SHFUQIZIM TE V. 190, DT 12.07.2008, MOSNJOHJE 30
1 27.07.1993 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM VELENCJA HYSEN VELENCJA TRUALL LAGJA ASLLAN BEJ NR. 1/2, DT. 07.09.1993 825 M2 340 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE PER SIP. 185 M2 1 – 13
146 03.10.12 ELBASAN IBRAHIM, AHMET PEMA ADEM PEPA V. 602 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE EL-79
149 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM, BAJAME ASLLANI PETRIT AGO NR. 521, DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 63
133 2002 ELBASAN IBRAHIM, MELEQ KAPEDANI MUSTAFA KAPEDANI V. 597 DATE 12.09.2008, MOSNJOHJE V. 19 DATE 20.01.2009, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 597) EL-71
176 02.02.1994 ELBASAN ELBASAN IBRAHIM, ZYRA, METUSHE LIBRAZHDI 900 M2 TOKE TRUALL QYTET TREGU FSHATAR V. V. 176/2 DATE 03.03.1994, E DREJTE PARABLERJE PER 85 M2 171-185
99 16.06.1995 ELBASAN PEQIN IDRIZ DUSHKU IKE DUSHKU 13044 M2 TRUALL LAGJA TEQE V. 79 DATE 29.09.1995 1344 M2 5000 M2 1900 M2 30-50
28 01.09.1995 ELBASAN PEQIN IDRIZ DUSHKU 42 DY TOKE BUJQESORE NR.28, DT. 02.03.1999 10.5 DY DHE KOMP NE NATYRE TE 31.5 DY 01-20
235 26.06.1996 ELBASAN ELBASAN IDRIZ GAXHJA IDRIZ GAXHJA NR. 556, DT. 12.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
34 (54) 08.03.2006; 12.01.2006 ELBASAN ELBASAN IDRIZ HEMA SKENDER QEFALIA V. 34 DATE 08.03.2006, REFUZIM KERKESE
123 1994 ELBASAN ELBASAN IDRIZ ISAKU IDRIZ ISAKU TRUALL LIBRAZHD V.38 DT. 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
183 1994 ELBASAN ELBASAN IDRIZ MINELLA IDRIZ MINELLA TRUALL LIBRAZHD V.51 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
33 1994 ELBASAN ELBASAN IDRIZ MUSA BEQIRI IDRIZ MUSA BEQIRI 128 M2, TRUALL NDERTUAR SHTEPI L. 29 NENTOR NR. 33/2, DT 26.01.1994 943 M2, SHTEPIA 399 M2 399 M2 31 – 50
140 25.02.2000 ELBASAN ELBASAN IDRIZ QYRE 16 DY FSHATI GJERGJAN NR. 66, DT. 27.12.2002:MOSNJOHJE PRONESIE 01-25
456 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN IKBALE BAHOLLI SADETE E GJERGJ PAPAJAN TRUALL ELBASAN V.380 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
32 PA DATE ELBASAN GRAMSH IKBALE BALLAMA IKBALE BALLAMA V.3 DT 29.09.1994 MBYLLJE PROCEDIMI 29
6 25.03.1992 ELBASAN ELBASAN ILIA TRENDAFILI GENC TRENDAFILI TRUALL 270 M2 LAGJA QEVANBEJE NR. 6/3, DT. 18.11.1993 1390 M2 1 – 13
681 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN ILIAZ JONUZ BICA ILIAZ JONUZ BICA V.614 DT 20.10.2009 SHFQ E V.213 KTHIM PER RISHQYRTIM
315 21..03.1994 ELBASAN ELBASAN ILIAZ LATO SHTEPI ME OBORR L.ALEJDINE NR. 315/2, DT. 13.01.1995 110.50 M2 301-320
422 1996 ELBASAN LIBRAZHD ILIR KOÇI V. 18 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
5 (129) 30.09.2005, (18.07.2001) ELBASAN ELBASAN ILJAZ BERISHA BESA BERISHA 2500 M2, TRUALL L. SKENDERBEJ NR. 5, DT 23.11.2005 2500 M2 1500 M2 1000 M2 1 – 6
43 01.03.1994 ELBASAN PEQIN ILJAZ TAHIRI V. 74 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
381 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ILJAZ TAMIZI V. 45 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
152 1996 ELBASAN LIBRAZHD ILMI KARAJ TOKE BUJQESORE FSHATI KOTODESH NR. 426, DT. 14.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
81 04.07.1996 ELBASAN ELBASAN ILMIE DELIU ILMIE DELIU 4 DY 7 PA VENDIM
101 1996 ELBASAN LIBRAZHD IMER (YMER) GJURA V. 253 DATE 06.12.2002, REFUZIM KERKESE
244 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN IPOKRAT, ARQILE JORGAQI TRASH. JORGAQI TRUALL 895 M2 LAGJA QEVANBEJE NR. 244/2, DT. 01.02.1995 895 M2 225 – 245
495 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN IRAKLI TOCI SHTEPI L.KARAVIE NR. 495/2, DT. 16.01.1996:REFUZIM KERKESE 487-505
117 1994 ELBASAN ELBASAN ISA ALLIU ISA ALLIU TRUALL LIBRAZHD V.37 DT 10.03.1994 REFUZOJE KERKESEN 13-55
474 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN ISA BASHA ISA BASHA 16000 M2, TRUALL L. ASLLANBEJE NR. 474/2, DT 04.08.1995 10600 M2 461 – 486
203 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ISA BASHA 7 PA VENDIM
33 12.04.2007 ELBASAN LIBRAZHD ISA, RAKIP HOXHA LUAN HOXHA TOKE, TRUALL 111 770 M2 FSHATI RRAJCE, KOMUNA RRAJCE NR. 20, DT. 30.04.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 2
387 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISAK BAHITI V. 49 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
629 9.2.1996 ELBASAN ELBASAN ISAK BICI ISAK BICI TRUALL 210 M2 L. ASLLAN BEJ 629/2 DT. 26.04.1996 80 M2 130 M2 611-630
327 23.06.1998 ELBASAN ELBASAN ISAK DEDJA ISAK DEDJA TRUALL ELBASAN V.298 DT 23.07./2008 MOSNJOHJE 47
43 29.09.1993 ELBASAN ELBASAN ISAK DISHANI DILAVER DISHANI 1 SHTEPI, KOPESHT, 3200 M2 L. SPAJKORE NR. 43/2, DT 23.09.1996 E DREJT BASHKEPRONESIE 1600 M2 1600 M2 31 – 50
279 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISAK KARRIQI 120.3 DY PERRENJAS V. 337 DATE 17.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
283 22.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISAK MANO ISAK MANO TOKE LIBRAZHD V.342 DT 17.01.2013 REFUZOJE KERKESEN 338-371
62 20.01.2006 ELBASAN ELBASAN ISAK MUCA HAXHI MUCA 9849.7 M2 TRUALL L.HAXHIAS NR. 104, DT.11.07.2006 9798 M2 9798 M2 101-115
419 24.08.1994 ELBASAN ELBASAN ISAK, HASAN BRETKOSA SHPRESA BRETKOSA ARE SINURI KULLAS V. 419/2 DATE 01.09.1995 5700 M2 416-435
39 13.10.2008 ELBASAN ELBASAN ISLAM BALLA ALI BEQIRI TOKE ARE 3075 NR. 17, DT 04.02.2009, MOSKTHIM NR. 116, DT 02.04.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 17, DT 04.02.2009 81
261 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ISLAM DASHI IBRAHIM E MUSA DASHI 45 DY LABINOT-FUSHE NR. 638, DT.04.06.2003 MOSNJOHJE E 34416 M2 10584 M2 01-25
234 10.04.1995 ELBASAN ELBASAN ISLAM DERTILA ISLAM DERTILA DYQAN BEZISTAN NR. 234/2, DT. 21.06.1996 15 M2 225 – 245
333 29.10.1998 ELBASAN ELBASAN ISLAM GJONI DEMIR GJONI 12300 M2, TOKE BUJQESORE LETAN NR. 21, DT 12.11.1998 12300 M2 12300 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
85 1996 ELBASAN PEQIN ISLAM HYSA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 168, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
73 06.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISLAM KACA 26.2 DY DRAGOSTINJE, KOMUNA QENDER V. 414 DATE 14.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
34 09.05.1994 ELBASAN ELBASAN ISLAM KRUJA HYSEN KRUJA NR. 478, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
256 1996 ELBASAN PEQIN ISLAM LAMCJA PEQIN NR. 209, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
270 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISLAM QOSHI V. 13 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
89 1993 ELBASAN ELBASAN ISLAM SHKREPI FERDINAND SHKREPA 8 DY L.DAUTBEJ NR. 89/1, DT. 29.10.1998 8000 M2 8000 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
7 2006 ELBASAN ELBASAN ISLAM TABAKU 7 – 14 PA VENDIM
126 07.01.1994 ELBASAN ELBASAN ISLAM TAFA ISLAM TAFA DAUT BEJE V.126/2 DT 22.04.1994 1500 M2 1500 M2 119-135
32 10.04.2007 ELB ASAN ELBASAN ISLAM, HAVA HYSA LULJETA HALILI TRUALL 535 M2 ZK 8522 NR. 48, DT. 06.07.2007 277 M2 277 M2 EL – 7
382 17.03.1994 ELBASAN PEQIN ISMAIL BAJRAMAJ ISMAIL BAJRAMAJ DYQN 64 M2 RRUGA E DRITHNAVE V.382 DT 19.10.1994 256 M2 682-702
161 1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL BALLHYSA ISMAIL BALLHYSA TRUALL ELBASAN V. 305 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 46
459 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL BYLYKU ISMAIL BYLYKU 450 M2 L.E RE NR.459/2, DT.01.03.1995 80 M2 370 M2 436-460
3 05.02.1997 ELBASAN ELBASAN ISMAIL CALLAKU EMIN COLLAKU NR. 272, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
358 18.1.2000 ELBASAN ELBASAN ISMAIL CIKAJA RAKIP CIKAJA 3700 M2 PYLL ZALLI NR.12/2, DT. 31.01.2000 3700 M2 7
66 08.02.1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL COLLAKU EMIN COLLAKU NR.376, DT. 05.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE V. 5061, DT 22.04.2014, PRANIM KERKESE , NJOHJE 5800 M2, KTHIM 1861 M2, 40
194 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL COTA QEMAL E SADETE COTA 1 KOPESHT L.DAUTBEJ NR. 195/2, DT. 31.05.1995 20 DY 186-204
2 21.11.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL DEDJA ARDIAN DEDJA TRUALL FSHATI CESTIJAS NR.32, DT. 24.09.1995 1800 M2 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTET DEPO GRUMBULLIMI KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
28 21.06.1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL DELIMETA NR. 4/1, DT. 14.01.1997 OBJEKTET E NENREPARTIT USHTARAK E DR E PARABLERJES SE NENREPARTIT USHTARAK KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
712 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN ISMAIL DERMYSHI NEVRUZ DERMYSHI 403 DY V.165 DT08.07.2008 MBYLLJEN E PROCED
11 (611) 15.10.2005, (29.03.1994) ELBASAN ELBASAN ISMAIL GASHI GJYLSHA GASHI 2000 M2, TRUALL L. HAXHIAS NR. 3, DT 10.11.2005 2000 M2 2000 M2 1 – 6
87 1996 ELBASAN PEQIN ISMAIL GJATA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 167, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
321 26.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISMAIL HAMZA V. 57 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
350 19999 ELBASAN PEQIN ISMAIL KACULI ISMAIL KACULI 9000 M2 TOKE PYLLE NR.350/1, DT. 03.06.1999 9000 M2 7
14 1997 ELBASAN PEQIN ISMAIL KARINA ISMAIL KARINA 44 DY V.14 DT 18.02.2000 4400 M2 4400 M2 PA NUMER
84 1994 ELBASAN PEQIN ISMAIL KRUJA DYLAVER KRUJA TRUALL 10000 M2 NR.61, DT. 19.06.1995 9270 M2 900 M2 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTET E EKSTRAKSIONIT 01-15
262 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL KURRIZI ISMAIL KURRIZI 11 DY KULLAS V.262/2 DT 18.08.1995 3666 M2 3666 M2 KOMP MEOBLG SHTE 246-262
329 27.04.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL LAMÇE ISMAIL LAMÇE 130 M2 TRUALL HAZINADARE V. 329/2 DATE 29.04.1994 130 M2 171-185
17 29.10.1993 ELBASAN PEQIN ISMAIL LILA, MUHARREM LILA AGIM LILA SHTEPI, TRUALL, TOKE LAGJA ÇESME NR. 15, DT. 17.11.1993 1 SHTEPI 2 KT, OBORR, 1 SHTEPI, OBORR, TRUALL 630 M2, TRUALL 230 M2, TOKE 3 PENDE 66 – 84
108 24.02.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISMAIL LLESHI V. 327 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
64 11.08.1994 ELBASAN PEQIN ISMAIL MALKJA ISMAIL MALKJA 2134 M2 TRUALL V. 55 DATE 09.09.1994 2134 M2 700 M2 1934 M2 51-65
11.08.1994 ELBASAN PEQIN ISMAIL MALKJA ISMAIL MALKJA 2134 M2 TRUALL LAGJA XHAMI V. 55 DATE 09.09.1994 3775 M2; 15900 M2; 15900 M2 51-65 NE KETE DOSJE NDODHET 1 VENDIM PA NUMER DHE PA DATE POR QE KANE VULEN E KKKP DHE FIRMEN E KRYETARIT TE KOMISIONIT . VENDIMI PA NUMER DHE DATE
11 PA DATE ELBASAN PEQIN ISMAIL MURATI ISMAIL MURATI 105
438 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL MUSTAFA SUBASHI HAMIDE SUBASHI 820 M2 L.ASLLANBEJ NR.438/2, DT.31.03.1995 820 M2 436-460
46 1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL PEDALLI ISMAIL BEDALLI TRUALL ELBASAN V.398 DT 11.08.2008 MOSNJOHJE 50
300 21.08.2001 ELBASAN ISMAIL PEPA XHEMIL PEPA V. 605 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE EL-78
74 20.10.1993 ELBASAN ELBASAN ISMAIL PERIANA TRASHEGIMTARET E TIJ 286 M2 L.ALEJDINE NR.74/2, DT. 25.02.1994 286 M2 211 M2 66-83/A
9 29.02.1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL QORRI MEHMET QORRI, ETJ 5 DY TOKE BUJQESORE MANES NR. 1, DT 29.02.1996 8000 M2 8000 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
58 PA DATE ELBASAN ELBASAN ISMAIL QORRI ISMAIL QORRI TRUALL V.58/4 DT 17.08.1994 1387 M2 PARABLERJE 90 M2 DHE 66 M2 + 2438 M2 V. 1111, DT 12.05.2011, RREZIMIN E KERKES PADISE, V. 1370, DT 28.05.2012, PRANIM TE KERKESES TE KOMPESOHET FAMILJA QORRI PER SIP 16 M2 50-65
PA DATE ELBASAN ELBASAN ISMAIL QORRI ISMAIL QORRI TRUALL V.58/2 DT 12.10.1993 PARABLERJE 20 M2 50-65
PA DATE ELBASAN ELBASAN ISMAIL QORRI ISMAIL QORRI TRUALL V.58/6 DT 23.08.1996 1230 M2 660 M2 50-65
PA DATE ELBASAN ELBASAN ISMAIL QORRI ISMAIL QORRI TRUALL V.58/8 DT 23.09.1996 700 M2 50-65
192 28.09.2007 ELBASAN ISMAIL QORRI SKENDER QORRI TRUALL V. 63 DATE 10.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2044/3 DATE 29.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
424 1996 ELBASAN LIBRAZHD ISMAIL QUKA V. 19 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
559 01.12.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL RAMAZAN MALOKU ISMAIL RAMAZAN MALOKU 930 M2 ALJEDINE V.559/2 DT 22.12.1994 930 M2 531-560
13 30.06.1996 ELBASAN PEQIN ISMAIL SAJA ALBERT SAJA V. 41 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
95 1994 ELBASAN PEQIN ISMAIL SAJA ALBERT SAJA TRUALL 9000 M2 NR. 65, DT. 15.06.1995 9000 M2 3040 M2 01-15
319 04.12.1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL SAMURRI NEZIR SAMURRI 25.8 DY MENGEL NR. 31, DT 13.02.2009, MOSNJOHJE NR. 131, DT 09.04.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 31, DT 13.02.2009 88
521 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL SHEHU XHAFERR SHEHU TRUALL 3430 M2 ZK 8525 NR. 69, DT. 25.05.2006 3430 M2 3430 M2 61 – 69
129 1996 ELBASAN PEQIN ISMAIL SHENGJINI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 201, DT. 08.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
567 23.12.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL SHEQORRA HYQMET SHEQORRA 7000 M2 SINURI KULLAS NR.567/2, DT. 17.03.1995 7000 M2 561-585
11 07.09.1993 ELBASAN ELBASAN ISMAIL SHUPHEJA KAMER SHUPHEJA, ETJ TRUALL SHTEPIE LAGJA ALAJDINE NR. 11/2, DT. 08.09.1993 370 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE RESTORANT PESHKU 1 – 13
15 10.09.2008 ELBASAN ELBASAN ISMAIL SKORRA VASIL SKORRA 40260 M2 TOKE BUJQ LABINOT FUSHE, LABINOT MAL V. 630 DATE 09.12.2008, MOSNJOHJE V. 95 DATE 25.03.2009, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 630 EL-78
347 27.05.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL SKUQI ABDYL SKUQI TRUALL 2600 M2, 400 M2 L. HEKURUDHA 347/2 DT. 10.06.1994 2600 M2 400 M2 341-360
652 19.06.1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL STAMBALLXHIU MAHMUT STAMBALLXHIU TRUALL NE SINURIN KULLAS NR. 652/2, DT. 28.06.1996 237 M2 DHE 195 M2+ 374 M2 2194 M2 649-665
19.06.1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL STAMBALLXHIU MAHMUT STAMBALLXHIU 652/4, DT. 12.07.1996 125 M2 649-655
13 24.08.1998 ELBASAN LIBRAZHD ISMAIL SUL BENO REFAT BENO 260 HA, PYLL LEPUSH E SOPOT NR. 48, DT 30.04.2004, MOSNJOHJE 26 – 46
321 09.01.1998 ELBASAN ELBASAN ISMAIL SULMINA XHEMAL SULMINA NR. 463, DT 27.08.2008, MOSNJOHJE 57
150 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISMAIL TOLA LIMAN TOLA 19.5 DY ORENJE , GURAKUQ V. 315 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 306-337
321 05.04.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL TOSKA ISLAM TOSKA 3000 M2 LAGJA QEVANBEJE V. 321/2 DATE 22.04.1994, 1800 M2 1200 M2 171-185
05.04.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL TOSKA ISLAM TOSKA 3300 M2 LAGJA QEVANBEJE V. 321/4 DATE 16.09.1994 NJOHJE E TE DREJTES SE BASHKEPRONESISE PER SIP 1600 M2 171-185
05.04.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL TOSKA ISLAM TOSKA 5000 M2 ARE E TJETERSUAR NE TRUALL LAGJA BELERBEJE V. 321/6 DATE 27.01.1995 E DREJTE PARABLERJE PER SIP 5000 M2 171-185
55 07.09.1995 ELBASAN ELBASAN ISMAIL URUÇI SULEJMAN URUÇI TRUALL BELSH V. 45 DATE 11.09.1995 66 X 45 M2 3000 M2 E DREJTA E PARABLERJES SE RROBAQEPSISE 005-006
608 25.10.1995 ELBASAN ELBASAN ISMAIL VERLACI ELISABETA TOPTANI SHTEPI, OBORR, KOPESHT SINORI NARAZANE, LAGJA SKENDERBEJ NR. 608/2, DT. 27.10.1995 1000 M2, SHTEPI 300 M2, 1300 M2 584 – 610
216 19.03.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL VRAPI FADIL VRAPI 810 M2 DHE 1400 M2 L.KARAVELIJE NR.216/2, DT.21.10.1994 1400 M2 810 M2 205-224
144 17.01.1994 ELBASAN ELBASAN ISMAIL, ALIJE, MUSTAFA ULLORJA NADIRE ULLORJA SHTEPI, KOPESHT LAGJA SULEJMANIE NR. 144/2, DT. 28.01.1994 3000 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE E OBJEKTIT PUNISHTE E PASTAVE ME SIP. 2674 M2 136 – 150
59 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN ISMAIL, EMIN CERRAGA ISMAIL CERRAGA NR. 281, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 37
38 17.11.1993 ELBASAN GRAMSH ISMET KOLLARJA ISMET KOLLARJA V.6 DT 29.09.1994 MBYLLJE PROCEDIMI 29
90 31.08.1994 ELBASAN PEQIN ISMET, MAHMUT KAZIU MYRVETE KASHAMI LAGJA ÇESME V. 76 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
29 26.10.1995 ELBASAN PEQIN ISMETE GRIPSHI ISMETE GRIPSHI 14.5 HA GJOCAJ V.29 DT 15.11.2000 25 DY 25 DY PA NUMER
540 01.11.2010 ELBASAN ELBASAN ISUF BASHMILLI ISUF BASHMILLI POLIS V.112 DT 21.04.2009 PEZULLIMIN E PROÇ
13 PA DATE ELBASAN ELBASAN ISUF BELBA FATMIR BELBA V.532 DT 08.09.2008 MOSNJOHJE 62
13 06.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISUF BELBA FATMIR BELBA NR. 532, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 62
92 23.02.1994 ELBASAN ELBASAN ISUF BOGDANI ISUF BOGDANI LIBRAZHD V.28 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
303 1996 ELBASAN PEQIN ISUF GJATA TOKE BUJQESORE PEQIN NR.194, DT.01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
193 1994 ELBASAN ELBASAN ISUF GJEVORRI KOPESHT S= 1756 M2 L.ALEJDINE NR. 193/2, DT.20.04.1994 920 M2 576 M2 186-204
1 10.01.2007 ELBASAN LIBRAZHD ISUF HALLIDRI MERJEME ISMAILI (HALLIDRI) TOKE BUJQESORE 37 000 M2 ZK 3203 PRRENJAS NR. 12, DT. 26.03.2007 37 000 M2 3395 M2 33 605 M2 EL – 1
271 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ISUF HIDRI TOKE BUJQESORE FSHATI DOREZ NR. 452, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
107 1996 ELBASAN LIBRAZHD ISUF KUMARA LUTFIJE KAZAZI 9.9 DY GIZAVESH V. 310 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 276-305
244 1996 ELBASAN PEQIN ISUF MECJA TOKE BUJQESORE PEQIN NR.185, DT. 25.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
402 18.08.1994 ELBASAN ELBASAN ISUF SHENGJERGJI ISUF SHENGJERGJI 1187 M2 PERVINAGA V.402/2 DT 27.10.1994 1187 M2 401-416
115 21.12.1993 ELBASAN ELBASAN ISUF STRINGA ISUF STRINGA SHTEPI + TRUALL 1525 M2 L. QEMAL STAFA 115/2 DT. 24.12.1993 1525 M2 1045 M2 425 M2 101-118
214 1996 ELBASAN ELBASAN ISUF TABAKU ZENEL TABAKU 426.1 DY, TOKE BUJQESORE VASHEJ NR. 425, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE 52
38 27.06.2003 ELBASAN PEQIN ISUF TABAKU ZENEL TABAKU V. 38 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
51 25.08.1994 ELBASAN ELBASAN ISUF TOPALLI MEXHIT TOPALLI 6 DY GRACEN V. NR. SKA DATE 18.09.1995 6000 M2 5000 M2 KOMPENSIM NE NATYRE NENI 16; 1000 M2 KOMPENSIM FINANCIAR V. 894 DATE 18.06.2002 I GJYKATES SE RRETHIT ELBASAN, KA NDRYSHUAR V. NR. SKA DATE 18.09.1995, DUKE VENDOSUR: 3115 M2 KTHIM (1003 +1117.5 + 994.5 M2); TI MBETET PER KOMPENSIM 2885 M2; 005-006
370 09.06.1994 ELBASAN ELBASAN ISUF TOUSHAMI XHEVAIR TOUSHAMI KOPESHT 2 DY L.ASLLAN BEJ NR. 1, DT. 19.10.2001 1476 M2 1311 M2 01-25
494 06.04.1994 ELBASAN ELBASAN ISUF VELCANI (BALLICI) TRUALL L.SULEJMANIE NR. 494/2, DT. 26.09.1995 70 M2 487-505
169 1996 ELBASAN LIBRAZHD ISUF ZHARRII ISUF ZHARRI GOSTIME V.341 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
319 30.06.1996 ELBASAN PEQIN IZET BALLHYSA IZET BALLHYSA V. 79 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
328 30.10.1996 ELBASAN PEQIN IZET SALLIU V. 141 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
23 23.08.1997 ELBASAN PEQIN IZET SALLIU V. 10 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
2 16.02.2000 ELBASAN GRAMSH JAÇE DINEJOLLDASHI SULLTANA HOXHA TOKE BUJQESORE 64.4 DYNYM FSHATI GRAZHDAN NR. 30, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
78 14.09.2004 ELBASAN ELBASAN JAHO BOGDANI FERIT STOJNA NR. 530, DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 62
78 PA DATE ELBASAN ELBASAN JAHO BOGDANI FERIT STOJNA V.530 DT 04.09.2008 MOSNJOHJE 62
96 1994 ELBASAN ELBASAN JAHO ÇOTA JAHO ÇOTA TRUALL LIBRAZHD V.53 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
11 13.03.2002 ELBASAN ELBASAN JAHO TAFANI JAHO TAFANI V. 731 DATE 28.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
74 27.08.1996 ELBASAN ELBASAN JAKOV PELIGRINI JAKOV PELIGRINI 7 PA VENDIM
JAKUP ÇAUSHI NR. 146/4, DT. 17.11.1995 145 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE PER DYQANIN E BUKES 45 M2. 136 – 150
203 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN JAKUP DACI HALIT DACI NR. 366, DT. 04.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
646 25.04.1996 ELBASAN ELBASAN JAKUP KANA RITVAN KANA 9250 M2 TRUALL LAGJA 28 NENTORI V. 646/2 DATE 12.07.1996 1204 M2 NENI 16 416-435 5276 M2 ZOTEROHET NGA VET PRONARI; REFUZIM PER SIP 2550 M2, SEPSE ESHTE E ZENE NGA SHTRATI I PERROIT.
348 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD JAKUP LAME JAKUP LAME 28.14 DY STEBLERE V. 301 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
78 26.02.1996 ELBASAN PEQIN JAKUP LAPA DEMIR LAPA 46.5 DY TOKE BUJQ 70 RRENJE ULLINJ BISHQEM, PAJOVE V. 645 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
125 20.09.1996 ELBASAN ELBASAN JAKUP LAZI ISMAIL LAZI TOKE BUJQESORE 52.1 DYNYM NR. 484, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
165 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD JAKUP META 14 DY ORENJE V. 336 DATE 17.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
55 30.06.1996 ELBASAN ELBASAN JAKUP PRECI JAKUP PRECI 13.500 M2, TOKE BUJQESORE LESHAN NR. 55/1, DT 19.12.1997 13500 M2 13500 M2 13 – 16
35 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN JANI BERDUFI JANI BERDUFI TOKE BUJQESORE V.35 DT 07.09.1999 96000 M2 96000 M2 7
306 31.04.1994 ELBASAN ELBASAN JANI BINJAKU 1 SHTEPI L.VULLNETARE NR.306/2, DT. 06.04.1994 500 M2 340 M2 301-320
462 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN JANI DHIMITRI DELIANA SIGFRID DELIANA L. SULEJMANIE NR. 462/2, DT 31.03.1995 1640 M2 461 – 486
303 30.03.1994 ELBASAN ELBASAN JANI DOBDIBA NIKE DOBDIBA TRUALL I NJE HANI ME DYQAN RR.SACMAXHI NR. 303/2, DT. 29.09.1995 256 M2 301-320
147 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN JANI MEMA KRISTO MEMA ELBASAN NR. 32, DT 24.05.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1877/3, DT 26.08.2008, SHFUQIZIM V. 32, DT 24.05.2008, MOSNJOHJE 29
177 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN JANI SINANI V. 620 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
86 01.03.1996 ELBASAN PEQIN JASHAR HYKA JASHAR HYKA V. 559 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
148 07.07.2008 ELBASAN ELBASAN JASHAR KOTORRI SOSE BORA TRUALL, ARE V. 148 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI EL-25
12 PA DATE ELBASAN PEQIN JASHARR KOTORRI NAZMI KOTORRI 50000 M2 V.30 DT 11.07.1995 10613 M2 105
24 06.06.1996 ELBASAN ELBASAN JELINA DEMIRI (KADIU) JELINA DEMIRI SHKOZET, LAGJA ASLLAN BEJ V. 733 DATE 28.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
95 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN JEMIN DYRMISHI (DYRMYSHI) BEXHET DYRMISHI (DYRMYSHI) TRUALL, ARE, LIVADH, KULLOTE, PYLL ELBASAN V. 117 DATE 20.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2259/4 DATE 27.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-23
590 06.04.1995 ELBASAN ELBASAN JOAKIM PIKU NIKOLIN GEGA KOPESHT LAGJA SHENKOLL NR. 590/2, DT. 07.04.1995 305 M2 584 – 610
1506 07.11.2011 ELBASAN LIBRAZHD JONUZ BAZHIQI TOKE BUJQESORE 16500 M2 FSHATI BABJE NR. 522, DT. 30.10.2012: RREZIM KERKESE, MOSNJOHJE PRONESIE 112
175 20.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD JONUZ ÇARJA AGIM ÇARJA TOKE BUJQESORE 16.350 DYNYM FSHATI GIZAVESH NR. 478, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
16 1997 ELBASAN PEQIN JONUZ CELA JONUZ CELA 57 DY, KULLOTE PEQIN NR. 16, DT 26.07.1999 57 DY 1 – 22 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
173 1996 ELBASAN PEQIN JONUZ CELA 179.4 DY TOKE BUJQESORE NR. 173, DT.26.07.1999 179.4 DY 150.000 M2+294 M2 01-20
55 22.01.1996 ELBASAN ELBASAN JONUZ CERMA RRAHMAN CERMA TOKE BUJQESORE, KULLOTE ZK 1937 NR. 13, DT. 28.12.2005 531.5 DYNYM 15 675 DYNYM KULLOTE 515.825 DYNYM TOKE BUJQESORE 7 – 14
177 28.09.2007 ELBASAN LIBRAZHD JONUZ GJATA DAUT GJATA, SERVET GJATA KERKOHET KTHIMI I SIPERFAQEVE TE LIRA TE NJOHURA ME V. 8 DATE 4.07.1994 V. 592 DATE 22.09.2008, VENDOSI: TE MOS I KTHEHET PRONA E NJOHUR ME V. 8 DATE 4.4.94 V. 592 DATE 20.10.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 592 EL-71 ME V. 8 DATE 04.07.1994 TE KKKP LIBRAZH ESHTE VENDOSUR: KTHIMI I SIP 990 M2 DHE 644 M2 DHE TROJET KU JANE OBJKETET E SMT; DHE KOMPENSIMIN E SIP. 10000 M2 DHE 47479 M2
380 30.01.2003 ELBASAN LIBRAZHD JONUZ GJIKOLLA (GJEKOLLA) V. 380 ADTE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
207 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD JONUZ GUGA 13.1 DY FSHATI LUNIK V. 409 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
183 27.07.2006 ELBASAN PEQIN JONUZ KARINA SHAZIVAR KARINA NR.114, DT. 28.07.2007:MOSNJOHJE PRONESIE NR.5, DT. 02.03.2007:LENIEN NE FUQI TE V.114, DT. 28.07.2006 101-115
119 1996 ELBASAN LIBRAZHD JONUZ KURTI JONUZ KURTI TOKE LIBRAZHD V. 340 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
49 05.10.1993 ELBASAN ELBASAN JONUZ PLAKU 450 M2, TRUALL 31 – 50 DOSJA PA VENDIM
272 1996 ELBASAN PEQIN JONUZ PLAKU PEQIN NR. 216, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
10 09.12.1998 ELBASAN ELBASAN JONUZ PRECI RAMAZAN PRECI NR. 225, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR.2576/3, DT. 31.10.2008: SHFUQIZIM I V. 225 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 34
424 30.10.2003 ELBASAN ELBASAN JONUZ SHAHINI JONUZ SHAHINI TRUALL ELBASAN V.300DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 47
173 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN JONUZ SHKREPI FADIL SHKREPI TOKE BUJQ V. 72 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1926/3 DATE 08.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
38 27.12.2005 ELBASAN ELBASAN JONUZ TABAKU HAXHI TABAKU 17250 M2 PAJOVE V. 35 DATE 13.03.2006 17.250 M2
27.12.2005 ELBASAN ELBASAN JONUZ TABAKU HAXHI TABAKU 278 DY PAJOVE V. 206 DATE 23.07.1998 278 DY
206 1996 ELBASAN PEQIN JONUZ TABAKU FSHATI PAJAVE NR.206, DT. 23.07.1998 258 DY 86000+64000 M2+12800 M2 01-20
383 28.06.1999 ELBASAN LIBRAZHD JONUZ TERZIU OSMAN TERZIU 40 DYNYM TOKE BUJQESORE FSHATI MIROK NR. 713, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
3 26.07.2010 ELBASAN ELBASAN JORGJI JOSIF PANXHI JORGJI JOSIF PANXHI 480.980 M2 SHUSHICE V.1122 DT 05.10.2011 REZIMIN E KERKESES 101
30 01.12.2005 ELBASAN LIBRAZHD JORGJI QOSJA PETER QOSJA 4000 M2 PETRESH V.28 DT 20.02.2006 4000 M2 4000 M2 23-30
661 12.08.1996 ELBASAN ELBASAN JORGJI SANTA GOVRILLI JORGJI SANTA TRUALL L.HAXHIAS NR. 661/2, DT. 23.08.1996 6500 M2 649-665
142 17.03.2000 ELBASAN ELBASAN JORGJI SANTO JORGJI SANTO NR. 64, DT 09.03.2009, MOSNJOHJE NR. 508, DT 05.10.2009, SHFUQIZIM TE V. 64, DT 09.03.2009, MBYLLJE PROCEDIMI 86
4 14.05.1996 ELBASAN GRAMSH JORGJI THANO TODI THANO TOKE BUJQESORE 24 572 M2 FSHATI GRABOVE A NR. 516, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
316 2003 ELBASAN ELBASAN JORGJI TOPUZI JORGJI TOPUZI TRUALL ELBASAN V.319 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
243 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN JORGJI VASILI DHIMITER BERDUFI TOMORR BERDUFI 159800 M2, TOKE BUJQESORE TUDAN NR. 243/1, DT 23.03.1999 159800 M2 87640 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 13 – 16 VENDIMI NUK KA VULE DHE ESHTE PA FIRMEN E KRYETARIT
148 02.05.2006 ELBASAN ELBASAN JORGJI XHOLI KOSTANDIN XHOLLI KERKOHET KTHIMI FIZIK I PRONES SE NJOHUR ME V. 29 DATE 14.12.1995 V. 123 DATE 27.12.2007, TE MOS KTHJE V. 982 DATE 10.08.2008, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 123 EL-13 V. 29 DATE 14.12.1995, NJOHJE 39940 M2; KTHIM 5000 M2 NENI 5+19, DHE E DREJTA E PARABLERJES
02.05.2006 ELBASAN ELBASAN JORGJI XHOLI KOSTANDIN XHOLLI KERKOHET KTHIMI FIZIK I PRONES SE NJOHUR ME V. 29 DATE 14.12.1995 V. 99 DATE 06.07.2006, TE MOS KTHEJE SIP 19940 M2 EL-13
02.05.2006 ELBASAN ELBASAN JORGJI XHOLI KOSTANDIN XHOLLI KERKOHET KTHIMI FIZIK I PRONES SE NJOHUR ME V. 29 DATE 14.12.1995 V. 123 DATE 27.12.2007, TE MOS KTHJE V. 982 DATE 10.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 123 ME V.7255, DT.10.07.2012 TE GJ.RR.GJ.TIRANE ESHTE KONSTATUAR PAVLEFSHMERIA ABSOLUTE E V.1894/3, DT.19.03.2008, 1898/3, DT.15.09.2008 DHE V.1892/3, DT.15.09.2008 TE AKKP TIRANE. ANULLIMIN E V.55 DHE V.56 DT.09.06.2008 TE ZRKKP ELBASAN. VENDIMI NUK KA FORMEN E PRERE. EL-13
155 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN JORGJI XHOLLI KOSTANDIN XHOLLI ZK 1714 NR. 526 DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE V. 1004, DT 27.04.2010, PRANIMIN E KERKESES, NJOHJE 89220 M2, KTHIM 72097 M2, KOMPESIM 17123 M2 (NUK KA FORME TE PRERE) EL – 63
39 20.05.1994 ELBASAN ELBASAN JORGJI XHOLLI KOSTANDIN XHOLLI TRUALL FSHATI GJINAR NR. 29, DT. 14.12.1995 5000 M2 E DR E PARABLERJES NR. 569, DT. 16.05.2001: NDRYSHIMI V.29 TE KKKP;KTH=5000 M2 E NDARE NE 7 PARCELA 3-4
148 02.05.2006 ELBASAN LIBRAZHD JORGJI XHOLLI JORGJI XHOLLI 19940 M2 V.99 DT 06.07.2006 REFUZOJE KERKESEN 94-100
34 19.04.2008 ELBASAN ELBASAN JORQ GRAVIDHI (SANTO) (PAPADOPULLI) JORGJI SANTO TRUALL 12 DYNYM ZK 8523 NR. 68, DT. 15.08.2007 12 000 M2 12 000 M2 EL – 4
36 19.04.2007 ELBASAN ELBASAN JORQ GRAVILLI (SANTO) JORGJI SANTO TOKE BUJQESORE 2.5 DYNYM ZK 1919 NR. 51, DT. 11.07.2007 2500 M2 2500 M2 EL – 7
35 19.04.2007 ELBASAN ELBASAN JORQ, GRAVILLI (SANTO)(PAPADHOPULLI) JORGJI SANTO TRUALL 12 DYNYM ZK 2124 NR. 50, DT. 11.07.2007 6000 M2 6000 M2 EL – 7
524 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN JOSIF PAPARISTO ETJ ROLAND BERDUFI TRUALL 468 M2 L. KALA 524/2 DT. 15.09.1995 63 M2 506-530
37 22.12.2005 ELBASAN ELBASAN JOSIF PRECJA, NAUN LALA LINDITA LALA TRUALL 3570 M2 ZK 8523 NR. 42, DT. 27.03.2006 3570 M2 3570 M2 41 – 52
18 15.02.2007 ELBASAN ELBASAN JOSIF SHATI JOSIF SHATI TRUALL 232 M2, NDERTESE 85 M2 ZK 8524 NR. 28, DT. 21.05.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 5
300 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN JOSIF TOCI JOSIF TOCI 40.6 DY XHIBRESH V. 300 DT 07.09.1999 40600 M2 40600 M2 7
407 19.08.1994 ELBASAN ELBASAN JOVAN PUPA SOTIR PUPA 176 M2 QEVANBEJE V.407/2 DT 10.09.1994 176 M2 401-416
433 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN JUSUF BELEGU KRESHNIK BELEGU 2868 M2 KOPESHT LAGJA GJURMA E MUSHKES V. 434/2 DATE 30.09.1994 680 M2 (E ZENE NGA TRASEJA NR. I); 100 M2 (E ZENE NGA TRANSEJA NR. II) 416-435
137 13.04.2006 ELBASAN ELBASAN JUSUF HYSA KASADUSH HYSA TOKE BUJQESORE ZK.1146 NR. 107, DT. 14.07.2006 207 DY 140 DY +12.09 DY 54.91 DY 101-115
640 18.04.1996 ELBASAN ELBASAN KADANE ZYMA BEDRI ZYMA GJYSME PENDE KOPESHT LAGJA PERVINAGA V. 640/2 DATE 23.08.1996 NJOHJE E TE DREJTES SE BASHKE PRONESISE SE BANESAVE 90 M2 + 60 M2 + 220 M2 +360 M2+340 M2 NENI 20 60 M2 NENI 4; 100 M2 (URDHERI 3); + 70 M2; 45 M2 1240 M2 416-435
376 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD KADIFE MEKSHI V. 52 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
75 29.08.1994 ELBASAN PEQIN KADRI ALLA VATHE ALLA 1 SHTEPI, OBORR, KOPESHT 774 M2 LAGJA TEQJA PEQIN NR. 63, DT. 19.06.1995 TRUALL 774 M2 54 M2 720 M2 66 – 84
1 26.12.1994 ELBASAN PEQIN KADRI BONATI KADRI BONATI 7 STREM KATUNDI KARINE NR. 47, DT. 19.07.2000. NJOHJE DHE KOMPENSIM TE SIPERFAQES SE TOKES SIPAS NOTES SE TRANSKRIPTIMIT NGA ZYRA E HIPOTEKES 16 – 32
490 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD KADRI ÇEKANI KADRI ÇEKANI 73.1 DY POLIS V.283 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
172 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN KADRI E HYSEN TABAKU SALI TABAKU TRUALL ELBASAN V. 82 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V.1940/3 DATE 08.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
172 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN KADRI E HYSEN TABAKU SALI TABAKU 18 PENDE TRUALL SINURI AMULL NR. 82, DT. 12.06.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 417, DT. 13.09.2012: MOSNJOHJE PRONESIE 115
316 PA DATE ELBASAN ELBASAN KADRI KASENI KADRI KOSENI V.512 DT 03.09.2008 MOSNJOHJE 64
121 22.10.1999 ELBASAN ELBASAN KADRI MYRTA KADRI MYRTA TRUALL ELBASAN V.303 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 47
47 09.01.1996 ELBASAN PEQIN KADRI SUFALI V. 116 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
101 9.11.1993 ELBASAN ELBASAN KADRI TABAKU MUHARREM TABAKU MULLI VAJI + TRUALL 332 M2 LAGJA 5 MAJ 101/2 DT. 27.11.1993 NDERTESE E MULLIRIT ME SIP. 332 M2 332 M2 101-118
252 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN KADRIJE E XHEMALI DULI KADRIJE E XHEMALI DULI 200 M2 SHENKOLL THOMA KALEFI V.252/2 DT 07.10.1994 450 M2 200 M2 246-262
6 04.05.1998 ELBASAN GRAMSH KAJAÇE MYFTARAJ BEKTASH MYFTARAJ TOKE BUJQESORE 119.5 DYNYM FSHATI LENIE NR. 533, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
195 30.04.1994 ELBASAN LIBRAZHD KAJAN HOXHA V. 56 DATE 11.10.2002, REFUZIM KERKESE 56-112
20 01.07.2006 ELBASAN GRAMSH KALEM MIRAKA QEMAL MIRAKA TOKE BUJQESORE 182.4 DYNYM FSHATI SHEMRIZE NR. 530, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
19 13.11.2003 ELBASAN ELBASAN KALEM RAMA SALI RAMA NR. 27, DT 12.02.2009, MOSNJOHJE NR. 633, DT 22.10.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 27, DT 12.02.2009 90
68 12.02.1996 ELBASAN PEQIN KALEM SALIU V. 123 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
9 26.12.1994 ELBASAN PEQIN KALEM SHOTI KALEM SHOTI PEQIN V. 171 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2107.3 DATE 31.10.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-27
84 28.1993 ELBASAN ELBASAN KAMBER DEBROVA TRUALL L.ASLLAN BEJ NR.84/2, DT.25.02.1996 154 M2 84-100
520 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN KAMBER E RESHIT LLESHANAKU QEMAL LLESHANAKU TRUALL 270 M2 L. ASLLAN BEJ 520/2 DT. 16.06.1995 270 M2 506-530
406 19.08.1994 ELBASAN ELBASAN KAMBER HAJDARI KAMBER HAJDARI 760 M2 V.406/2 DT 13.07.1995 380 M2KOMP ME OBLGC 401-416
19.08.1994 ELBASAN ELBASAN KAMBER HAJDARI KAMBER HAJDARI 760 M2 V.406/4DT 05.03.1996 29 M2 KOMP ME OBLG SHTET 401-416
21 30.08.1993 ELBASAN ELBASAN KAMBER HARJA FATMIR HARJA KOPESHT 7040 M2 LAGJA DAUTBEJE NR. 21/1, DT. 16.11.1994 40 M2, 180 M2, 420 M2 6105 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE MAGAZINA E FARMACISE ME SIP. 220 M2 DHE GARAZHI I RADIOSTACIONIT ME SIP. 50 M2. 14 – 30
350 1996 ELBASAN LIBRAZHD KAMBER HASEKIU 45 M2 SHTEPI, 96/7 PJESE TE 50 DRU ULLINJVE; 56/4 PJESE TE 10 PENDE BELSH V. 26 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
91 10.07.1996 ELBASAN ELBASAN KAMBER KULLA FATMIR KULLA 160 DY, TOKE BUJQESORE PAPER NR. 40, DT 17.05.2002 160 DY 26 – 46
1994 ELBASAN ELBASAN KAMBER MEHJA 570 M2 L.ALEJDINE DHE NE SINURIN BEJLERBEJ NR.67/6, DT. 13.09.1996 325 M2 9855 M2 66-83/A
315 2003 ELBASAN ELBASAN KAMBER MUSAJ SABRI MUSAJ 150.8 DY TOKE ARE VALAS NR. 716, DT 30.07.2003, MOSNJOHJE 26 – 46
246 PA DATE ELBASAN ELBASAN KAMBER TABAKU AHMET BURBURIJA 3730 M2 QEVANBEJE V.246/2 DT 08.07.1994 980 M2 980 M2+780 M2 PARABLERJE 119-135
134 17.02.1993 ELBASAN ELBASAN KAMBER TAFANI KAMBER TAFANI 8000 M2 DAUTBEJE V.134/2 DT 12.05.1995 125 M2 4360 M3 119-135
17.02.1993 ELBASAN ELBASAN KAMBER TAFANI KAMBER TAFANI 8000 M2 DAUTBEJE V.134/4 DT 12.07.1996 PARABLERJE 14920 M2+80 M2 119-135
635 06.03.1996 ELBASAN ELBASAN KAMBER, ISLAM ÇOPJA MITHAT ÇOPJA 1425 M2 ARE SINURI KULLAS V. 635/2 DATE 17.04.1996 1425 M2 416-435
4 25.01.2007 ELBASAN ELBASAN KAMER DYLGJERI BASHKIM DYLGJERI TOKE BUJQESORE 111 000 M2 ZK 3647 NR. 38, DT. 11.06.2007 111 000 M2 111 000 M2 EL – 2
331 28.04.1994 ELBASAN ELBASAN KAMER ZABELI HYSEN ZABELI 10800 M2 ARE LAGJA DAUTBEJ V. 331/4 DATE 17.04.1995, KA NJOHUR TE DREJTEN E BASHKEPRONESISE PER 2530 M2 2400 M2 1520 M2 DHE E DREJTE PARABLERJE PER 3240 M2 321-340
28.04.1994 ELBASAN ELBASAN KAMER ZABELI HYSNI ZABELI 95 M2 TRUALL V. 331/2 95 M2 171-185
148 26.01.1994 ELBASAN ELBASAN KAMER, XHEMALI KOKUNJA TRASH. KOKUNJA KOPESHT 28 000 M2 LAGJA DAUTBEJ NR. 148/2, DT. 18.03.1994 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE TE OBJEKTIT ME SIP. 14 000 M2 136 – 150
366 12.01.2000 ELBASAN ELBASAN KAPO ELEZI ALI ELEZI NR. 184, DT 12.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2429/3, DT 09.12.2008, SHFUQIZIM TE V. 184, DT 12.07.2008, MOSNJOHJE
16 06.02.1995 ELBASAN GRAMSH KAPO GAXHOLLI NURI GAXHOLLI TOKE BUJQESORE 21 DYNYM, PYLL 76 DYNYM FSHATI KERPICE NR. 526, DT. 01.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
11 10.07.1998 ELBASAN GRAMSH KAPO HAXHIU NURI HAXHIU PYLL 949 DYNYM KOMUNA KERKUR NR. 26, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
78 21.08.2007 ELBASAN GRAMSH KAPO HAXHIU ARTAN HAXHIU TRUALL, KULLOTE 800 M2, 2000 M2, 4000 M2, 2000 M2, 4000 M2, 3000 M2, 3000 M2, ETJ FSHATI SOJNIK, GRAMSH NR. 90, DT. 25.10.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 10
30 06.04.2007 ELBASAN ELBASAN KASEM BARDHI EMINE BARDHI TOKE BUJQESORE 9300 M2 ZK 2124 NR. 17, DT. 16.04.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 2
140 18.03.1996 ELBASAN PEQIN KASEM DEMNOZI (DEMROZI) V. 119 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
127 (347) 14.07.2006, 07.07.2011 ELBASAN GRAMSH KASEM GURI QAMIL GURI KTHIM TE SIP TE LIRA NGA V. 559, DT 15.05.1996 QERRET NR. 1, DT 09.01.2009, MOSKTHIM NR. 345, DT 24.06.2009, SHFUQIZIM TE V. 1, DT 09.01.2009 54
14.07.2006, 07.07.2011 ELBASAN GRAMSH KASEM GURI QAMIL GURI 20000 M2, ARE QERRET NR. 347, DT 07.07.2011, MOSKTHIM 54
7 31.01.1996 ELBASAN LIBRAZHD KASEM HARJA ARDIAN HARJA 37 DYNYM ARE FSHATI HOTOLISHT NR. 655, DT 13.06.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
97 14.04.1998 ELBASAN ELBASAN KASEM HAXHIHYSEN IBRAHIM HAXHIHYSEN SHTEPI ME KOPESHT 200 M2 L.ALEJDINE NR.97/1, DT. 01.06.1998 662 M2 1228 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE DY HYRJEVE KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
113 25.06.2006 ELBASAN KASEM KARRIQI AQIF KARRIQI KERKOHET KTHIMI FIZIK I PRONES SE NJOHUR ME V. 22 DATE 5.1.1995 V. 618 DATE 12.11.2008, VENDOSI: TE MOS I KTHEHET PRONA E NJOHUR V. 372 DATE 01.12.2010, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 618 EL-77 ME VENDIMIN 22 DATE 5.1.95 ESHTE VENDOSUR: NJOHJE = 6650 +4825 +163 M2; KOMPENSIM = 11397 M2 DHE E DREJTA E PARABLERJES
242 1996 ELBASAN PEQIN KASEM KONI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 186, DT. 25.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
23 13.04.2000 ELBASAN GARMSH KASEM MUHAMET GURI BARDHYL GURI 597 DY, PYLL, KULLOTE QERRET NR. 2, DT 01.03.2002 44 HA 10 HA 26 – 46
28 28.04.1998 ELBASAN GRAMSH KASEM MUHAMET GURI BARDHYL GURI 695.9 DY, TOKE BUJQESORE, 597 DY, KULLOTE, PYLL QERRET NR. 395, DT 11.08.2008, MOSNJOHJE NR. 1013, DT 12.09.2008, LENIEN NE FUQI TE V. 395, DT 11.08.2008 60
201 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN KASEM SEJDINI IBRAHIM SEJDINI NR. 213, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROC NR. NR. 2598/3, DT. 31.10.2008: SHFUQIZIM I V.213 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
163 24.02.1994 ELBASAN ELBASAN KASEM, HASAN, SEFEDIN, MEHMET, SHAHIM DOCI BAJRAM DOCI 8000 M2, TRUALL L. AQIF PASHA NR. 163/2, DT 18.03.1994 3000 M2 5000 M2 151 – 170
95 26.01.1998 ELBASAN ELBASAN KESHILLI I KISHES ORTODOKSE AUTOQEFALE SHQIPTARE DHIMITER TAVAXHIU NDERTESE DY KATESHE LAGJA KALA V. 53 DATE 05.03.1998 NDERTESA NDERTESA DY KATESHE 005-006
40 25.09.1993 ELBASAN ELBASAN KISHA ORTODOKSE AT SOJRONI 2 SHTEPI, 190 M2 L. KALA NR. 40/2, DT 12.10.1994 SHTEPIVE 31 – 50
25.09.1993 ELBASAN ELBASAN KISHA ORTODOKSE AT SOJRONI KOPESHT 135 M2 L. KALA NR. 40/4, DT 15.09.1995 87 M2 31 – 50
83 23.10.1996 ELBASAN ELBASAN KISHA ORTODOKSE KISHA ORTODOKSE AUTOQEFALE E SHQIPERISE NR. 555, DT. 12.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
158 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN KODHEL TOÇILA ISA TOÇILA ELBASAN V. 76 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2269/4 DATE 27.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E SE DREJTES EL-21
94 14.04.2006 ELBASAN ELBASAN KOL TOCI JOSIF TOCI 69.5 HA PYLL ZAVALINE NR. 35, DT 17.02.2009, MOSNJOHJE NR. 181, DT 30.04.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 35, DT 17.02.2009 88
322 13.04.1994 ELBASAN ELBASAN KOL VASIL GAROCE TRASHEGIMTARET 2000 M2 TOKE ULLISHTE SINURI HERMAS V. 322/2 DATE 15.04.1994, 1500 M2 500 M2 V. 6362 DATE 03.03.2005 I GJYKATES ELBASAN, VENDOSI: NJOHJE = 1250 M2; KTHIM = 798 M2; KOMP = 452 M2 171-185
112/1 SKA ELBASAN ELBASAN KOMUNITETI BEKTASHIAN KAMER SKILJA TRUALL L.PARTIZANI NR.112, DT. 18.09.1999 304.7 M2 856 M2 2191 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
187 27.07.2006 ELBASAN ELBASAN KOMUNITETI MUSLIMAN SHABAN XHEMALI 92000 M2 TRUALL 8525, 8521 V. 121 DATE 20.06.2008, MOSNJOHJE V. 1325 DATE 11.12.2008, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT EL-22
23 (82) 28.10.2005 (06.02.2006) ELBASAN ELBASAN KOMUNITETI MUSLIMAN SHABAN XHEMALI 515 M2 TRUALL LAGJA PERVINAGA V. 40 DATE 24.03.2006 515 M2 515 M2 31-40 VENDIMI NUK KA MARRE FORME TE PRERE
81 06.02.2006 ELBASAN ELBASAN KOMUNITETI MYSLIMAN SHABAN XHEMALI TRUALL 888 M2 ZK 8521 NR.36, DT. 06.06.2007 888 M2 888 M2 EL – 2
16 (21) 04.11.2005, (28.10.2005) ELBASAN ELBASAN KOMUNITETI MYSLYMAN SHABAN XHEMALI 320 M2, TRUALL 8521 NR. 18, DT 31.01.2006 250 M2 250 M2 15 – 22
76 08.12.1993 ELBASAN ELBASAN KOSTANDIN HAXHINIKOLLA LEONIDHA HAXHINIKOLLA NR. 418, DT 13.08.2008, MOSNJOHJE 53
147 28.01.2003 ELBASAN ELBASAN KOSTANDIN KARAJ JAKOV KARAJ 60710 M2, TOKE BUJQESORE GJINAN NR. 11, DT 30.01.2009, MOSNJOHJE NR. 123, DT 08.04.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 11, DT 30.01.2009 81
339 17.05.1994 ELBASAN ELBASAN KOSTANDIN KELA ARQILE KELA 132 M2 TRUALL LAGJA SHENKOLL V. 339/2 DATE 18.05.1994, 132 M2 171-185
19 SKA ELBASAN ELBASAN KOSTANDIN SINANI ZAK SINANI TRUALL NR.16, DT. 12.02.1994 9700 M2 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTET KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
54 01.08.1994 ELBASAN ELBASAN KOSTANDIN, STASIJE TOÇI STEFAN, AFERDITA BALLA 7 PENDE ARE KRYEZJARRTH V. 35 DATE 18.10.1995 7 PENDE 10000 M2 NENI 5+16 005-006
101 09.09.1996 ELBASAN ELBASAN KOSTE PELIGRICI STEFAN PELIGRICI TRUALL ELBASAN V.308 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 46
51 15.04.1998 ELBASAN GRAMSH KOXHA KOÇI VAIT KOÇI TOKE BUJQESORE 13.35 DYNYM FSHATI SKENDERBEGAS NR. 554, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34. 68-71
153 SKA ELBASAN ELBASAN KOZMA TELEZI NR. 209/13, DT. 07.02.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2558/3, DT.11.01.2008: SHFUQIZIM I V. 209 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
255 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN KRISTAQ KANANI KRISTAQ KANANI SULEJMANIE V.255 DT 25.05.1994 231.5 M2 246-262
256 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN KRISTAQ PETRELI KRISTAQ PETRELI TEK MARTERINETI V.256/2 DT 27.05.1994 207 M2 246-262
61 SKA ELBASAN ELBASAN KRISTAQ TERZIU 3 DY FSHATI SHEN GJON NR. 20, DT. 31.08.1994 3 DY 3000 M2 E DR E PARABLERJES SE OBJEKTEVE KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
134 24.09.1996 ELBASAN ELBASAN KRISTO, JORGJI, JAKOV SULONJAKU SHPETIM SULONJAKU 220 DY, TOKE BUJQESORE KODRA BUJARAS NR. 437, DT 15.09.2008, MOSNJOHJE 51
99 23.01.1998 ELBASAN ELBASAN KUJTIM (FAIK) HASEKIU KUJTIM (FAIK) HASEKIU TRUALL LAGJA LUIGJ GURAKUQI V. 99/1 DATE 29.10.1998 TA NJOHE SI ISH PRONAR 458 M2 NEI 19 005-006 NE DOSJE NDODHET EDHE V. 517/4 DATE 19.07.1996, I CILI KA VENDOSUR KTHIMIN E SIP 4000 M2 NE EMER TE SUBJKETIT HYSEN ABDURRASAKU. KY VENDIM NUK REZULTON TE KETE LIDHJE ME SUBJKETIN HASEKIU
77 22.02.1996 ELBASAN PEQIN KUJTIM GJINISHI V. 118 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
105 1996 ELBASAN PEQIN KUJTIM KATESHI PEQIN NR. 262, DT 06.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
240 27.06.1996 ELBASAN PEQIN KUJTIM MALKJA V. 143 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
352 01.06.1994 ELBASAN ELBASAN KUJTIM METRO MEHMET GJATA TRUALL ELBASAN V.348 DT 02.08.2008 MOSNJOHJE 43
305 1996 ELBASAN LIBRAZHD KUJTIM QYTUKU V. 9 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
539 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN LALFIJE MUÇA LALFIJE MUÇA 2 KOPSHTE HAZINADARE V.539/2 DT 27.09.1995 REFUZIM KERKESE 531-560
280 25.03.1994 ELBASAN ELBASAN LATIF ÇAUSHI GERALDINI IBERSHIMI SHTEPI 55 M2 LAGJA KALA 280/2 DT. 17.02.1995 55 M2 263-281
72 1994 ELBASAN PEQIN LATIF MEMA LATIF RUSTEM MEMA 1210 M2, TRUALL PEQIN NR. 52, DT 29.12.1994 1210 M2 1210 M2 85 – 100
281 1996 ELBASAN PEQIN LATIF MEMA SELIM MEMA 10 DY FSHATI CELHAKAJ, KOMUNA GJOCAJ NR. 79, DT. 08.06.2006 10 DY 10 DY 76-85
484 21.01.2000 ELBASAN LIBRAZHD LATIF MOGLICA TOKE BUJQESORE 8079 M2 FSHATI MOGLICE NR. 466, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
135 31.01.2000 ELBASAN ELBASAN LATIF PEPA LATIF PEPA NR. 470, DT 27.08.2008, MOSNJOHJE 57
234 1996 ELBASAN PEQIN LATIF SINE TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 189, DT. 01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
54 27.02.2006 ELBASAN PEQIN LATIF TOSKU XHAFERR TOSKU TRUALL PEQIN NR. 535, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 62
41 29.09.1993 ELBASAN PEQIN LATIF TOSKU 1600 M2 TRUALL LAGJA TEQE NR. 22/1, DT. 13.11.1994 1600 M2 E DREJTE PARABLERJE MAGAZINE DHE DY DYQANE 16 – 32
41 29.09.1993 ELBASAN PEQIN LATIF TOSKU TRASH. LATIF TOSKU 1250 M2 TRUALL LAGJA TEQJA NR. 22, DT. 24.03.1994 1250 M2 16 – 32
54 PA DATE ELBASAN ELBASAN LATIF TOSKU XHAFERR TOSKU V. 535 DT 08.09.2008 MOSNJOHJE 62
PA DATE ELBASAN ELBASAN LATIF TOSKU XHAFERR TOSKU V.1175 DT 21.11.2008 MBYLLJE PROCEDIMI 62
295 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD LAVDIE MEKSI 45 DY TOKE BUJQ SKOSKE V. 389 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
213 15.03.1994 ELBASAN ELBASAN LAZER LAZRI AFERDITA,PETRIT LAZRI ETJ 64 M2 L.ZAHIRE E PAZARIT NR.213/2, DT. 15.04.1994 64 M2 205-224
23 (60) 30.12.2003 (18.01.2006) ELBASAN ELBASAN LAZI QOSJA TRIFON QOSJA 7300 M2; 5300 M2 PYLL, 2000 M2 TOKE BUJQ 1742 MASKARTH, GJINAR V. 25 DATE 25.05.2006, 7300 M2 5300 M2 PYLL 2000 M2 TOKE BUJQ 70-75
3 21.10.1998 ELBASAN LEFTER, KATERINA ELEZI AGIM SHARRA V. 608 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE V. 1315 DATE 05.12.2008, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 608 V. 2216, DT 04.11.2010, PRANIMIN E KERKESES (NUK KA FORME TE PRERE) EL-79
136 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN LEONIDHA HAXHIMIHOLLA LEONIDHA HAXHIMIHOLLA TRUALL 204 M2 ELBASAN V.108 DT16.06.2008 MBYLLJE PROCEDIMI
137 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN LEONIDHA HAXHIMIHOLLA LEONIDHA HAXHIMIHOLLA TRUALL ELBASAN V. 109 DT 16.06.2008 MBYLLJE PROCEDIMI 43
97 01.11.1993 ELBASAN ELBASAN LIGOR NOSI TRASHEGIMTARET E TIJ TRUALLI I SHTEPISE L.KULLAS NR. 97/2, DT. 23.08.1994 SIPAS NENIT 7=660 M2 DHE SIPAS NENIT 8=1560 M2 2680 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE 280 M2 DHE 2 MAGAZENA 84-100
01.11.1993 ELBASAN ELBASAN LIGOR NOSI TRASHEGIMTARET E TIJ NR.97/4, DT. 15.04.1995 290 M2 E DR E PARABLERJES 84 M2 84-100
ELBASAN ELBASAN LIGOR NOSI TRASHEGIMTARET E TIJ NR. 97/6, DT. 12.05.1995 E DR E PARABLERJES MAGAZINAT E NEP TE ELBASANIT 84-100
86 11.07.1996 ELBASAN PEQIN LIGOR PELIGRIU 18 DY TOKE BUJQESORE KOMUNA ZAVALINE NR. 736, DT. 30.04.2004 18 DY 18 DY 01-25
123 26.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD LIMAN DISHA 5.1 DY DRAOVIC, KOMUNA LUNIK V. 397 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
92 1996 ELBASAN PEQIN LIMAN LAPA PEQIN NR. 265, DT 13.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
16 12.11.1998 ELBASAN LIBRAZHD LIMAN LUSHI BUJAR LUSHI 25 DYNYM PYJE, LIVADHE, KULLOTA FSHATI PISHKASH NR. 14, DT. 22.11.2002. REFUZIM KERKESE 11 – 44
119 20.09.1996 ELBASAN ELBASAN LIRI BISHQEMI LIRI BISHQEMI V. 723 DATE 14.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
120 21.12.1993 ELBASAN ELBASAN LIRI KULLA LIRI KULLA 295 M2 ALAUDINI V.120/2 DT 07.01.1994 295 M2 154 M2+150 M2 PARABLERJE 119-135
12 1996 ELBASAN LIBRAZHD LIRIM, HALIM XHYRA VRIM XHYRA FSHATI KOTOTESH NR. 506, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
301 23.07.2008 ELBASAN ELBASAN LIVAN VENARI AGRON VENARI TRUALL ELBASAN V.301 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 47
332 27.10.1999 ELBASAN ELBASAN LLAMBI GEGA SOKRAT GEGA 365 DY, TOKE BUJQESORE KATUNDI I RI NR. 151, DT 08.05.1998 357800 M2 V. 413 (1076), DT 26.02.2013, RREZIM KERKESE (NUK KA FORME TE PRERE) 13 – 16
267 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN LLAZAR KACI MERKUR KACI NR. 199, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2401/3, DT 27.11.2008, SHFUQIZIM TE V. 199, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
238 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN LLAZAR PALLASHI TRASHEGIMTARET PALLASHI SHTEPI 360 M2 LAGJA QEVANBEJE NR. 238/2, DT. 08.04.1994 360 M2 225 – 245
76 06.09.2007 ELBASAN LIBRAZHD LLAZAR POPA TRASHEGIMTARET LLAZAR POPA PLOTESIMI I V 15 DATE 29.8.94, NDRYSHUAR ME V E GJYKATES 735 DT 29.05.1998 (THIM FIZIK BRENDA SIP 16830 M2) 2446 LIBRAZHD V. 108 DATE 23.11.2007 945 M2 (SIP 945 M2 TE ZBRITET NGA SIP E NJOHUR PER KOMP ME V. 15) EL-17 ME V. 15 DATE 29.08.94 TE KKKP LIBRAZHD, ESHTE NJOHUR 16830 M2 TRUALL, KTHIM 3154 M2. ME VENDIMIN GJYQESOR NR. 879, NR. 735 DT. 29.5.98 KA NDRYSHUAR V. 15 DUKE KTHYER JO 3154 M2 POR 3061 M2
125 07.07.2006 ELBASAN ELBASAN LLUKMAN PLAKA BEHIJE PLAKA 60 950 M2 TOKE, TRUALL ZK 1820 NR. 8, DT. 27.02.2007 48 750 M2 2792 M2 45 958 M2. NENI 14, E DREJTE PARABLERJE OBJEKTI ISH-REPARTI USHTARAK ME SIP. 325 M2 EL – 1
88 05.08.1996 ELBASAN ELBASAN LORO CENI LORO CENI V. 607 DATE 23.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
18 25.11.1993 ELBASAN PEQIN LOSHE QAZIMI LOSHE QAZIMI 1788 M2 TRUALL LAGJE XHAMI NR. 35, DT. 28.07.1994 1788 M2 16 – 32
66 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN LUAN GJYLBEGU LUAN GJYLBEGU TRUALL ELBASAN V. 294 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 103
271 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN LUIZA PAPAJANI LUIZA PAPAJANI TRUALL 2280 M2 LAGJA AQIF PASHA 271/2 DT. 3.8.1994 540 M2, 120 M2 600 M2 263-281
86 1994 ELBASAN PEQIN LULZIM KAZIU LULZIM KAZIU 300 M2 PEQIN V.46 DT 15.11.1994 2360 M2 2060 M2 300 M2 101-115
93 (52) 16.03.2006 (22.06.2006) ELBASAN ELBASAN LUMNIS ÇELA RIZA ÇELA 9000 M2 TRUALL LAGJA ASLLAN BEJ V. 39 DATE 24.03.2006, REFUZIM KERKESE 31-40 VENDIMI NUK MARRE FORME TE PRERE
99 1996 ELBASAN PEQIN LUTFI ARAPI PEQIN NR. 266, DT 13.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
353 25.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD LUTFI DACI NR. 507, DT.13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
14 1996 ELBASAN LIBRAZHD LUTFI QYRA LUTFI QYRA TOKE LIBRAZHD V.363 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
330 1996 ELBASAN LIBRAZHD LUTFI SHKREPI V. 23 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
286 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN LUTFIJA PALLUQI HILMI PALLUQI 2 DYQANE, 25 M2, 22 M2 RR. SACMAXHI NR. 286/2, DT 15.02.1995 47 M2 282 – 300
287 23.10.2003 ELBASAN PEQIN LUTFIJE BALLHYSA TOMORR BALLHYSA TOKE BUJQESORE FSHATI FATISHT PEQIN NR. 139, DT. 22.07.2004 142 M2 142 M2 01-25
125 01.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD LYTFI KOXHA 64.8 DY KOTODESH V. 419 DATE 14.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
45 21.12.2005 ELBASAN PEQIN MAHMUD GRIPSHI SHPRESA GRIPSHI TRUALL 12 DYNYM PEQIN NR. 10, DT. 07.03.2007. REFUZIM KERKESE EL – 1
90 25.09.2004 ELBASAN ELBASAN MAHMUD HASTOPALLI ETJ MAHMUD HASTOPALLI TRUALL ELBASAN V. 119 DATE 20.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2043/3 DATE 29.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-23
37 15.02.1994 ELBASAN PEQIN MAHMUD SALIU HYSEN SALIU 4300 M2 LAGJA ÇESME V. 41 DATE 09.09.1994 4300 M2 30-50
100 22.06.1995 ELBASAN PEQIN MAHMUD XHAFA RUSHAN XHAFA 3300 M2 TRUALL LAGJA XHAMI E PEQINIT V. 71 DATE 20.07.1995, 3300 M2 3300 M2 51-65
210 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN MAHMUD XHANI MAHMUD XHANI TRUALL ELBASAN V. 106 DATE 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1908/3 DATE 19.03.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
16 14.12.1999 ELBASAN GRAMSH MAHMUD ZOGU RIZA ZOGU PYLL 210 DYNYM FSHATI CINGARS NR. 31, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
10 11.06.1995 ELBASAN PEQIN MAHMUD, HEDIJE KRUJA PETRIT KRUJA TRUALL 8668 M2 ZK 2093 PEQIN NR. 11, DT. 26.03.2007 8668 M2 8668 M2 E DREJTE PARABLERJE ISH-NDERMARRJA MATERIALE NDERTIMI EL – 1
284 1996 ELBASAN LIBRAZHD MAHMUT ALLA MAHMUT ALLA TOKE PRENJAS V.370 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
657 07.08.1996 ELBASAN ELBASAN MAHMUT BAXHAKU MEHMET BAXHAKU TRUALL L.ALEJDINE NR. 657/2, DT. 16.08.1996 180 M2 649-665
51 27.12.2005 ELBASAN LIBRAZHD MAHMUT BLLOSHMI MAHMUT BLLOSHMI 19855 M2 GURRE QUKES V.23 DT 09.02.2006 23-30
276 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN MAHMUT BORDI EDUART BORDI ELBASAN NR. 196, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2397/3, DT 31.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 196, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
446 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN MAHMUT BRETKOSA ZYHDI BRETKOSA TRUALL L.AQIFPASHA NR.446, DT. 17.01.2000 11000 M2 11000 M2 3-4
219 07.06.1996 ELBASAN PEQIN MAHMUT DEHINEN MAHMUT DEHINEN 12 500 M2, 11900 M2, 600 M2 TRUALL LAGJA TEQJA NR. 17, DT. 21.04.1997 12 500 M2 11 900 M2 600 M2 16 – 32
245 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MAHMUT DOÇI 64.3 DY STENLEVE V. 322 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
277 25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MAHMUT KOPACI 34800 M2 TOKE BUJQ QUKES, SKENDERBEJ V. 387 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
573 20.12.1994 ELBASAN ELBASAN MAHMUT MEHMET DALIPXHANI MAHMUT XHANI 6600 M2+700 M2+8 M2 SINURI BEJLERBEJ NR.573/2, DT.01.03.1996 700 M2 6600 M2 DHE 8 M2 E DR E PARABLERJES 561-585
223 16.08.1994 ELBASAN LIBRAZHD MAHMUT PEMI V. 60 DATE 11.10.2002, REFUZIM KERKESE 56-112
952 21.04.1995 ELBASAN ELBASAN MAHMUT PENI MAHMUT PENI TRUALL 10 680 M2 NR. 67, DT. 09.08.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 9
316 1996 ELBASAN ELBASAN MAHMUT PENI QAMIL PENI TRUALL ELBASAN V.414 DT 13.08.2008 MOSNJOHJE 48
320 20.06.1997 ELBASAN PEQIN MAHMUT PUÇI SHABAN LLUCA TOKE BUJQ PEQIN V. 665 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
610 27.10.1995 ELBASAN ELBASAN MAHMUT SHENGJERGJI MAHMUT SHENGJERGJI TRUALL SINURI FIERZE NR. 610/2, DT. 19.03.1996 3880 M2 560 M2 584 – 610
202 28.02.2011 ELBASAN ELBASAN MAHMUT STAMBOLLXHIU GENTIAN STAMBOLLXHIU 2000 M2 V.413 DT 13.08.2008 MOSNJOHJE
29 14.12.1999 ELBASAN GRAMSH MAHMUT ZOGU RIZA ZOGU TOKE BUJQESORE 120.1 DYNYM FSHATI CINGAR SIPER NR. 535, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
19 27.08.1993 ELBASAN ELBASAN MAKBULE SKIKULI EDMOND LIÇO TRUALL, SHTEPI 3 KT LAGJA PERVINAGA NR. 19/4, DT. 11.03.1994 SHTEPIA 3 KT, 170 M2 180 M2 14 – 30
104 1994 ELBASAN ELBASAN MAKSUT ROSHTON MAKSUT ROSHTON TRUALL LIBRAZHD V.31 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
207 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN MALIQ BEU VERLACI HAJRIJE MALIQI BICAKU FSHATI XHIKSTAJ NR. 552, DT. 02.11.2012: RREZIM KERKESE 112
30 28.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD MALIQ DOSKU FERIT DOSKU TRUALL, ARA, LIVADHE, KOPESHT, ETJ, 27 DYNYM FSHATI DOREZ NR. 703, DT. 11.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
46 14.05.2007 ELBASAN ELBASAN MALIQ KRASNIQI FATMIR KRASNIQI TRUALL, ARE 22 050 M2 FSHATI FUSHE-MBRET NR. 30, DT. 25.05.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 3
56 06.10.1993 ELBASAN ELBASAN MALIQ MALIQI MALIQ MALIQI SHTEPI HAZINADARE V.56/2 DT 04.02.1994 4920 M2 4760 M2 160 M2 50-65
06.10.1993 ELBASAN ELBASAN MALIQ MALIQI MALIQ MALIQI SHTEPI HAZINADARE V.56/4 DT 08.04.1994 PARABLERJE PER LOKALIN 50-65
06.10.1993 ELBASAN ELBASAN MALIQ MALIQI MALIQ MALIQI SHTEPI HAZINADARE V.56.8 DT 30.08.1996 225 M2 50-65
116 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN MALIQ VRETO MALIQ VRETO TRUALL LIBRAZHD V.48 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
117 16.09.1995 ELBASAN ELBASAN MARK TOLLUMI THOMA TOLLUMI NR. 548, DT. 09.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
441 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN MASAR KARAMANI SHEGUSHE KOSOVA 810 M2 DHE 120 M2 L.ALEJDINE DHE L.LUIGJ GURAKUQI NR.441/2, DT. 16.11.1994 120 M2 810 M2 436-460
144 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MASKUT BIBA ALI BIBA 26.5 DY V.279 DT 13.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
30 02.11.1993 ELBASAN GRAMSH MEDI BRAHIMI MUHARREM BRAHIMI 6949 M2 V. 34 DT 19.07.1995 6949 M2 2377 M2 3372 M2 29
141 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN MEDI QEVANI RUZHDI QEVANI NR. 540, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 70
349/1 PA DATE ELBASAN ELBASAN MEDITI SULMINA MEDITI SULMINA V.519 DT 01.11.2009 MOSNJOHJE 64
208 1996 ELBASAN PEQIN MEHALI ZUFA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 170, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
400 17.08.1994 ELBASAN ELBASAN MEHDI ABDIU SILAVANA DISHA SHTEPI ME KOPESHT L. AQIF PASHA NR. 400/2, DT 25.11.1994 840 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 40 M2 381 – 400
306 05.12.2001 ELBASAN ELBASAN MEHDI LLESHI BASHKIM LLESHI NR. 277, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
288 13.09.1996 ELBASAN ELBASAN MEHDI LLESHI NR. SKA, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 3110/3, DT. 13.10.2008: SHFUQIZIM I V. 285 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 39
1 1994 ELBASAN PEQIN MEHDI, ZYLYF TABAKU SHABAN TABAKU 5.46 HA, TRUALL, P.T.T PEQIN NR. 1/1, DT 26.12.1995 60 M2 E DREJT PARABLERJE 85 – 100
1994 ELBASAN PEQIN MEHDI, ZYLYF TABAKU SHABAN TABAKU 5 DY, 1.9 DY, TRUALL POJAVE NR. 4, DT 15.04.1996 6900 M2 6900 M2 85 – 100
1994 ELBASAN PEQIN MEHDI, ZYLYF TABAKU SHABAN TABAKU 500 M2, TRUALL POJAVE NR. 1, DT 19.11.1997 500 M2 500 M2 85 – 100
1994 ELBASAN PEQIN MEHDI, ZYLYF TABAKU SHABAN TABAKU 3350 M2, TRUALL POJAVE NR. 4, DT 27.06.2000 3350 M2 3350 M2 60 M2 85 – 100
78 29.08.1994 ELBASAN PEQIN MEHEDI SHQARRI MEHEDI SHQARRI 2100 M2 TRUALL LAGJA XHAMI NR. 72, DT. 20.07.1995 2100 M2 818 M2 1130 M2. E DREJTE PARABLERJE 16 – 32
85 27.10.1993 ELBASAN ELBASAN MEHMET MUSMUCA TRUALL L.HAZINADARE NR.85/2, DT. 02.11.1993 119 M2 102 M2 84-100
207 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET ABDYL ARAPI TOMORR ARAPI 2200 M2 L.KARAVELIJE NR.207/2, DT. 14.04.1995 1600 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER SIPERFAQET E TJERA 205-224
41 25.09.1993 ELBASAN ELBASAN MEHMET ALI CULLHAJ SHKELQIM CULLHAJ ARE, TE DREJT PARABLERJE TE OBJEKTEVE BELERBEJ NR. 41/2, DT 09.02.1994 7400 M2 E DREJT PARABLERJE TE OBJEKTEVE NR. 1412, DT 08.10.2002, KTHIM 6020.5 M2, KOMPESIM 1379.2 M2 31 – 50
25.09.1993 ELBASAN ELBASAN MEHMET ALI CULLHAJ SHKELQIM CULLHAJ 1 DYQAN RR. SARACVE NR. 41/4, DT 23.06.1995 64 M2 31 – 50
90 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET BERDOLLA TRASHEGIMTARET E TIJ TRUALL I NJE SHTEPIE, 1 FURR,3 DYQANE L.SULEJMANI DHE L.ASLLANBEJ NR. 90/2, DT, 01.06.1994 1330 M2 + 22 M2 DHE FUSHES SE PJEKJES DHE DYQANIT 480 M2 84-100
21.03.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET BERDOLLA TRASHEGIMTARET E TIJ NR. 90/4, DT. 22.12.1995:DETYRIMIN E KTHIMIT TE VLERES SE PARAVE Z.KOSTANDIN LEKES QE KA BLERE FURREN 84-100
21.03.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET BERDOLLA TRASHEGIMTARET E TIJ NR.90/6, DT. 06.09.1996:TRUALLI ILIRE SIPAS V.90/1 KTHEHET I ZENE 264 M2 326 M2 84-100
20 18.04.1996 ELBASAN ELBASAN MEHMET BERROLLI MEHMET BERROLLI TOKE BUJQESORE V.7 DT 11.01.1997 12080 M2 7
14 23.04.1998 ELBASAN GRAMSH MEHMET BOÇI LAZE BOÇI TOKE BUJQESORE 135 DYNYM FSHATI LUBINJE, KOMUNA TUNJE NR. 29, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
135 27.06.1993 ELBASAN LIBRAZHD MEHMET BUFI V. 65 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
198 21.04.1996 ELBASAN PEQIN MEHMET BULLARI RUSTEM BULLARI TRUALL, ARE, LIVADH, ULLISHTE LAZAREN V. 658 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
276 PA DATE ELBASAN ELBASAN MEHMET BUMI ISMETE GRIPSHI V. 267 DT 16.07.2008 MBYLLJE PROCEDIMI 62
276 21.08.1996 ELBASAN PEQIN MEHMET BUMI ISMETE GRIPSHI TOKE 1 DYNYM 2 HEVLEK NR. 267, DT. 16.07.2008. MBYLLJE PROCEDIMI EL – 62
27 14.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD MEHMET ÇELA AGIM ÇELA 95 DY QUKES, DRITAJ V. 271 DATE 13.12.2002, REFUZIM KERKESE
75 16.12.2008 ELBASAN ELBASAN MEHMET CERRAGA ARDIAN CERRAGA 600 M2, TRUALL L. 28 NENTORI NR. 140, DT 29.04.2009, MOSKOMPETENC LENDORE NR. 155, DT 22.04.2010, LENIE NE FUQI TE V. 140, DT 29.04.2009, NDRYSHIM TE V. 506/2, DT 27.04.1994 DUKE NJOHUR BASHKEPRONESI 600 M2 91
500 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET CERRAGA TRUALL L.ASLLANBEJ NR.500/2, DT. 29.05.1996:E DR E BASHKEPRONESISE PER S=865 M2 798 M2 487-505
161 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN MEHMET DEBROVA AQIF DEBROVA TOKE BUJQESORE 76 800 M2 FSHATI SHENAVLASH, KOMUNA TREGAN NR. 64, DT. 07.08.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 8
247 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET DHE MUSTAFA CANI MEHMET DHE MUSTAFA CANI 37500 M2 TEK KOMBINATI I DRURIT ELBASAN V.247/2 DT 09.03.1996 10000 M2 27500 M2 119-135
94 29.07.1996 ELBASAN ELBASAN MEHMET DHE RAMAZAN LAMCJA OSMAN LAMCJA 10723 M2 TRUALL FSHATI SHTEPONJE NR.94/1, DT. 08.11.1999 7350 M2 7350 M2 3-4
94 1992 ELBASAN ELBASAN MEHMET DUDUCI LIRI DUDUCI 18 DY SINURI FIERZE NR.14,DT.12.02.2011 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTET E NDERTUARA MBI TRUALLIN 4620 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
449 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET FILJA(DOMI) QAZIM FILJA 5000 M2 SINURI KULLAS NR.449/2,DT.16.03.1995 5000 M2 436-460
35 26.09.1993 ELBASAN ELBASAN MEHMET GAJDJA RIDVAN GAJDJA TRUALLI I SHTEPISE RR. FETAH GUMECIU NR. 35/2, DT 25.10.1993 250 M2 250 M2 31 – 50
80 04.04.2006 ELBASAN ELBASAN MEHMET GANI AGRON GANI 722 M2, TRUALL L. SPAJKORE NR. 71, DT 19.03.2009, MOSNJOHJE 89
569 28.12.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET GRACENI LUMNIJE GRACENI 474 M2 L.ASLLANBEJ NR.569/2, DT.31.05.1995 TI PAGUET QERA PRONARIT PER S=172 M2 5302 M2 561-585
569 30.05.1995 ELBASAN ELBASAN MEHMET GRACENI LUMNIJE GRACENI 420 M2 L.29 NENTORI NR.569/4, DT.20.10.1995 420 M2 420 M2 561-585
30.05.1995 ELBASAN ELBASAN MEHMET GRACENI LUMNIJE GRACENI 30 M2 L.QEMAL STAFA NR.569/6, DT.16.01.1996 30 M2 561-585
569 28.12.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET GRACENI LUMNIJE GRACENI 137 M2 L.DYLI HAXHIRE NR.569/10, DT.19.03.1996 12 M2+36 M2 89 M2 561-585
142 29.05.2002 ELBASAN ELBASAN MEHMET HAKA HAMIT HAKA 40 DY TOKE BUJQESORE FSHATI BRADASHESH NR. 707, DT. 01.07.2003: MOSNJOHJE PRONESIE 01-25
315 2003 ELBASAN ELBASAN MEHMET HOXHA MEHMET HOXHA TRUALL ELBASAN V. 322 VITI 2008 MOSNJOHJE 45
36 SKA ELBASAN ELBASAN MEHMET HYSA FSHATI MJEKES KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2 DOSJE PA VENDIM
36 206 ELBASAN PEQIN MEHMET HYSA HANE HYSA FSHATI MJEKES NR.76, DT. 07.06.2006 13368 M2 2500 M2 10868 M2 76-85
34 15.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD MEHMET JUGU (MEHMETI) XHELADIN JUGU (MEHMETI) 20 DY QENDER, BABJE V. 272 DATE 13.12.2002, REFUZIM KERKESE
30 1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET KALLA TRUALL FSHATI LABINOT NR. 126, DT.31.01.2002: NDRYSHIM I V.DT. 31.08.1994 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2 VENDIMI I CILI NDRYSHOHET NUK NDODHET NE DOSJE
399 09.08.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET KRYEMADHI XHEVDET FLUTURA KRYEMADHI 337 M2, TRUALL L. DYLI, HATIXHE MYZYRI NR. 399/4, DT 30.08.1996 BASHKEPRONESI 15 M2 149 M2 173 M2 381 – 400
343 16.12.1998 ELBASAN ELBASAN MEHMET KULLOLLI AVDI KULLOLLI NR. 180, DT 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2399/3, DT 16.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 180, DT 11.07.2008, MOSNJOHJE 30
598 12.06.1995 ELBASAN ELBASAN MEHMET KUMURIJA MEHMET KUMURIA SHTEPI, KOPESHT LAGJA ASLLANBEJE NR. 598/2, DT. 23.06.1995 NENI 20, E DREJTE E BASHKEPRONESISE SE TRUALLIT 1400 M2 584 – 610
57 25.05.1994 ELBASAN PEQIN MEHMET KUQI MEHMET KUQI TRUALL 1820 M2, TRUALL 16 700 M2 NR. 32, DT. 10.06.1994 1820 M2, 16 700 M2 1765 M2 66 – 84
403 18.08.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET LAMCE MEHMET LAMCE 720 M2 LAGJA HEKURUDHA V.403/2 DT 24.08.1994 48 M2 50 M2 401-416
94 03.11.1993 ELBASAN ELBASAN MEHMET LLOSHI TRUALL I SHTEPISE ME KOPESHT L.ALEJDINE NR.94/2, DT. 09.12.1993 910 M2+ 250 M2 660 M2 84-100
132 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN MEHMET MIRAKU PLATON MIRAKU TOKE BUJQ V. 153 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3160/3 DATE 19.01.2009, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
518 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET MURAT COTA DALIP COTA NR. 504, DT 29.08.2008, MOSNJOHJE 59
59 06.06.1994 ELBASAN PEQIN MEHMET MYFTIU MEHMET MYFTIU 130 M2 TRUALL PEQIN V. 73 DATE 25.07.1995, 80 M2, 50 M2 130 M2 V. 102 DATE 01.04.1996 I GJYKATES SE RRETHIT PEQIN, VENDOSI: ANULLIMIN E VENDIMIT 7 DATE 17.11.93 DHE 86 DATE 29.09.1995 51-65
5 17.01.1996 ELBASAN ELBASAN MEHMET PAJUNI HENERIETA KUNGULLI 266.600 M2, TOKE BUJQESORE BELERBEJ NR. 2, DT 29.02.1996 266.600 M2 161.660 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
93 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN MEHMET PAJUNI HENERIETA FORTUZI TOKE BUJQ V. 160 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3155/3 DATE 16.01.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
260 21.02.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET PAJUNI MEHMET PAJUNI 610 M2 HAZINADARE V.260/2 DT 22.04.1994 310 M2 PARABLERJE 310 M2 +572M2 246-262
182 17.07.2006 ELBASAN PEQIN MEHMET PAJUNI, ETJ HENRIETA FORTUZI 10000 M2, 3600 M2, TOKE BUJQESORE 1195, 2892 NR. 107, DT 23.11.2007 13600 M2 13600 M2 NR. 41, DT 29.01.2008, SHFUQIZIM TE V. 107, DT 23.11.2007 55
17.07.2006 ELBASAN PEQIN MEHMET PAJUNI, ETJ HENRIETA FORTUZI 10000 M2, 3600 M2, TOKE BUJQESORE 1195, 2892 NR. 267, DT 24.09.2001, MOSNJOHJE 55
104 11.05.2006 ELBASAN ELBASAN MEHMET QORRI SKENDER QORRI TRUALL 2650 M2 ZK 8523 NR. 29, DT. 23.05.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 3
196 07.12.1993 ELBASAN ELBASAN MEHMET QORRI 1 SHTEPI ME KOPESHT L.ASLLANBEJ NR. 196/2, DT. 23.09.1996:REFUZIM KERKESE 186-204
23.03.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET SAMARXHI TRUALL 580 M2 267/4 DT. 3.1.1996 580 M2 263-281
– PA DATE ELBASAN ELBASAN MEHMET SAMARXHIU FAMILJA SAMARXHIU NR. 549, DT. 09.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE V. 976, DT 23.04.2010, PRANIM KERKESE, ANULLIM TE V. 1191 DHE 550 EL – 67
56 02.05.1995 ELBASAN ELBASAN MEHMET SHABANI IBRAHIM MEHMET SHABANI 22500 M2 TRUALL BIXELLONJE, FUNAR V. 50 DATE 25.04.1994 22500 M2 5000 M2 6250 M2, E DREJTE PARABLERJE 005-006
561 12.12.1994 ELBASAN ELBASAN MEHMET SHKODRA MEHMET SHKODRA 5000 M2 SINURI NARAZANE NR.561/2, DT. 27.02.1996 E DR E PARABLERJES PER 5000 M2 561-585
209 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN MEHMET STRUGA MEHMET STRUGA 352.500 M2 V.20/9 DT 27.04.1998 352.500 M2 352.500 M2 7
221 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN MEHMET TERA MEHMET TERA V. 614 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
13.10.2010 ELBASAN ELBASAN MEHMET, QAMIL, MELEQE, SERVETE SHKODRA AV. ZHULJET RISTANI, AV. MARGIT HAXHI HYSENI 8521 NR. 1170, DT 26.10.2011, NJOHJE 4100 M2, KOMPESIM 4100 M2, E DREJT PARABLERJE 100
229 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN MEJREME BAKALLI ALEMSHA HOXHA (BAKALLI) TRUALL ELBASAN V. 107 DATE 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1910/3 DATE 29.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
257 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MEJTE GEGA V. 73 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
169 23.02.1994 ELBASAN ELBASAN MELEQE ZAVALINA MUHARREM MUSTAFA ZAVALINA 1 SHTEPI L. ASLLANBEJE NR. 169/2, DT 20.04.1994 TE DREJTEN E BASHKEPRONESIE 37 M2 475 M2 151 – 170
508 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN MENSUR, FLUTURAKE TAHIRAJ MENSUR, FLUTURAKE TAHIRAJ TRUALL 6400 M2 KOMB. DRURIT ELBASAN 508/2 DT. 7.2.1996 E DR. PARABLERJE 6400 M2 506-530
187 11.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD MENTOR HOXHA MENTOR HOXHA 72 DY PRRENJAS V.286 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
62 PA DATE ELBASAN ELBASAN MEREME DOMI MEREME DOMI SHTEPI 200 KUT V.51/2DT 30.12.1993 5000 M2 1000 M2 PARABLERJE 50-65
178 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN MEREME HUTA ISMETE MUSMUÇA TRUALL V. 163 DATE 08.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3158/3 DATE 16.01.2009, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
364 01.07.1994 ELBASAN ELBASAN MEREME HUTA ISMETE MUSMUCA TROJE L.KONFERENCA LABINOTIT NR. 364/4, DT. 19.07.1996 NENI 20 PER OBJEKTIN E KALDAJES 1500 M2 DHE 1460 M2 400 M2 DHE 361-380
364/1 SKA ELBASAN ELBASAN MEREME HUTA ISMETE MUSMUCA 1 ARE SINURI KULLAS NR. 364/2, DT. 28.09.1994 4000 M2 361-380
345 15.04.1994 ELBASAN ELBASAN MERKUR CULLADEJ KOSTAQ COLLADEJ TRUALL 1925 M2, 850 M2 L. SHKUMBINI 345/2 DT. 14.09.1994 E. DR. BASHKEPRONESIE PER SIP. 850 M2. E DR. PARABLERJE PER SIP. 1925 M2 341-360
26 1997 ELBASAN PEQIN MERSIN DEMOROZI MERSIN DEMOROZI 5.1 HA, KULLOTE HASMASHAJ NR. 26, DT 24.11.2000 5.1 HA 1 – 22
317 21.05.2003 ELBASAN ELBASAN MERSIN ROCI DERVISH ROCI 178000 M2, ARE TRUFULL NR. 49, DT 26.02.2009, MOSNJOHJE 85
20 1995 ELBASAN PEQIN MERSIN TAHIRAJ KADRI TAHIRAJ 16934 M2, ARE BISHQEM NR. 18, DT 15.08.1997 16934 M2 11693 M2 85 – 100
36 27.11.1995 ELBASAN ELBASAN MERSIN TAHIRJA KADRI TAHIRJA ARE BISHQEM, PAJOVE NR. 74, DT 24.03.2009, MOSNJOHJE 89
149 1996 ELBASAN PEQIN MERUSHE PALLUQI 310 DY TOKE-BUJQESORE FSHATI RRUMBULLAK NR. 149, DT. 19.08.1998 310 M2 150000 M2+16000 M2 01-20
65 1996 ELBASAN LIBRAZHD MESTAN ALIU SADIK ALIU 34 DY STEBLERE V.281 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
3 29.04.1998 ELBASAN GRAMSH METAN KOÇI NEIM KOÇI TRUALL FSHATI GRAMSH NR. 70, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-7725 20-34 68-71
436 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN METULLA, MUSTAFA KILA BASHKIM BICAKU 128 M2 RR.TABAKEVE NR.436/2, DT.17.02.1995 128 M2 436-460
60 28.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD MEXHIT GURRA MEXHIT GURRA 34.3 DY V.277 DT 13.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
167 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN MEXHIT JANÇE MEXHIT JANÇE 4 PEND KOPESHT; 1 PEND BAÇE; 9 PENDE ARE; SHTEPI; 28 PENDE ARE; 10 PENDE ARE; (NE BASHKEPRONESI SIPAS NOTES SE TRANSKRIPTIT) GJERGJAN V. 239 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
415 1996 ELBASAN LIBRAZHD MEXHIT QOSHI V. 32 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
326 23.06.2004 ELBASAN ELBASAN MEXHIT SUBASHI IBRAHIM KURATI V. 595 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE EL-71
374 1996 ELBASAN LIBRAZHD MIFTAR KOJA MIFTAR KOJA TOKE LIBRAZHD V.348 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
416 1996 ELBASAN LIBRAZHD MIFTAR SHALIA V. 33 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
359 25.07.2006 ELBASAN ELBASAN MIHAL BOÇI GRIGOR BOÇI TOKE ARE 1500 M2, 20 450 M2 SEKTORI IV, QYTET NR. 15, DT. 30.03.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 1
666 19.09.1996 ELBASAN ELBASAN MIHAL TANKU MAKSIM TONKU NR. 372, DT. 06.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
351 2.6.1994 ELBASAN ELBASAN MIHAL, VANGJEL BIQIKU AVRAM BIQIKU TRUALL 9000 M2 KOMB. DRURIT ELBASAN 351/2 DT. 7.2.1996 – E DR. PARABLERJE PER SIP. 9000 M2 341-360
554 14.11.1994 ELBASAN ELBASAN MIHAT XHUKA ISAK XHUFKA NR. 505, DT 29.08.2008, MOSNJOHJE 59
544 12.10.1994 ELBASAN ELBASAN MILTJADH GEGA MILTJADH GEGA SHTEPI V.544/2 DT 03.02.1995 472 M2 531-560
581 15.02.1995 ELBASAN ELBASAN MILTO KALEFI, VLADIMI BIBA MILTO KALEFI 275 M2 L.SHENKOLL NR.581/2, DT. 08.03.1995 258 M2 DHE PER S=17 M2 TE PAGUHET QERA 561-585
81 24.09.2007 ELBASAN ELBASAN MINA DASHI ILIRJAN DASHI 202.25 M2 TRUALL (GJYSMA E NJE SHTEPIE) 8522 LAGJA SHENKOLLI V. 109 DATE 26.11.2007 179 M2 179 M2 EL-13
48 09.08.1993 ELBASAN ELBASAN MINA, LLAZAR BIBAJA PIRRO BIBAJA NR. 506, DT 29.08.2008, MOSNJOHJE 59
565 23.12.1994 ELBASAN ELBASAN MINO QORRI MINA QORRI 483 M2 L.HAZINADARE NR.565/2, DT. 13.02.1995 483 M2 561-585
230 28.09.2007 ELBASAN MIRI KADIU FERDINAND KADIU TOKE BUJQ V. 95 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1936/3 DATE 25.08.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
452 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN MIRI KADIU BASHKIM KADIU 4 M2 RR.PORTA E KALASE NR.452/2,DT.10.09.1995 5 M2 436-460
488 16.07.2000 ELBASAN ELBASAN MISKE BALLSHKASHI TRUALL ELBASAN 46
166 1996 ELBASAN LIBRAZHD MITAT BALLA MITAT BALLA TOKE ORENJE V.361 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
232 28.09.2007 ELBASAN MUÇO KULLOLLI SHYQYRI KULLOLLI TRUALL, TOKE BUJQ E LIVADH V. 92 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1932/3 DATE 19.08.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE V. 2169, DT 29.10.2013, RREZIMIN E PADISE EL-20
224 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MUHAMET COTA V. 43. DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
97 13.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MUHAMET DAJA 22.2 DY LLANÇE, STEBLERE V. 405 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
286 1996 ELBASAN LIBRAZHD MUHAMET GJINI FSHATI I LIBRAZHDIT NR. 498, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
154 1996 ELBASAN LIBRAZHD MUHARREM BICAKU FSHATI LETEM NR. 427, DT. 14.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
234 13.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD MUHARREM BUZNA (BUZRA) 8080 M2 GIZAVESH V. 221 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE
17 1997 ELBASAN PEQIN MUHARREM DUBALI ET`HEM DUBALI 162 DY, TOKE PYJORE HASMASHAJ NR. 17, DT 22.08.2000 1 – 22 VENDIM I PA PLOTE NUK ESHTE SHENUAR ASGJE NE DISPOZITIV
1997 ELBASAN PEQIN MUHARREM DUBALI ET`HEM DUBALI 31.5 DY, KULLOTE, 20.3 DY TOKE PYJORE KARINE NR. 17/1, DT 22.08.2000 V. 1047, DT 06.05.2013, KTHIM AKTESH 1 – 22 VENDIM I PA PLOTE NUK ESHTE SHENUAR ASGJE NE DISPOZITIV
122 13.03.1996 ELBASAN PEQIN MUHARREM DUBALI MUHARREM DUBALI TOKE BUJQ, KULLOTE HASMASHAJ V. 657 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
8 17.03.1994 ELBASAN ELBASAN MUHARREM HAJDARI (SHIMA) HASAN HAJDARI SHTEPI 2 KT, TRUALL 180.5 M2 LAGJA ALAJDINE NR. 8/2, DT. 18.03.1994 NEINI 17, BASHKEPRONESI ME LOKALET E KATIT TE PARE TE PALL.57/1 PER SIP. 20 M2 1 – 13
596 17.05.1995 ELBASAN ELBASAN MUHARREM HIMA EMINE HIMA, ETJ TRUALL LAGJA ASLLANBEJE NR. 596/2, DT. 06.10.1995 560 M2 4300 M2 584 – 610
219 26.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD MUHARREM ISAKU V. 224 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE
8 19.07.1996 ELBASAN GRAMSH MUHARREM KOLLÇAKU XHEVIT KOLLÇAKU TOKE BUJQESORE 86.190 DYNYM FSHATI JANÇE, KOMUNA TUNJE NR. 532, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
278 20.06.1996 ELBASAN ELBASAN MUHARREM LICI HAZIZ LICI NR. 240, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2555/3, DT. 11.01.2009: SHFUQIZIM V.240 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
582 16.02.1995 ELBASAN ELBASAN MUHARREM LULJA 740 M2 L.AQIF PASHA NR.582/2, DT. 17.03.1995 740 M2 561-585
143 19.04.2006 ELBASAN ELBASAN MUHARREM PEPA BAJAME PEPA ARE DHE KULLOTE 155.22 HA, 39.73 HA KOSOVE E MADHE V. 127 DATE 19.01.2008, MOSNJOHJE V. 574 DATE 20.05.2008, (ANKUES SUBJKETI): LENIEN NE FUQI TE V. 127 EL-16
32 1996 ELBASAN PEQIN MUHARREM SPAHIU HIDAJET SPAHIU 17 DY, TOKE PYJORE RRUMBULLAK NR. 32, DT 14.03.2001 17 DY 1 – 22
371 12.07.1994 ELBASAN ELBASAN MUHARREM ZAVALINA TRUALL L.ASLLANBEJ NR.371/2, DT. 12.10.1994 800 M2 361-380
175 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN MUHAZEZ BIÇAKU XHAVIT BIÇAKU TRUALL ELBASAN V.360 DT 04.08.2008 MOSNJOHJE 42
110 04.12.1998 ELBASAN ELBASAN MURAT CAKREZI HALIM CAKREZI NR. 235, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2604/3, DT. 02.10.2008: SHFUQIZIM V. 235 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
429 28.07.2008 ELBASAN ELBASAN MURAT E NEXHIP SHEHETILA SKENDER BALLICI TRUALL ZK.8521 NR. 30, DT. 23.05.2008: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 200,DT. 22.01.2013: DEKLARIM MUNGESE JURIDIKSIONI 111
430 28.07.2008 ELBASAN ELBASAN MURAT E NEXHIP SHEHETILA SKENDER BALLICI TRUALL SINURI BEJLERBEJ GARRE NR. 102, DT. 15.11.2007 4170 M2 4170 M2 NR. 242, DT. 18.03.2008: SHFUQIZIM I V. 102 DHE KTHIM PER RISHQYRTIM 113
28.07.2008 ELBASAN ELBASAN MURAT E NEXHIP SHEHETILA SKENDER BALLICI TRUALL NR. 33, DT. 24.05.2008: NJ=4170 M2; KOMP=4170 M2 113
28.07.2008 ELBASAN ELBASAN MURAT E NEXHIP SHEHETILA SKENDER BALLICI TRUALL NR. 238,DT. 22.01.2013: DEKLARIM MUNGESE JURIDIKSIONI 113
167 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MURAT KALOSHI MURAT KALOSHI BALLGJIN V. 372 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
21 26.03.2007 ELBASAN LIBRAZHD MURAT KOKONOZI RESHIT KOKONOZI KTHIM 2400 M2, 6200 M2, 4200 M2 ZK 2924, PRRENJAS NR. 41, DT. 25.06.2007 3378 M2 EL – 6
479 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN MURAT QAFLESHI SHPRESA QAFLESHI KOPESHT 1330 M2 L. ASLLANBEJE NR. 479/2, DT 13.01.1995 530 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 230 M2 461 – 486
34 1994 ELBASAN ELBASAN MURAT QAZIM DISHA AQIF DISHA 8000 M2, KOPESHT L. SPAJKORE NR. 34/2, DT 8000 M2 2632 M2 5368 M2 31 – 50
1994 ELBASAN ELBASAN MURAT QAZIM DISHA AQIF DISHA DREJT PARABLERJE TE MAGAZINES L. 5 MAJI NR. 34/4, DT 09.02.1996 5098 M2, TE DREJT PARABLERJE MAGAZINE 510 M2 31 – 50
187 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN MURAT SHKALLA RAMAZAN SHKALLA 63.700 M2 XIBRAKE V.187/1 DT 29.05.1998 51586 M2 51586 M2 V. 4063, DT 28.03.2014, NXHERRJEN JASHTE JURIDIKSIONI 7
50 ELBASAN ELBASAN MURAT, HAXHI, FEJZULLA, QAMILE, BEQIR, SHERIF ÇEKREZI SELMAN ÇEKREZI NE 24 PJESE 1 PJESE TE 16 PENDE (ARE) MJEKES V. NR. SKA DATE 24.03.1995, REFUZIM KERKESE; DOSJA TE KALOJE PER SHQYRTIM 005-006
80 19.09.2007 ELBASAN ELBASAN MURAT, NEXHIP SHEHETILA SKENDER BALLICI 39/180 PJESE NGA ORA 25 DY; 29/180 PJESE TE TRUALLIT 9800 M2 8522 LAGJA SHENKOLLI V. 116 DATE 12.12.2007, MOSNJOHJE V. 121 DATE 18.02.2008 (ANKIM SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 116 V. 565 DATE 16.05.2001 I GJYKATES ELBASAN , KA NDRYSHUAR V. 29 DT. 14.12.95, DUKE VENDOSUR: KTHIM 5000 M2 E NDARE NE DISA PARCELA EL-13
307 05.04.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA ALIHOXHA HASAN ALIHOXHA 2 SHTEPI, 2 PARCELA, 12 PENDE L. ASLLANBEJE NR. 430, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE NR. 3492/5, DT 21.04.2009, SHFUQIZIM TE V. 430, DT 14.08.2008. MBYLLJE PROCEDIMI 52
92 21.09.1997 ELBASAN ELBASAN MUSA BELEGU BEXHET BELEGU TRUALL KULLAS V. 92/1 DATE 05.08.1998 16000 M2 10000 M2 NENI 19 6000 M2 NENI 16 005-006
498 13.04.2001 ELBASAN LIBRAZHD MUSA BICI IBRAHIM BICI PYLL, TOKE BUJQESORE 33 848 M2 ZK 1527 NR. 62, DT. 11.05.2006 6000 M2, 1600 M2 6000 M2, 1600 M2 61 – 69
205 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA DELIMETA QEMAL , FERIE,HYSNI QEHANBEJ 190 M2 L.PRIVINAGA NR.205/2, DT.22.07.1994 190 M2 205-224
299 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN MUSA DERVISHI MEHMET DERVISHI NR. 529, DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 63
180 27.03.1996 ELBASAN PEQIN MUSA DOKA V. 134 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
200 PA DATE ELBASAN ELBASAN MUSA FATIME SHIMA MUSA SHIMA V.546DT 09.09.2008 68
42 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN MUSA HARE AKIL STRINGU NR. 211, DT. 13.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2560/3, DT. 31.10.2008: SHFUQIZIM I V. 211 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
301 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN MUSA HOXHA ADEM HOXHA NR. 205, DT. 13.07.2007: MBYLLJE PROCEDIMI 31
163 16.04.2004 ELBASAN ELBASAN MUSA KALASHI XHEVAHIR KALASHI 4000 M2, TOKE BUJQESORE VLEM NR. 735, DT 30.04.2004 4000 M2 E DREJT PARABLERJE 26 – 46
17 15.02.2007 ELBASAN LIBRAZHD MUSA KARAJ LUAN HOXHA TOKE BUJQESORE, TRUALL, KULLOTE 46 979 M2 ZK 3203, PRRENJAS NR. 24, DT. 29.05.2007 31 533 M2 22 805 M2 8728 M2 EL – 3
118 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN MUSA KULLOLLI HAZIS KULLOLLI ARE DHE TRUALL ELBASAN V. 75 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2252/3 DATE 17.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
215 30.12.2000 ELBASAN ELBASAN MUSA KULLOLLI HAZIZ KULLOLLI NR. 1017, DT. 05.07.2013: RREZIM KERKESE 119
345 10.12.1998 ELBASAN ELBASAN MUSA KULLOLLI MUSA KULLOLLI TRUALL ELBASAN V.338 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
457 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA MAHMUT STAMBOLLXHIU MAHMUT MUSA STAMBOLLXHIU 3000 M2+2400 M2+312 M2 SINURI BEJLERBEJ NR.457/2, DT.10.05.1996 2400 M2 3000 M2+312 M2 436-460
334 24.04.2009 ELBASAN ELBASAN MUSA NANAJ SHKELQIM NANAJ L. 28 NENTORI NR. 1184, DT. 21.11.2008: SHFUQIZIM I V. 284 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM V. 2365, DT 26.11.2013, PUSHIMIN E GJYKIMIT 117 V. 284 NUK NDODHET NE DOSJE
24.04.2009 ELBASAN ELBASAN MUSA NANAJ SHKELQIM NANAJ NR. 72, DT. 20.03.2009: DEKLARIMIN E MOSKOPETENCES LENDORE PER TRAJTIMIN EKERKESES NR. 112, DT. 18.01.2013: DEKLARIMIN E MUNGESES SE JURIDIKSIONIT 117
316 31.03.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA NONAJ SHKELQIM NONAJ TOKE L.28 NENTORI NR. 316/2, DT. 27.01.1995 300 M2 301-320
316 31.03.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA NONAJ SHKELQIM NONAJ NR. 316/4, DT. 07.07.1995: MOSPRANIM KERKESE 301-320
338 12.05.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA PERI SHEFQET PERI 1600 M2 TRUALL SULEJMAN V. 338/2 DATE 12.05.1994, NJOHJE E TE DREJTES SE BASHKEPRONESISE PER SIP 287 270 M2 897 M2 171-185
12.05.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA PERI SHEFQET PERI 6700 M2 ARE SINURI BEJLERBEJ V. 338/4 DATE 14.09.1994, 2860 M2 + 50 M2 500 M2 DHE E DREJTE PARABLERJE NE SIP 3340 M2 171-185
12.05.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA PERI SHEFQET PERI AQIF PASHA V. 338/6 DATE 20.09.1996, 100 M2 171-185 VENDIMI NR. 338/6 ESHTE SHTESE E VENDIMIT 338/2 DATE 12.05.1994
239 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA SALLA SADETE SERJANI KOPESHT 1000 M2 LAGJA SPAJKORE NR. 239/2, DT. 22.04.1994 250 M2. 750 M2 225 – 245
623 22.12.1995 ELBASAN ELBASAN MUSA SHENGJINI MEHMET SHENGJINI TRUALL 128 M2 BLV. Q. STAFA 623/2 DT. 3.1.1996 128 M2 611-630
361 16.07.1999 ELBASAN ELBASAN MUSA TAFANI TOKE BUJQESORE FSHATI BELESH NR. 313, DT. 27.12.2002:MOSNJOHJE PRONESIE 01-25
363 10.05.2000 ELBASAN ELBASAN MUSA VENARI IDRIZ VENARI NR. 208, DT. 13.07.2008: MBYLLJE PROC NR. 2589/3, DT. 15.10.2008: SHFUQIZIM I V. 208 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
15 29.08.1993 ELBASAN ELBASAN MUSA XHEPA MUSA XHEPA 2 PJESE DYQANI, 1 PJESE DYQANI TABAKHANE, SACMAXHI NR. 15/2, DT. 02.11.1994 300 M2, 15 M2 235 M2 14 – 30
245 08.03.1994 ELBASAN ELBASAN MUSA, HASAN SHEHU SKENDER SHEHU KOPESHT LAGJA QEMAL STAFA NR. 245/2, DT. 13.04.1994 2425 M2 225 – 245
90 22.12.2008 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA ALI URUCI HYSNIJE DINE 64 M2 TRUALLI I DYQANIT ZK. 8521 NR. 651, DT. 26.04.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 119
332 27.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD MUSTAFA BLLOSHMI V. 71 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
571 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA CAKA SHEJNAZ ROMI 600 M2 L.KARAVELIJE NR.571/2, DT. 07.04.1995 175 M2 DHE 315 M2+110 M2 E DR E PARABLERJES 561-585
143 12.03.1996 ELBASAN PEQIN MUSTAFA CANI IKBALE ZAJMI SHTEPI ARE GJOCAJ V. 668 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
13 1995 ELBASAN PEQIN MUSTAFA CANI MUSTAFA CANI V.700 DT 11.07.2003 REFUZOJE KERKESEN 682-702
656 30.07.1996 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA DELIMETA LIRI DELIMETA OBJEKTET TEK KOMBINATI I DRURIT NR. 656/2, DT. 02.08.1996 E DR E PARABLERJES PER OBJEKTET DHE SHESHET FUNKSIONALE ME S= 12000 M2 649-665
354 07.05.1999 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA DOMI MUSTAFA DOMI NR. 429, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE NR. 3433/5, DT 23.04.2009, SHFUQIZIM TE V. 429, DT 14.08.2008, MBYLLJE PROCEDIMI 52
73 28.08.1996 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA DYBELI MUSTAFA DYBELI TRUALL ELBASAN V. 314 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
112 21.12.1993 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA E IBRAHIM KARAKYZJA NAIM KARAKYZJA TRUALL 80 M2 RR. QOSHE 112/2 DT. 22.12.1993 80 M2 SI DHE TE DR. PARABLERJE 101-118
362 12.08.1999 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA FILJA FIQIRETE FILJA 26.1 DY, TOKE BUJQESORE GRACEN NR. 362/1, DT 15.02.2000 26.1 DY 26.1 DY 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
250 16.03.1994 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA GJERGJI MUSTAFA GJERGJI 5 E 1/2 DHE 714 M2 HAZINADARE QEMAL STAFA V.250/2 DT 20.05.1994 140 M2 3930 M2 246-262
10 SKA ELBASAN ELBASAN MUSTAFA GRAMI 1 SHTEPI PARKU AUTOMOBILISTIK I MALLRAVE NR. 3, DT. 21.09.1993 SHTEPIA SHEPISE KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
495 13.04.2001 ELBASAN LIBRAZHD MUSTAFA GULA QAMIL GULA 27.368 DYNYM TOKE BUJQESORE FSHATI PISHKASH NR. 712, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
192 02.06.1996 ELBASAN MUSTAFA HAZIS PRRENJA MUSTAFA, HAZIS PRENJA V. 593 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE V. 52 DATE 12.03.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 593 EL-71
27 PA DATE ELBASAN ELBASAN MUSTAFA HELA NEKI HIDRI NR. 534, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 62
67 1996 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA HELA MUSTAFA HELA TRUALL ELBASAN V.384 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
136 15.03.1996 ELBASAN PEQIN MUSTAFA HOXHA V. 122 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
137 26.07.2006 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA KADZADEJ HYSEN KADZADEJ 140 DY, 124 DY TOKE BUJQESORE 1732 NR. 211, DT 05.06.2009 124 DY, 140 DY 124 DY, 85030 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 54970 M2 55
10 25.04.1997 ELBASAN PEQIN MUSTAFA KARAJ MUSTAFA KARAJ 69 DY, KULLOTE SHEZE NR. 10, DT 06.10.1998 63.5 DY 1 – 22 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
153 18.03.1996 ELBASAN PEQIN MUSTAFA KARAJ MUSTFA KARAJ 240 DY TOKE BUJQ; 69 DY KULLOTE SHEZE, VASHAJ V. 564 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
15 PA DATE ELBASAN PEQIN MUSTAFA KRAPI SHKEMBI KRAPI 5000 M2 V.15 DT 07.02.1995 5000 M2 5000 M2 105
58 30.05.1994 ELBASAN PEQIN MUSTAFA KUMBARO LATIF KUMBARO TRUALL 5670 M2 PEQIN NR. 39, DT. 07.09.1994 5670 M2 2750 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 66 – 84
200 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA KURRIZI TOMORR KURRIZI NR. 200, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2396/3, DT 31.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 200, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
183 08.04.1993 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA LULI MUSTAFA LULI 600 M2 TRUALL LAGJA HAXHIAS V. 183 DATE 18.03.1994, 500 M2 100 M2 171-185
19 11.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD MUSTAFA OZUNI TOKE BUJQESORE FSHATI SKROSKE N.R. 430, DT. 14.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
250 23.09.1996 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA PLANGARICA FATOS BURBURIJA NR. 481, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
271 31.05.2006 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA POLISI XHEMAL POLISI 20 DY, TOKE BUJQESORE BRADASHESH NR. 446, DT 20.08.2008, MOSNJOHJE NR. 1317, DT 05.12.2008, LENIEN NE FUQI TE V. 446, DT 20.08.2008 58
10 15.07.2005 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA POLISI SELMAN POLISI NR. 545, DT. DT. 09.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 70
108/4 PA DATE ELBASAN ELBASAN MUSTAFA POLISI XHEMAL POLISI V.514 DT 03.09.2008 MOSNJOHJE 64
66 1994 ELBASAN PEQIN MUSTAFA SALIU PETRIT SALIU 4480 M2; 6695 M2; 3240 M2 TRUALL V. 60 DATE 19.06.1995 4480 M2; 6695 M2; 3240 M2 TRUALL 30-50
185 PA DATE ELBASAN ELBASAN MUSTAFA SALIU MUSTAFA SALIU TOKE DHE RRENJE ULLIRI V.67 DT 11.06.2008 MBYLLJE PROCEDIMI 69
19 06.10.1998 ELBASAN GRAMSH MUSTAFA SINANI RAMAZAN SINANI PYLL, KULLOTE 36.2 DYNYM FSHATI KOÇAJ NR. 22, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
120 28.06.2006 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA TAHIRI YMER TAHIRI TOKE 48 153 M2 NR. 558, DT. 15.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
361 19.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MUSTAFA TOÇI MUSTAFA TOÇI V. 375 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
204 30.12.2008 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA ZEKTHI BALLKYZ KACANI TOKE BUJQESORE BELESH NR. 1098, DT. 12.08. 2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 120
293 26.09.1996 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA, FATIME PLANGARICA FATOS BURBURIA NR. 524, DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 63
647 25.04.1996 ELBASAN ELBASAN MUSTAFA, ISMAIL ARAPI BASHKIM ARAPI 2964 M2 TRUALL LAGJA DYLI E HAXHIRE MYZYRI V. 647/2 DATE 25.06.1996 210 M2 + 150 M2 NENI 4 2109 M2 NENI 16 DHE E DREJTE PARABLERJE 631-648
188 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD MYFTAR BAHITI SKENDER BAHITI 53.5 DY TOKE BUJQESORE FSHATI KUTURMAN NR. 82, DT. 14.06.2006 53.5 DY 53.5 DY 76-85
320 1996 ELBASAN ELBASAN MYFTAR HUNCI MYFTAR HUNCI TRUALL ELBASAN V.297 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 47
235 30.09.1999 ELBASAN ELBASAN MYFTAR VELIU V. 817 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
43 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 109500 M2 TRUALL 8524 LAGJA KALA ISH RRUGA MBRETNORE; 8522 BRIGADA E 17 SULMUESE V. 96 DATE 13.06.2008, MOSNJOHJE 307.6 M2 + 1015 M2 307.6 M2 + 1015 M2 V. 1344 DATE 18.12.2008, (ANKUES SUBJEKTI): LENIEN NE FUQI TE V. 96 DATE 13.06.08 EL-20
12 27.10.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1350 M2 TRUALLI I XHAMISE; 948 M2; 308.25 M2 LAGJA ÇLIRIMI; LAGJA QEMAL STAFA; KONGRESI I ELBASANIT V. 29 DATE 23.02.2006, MOSNJOHJE V. 436 DATE 05.11.2007, (ANKIM SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. DHE KTHIM PER RISHQYRTIM EL-73
27.10.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1350 M2 TRUALLI I XHAMISE; 948 M2; 308.25 M2 LAGJA ÇLIRIMI; LAGJA QEMAL STAFA; KONGRESI I ELBASANIT V. 393 DATE 07.08.2008, 1197.5 M2 + 406 M2 +277.75 M2 1197.5 M2 + 406 M2 +277.75 M2 V. 245 DATE 25.05.2009, (URSHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. DHE KTHIM PER RISHQYRTIM EL-73
27.10.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1350 M2 TRUALLI I XHAMISE; 948 M2; 308.25 M2 LAGJA ÇLIRIMI; LAGJA QEMAL STAFA; KONGRESI I ELBASANIT V. 360DATE 20.07.2011, MOSNJOHJE EL-73
26 20.12.2005 ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI TRUALL V. 38 DATE 19.02.2009, MOSNJOHJE V. 232 DATE 19.05.2009, (URSHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. DHE MBYLLJE PROCEDIMI EL-73
20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 360 M2 LAGJA KARAVALIE V. 1116 DATE 04.10.2011, MOSNJOHJE PER SIP 360 M2 EL-73
48 20.12.2005 ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 400 M2 TRUALL LAGJA SULEJMANIE V. 40 DATE 20.02.2009, MOSNJOHJE V. 449 DATE 09.09.2009, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIM PER RISHQYRTIM EL-73
20.12.2005 ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 400 M2 TRUALL LAGJA SULEJMANIE V. 1113 DATE 04.10.2011, MOSNJOHJE PER SIP 400 M2 EL-73
42 07.05.2007 ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI TOKE BUJQ V. 128 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1161 DATE 19.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIM PER RISHQYRTIM EL-73
07.05.2007 ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI TOKE BUJQ V. 1115 DATE 04.10.2011, MOSNJOHJE E SIP. 149.60 M2 EL-73
29 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 2500 M2 TRUALL, XHAMIA 8522 LAGJA QEJVAN BEJ V. 61 DATE 06.03.2009, MOSNJOHJE V. 456 DATE 09.09.2009, (ANKUES SUBJEKTI): SHFUQIZIM VENDIMI DHE KTHIM PER RISHQYRTIM EL-74
20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 2500 M2 TRUALL, XHAMIA 8522 LAGJA QEJVAN BEJ V. 1347 DATE 02.12.2011, VENDOSI: NJOHJE = 2500 M2; KTHIM = 779.2 M2 + 120 M2; KOMPENSIM = 1720.8 M2 EL-74
27 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1000 M2 TRUALL, XHAMIA LAGJA KARAVALIE V. 37 DATE 18.02.2009, MOSNJOHJE V. 478 DATE 07.08.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 37 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-74
20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1000 M2 TRUALL, XHAMIA LAGJA KARAVALIE V. 336 DATE 06.07.2011, MOSNJOHJE PER SIP 1000 M2 EL-74
34 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1626 M2 TRUALL, XHAMIA 8521 LAGJA KARAVALIE V. 42 DATE 23.02.2009, MOSNJOHJE V. 447 DATE 09.09.2009 (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: SFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-74
20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1626 M2 TRUALL, XHAMIA 8521 LAGJA KARAVALIE V. 343 DATE 06.07.2011, MOSNJOHJE PER SIP 1326 M2 EL-74
36 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 343.75 M2 TRUALL LAGJA PERVINAGA V. 52 DATE 27.02.2009, MOSNJOHJE V. 799 DATE 08.12.2009, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PRRGJ), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 52 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-74
20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 343.75 M2 TRUALL LAGJA PERVINAGA V. 342 DATE 06.07.2011, MOSNJOHJE V. 2238, DT 17.02.2014, RREZIM KERKESE EL-74
25 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1284 M2 TRUALL ISH DYLBER HYSEJN, RRUGA PELLUMBIT V. 34 DATE 17.02.2009, MOSNJOHJE V. 414 DATE 03.08.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-75
20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 1284 M2 TRUALL V. 337 DATE 06.07.2011, MOSNJOHJE EL-75
28 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 2812 M2 TRUALL ARE E XHAMISE SE NAZARESHESH, LAGJA QEJVANBEJ V. 54 DATE 27.02.2009, MOSNJOHJE PER 2812 M2 V. 802 DATE 08.12.2009, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJT I PERGJ), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 54 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-75
20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 2812 M2 TRUALL V. 341 DATE 06.07.2011, ANKUES SUBJKETI, MOSNJOHJE PER SIP 2812 M2 EL-75
33 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 265 M2 V. 56 DATE 27.02.2009, MOSNJOHJE V. 452 DATE 09.09.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM; V. 1114 DATE 04.10.2011, MOSNJOHJE EL-75
35 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI 625 M2 TRUALL ISH LAGJA XHAMI QABIE V. 50 DATE 26.02.2009, MOSNJOHJE V. 468 DATE 14.09.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-75
32 20.12.2005 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN SHABAN XHEMALI TRUALL 748,50 M2 NR.41, DT. 20.02.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 340, DT. 06.07.2011: MOSNJOHJE PRONESIE 115
161 19.03.2013 ELBASAN ELBASAN MYFTINIA ELBASAN ERVIN GJATA ZK. 8525, 8523 NR. 880, DT. 20.06.2013: MOSNJOHJEN E 270 M2;NJ=35209.9 M2;KTH=6992 M2;KOMP=28,217.9M2 121
12 27.10.2005 ELBASAN LIBRAZHD MYFTINIA ELBASAN MYTINIA ELBASAN LAGJA KONGRESI I ELB V.29 DT 23.02.2006 MOS NJOHJE 23-30
74 24.08.2007 ELBASAN GRAMSH MYFTINIA GRAMSH HEKURAN RRADHA TOKE BUJQESORE TRUALL NR. 667, DT. 26.11.2012: MOSNJOHJE PRONESIE V. 5640, DT 08.05.2014, RREZIM TE KERKESES 112
84 25.09.2007 ELBASAN LIBRAZHD MYFTINIA LIBRAZHD XHEVAHIR BAHITI TRUALL LIBRAZHD V. 130 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2271/3 DATE 21.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
6 PA DATE ELBASAN ELBASAN MYNEVERE LLUGJA MYNEVERE LLUGJA V.511 DT 03.09.2008 MOSNJOHJE 64
35 06.10.2008 ELBASAN PEQIN MYRTEZA HAXHIHYSENI SHPETIM HAXHIHYSENI TRASHI NR. 21, DT 09.02.2009, MOSNJOHJE NR. 283, DT 13.08.2010, LENIEN NE FUQI TE V. 21, DT 09.02.2009 90
513 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN MYRTEZA HAXHIHYSENI SHPETIM HAXHIHYSENI TRUALL 26 M2 L. KARAVELIJE 513/2 DT. 25.01.1995 26 M2 506-530
549 26.10.1994 ELBASAN ELBASAN MYRTEZA LATIFI MYRTEZA LATIFI 4000 M2 DAUTBEJE V.549/2 DT 23.12.1994 25M2+1760 M2 531-560
313 28.03.1994 ELBASAN ELBASAN MYRTEZA LICI ISMAIL LICI TRUALL SINURI NARAZANE NR.313/2, DT. 03.11.1995 3000 M2 301-320
329 01.09.2003 ELBASAN ELBASAN MYRTEZA SAMURRI AQIF SAMURRI 13500 M2, ARE MENGEL NR. 7, DT 23.01.2009, MOSNJOHJE NR. 288, DT 05.06.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 7, DT 23.01.2009 V. 2019, DT 03.09.2009, PUSHIMIN E CESHTJES 82
1 03.06.2008 ELBASAN ELBASAN MYSLI HASA HASIJE KERA( HASA) TRUALL ZK.8523 NR. 171, DT. 07.05.2009 2500 M2 2500 M2 NR. 98, DT. 17.01.2013: DEKLARIMIN E MUNGESES SE JURIDIKSIONIT DHE KOPETENCES 117
38 1994 ELBASAN PEQIN MYSLIM BALLHYSA 4 DY TRUALL L.XHAMI 01-15 DOSJE PA VENDIM
10 29.03.1994 ELBASAN GRAMSH MYSLIM KOCI MYSLIM KOÇI 5254 M2 V. 14 DT 05.01.1995 5254 M2 29
174 25.02.1994 ELBASAN ELBASAN MYSLIM SEJDINI XHEMILE HASANI TRUALL 96 M2 LAGJA ASLLANBEJ V. 174/2 DATE 29.04.1994, 96 M2 171-185
84 1996 ELBASAN PEQIN MYSLYM BALLHYSA MYSLYM BALLHYSA 15 DY, KULLOTE RRUMBULLAK NR. 84, DT 06.10.1998 1 – 22
48 21.03.1994 ELBASAN PEQIN MYSLYM SALIU BUJAR SALIU TRUALL LAGJA TEQJE V. 54 DATE 29.12.1994, 168 M2 168 M2 51-65
23 SKA ELBASAN PEQIN MYSNI GJEVORRI EMIN GJEVORRI TRUALL 5000 M2 NR. 8/1, DT. 28.07.1994 5000 M2 2000 M2 3000 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER LIBRARIN E QYTETIT 01-15
154 01.02.1994 ELBASAN ELBASAN MYZAFER YPI SADIK VRIONI 420 M2, TRUALL, 5460 M2 TRUALL L. KALA (HOMANI) NR. 154/2, DT 09.02.1994 5960 M2, BASHKEPRONESI 575 M2 340 M2 3625 M2 151 – 170
119 1996 ELBASAN PEQIN NADIRE DONAKU(HARREMI) TOKE BUJQESORE, KULLOT, LIVADHE PYJE NR. 119, DT. 23.02.2001 151 DY 151 DY 01-20
175 01.03.1994 ELBASAN ELBASAN NAIM DYLGJERI 1000 M2 TRUALL LAGJA PERVINAGA V. 175/2 DATE 03.03.1994, E DREJTE PARABLERJE PER 90 M2 171-185 VENDIMI 175/2 DATE 3.3.94, ESHTE PLOTESUAR ME V. 175/4 DT. 3.1.96; DHE V. 175/6 DT. 16.08.96
175 01.03.1994 ELBASAN ELBASAN NAIM DYLGJERI 1000 M2 TRUALL LAGJA PERVINAGA V. 175/4 DATE 03.01.1996 DHE ME V. 175/6 DATE 16.08.1996, ESHTE VENDOSUR. 104 M2 + 30 M2 36 M2 DHE E DREJTE PARABLERJE PER 55 M2 171-185
202 1996 ELBASAN PEQIN NAIM KAZIU TOKE BUJQESORE PEQIN NR.171, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
426 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD NAIM STAFA V. 66 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
287 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN NARAZANE, ABDYL, HAMIT, EMINE, HAMIDE, SABRIJE SARJA ZEQIR SARJA 8250 M2, TRUALL KOMBINATI I DRURIT NR. 287/2, DT 07.02.1996 E DREJT PARABLERJE 8250 M2 282 – 300
463 11.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD NASTRO RAJKU DUKO RAJKU TOKE BUJQESORE 24.6 DYNYM FSHATI STERBLEVE NR. 476, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
470 26.01.1995 ELBASAN ELBASAN NAUM BARDHI KOSTANDIN BARDHI 1600 M2, TRUALL L. ASLLANBEJE NR. 470/2, DT 27.01.1995 750 M2 461 – 486
278 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN NAUN SPIRO LALA NAUN LALA TRUALL 315 M2 L. SHEN KOLL 278/2 DT. 17.02.1995 55 M2 263-281
651 17.06.1996 ELBASAN ELBASAN NAXHIJE GJORGA TRUALL L.SULEJMANIE NR. 651/2, DT. 09.08.1996 E DR E BASHKEPRONESISE 39 M2 6000 M2 649-665
143 2000 ELBASAN ELBASAN NAZE SHAHINI NAZE SHAHINI TRUALL ELBASAN V. 340DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
285 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN NAZIF BAHOLLI NAZIF BAHOLLI NR. 440, DT 15.08.2008, MOSNJOHJE 51
18 07.09.1999 ELBASAN GRAMSH NAZIF BASHA NAZIF BASHA KULLOTE 18.5 DY NYM FSHATI TUNJE NR. 27, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
138 27.05.1996 ELBASAN LIBRAZHD NAZIF GOLEMI QERIM GOLEMI 42 DY PRRENJAS QUKES V.287 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
300 23.09.1996 ELBASAN ELBASAN NAZIF MEXHIP FACE HAXHI FACE NR. 377, DT. 05.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
37 (91) 12.12.2005 (29.05.1997) ELBASAN ELBASAN NAZIF QOSJA AGRON QOSJA 10560 M2 TRUALL LAGJA ASLLANBEJ V. 38 DATE 21.03.2006 10560 M2 1332 M2 9228 M2 31-40
9 14.07.2005 ELBASAN GRAMSH NAZIF TABAKU ISLAM TABAKU TOKE BUJQESORE, KULLOTE 4000 M2 FSHATI JANÇE NR. 11, 15.12.2005. REFUZIM KERKESE EL – 1
412 1996 ELBASAN LIBRAZHD NAZIM HANA V. 29 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
120 1994 ELBASAN ELBASAN NAZIM HANO NAZIM HANO TRUALL LIBRAZHD V.47 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
39 12.04.2007 ELBASAN PEQIN NAZIM TEQJA AGRON TEQJA TRUALL 3 DYNYM ZK 2908 NR. 49, DT. 10.07.2007 1500 M2 1500 M2 EL – 7
28 23.12.1993 ELBASAN PEQIN NAZIM TEQJA SHANE TEQJA 3 DY TRUALL LAGJA XHAMI V. 911 DATE 18.05.1994 3 DY E DREJTE PARABLERJE 30-50
465 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN NAZMI BAHOLLI BUJAR BAHOLLI SHTEPI, MAGAZINE L. ALEJDINE NR. 465/2, DT 24.02.1995 1230 M2 461 – 486
16 08.08.1992 ELBASAN ELBASAN NAZMI BAHOLLI FAIK DERVISH HASANI NR. 260, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2619/3, DT. 05.02.2009: SHFUQIZIM I V. 260 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
446 1996 ELBASAN LIBRAZHD NAZMI DOSKU NAZMI BILA DOSKU TOKE BUJQESORE LIBRAZHD NR. 485, DT. 07.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
39 12.09.1993 ELBASAN ELBASAN NAZMI FAGU NAZMI FAGU 215 M2 TRUALL L. LUIGJ GURAKUQI NR. 39/2, DT 12.04.1994 215 M2 27 M2, KOMPESIM FIZIK 113 M2 31 – 50
12.09.1993 ELBASAN ELBASAN NAZMI FAGU NAZMI FAGU 354 M2 TRUALL L. LUIGJ GURAKUQI NR. 39/4, DT 214 M2 140 M2 31 – 50
12.09.1993 ELBASAN ELBASAN NAZMI FAGU RUZHDI, IKBAL SABAUDIN FAGU 7500 M2 L. HAXHIAS NR. 39/6, DT 25.03.1996 6750 M2 750 M2 31 – 50
336 04.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD NAZMI HOXHA TOKE BUJQESORE 7.2 DYNYM FSHATI DOREZ NR. 481, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
3 27.10.1994 ELBASAN PEQIN NAZMI PASHKO TOKE BUJQESORE NR.3, DT. 02.03.1999 150000 M2+35.700 M2 01-20
42 28.09.1993 ELBASAN ELBASAN NAZMI TOPI NAZMI TOPI 1 SHTEPI, OBORR, 320 M2 RR. ABDULLA SULA NR. 42/2, DT 13.09.1996 320 M2 31 – 50
489 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN NAZMIJE E NEXHIP TRUNGU 1 DYQAN RR.SACMAXHI NR.489/2, DT. 13.02.1995 32 M2 487-505
21 22.08.1997 ELBASAN PEQIN NDRIÇIM ÇELA V. 9 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
77 29.08.1994 ELBASAN PEQIN NDRIÇIM HAREÇANI V. 75 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
11 07.03.1996 ELBASAN ELBASAN NDRICIM HOXHA NDRICIM HOXHA 17500 M2 VEND PA NUMER 17500 M2 17500 M2 7
406 1996 ELBASAN LIBRAZHD NEBI BALLA TOKE BUJQESORE NR. 509, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
313 2003 ELBASAN ELBASAN NEHAT ISMAILATI NEHAT ISMAILATI TRUALL ELBASAN V.320 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE V. 2142, DT 23.10.2013, DEKLARIM MOSKOMPETENC 44
413 1996 ELBASAN LIBRAZHD NEKI BITRI V. 28 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
36 10.11.1993 ELBASAN GRAMSH NEKI DOKU NEKI DOKU V. 8 DT 29.09.1994 MBYLLJE PROCEDIMI 29
27 PA DATE ELBASAN ELBASAN NEKI HIDRI MUSTAFA HELA V.534 DT 08.09.2008 MOSNJOHJE 62
48 26.09.1996 ELBASAN GRAMSH NESIM MALO MUHARREM MALO TOKE BUJQESORE 69.5 DYNYM FSHATI VIDHAN NR. 525, 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
44 1993 ELBASAN ELBASAN NEVRUZ KARAJ GEZIM KARAJ 487 M2, TRUALL RR. RINIA NR. 44/2, DT 487 M2 31 – 50
480 17.05.1999 ELBASAN LIBRAZHD NEVRUZ PERFUNDI V. 4 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
228 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN NEVRUZ QEVANI V. 611 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
133 05.11.1999 ELBASAN ELBASAN NEXHIP ABAZ SALI QAZIM SHARRA VEIZ SHARRA 16000 M2, TRUALL DHE NJE PJESE ARE GJERGJAN NR. 3, DT 16.11.2001 16000 M2 1828 M2 26 – 46
109 02.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD NEXHIP BOGDANI HAMDI BOGDANI 3 DY TRUALL RRAJCE FUSHE V. 635 DATE 18.12.2008, MOSNJOHJE EL-78
184 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN NEXHIP CERRIKU RIZA CERRIKU NR. 238, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2570/3, DT. 11.01.2009: SHFUQIZIM V.238 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
– SKA ELBASAN ELBASAN NEXHIP DERVISHI FSHATI BELESH NR.21, DT.31.08.1994 TRUALL 6900 M2 E DR E PARABLERJES SEOBJEKTEVE TE NDERTUARA NR. 238, DT.17.05.2001:LENIEN NE FUQI TE V.137 DT.04.02.2001 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
179 26.03.1996 ELBASAN PEQIN NEXHIP HAKA ISA HAKA 54 DY TOKE BUJQ GJOÇAJ, VASHAJ V. 643 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
82 17.12.1993 ELBASAN ELBASAN NEXHIP HAXHIADEMI TRASHEGIMTARET E TIJ 6020 M2 L.QEVANBEJ NR.82/2, DT. 14.01.1994 4000 M2 520 M2 1050 M2 66-83/A
17.12.1993 ELBASAN ELBASAN NEXHIP HAXHIADEMI TRASHEGIMTARET E TIJ 686 M2+18 M2+21 M2 L.BRIGADA 17 SULMUSE NR.82/4, DT.09.08.1996 39 M2 686 M2 DHE DETYRIMIN E QIERASE PER NDERTESEN 66-83/A
8 07.12.1993 ELBASAN ELBASAN NEXHIP HAXHIADEMI NEXHIP HAXHIADEMI 20060 M2 L.QEVANBEJ NR.83 A/2, DT. 23.09.1996 890 M2 3150 M2 66-83/A
131 1996 ELBASAN LIBRAZHD NEXHIP HOXHA TOKE BUJQESORE FSHATI KOTODESH NR. 422, DT. 14.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
450 05.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD NEXHMIE BAUSHI TOKE BUJQESORE 6.1 DYNYM FSHATI STEBLEVE NR. 480, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
302 27.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD NEZIR KOKOLI IDRIZ KOKOLI TOKE BUJQESORE 190 DYNYM FSHATI HOTOLISHT NR. 464, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
394 15.08.1994 ELBASAN ELBASAN NEZIR SADIKU NEZIR SADIKU 1020 M2, TRUALL L. DRUNI KALA NR. 394/2, DT 01.12.1995 1020 M2 DHE PJESTIMI NGA GJYKATA ME XHELADIN SHAHINI 381 – 400
43 09.05.2007 ELBASAN LIBRAZHD NEZIR SKURA XHEMILE ALIKAJ TOKE BUJQESORE, TRUALL, LIVADH 16 500 M2 KOMUNA QENDER NR. 62, DT. 02.08.2007. REFUZIM KERKESE EL – 8
392 1996 ELBASAN LIBRAZHD NEZIR VRETO NEZIR VRETO TOKE STRAVAJ V.345 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
29 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN NIKO DODBIBA NIKO DODBIBA V. 737 DATE 28.05.2004, REFUZIM KERKESE 654-706-725
327 22.04.1994 ELBASAN ELBASAN NIKOLL ANDONI TRASHEGIMTARET 578 M2 TRUALL V. 327/2 DATE 11.05.1994 494 M2 V. 642 DATE 14.04.1995 I GJYKATES ELBASAN, I CILI VENDOSI: ANULLIMIN E VENDIMIT 330/2 171-185
24 ELBASAN NIKOLL BEBI NIKOLL BEBI V. 10 DATE 25.10.1993 280 M2 005-006
272 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN NIKOLL HAXHILLAZI NIKOLL HAXHILLAZI SHTEPI ME TRUALL 606 M2 L. SHKUMBINI 272/2 DT. 13.04.1994 226 M2 380 M2 263-281
9 07.03.1997 ELBASAN ELBASAN NIKOLLA BEBI THEMISTOKLI BEBI NR. 275, DT.16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
134 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN NIKOLLA BRUGU NATASHA KALLAJXHIU TRUALL ELBASAN V. 83 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1948/3 DATE27.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-21
58 04.12.2008 ELBASAN ELBASAN NIKOLLA BRUNGU (KALLAJXHIU) VASIL KALLAJXHIU KTHIM TE SIP TE LIRA NGA V. 293/2, DT 14.07.1995 8522 NR. 252, DT 29.06.2009 976 M2 1334 M2 96
91 26.05.1999 ELBASAN ELBASAN NIKOLLE BECA FREDERIK GJERASI NR. 46, DT 25.02.2009, MOSNJOHJE 85
321 14.10.2010 ELBASAN ELBASAN NIKOLLE BINJAKU JANI BINJAKU 23 HA PYLL GJINAR V.142 DT 25.06.2008 23.3 HA,27030 M2 106
293 28.03.1994 ELBASAN ELBASAN NIKOLLE BRUNGU SPIRO KALLAJZHI 4000 M2, 7560 M2, TRUALL L. DAUTBEJ NR. 293/2, DT 14.07.1995 5280 M2 2338 M2 282 – 300
26 06.04.2007 ELBASAN ELBASAN NIKOLLE JOSIFI MIHAL BICI TRUALL 1 PENDE LAGJA KALA NR. 45, DT. 29.06.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 6
7 24.01.1996 ELBASAN ELBASAN NIMETE BORATI MAHMUT BOBRATI NR. 371, DT. 05.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
54 PA DATE ELBASAN ELBASAN NJAZI BROKAJ NJAZI BROKAJ V.54.2 DT 31.05.1995 TE REFUZOJE KERKESEN 50-65
289 1996 ELBASAN ELBASAN NJAZI PIPA NJAZI PIPA TRUALL ELBASAN V.399 DT11.08.2008 MOSNJOHJE 49
59 PA DATE ELBASAN ELBASAN NOS TODRI NOS TODRI TRUALL KULLAS V.59.2 DT 28.07.1995 500 M2 500 M2 50-65
96 31.08.1994 ELBASAN PEQIN NUH DOKJA SADI DOKJA TRUALL 4815 M2 PEQIN NR. 50, DT. 29.12.1994 4815 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 66 – 84
190 01.04.1996 ELBASAN PEQIN NUH DRANGA FADIL DRANGA 32 DY TOKE BUJQ; 51 RRENJE ULLINJ KARINE V. 661 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
186 29.03.1996 ELBASAN PEQIN NUREDIN BIÇA NUREDIN BICA V. 131 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
96 1993 ELBASAN ELBASAN NUREDIN GICA 1 DYQAN PRANE KALASE NR. 96/2, DT. 09.11.1993 32 M2 84-100
28 26.10.1993 ELBASAN GRAMSH NUREDIN GORICA NUREDIN GORICA V. 5 DT 29.04.1994 MBYLLJE PROÇEDIMI 29
20 01.08.1995 ELBASAN PEQIN NUREDIN KARAJ NUREDIN KARAJ V. 546 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
32 04.04.2003 ELBASAN GRAMSH NURI ÇONIKU MELEQ ÇONIKU TOKE BUJQESORE FSHATI SHEMBERDHENJE NR. 32, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
31.08.1994 ELBASAN PEQIN NURIJE KARINA 1 SHTEPI NR. 15, DT. 10.08.1996 525 M2 525 M2 01-15
104 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN NURIJE SEJDINI SHKENDIE SEJDINI ARE 14 DY LAGJA BEQIR DARDHA 104/2 DT. 23.3.1994 390 M2, 710 M2, 740 M2, 140 M2 7960 M2, DETYRIM BASHKEPRONESIE PER SIP. 500 M2 101-118
56 1994 ELBASAN PEQIN NURIJE, KONI, HEJDIJE CANI, QAMILE SALIU SOKOL MEHMET BRANICA 1950 M2, TRUALL L. TEQJA PEQIN NR. 49, DT 15.11.1994 1950 M2 E DREJT PARABLERJE 85 – 100
304 30.03.1994 ELBASAN ELBASAN OLLGA ANDONI 1 DYQAN RR.SACMAXHI NR. 304, DT. 01.04.1994 64 M2 301-320
25 14.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD OSMAN ALLA QAZIM ALLA 40 DY QUKES V. 274 DATE 13.12.2002, REFUZIM KERKESE
12, 12/1 18.10.1993 ELBASAN ELBASAN OSMAN ARAPI SULEJMAN ARAPI SHTEPI 2 KT LAGJA QEVAN BEJ NR. 1, DT. 22.09.1993 SHTEPI 2 KT 1 – 13
OSMAN ARAPI SULEJMAN ARAPI TRUALL 576 M2 SHESHI BEZISTAN NR. 12/4, DT. 22.12.1995 576 M2 1 – 13
132 1996 ELBASAN LIBRAZHD OSMAN BAHITI 24.2 DY FLUTURMAN V. 417 DATE 14.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
204 1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN BAHJA SULEJMAN BAHJA NR. 561, DT. 15.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 66
98 07.03.1996 ELBASAN PEQIN OSMAN BEQIRI MEHMET BEQIRI PEQIN V. 169 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2405/3 DATE 31.10.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-27
3 03.06.2005 ELBASAN PEQIN OSMAN BRHJA OSMAN BRAHJA PEQIN V. 173 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2387/3 DATE 28.06.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE RL-27
164 24.02.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN BYLYKU AHMET BYLYKU SHTEPI ME KOPESHT L. CLIRIMI NR. 164/2, DT 16.03.1994 190 M2 510 M2 151 – 170
470 18.11.1995 ELBASAN LIBRAZHD OSMAN DISHA OSMAN DISHA 26 DYNYM TOKE BUJQESORE FSHATI FLOQ E ZDRAJSH NR. 705, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
231 17.03.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN DUDUCI LIRI DUDUCI TRUALL 1120 M2, SHTEPI 108 M2, KOPESHT 4000 M2 LAGJA DAUTBEJ NR. 231/2, DT. 06.05.1994 1120 M2, SIP. SHTEPISE 108 M2, 4000 M2 225 – 245
262 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN ELEZI DESHIRAN V. 234 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
70 1996 ELBASAN LIBRAZHD OSMAN ELEZI TOKE BUJQESORE FSHATI STROVAJ NR. 502, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
165 PA DATE ELBASAN ELBASAN OSMAN EMINE VERCANI FATIME VERCANI 155 M2, TRUALL BULEVARDI QEMAL STAFA NR. 104, DT 22.12.2003 155 M2 35 M2 120 M2 26 – 46
279 1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN GADELLI SULEJMAN GODELLI TRUALL V.510 DT 03.09.2008 MOSNJOHJE 61
204 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN GJATA NDRICIM HAXHIU (GJATA) 2 DYQANE L.HAZINADARE NR. 204/2, DT. 25.01.1995 10005 M2 DHE 45 M2 186-204
176 PA DATE ELBASAN ELBASAN OSMAN GOSTIMA OSMAN GOSTIMA V.574 DT 16.09.2008 MOSNJOHJE 68
96 16.01.1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN HASFATIA OSMAN HASFATIA 92.6 DY KARAKULLAK V.358 DT 20.12.1999 92.6DY 92.6 DY 7
76 03.06.1996 ELBASAN OSMAN HAXHIA SHABAN HAXHIA V. 584 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE EL-72
277 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN HIDRI MAHMUT HIDRI NR. 253, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1158, DT. 17.11.2008: SHFUQIZIM I V. 253 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 36
150 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN HYSA BUJAR HYSA 390200 M2, TOKE BUJQESORE 1367 NR. 232, DT 17.06.2009, MOSNJOHJE 28800 M2 361400 M2 49685 M2 311715 M2 V. 679, DT 05.04.2013, VENDOSI KTHIM PRAPA TE AKTEVE (NUK KA FORME TE PRERE) 95
69 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN HYSA BUJAR HYSA NR. 252, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2613/3, DT. 31.10.2008: SHFUQIZIM I V.252 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 36
149 31.01.2003 ELBASAN ELBASAN OSMAN KASA KASEM KASA TRUALL 52000 M2, 8000 M2 TOKE BUJQ 1258, BRADASHESH V. 70 DATE 25.05.2006 5200 M2 + 8000 M2 5200 M2 + 8000 M2 70-75
188 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN KINA AGIM KINA SHTEPI ME KOPESHT 1200 M2 L.ALEJDINE NR. 188/2, DT. 23.03.1994 276 M2+128 M2 700 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER S=164 M2 186-204
264 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN KULLA DURIM KULLA NR. 254, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2611/3, DT. 02.10.2008: SHFUQIZIM I V. 254 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
56 26.01.1996 ELBASAN PEQIN OSMAN KUQI MEHMET KUQI 211.9 DY TOKE BUJQ RRUMBULLAK, VEÇAJ V. 673 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
326 12.06.1998 ELBASAN ELBASAN OSMAN META SALI META NR. 233, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2573/3, DT. 26.12.2008: SHFUQIZIM V.233 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
363 05.07.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN NDREU RRAPUSH NDREU TRUALL L.HAXHIJAS NR. 363/2, DT. 02.12.1994 1880 M2 4544 M2 361-380
21 2005 ELBASAN ELBASAN OSMAN OSMANAJ ISMETE BUMI GRIPSHI 73500 M2, TRUALL, 41680 M2 TOKE BUJQESORE JATESH NR. 21, DT 06.02.2006 150180 M2 42316 M2 15 – 22
96 06.03.2006 ELBASAN ELBASAN OSMAN OSMANAJ ISMETE GRIPSHI TOKE 73 500 M2, TRUALL 13 300 M2, TOKE BUJQ. 38 690 M2, TOKE 41 680 M2, TRUALL 8200 M2, 7900 M2, TOKE BUJQ. 21 550 M2, 3780 M2, TOKE P.F. 970 M2, 3780 M2, TOKE 35 000 M2, TOKE P.F. 17 000 M2, TOKE BUJQ. 18 000 M2 ZK 1999 NR. 13, DT. 27.03.2007 150 180 M2 30 138 M2 KULLOTE TOKE P.F., 2470 M2 TRUALL, 9708 M2 TOKE BUJQ 7038 M2 TRUALL, 100 826 M2 TOKE BUJQ. EL – 2
65 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN OSMANAJ ISLAM DUSHKU, ISMETE GRIPSHI ELBASAN V. 168 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2404/3 DATE 31.10.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-27
396 11.08.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN OSMANAJ ISMETE GRIPSHI 60 DY L.SULEJMANIE NR.24, DT. 04.11.2002 28910 M2 11891 M2 01-25 NE DOSJE NDODHET FOTOKOPJE E VENDIMEVE:NER.689, DT.14.09.1999; NR. 446, DT.17.01.2000; NR. 428, DT. 17.01.200; NR. 1184, DT. 27.09.1995; NR. 566/2, DT. 30.02.1994; NR.65/2, DT. 17.11.1993
27 06.04.2007 ELBASAN ELBASAN OSMAN OSMANAJ ISMETE GRIPSHI 46158 M2 NE ZARANIKE NR. 147, DT. 04.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 296, DT. 08.06.2009: SHFUQIZIM I V. 147 DHE KTHIM PER RISHQYRTIM ME DETYRA TE CAKTUARA 32
27 06.04.2007 ELBASAN ELBASAN OSMAN OSMANAJ ISMETE GRIPSHI NR. 1355, DT.06.12.2011: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE V. 1633, DT 14.07.2010, PRANIMIN E KERKESES LIRIM TRUALLI, PAGIM TE DEMSHPERBLIM 32
254 26.06.1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN OZUNI MEVLUT OZUNI NR. 245, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 36
480 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN SHPATARAKU KUJTIM SHPATARAKU SHTEPI ME OBORR, 100 M2 L. ASLLANBEJE NR. 480/2, DT 26.10.1994 100 M2 461 – 486
20 08.11.1993 ELBASAN PEQIN OSMAN TEQJA XHEMAL TEQJA 1600 M2, 22 M2, 1300 M2 TRUALL LAGJA TEQJA, PEQIN NR. 28, DT. 18.01.1994 1600 M2, 22 M2 1300 M2 16 – 32
33 20.01.1994 ELBASAN PEQIN OSMAN TOSKU SHPRESA TOSKU 1265 M2 PEQIN LAGJA TEQJA V. 25 DATE 30.03.1994 1265 M2 E DREJTE PARABLERJE 30-50
380 22.07.1994 ELBASAN ELBASAN OSMAN TRIMI TRUALL L.CLIRIMI NR. 380/2, DT. 05.08.1994 5000 M2 DHE 3860 M2 3240 M2 361-380
47 1993 ELBASAN PEQIN OSMAN YMER GRIPSHI OSMAN YMER GRIPSHI V. 75 DT 28.07.1995 5100 M2 5100 M2 101-115
70 01.08.1996 ELBASAN ELBASAN OSMAN ZYMA OSMAN ZYMA TRUALL ELBASAN V. 328 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 45
94 25.09.2007 ELBASAN OSMAN, RRAHMAN KALECI RABIJE KALECI TRUALL V. 91 ADTE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1935/3 DATE 08.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
8 1993 ELBASAN PEQIN OSMAN, HATIXHE, ISMETE DERVISHI EMIN DERVISHI L.XHAMI NR. 17, DT.26.10.1993 1 DYQAN 72 M2+2405 M2-PER OSMANIN; 72 M2 -OSMAN DERVISHIT;SHTEPIA 54 M2-PER HATIXHEN; NDERTESA 162 M2-ISMETE DERVISHI 243 M2 -HATIXHE DERVISHI DHE E DR E PARABLERJES SE DYQANIT DHE E DR E PARABLERJES OSMAN DERVISHIT PER OBJEKTET E NDERTUARA 01-15
15 21.06.1995 ELBASAN PEQIN OSMAN, IBRAHIM DERVISHI OSMAN DERVISHI 20 DY ARE FATESH V. 676 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
113 16.12.1993 ELBASAN ELBASAN OSMAN, IBRAHIM MUSA CAKA SKENDER CAKA TRUALL 865 M2, 290 M2 L. 5 MAJI, K. ELBASANIT 113/2 DT. 23.12.1993 865 M2, 290 M2 865 M2, 290 M2 101-118
235 19.09.2007 ELBASAN ELBASAN OSMAN, QAZIM KULLA ARBEN KULLA TRUALL 10 300 M2 ZK 8521 NR. 85, DT. 17.10.2007 10 300 M2 6405 M2 EL – 10
88 10.02.2006 ELBASAN ELBASAN OSMAN, SHEFIK, HAKI KULLA DURIM KULLA TRUALL 1775 M2 ZK 8521, ZK 8522 NR. 5, DT. 12.02.2007 1739 M2 30 M2, 707 M2, 50 M2, 34 M2 1554.3 M2 EL – 1
88 10.02.2006 ELBASAN ELBASAN OSMAN, SHERIFE, HAKI KULLA OSMAN KULLA ETJ 1775 M2 TRUALL LAGJA QEMAL STAFA V. 36 DATE 13.03.2006 1775 M2 30 M2, 70.7 M2 31-40 VENDIMI NUK KA MARRE FORME TE PRERE
12 20.09.1993 ELBASAN ELBASAN PAL BITRI FERDINANT BITRI NR. 553, DT. 12.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
162 14.01.2004 ELBASAN ELBASAN PALE BOÇI DHIMITER BOÇI TRUALL 170 M2 SHKOLLA JERONIM DE RADA NR. 8, DT. 02.12.2005 170 M2 170 M2 7 – 14
14/1 14.01.1999 ELBASAN ELBASAN PALI PITRI TRUALL L.29 NENTORI NR. 14/1, DT. 25.03,1999 90 M2 90 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
113 18.09.1996 ELBASAN ELBASAN PALI SHATI PETRO SHATI (PETER) NR. 25, DT 11.02.2009, MOSNJOHJE 90
162 03.02.1994 ELBASAN ELBASAN PANDI BORODANI THANAS BORODANI KOPESHT TRUALL NR. 162/1, DT. 24.06.1999 24844 M2 12400 M2 1194 M2 DHE E DR E PARABLERJES NR. 1836, DT. 16.12.2002: NDRYSHIM I PJESSHEM I V. 36 DHE MOSKTHIMIN E SHESHIT FUNKSIONAL 11650 M2 3-4
03.02.1994 ELBASAN ELBASAN PANDI BORODANI THANAS BORODANI KOPESHT 6000 M2 UZINA MEKANIKE NR. 162/2, DT. 23.09.1996 E DR E PARABLERJES 3-4
368 13.07.1994 ELBASAN ELBASAN PANDI E LLAZAR CUCA MARGARITA CUCA TRUALL I NJE SHTEPIE L.SHENKOLL NR. 368/2, DT. 22.07.1994 440 M2 361-380
359 15.06.1994 ELBASAN ELBASAN PAPA DHAMO MILTJADH DHAMO TRUALL 103 M2 L. SHEN KOLL 359/2 DT. 4.8.1995 103 M2 341-360
145 20.07.1999 ELBASAN ELBASAN PASHA DERVISHI HYSEN DERVISHI TOKE 349.9 DYNYM FSHATI BELSH NR. 480, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
355 09.12.1999 ELBASAN ELBASAN PASHA DERVISHI HYSEN DERVISHI NR. 263, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR.2616/3, DT. 02.02.2009: SHFUQIZIM I V. 263 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
359 01.07.1999 ELBASAN ELBASAN PASHA HASKJA JAKUP HASKJA NR. 259, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2608/3, DT. 11.01.2009: SHFUQIZIM I V. 259 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 37
341 30.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD PASHO BLOGU V. 64 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
36 26.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD PASHO GOLEMI V. 251 DATE 06.12.2002, REFUZIM KERKESE
173 23.02.1994 ELBASAN ELBASAN PASHO KULLOLLI ELIZABETA KULLOLLI 985 M2 TRUALL LAGJA ASLLANBEJ V. 173/2 DATE 13.05.1994, 250 M2 735 M2 171-185
236 1996 ELBASAN PEQIN PELLUMB KARAJ TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 188, DT.01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
466 16.10.1996 ELBASAN LIBRAZHD PELLUMB GJINI V. 17 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
268 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN PELLUMB ISAJ V. 241 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
294 19.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD PELLUMB KURTI 47 DY STAVAJ, STANIK V. 328 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
2 22.11.1995 ELBASAN ELBASAN PELLUMB LEKA PELLUMB LEKA V. 706 DATE 18.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
61 1994 ELBASAN PEQIN PELLUMB SUFALI PELLUMB SUFALI 4000 M2 ÇEZME V.36 DT 28.07.1994 4000 M2 PARABLERJ 360 M2 101-115
1994 ELBASAN PEQIN PELLUMB SUFALI PELLUMB SUFALI 4000 M2 ÇEZME V.36/1 DT 03.03.1995 3700 M2 1530 M2,880M2 710 M2+PARBL 591 M2 101-115
254 26.09.1996 ELBASAN ELBASAN PERIT JAHIRI V. 240 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
132 25.07.2006 ELBASAN ELBASAN PETER CAKU OLTION CAKU 1 DYQAN 2 KT, TRUALL 81.6 M2 ZK 8521 NR. 6, DT. 15.02.2007 81.6 M2 81.6 M2 EL – 1
294 29.03.1994 ELBASAN ELBASAN PETRAQ POPA AGIM POPA 4000 M2, TRUALL L. AQIF PASHA NR. 294/2, DT 01.02.1995 555 M2 530 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 585 M2 282 – 300
198 05.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD PETREF LEKA V. 63 DATE 11.10.2002, REFUZIM KERKESE 56-112
162 PA DATE ELBASAN ELBASAN PETRIT DERVISHI PETRIT DERVISHI 96 M2, TRUALL RR. 28 NENTORI NR. 9, DT 17.05.2002 96 M2 96 M2 26 – 46
280 1996 ELBASAN PEQIN PETRIT GJOROLUNI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 172, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
643 25.05.1996 ELBASAN ELBASAN PETRIT KARADAKU PETRIT KARADAKU 1/3 E SHTEPISE + OBORR = 1500 M2 LAGJA 28 NENTORI V. 643/2 DATE 29.05.1996 NJOHJE E TE DREJTES SE BASHKEPRONESISE PER SIP 435 M2 565 M2 631-648
PA DATE ELBASAN ELBASAN PETRIT LAMÇJA EMIN LAMÇJA V.1351 DT 22.12.2008 MOSNJOHJE 69
64 1996 ELBASAN PEQIN PETRIT MEMALLA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 190, DT. 01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
136 14.01.1994 ELBASAN ELBASAN PETRIT MOLLSI PETRIT MOLLSI KOPESHT LAGJA PERVINAGA, SOT BRIGADA 17/S NR. 136/2, DT. 03.03.1994 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE MAGAZ. NDERM. TREGUT FSHATAR PER SIP. 204 M2 136 – 150
220 28.09.2007 ELBASAN PETRIT PLANGARICA QAZIM QOSHI V. 50 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1957/3 DATE 06.10.2008, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-14
221 28.09.2007 ELBASAN PETRIT PLANGARICA QAZIM QOSHI V. 51 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1956/3 DATE 15.10.2008, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-14
54 1996 ELBASAN ELBASAN PETRIT ZAIMI NEVRUZ ZAIMI TRUALL ELBASAN V. 335 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
50 1996 ELBASAN PEQIN PETRIT ZYLYFI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 187, DT.01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
281 25.03.1994 ELBASAN ELBASAN PETRO BARDHI STAVRI BARDHI TRUALL 360 M2 L. NR. 4 281/2 DT. 30.03.1994 180 M2 180 M2 263-281
43 18.12.1996 ELBASAN GRAMSH PETRO BARDHI STAVRI BARDHI TOKE BUJQESORE 14.6 DYNYM FSHATI GRABOVE NR. 520, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
27 25.11.2005 ELBASAN LIBRAZHD PILI QOSJA MERKUR QOSJA 23763 M2 SHUSHICE V.24 DT 17.02.2006 23763 M2 14379 M2 9384 M2 23-30
292 25.03.1994 ELBASAN ELBASAN POLIKSENI MINO, ALIPI BUDA ARQILE MINO 153 M2, TRUALL L. PERVINAGA NR. 292/3, DT 30.06.1995 153 M2 282 – 300
160 21.07.2003 ELBASAN PRENDI NUSHI ORLANDO NUSHI V. 588 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE V. 3953/4 DATE 17.04.2009, (URSHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. DHE MBYLLJE PROCEDIMI EL-72
288 2004 ELBASAN ELBASAN QAIM URUÇI QAZIM URUCI (URUÇI) V. 170 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2393/3 DATE 27.11.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-27
79 13.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAMIL ALBRAHIMI QAMIL ALBRAHIMI 46 DYNYM TOKE BUJQESORE KOMUNA LUNIK NR. 646, DT. 06.06.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
112 26.07.2010 ELBASAN ELBASAN QAMIL BEJ BIÇAKU QAMIL BEJ BIÇAKU 170 PENDE MURIQAN V.1281 DT 15.11.2011 MOSNJOHE
111 26.07.2010 ELBASAN ELBASAN QAMIL BICAKU HEDIJE BICAKU TRUALL LGJ.PARTIZANI V V.1131 DT 07.10.2011 REZIMIN E KERKESES
556 01.11.2010 ELBASAN ELBASAN QAMIL BIÇAKU QAMIL BEJ BIÇAKU 194000 V.1227 DT 08.11.2011 REZIMIN E KERKESES
17 08.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAMIL BISHTAGU QAMIL BISHTAGU BERZHESHTE V. 373 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
5 1993.00 ELBASAN PEQIN QAMIL CANI DIELL CANI 1 SHTEPI, TRUALL 6000 M2 LAGJA XHAMI NR. 3/1, DT. 29.03.1993 1 SHTEPI, TRUALL 6000 M2 SHTEPIA, TRUALL 5700 M2 300 M2 V. 2203, DT 01.11.2013, PANIM KERKESE PER PJESESN E KTHIMIT NE NATYRE TE SHTEPISE 545 – 597
212 22.05.1996 ELBASAN PEQIN QAMIL CANI ADMIR CANI 20 DY TOKE BUJQ PERPARIM V. 662 DATE 13.06.03, REFUZIM KERKESE 659-680
220 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAMIL CANI FSHATI GURAKUQ NR. 441, DT.20.21.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
8 29.07.2008 ELBASAN ELBASAN QAMIL CIFTJA RIZA CIFTJA KTHIM/KOMPESIM TE PJESES SE MBETUR PA TRAJTUAR TE V. 57/4, DT 03.11.1995 8523 NR. 613, DT 24.10.2008 203 M2 203 M2 NR. 4222/3, DT 14.05.2009, SHFUQIZIM TE V. 613, DT 24.10.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 60
29.07.2008 ELBASAN ELBASAN QAMIL CIFTJA RIZA CIFTJA KTHIM/KOMPESIM TE PJESES SE MBETUR PA TRAJTUAR TE V. 57/4, DT 03.11.1995 8523 NR. 261, DT 30.06.2009 203 M2 203 M2 60
57 06.10.1993 ELBASAN ELBASAN QAMIL ÇIFTJA QAMIL ÇIFTJA TRUALL 640 M2 KARAVALIE V.57/2 DT 23.02.1994 640 M2 303 M2+ PARABLERJE 119-135
06.10.1993 ELBASAN ELBASAN QAMIL ÇIFTJA QAMIL ÇIFTJA TRUALL 640 M2 KARAVALIE V.57/4 DT03.11.1995 112 M2 119-135
57 06.10.1993 ELBASAN ELBASAN QAMIL ÇIFTJA QAMIL ÇIFTJA TRUALL 640 M2 KARAVALIE V.57.6 DT 27.04.1996 96 M2+PARABLERJE 119-135
178 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN QAMIL DEDA FERIT DEDA PYJE E KULLOTA FSHATI XIBRAK NR. 33, DT. 30.04.2003:MOSNJOHJE PRONESIE 01-25
31 SKA ELBASAN ELBASAN QAMIL DELIMETA ISMAIL DELIMETA MULLIRI I VAJIT SINURI ZARANIKE NR. 19, DT. 12.02.1994:KTHIMIN E MULLIRIT TE VAJIT KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
108 ELBASAN ELBASAN QAMIL DERVISHI SELMAN DERVISHI BELSH V. 108/1 DATE 15.02.2000, NJOHJE SI ISH PRONAR. 2500 M2 JANE NE ZOTERIM TE TIJ; 2600 M2 E ZENE NGA SPITALI; 900 M2 E ZENE NGA PALLATI 2 KATESH DHE SHESHI; PARCELA 4 DY NJOHJE SI ISH PRONAR (SHIKO RUBRIKEN: VENDIMI I KKKP, ZRKKP 2345 M2 (NE TE CILIN SIP 945 M2 E ZE ISH OFICINA DHE 1400 M2 I ZE MAGAZINA) 5155 M2 NENI 16/6 005-006
658 07.08.1996 ELBASAN ELBASAN QAMIL E AZMIJE BIVAKU SEMIJE E HEDIJE BICAKU TRUALL L.DYLGJERHYSEN NR. 658/2, DT. 16.08.1996 1600 M2 649-665
437 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAMIL E RAMAZAN BYLYKBASHI MUSTAFA IBRAHIM GJERGJI 3200 M2 SINURI KULLAS NR.437/2, DT.03.01.1996 360 M2 +220 M2 2245 M2 DHE E DR E PARABLERJES 436-460
29.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAMIL E RAMAZAN BYLYKBASHI MUSTAFA IBRAHIM GJERGJI 64 M2 RR.HOXHA TASIM NR.437/4, DT.19.03.1996 12 M2 DHE 18 M2 34 M2 436-460
147 31.10.2002 ELBASAN ELBASAN QAMIL GURAKUQI AFERDITA KURAKUQI 1800 M2 L.ALEJDINE NR.102, DT. 18.07.2003:REFUZIM KERKESE 01-25
128 24.11.1999 ELBASAN ELBASAN QAMIL HOTI QAMIL HOTI TRUALL ELBASAN V. 341 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
526 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAMIL KAMBO ZERIHAT E SELAUDIN KAMBO TRUALL 600 M2 L. VULLNETARI ” PARTIZANI” 526/2 DT. 23.11.1994 110 M2 140 M2 506-530
458 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAMIL KURTI SALI KURTI 48 DY V.290 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
289 30.09.1996 ELBASAN QAMIL META ENVER META V. 598 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE EL-79
196 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN QAMIL SHKODRA QAMIL SHKODRA SHUSHICE V. 725 DATE 14.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
422 25.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAMIL SINA (TUFA) SELIM SINA MAKINERI VAJI ME KOPESHT LAGJA HAXHIJAS V. 422/2 DATE 05.10.1994 340 M2 416-435
103 1994 ELBASAN ELBASAN QAMIL SKOPECI QAMIL SKOPECI TRUALL LIBRAZHD V.103 DT 02.03.1994 REFUZOJE KERKESEN 13-55
344 12.05.1994 ELBASAN ELBASAN QAMIL SKUQI QAMIL SKUQI TRUALL 431 M2 L. HAZINADARE (Q. STAFA) 344/2 DT. 20.05.1994 45 M2 386 M2 341-360
143 1996 ELBASAN LIBRAZHD QAMIL SULA QAMIL SULA TOKE LIBRAZHD V.338 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
301 1996 ELBASAN PEQIN QAMIL SULKJA TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 196, DT. 01.11.2001:REFUZIM KERKESE 361-380
65 17.08.1994 ELBASAN PEQIN QAMIL TOSKU MYNEVERE ÇELKUPA TRUALL 900 M2 PEQIN NR. 56, DT. 31.05.1995 900 M2 900 M2 66 – 84
225 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN QAMIL TURHANI XHAFERR TURHANI TOKE BUJQ ELBASAN V. 156 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1152 DATE 15.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
224 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN QAMIL, ALI TURHANI XHAFERR TURHANI ELBASAN V. 127 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1136 DATE 29.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
382 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAMILE DOSKU 7.2 DY TOKE BUJQ LIBRAZHD KATUND V. 382 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
317 30.10.1996 ELBASAN ELBASAN QAMILE TUFA QAMILE TUFA TRUALL ELBASAN V. 357 DT 02.08.2008 MOSNJOHJE 41
178 1994 ELBASAN ELBASAN QANI KARAJ QANI KARAJ TRUALL LIBRAZHD V.43 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
68 24.08.1994 ELBASAN PEQIN QANI, ALI KAZIU AFERDITA SALIU TRUALL 1320 M2 PEQIN NR. 45, DT. 15.11.1994 1320 M2 66 – 84
189 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN QANILE SULA DHE RABIE KOPA IKBAL SUMARXHI 1 KOPESHT L.PERVINAGA NR. 189/2, DT. 03.08.1995 900 M2 186-204
379 29.07.1994 ELBASAN ELBASAN QANILE SALIU(SINANI) ERMIRA KARJANI 1 SHTEPI ME OBORR L.SULEJMANIE NR. 379 160 M2 361-380
314 16.06.2004 ELBASAN ELBASAN QASHIP, ZIJA BEU ARIF KODRA TOKE ARE 10 PENDE FSHATI MJEKES NR. 63, DT. 15.05.2006. REFUZIM KERKESE 61 – 69
252 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAZIM ALLIU MYFTAR ALLIU 33 DY HOTOLISHT V.284 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
70 28.03.2006 ELBASAN PEQIN QAZIM BEHELULI BEDRI BEHELULI NR. 47, DT. 06.04.2006. REFUZIM KERKESE 41 – 52
407 1996 ELBASAN LIBRAZHD QAZIM BLLOSHMI V. 8 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
381 02.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM BYLYKBASHI NAZMI BYLYKBASHI 4500 M2 L. SPAJKORE NR. 381/2, DT 16.09.1994 590 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 2510 M2 381 – 400
02.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM BYLYKBASHI NAZMI BYLYKBASHI 64 M2, TRUALL RR. SACMAXHI NR. 381/4, DT 21.09.1994 64 M2 381 – 400
116 16.12.1993 ELBASAN ELBASAN QAZIM ÇEKA SALI ÇEKA SHTEPI + TRUALL 660 M2 LAGJA BRIGADA E 17 SULMUESE 116/2 DT. 24.12.1993 570 M2 90 M2 101-118
498 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM CEREKJA MYZEJEN DHE FATOS CEREKJA TROJET L.VULLNETARI DHE BRIGADA 17 SULMUSE NR. 498/2, DT. 05.02.1996 30 M2 935 M2 487-505
31.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM CEREKJA MYZEJEN DHE FATOS CEREKJA NR.458/4, DT. 27.02.1996 260 M2 487-505
145 29.12.2008 ELBASAN PEQIN QAZIM CEREKJA, ALI, MUHARREM MYFTIU BUKUROSH QAZIM CEREKJA 8000 M2, TOKE BUJQESORE 1195 NR. 249, DT 27.06.2009 8000 M2 8000 M2 NR. 1346, DT 01.12.2011, PRANIM KERKESE, NJOHJE 8000 M2, KOMPESIM 8000 M2 98
135 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN QAZIM CURRI SHEMSI CURRI NR. 396, DT. 11.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 1081, DT. 02.10.2008: LENIEN NE FUQI TE V. 396, DT. 11.08.2008 32
135 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN QAZIM CURRI SHEMSI CURRI NR. 3169/3, DT. 23.04.2009: SHFUQIZIM I V. 396 DUKE ZGJIDHUR CESHTJEN DUKE VENDOSUR MBYLLJE PROCEDIMI 32
653 26.06.1996 ELBASAN ELBASAN QAZIM GJEVORRI HASAN GJEVORRI TRUALL L.HAXHIJAS NR. 653/1, DT. 03.09.1998 12740 M2 10000 M2 2740 M2 3-4
23 10.05.1996 ELBASAN PEQIN QAZIM GODELLI BEQIR GODELLI 650 M2 SHTEPI, TRUALL LAGJA TEQE V. 23 DATE 05.07.1999 800 M2 744 M2 56 M2 51-65
147 1996 ELBASAN PEQIN QAZIM GRECA PEQIN NR. 261, DT 06.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
181 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN QAZIM HASEKIU QAZIM HASEKIU 545000 M2 GURABARDH V.310 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 61
487 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM HIDA TRUALL SINURI KULLAS OSE AQIF PASHA NR. 487/2, DT. 10.11.1995 3700 M2 487-505
1996 ELBASAN LIBRAZHD QAZIM HYSA V. 20 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
478 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM HYSEN XHANI AVNI QAZIM XHANI SHTEPI ME KOPESHT, 250 M2, 2 SHTEPI L. PARTIZANI NR. 478/2, DT 28.06.1996, REFUZIM KERKESE 461 – 486
226 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN QAZIM KULLOLLI RIFAT KULLOLLI 19700 M2, TOKE BUJQESORE LETAN NR. 226/1, DT 16.11.1998 19700 M2 13 – 16
467 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAZIM LEKA SHQIPERIE LEKA 6.2 DY QUKES V.293 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
19 PA DATE ELBASAN PEQIN QAZIM MECJA KAMER MECJA 25.6 DY KULLOTE BISHQEM NR. 169, DT 20.05.1999 25.6 DY 1 – 22
169 1996 ELBASAN PEQIN QAZIM MECJA 145 DY TOKE BUJQESORE DHE 18 RRENJE ULLINJ NR. 169, DT. 20.05.1999 125 DY 12500 M2 DHE 18 RRENJE ULLINJ 01-20
141 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAZIM MISKU QAZIM MISKU V. 374 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
527 31.09.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM SERICA SALI SERICA TRUALL 128 M2 L. DYLGJER HYSEN 527/2 DT. 27.09.1995 128 M2 506-530
67 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM SERICA SALI SERICA ARE 18 PENDE FSHATI SERICE NR. 67/1, DT. 07.09.1995 72000 M2 3-4
324 30.10.1996 ELBASAN PEQIN QAZIM SULOVA (ÇEREKJA) BUKUROSH ÇEREKJA 10 PENDE BISHQEM V. 634 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
133 15.03.1996 ELBASAN PEQIN QAZIM TABAKU V. 125 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
274 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD QAZIM TOLA 36 DY TOKE BUJQ STRAVAJ V. 390 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
194 1996 ELBASAN PEQIN QAZIM URUCI PEQIN NR. 259, DT 06.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
90 PA DATE ELBASAN ELBASAN QAZIM VERCANI BIHANE KOÇI TRUALL V. 569 DT 15.09.2008 MOSNJOHJE 69
3 11.03.1996 ELBASAN GRAMSH QAZIM XHELILI ABAZ XHELILI TOKE BUJQESORE NR. 517, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
16 12.02.2007 ELBASAN PEQIN QAZIM, FADIL BEHELULI BEDRI BEHELULI TRUALL 3 DYNYM ZK 2908 NR. 25, DT. 11.05.2007 3000 M2 2141 M2 859 M2 EL – 5
429 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIM, REFIK KAJANAKU (CENE) REFIK KAJANAKU 200 KUT SHTEPI + TRUALL LAGJA PERVINAGA V. 429/2 DATE 01.12.1995 110 N2 NENI 12; 170 M2 NENI 19 + 60 M2 NENI 19 1880 M2 NENI 16/A 416-435
11 SKA ELBASAN ELBASAN QAZIME E RAFIK KAJANAKU QAZIM E RAFIK KAJANAKU 9000 M2 TOKE BUJQESORE SINURI AMULL,FSHATI MENGEL NR.11/1, DT.17.03.2000 9000 M2 7
26 15.08.1994 ELBASAN ELBASAN QAZIMM PLAKA ABDULLA PLAKA NR. 451, DT 20.08.2008, MOSNJOHJE 58
362 1996 ELBASAN LIBRAZHD QEMAL ALLA QEMAL ALLA TOKE GIZAVASH V.349 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
53 07.07.1995 ELBASAN ELBASAN QEMAL BICAKU ELIZABETA TOPTANI NR. 269, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
416 25.08.1994 ELBASAN ELBASAN QEMAL BIÇAKU ELISABETA TOPTANI SHTEPI ME KOPESHT 175 M2 LAGJA SULEJMANIE V. 416/2 DATE 22.12.1995 SHTEPIA ME SIP 175 M2 , 20 M2 ANEKSI, 35 M2 DHE OBORRI 215 M2 = 490 M2; NJOHJE E TE DREJTES SE BASHKEPRONESISE PER SIP 296 M2 (GODINAT); PERSONAT FIZIK APO JURIDIK TE KTHEJNE TRUALLIN OSE TE PAGUAJNE QERA 24 M2 416-435
80 18.12.2008 ELBASAN ELBASAN QEMAL BOBATI MUHARREM GIMJANI TOKE BUJQESORE DHE KULLOTE KOMUNA GJERGJAN NR. 648, DT. 26.04.2013: PEZULLIM ADMINISTRATIV I KERKESES 121
37 23.09.1993 ELBASAN ELBASAN QEMAL BOBRATI SABAHEDIN, HYSEN , EVELINA BOBRATI 1 SHTEPI L. QEMAL STAFA NR. 37/2, DT 05.10.1993 186 M2 31 – 50
23.09.1993 ELBASAN ELBASAN QEMAL BOBRATI SABAHEDIN, HYSEN , EVELINA BOBRATI 1 SHTEPI DHE BACE L. QEMAL STAFA NR. 37/4, DT 09.03.1994 E DREJT BASHKEPRONESIE LOKALI 1910 M2 390 M2 1350 M2 31 – 50
76 16.12.2008 ELBASAN ELBASAN QEMAL BOBRATI MUHARREM GIMJANI KTHIM TE SIP TE LIRA NGA V. 37/2, DT 05.10.1993 8522 NR. 242, DT 24.06.2009 362 M2 97
124 23.09.1996 ELBASAN ELBASAN QEMAL BOBRATI V. 691 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
79 18.12.2008 ELBASAN ELBASAN QEMAL DOBRATI MUHARREM GIMJANI 12000 M2 TRUALL L.EMIN MARTAXHIU NR. 562, DT. 12.11.2012: MOSNJOHJE PRONESIE 112
9 (139) 05.10.2005, (25.09.1996) ELBASAN ELBASAN QEMAL FEJZA ALUSH FEZA 6 DY TOKE BUJQESORE JAGODINE NR. 2, DT 09.11.2005, MOSNJOHJE 1 – 6
386 1996 ELBASAN LIBRAZHD QEMAL GJECI QEMAL GJECI TOKE LIBRAZHD V.346 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
45 01.10.1993 ELBASAN ELBASAN QEMAL KARAOSMANI BELENT TELA 1 SHTEPI, KOPESHT 1160 M2 RR. KOCO BRISKU NR. 45/2, DT 26.01.1994 SHTEPINE ME OBORR 1660 M2 V. 1060, DT 03.05.2010, RREZIMIN E PADISE, V. 1903, DT 28.09.2010, PRANIMIN E PADISE, KTHIM SHTEPI ME ANEKS 979.6 M2, KOMPESIM 180.4 M2, DETYRIMIN TE NJIHET SI PRONAR JORGJI BULI MBI TRUALLIN 130 M2 31 – 50 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
01.10.1993 ELBASAN ELBASAN QEMAL KARAOSMANI BELENT TELA 1 ARE 176000 M2, TRUALL SOT BELERBEJ NR. 45/4, DT 13.03.1994 9900 M2, SIPAS NENIT 12 4500 M2 31 – 50 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
01.10.1993 ELBASAN ELBASAN QEMAL KARAOSMANI BELENT TELA 10520 M2, TRUALL KONGRESI I ELBASANIT NR. 45/6, DT 16.06.1994 E DREJT BASHKEPRONESIE PER SHTESEN E KATIT SIP 1130 M2, SI DHE SIPAS NENIT 12, SIP 587 M2 160 M2 DHE LOKALET 8643 M2 31 – 50 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
01.10.1993 ELBASAN ELBASAN QEMAL KARAOSMANI BELENT TELA PLOTESIM VENDIMESH NR. 45/8, DT 09.02.1996 193 M2 SI DHE KOMPESIM FIZIK BRENDA TOKES SE TIJ 5000 M2 31 – 50 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
01.10.1993 ELBASAN ELBASAN QEMAL KARAOSMANI BELENT TELA SQARIM INTERPRETIMI TE PIKES 2 TE V. 45/4, DT 13.03.1994 NR. 45/10, DT 26.07.1996 PRONESIA MBI TRUALL 31 – 50 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
114 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN QEMAL KARAOSMANI BULENT TEKI TELA 44 PENDE ARE, SOT TRUALL 8525 NR. 207, DT 01.06.2009 154488 M2 19479 M2 135009 M2, E DREJT PARABLERJE 99
15 07.03.1997 ELBASAN ELBASAN QEMAL KARAOSMANI BULENT TELA PYLL NR. 248, DT 15.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2591/3, DT 31.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 248, DT 15.07.2008, MOSNJOHJE 55
62 30.06.1996 ELBASAN ELBASAN QEMAL KARAOSMANI BULENT TELA NR. 244, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2556/3, DT. 15.10.2008: SHFUQIZIM I V. 244 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 36
18 17.11.1996 ELBASAN ELBASAN QEMAL METANI MEHMET BALLKOCI 8330 M2, TOKE BUJQESORE LABINOT NR. 14, DT 16.01.1997 8330 M2 8330 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
457 1996 ELBASAN LIBRAZHD QEMAL MUZHAQI 82 DY POLIS , VILAN V. 307 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 306-337
139 21.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD QEMAL RIRA SUTAJ V. 377 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
233 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN QEMAL XHEKA 218.4 SHTOZE, BELSH V. 246 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
32 06.12.2005 ELBASAN LIBRAZHD QENAM KULLOLLI QENAM KULLOLLI 13000 M2 GRAMSH V.96 DT 30.06.2006 11939 M2 8509 M2 3430 M2 94-100
98 25.09.1994 ELBASAN PEQIN QERIM (HAFIZ) XHANANI KADRIJE XHANANI 3400 M2 TRUALL LAGJA ÇESME NR. 53, DT. 26.01.1995 3400 M2 E DREJTE PARABLERJE TE OBJEKTEVE 16 – 32
287 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN QERIM CANI BEXHET CANI ELBASAN NR. 191, DT 12.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2403/3, DT 27.11.2008, SHFUQIZIM TE V.191, DT 12.07.2008, MOSNJOHJE 28
251 28.06.1996 ELBASAN PEQIN QERIM CANI RUZHDI CANI 20 DY TOKE BUJQ FATISH, PERPARIM V. 666 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
151 1994 ELBASAN ELBASAN QERIM DASHI QERIM DASHI TRUALL LIBRAZHD V.44 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
141 18.03.1996 ELBASAN PEQIN QERIM ELEZI LUTFIJE TABAKU 235 DY TOKE BUJQ GJOCAJ V. 640 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
10 15.01.1998 ELBASAN LIBRAZHD QERIM GJINI PELLUMB GJINI PYJE, KULLOTA NR. 17, DT. 22.11.2002. REFUZIM KERKESE 11 – 44
155 12.09.2000 ELBASAN ELBASAN QERIM PEPA QAMIL PEPA TRUALL FSHATI KOSOVE E MADHE NR. 550, DT. 09.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
337 07.12.1998 ELBASAN ELBASAN QERIM PLAKU MUSTAFA PLAKU 28.5 DY, TOKE BUJQESORE BALZE NR. 337, DT 05.02.1999 E DREJT PARABLERJE 18000 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
248 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN QERIM TUSHA QERIM TUSHA 85 DY, 40 DY VIDHAS, PAPER NR. 434, DT 15.08.2008, MOSNJOHJE 51
241 1996 ELBASAN LIBRAZHD QERIME BICAKU QERIME BIÇAKU TOKE LIBRAZHD V.351 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
71 13.08.1996 ELBASAN ELBASAN RAH KOLECI RAMAZAN KOLECI 7000 M2, TOKE BUJQESORE SHUSHICE NR. 71, DT 27.02.1998 7000 M2 7000 M2 13 – 16
32 18.01.1994 ELBASAN PEQIN RAHIM GRIPSHI 12 856 M2 TRUALL LAGJA XHAMI NR. 21/1, DT. 18.01.1994 12 896 M2 10 000 M2 KOMPENSIM NE NATYRE 2856 M2 16 – 32
364 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD RAHIME HASA LLANGE V. 378 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
168 1996 ELBASAN LIBRAZHD RAHMAN GJORGA FSHATI RRIMAS NR.492, DT.13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
41 ELBASAN ELBASAN RAKIP BERBALLA MEHMETE SADETE BERBALLA ELBASAN V. 174 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2386/3 DATE 16.10.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-27
124 1996 ELBASAN PEQIN RAKIP DANA RAKIP DANA TRUALL PEQIN V.682 DT 27.06.2003 REFUZOJE KERKESEN 682-702
29 27.10.1993 ELBASAN GRAMSH RAKIP ELEZI RAKIP ELEZI V.7 DT 29.09.1994 MBYLLJE PROCEDIMI 29
462 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD RAKIP HUNCI FERIDE HUNCI 33 DY QENDER V.296 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
297 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RAKIP KARAJ RAKIP KARAJ ELBASAN NR. 204, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2565/3, DT 16.10.2008, SHFUQIZIM TE V. 204, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
31 01.12.2005 ELBASAN LIBRAZHD RAKU SHQAU ANASTAS SHQAU 100000 M2 GJINAR V.30 DT 02.03.2006 83410 M2 76910 M2 6500 M2 23-30
6 05.03.1997 ELBASAN LIBRAZHD RAM KARAMUÇA XHEZAR DOSKU 14972 M2 TOKE BUJQ + TRUALL 1063 BABJE. KOMUNA QENDER V. 104 DATE 19.11.2007 12952 M2 ARE + PYLL 7150 M2 5802 M2 EL-17
478 11.03.1999 ELBASAN LIBRAZHD RAMADAN ÇELA V. 37 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
66 19.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD RAMADAN DUKA V. 249 DATE 06.12.2002, REFUZIM KERKESE
161 1996 ELBASAN LIBRAZHD RAMADAN GURRA RAMADAN GURRA TOKE BUJQESORE LIBRAZHD NR.486, DT. 07.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
83 16.02.1994 ELBASAN LIBRAZHD RAMADAN HIDRI 6000 M2 TRUALL DOREZ V. 85 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
222 1996 ELBASAN LIBRAZHD RAMADAN KACI FSHATI GIZOVESH NR. 490, DT. 07.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
63 13.08.2007 ELBASAN ELBASAN RAMADAN MUSTAFAJ SULEJMAN MUSTAFA TRUALL 27.5 M2 ZK 8521 NR. 89, DT. 25.10.2007 27.5 M2 27.5 M2 EL – 10
129 1994 ELBASAN ELBASAN RAMADAN TURTULLI RAMADAN TURTULLI TRUALL LIBRAZHD V.25 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
209 14.05.1996 ELBASAN PEQIN RAMAN DUKA KADRI DUKA 94 DY TOKE BUJQ HASMOSHAJ, GJOÇAJ V. 639 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
269 1996 ELBASAN PEQIN RAMAZAN BAHJA PEQIN NR. 217, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
300 1994 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN BALLA RAMAZAN BALLA TRUALL LIBRAZHD V.40 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
655 18.07.1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN BICI TRUALL L.ASLLANBEJ NR. 655/2, DT. 02.08.1996 34 M2 16 M2 649-665
12 12.02.2007 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN BUFI FATMIR BUFI TRUALL 2500 M2 ZK 8523 NR. 34, DT. 05.06.2007 2300 M2 1144 M2 1156 M2 EL – 5
158 19.03.1996 ELBASAN PEQIN RAMAZAN CANJA RAMAZAN CANJA PEQIN V. 137 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
236 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN CERRIKU TETZIT CERRIKU 250 DY TOKE BUJQ DESHIRAN V. 618 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
170 1996 ELBASAN LIBRAZHD RAMAZAN CURRA RAMAZAN CURRA TOKE GURSHPAT V.367 DT20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
163 30.03.1996 ELBASAN PEQIN RAMAZAN DJALI RAMAZAN DJALI V. 579 DATE 25.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
216 26.07.1994 ELBASAN LIBRAZHD RAMAZAN DOCI 1935 M2 LLANGE V. 90 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
44 1994 ELBASAN PEQIN RAMAZAN GRIPSHI SHABAN IMER GRIPSHI 5000 M2, TRUALL PEQIN NR. 42, DT 28.07.1994 5000 M2 1804 M2 1994 M2 NR. 29, DT 16.01.2003, RREZIM I KERKESE PADISE 85 – 100
175 1994 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN HOXHALLI RAMAZAN HOXHALLI TRUALL LIBRAZHD V.50 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
329 1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN LLOSHI SHABAN LLOSHI TOKE BUJQESORE FSHATI MARQINET NR. 638, DT. 31.12.2008: PEZULLIM I VENDIMIT DERI NE ZGJIDHJEN E CESHTJES GJYQESISHT 116
1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN LLOSHI SHABAN LLOSHI TOKE BUJQESORE FSHATI MARQINET NR. 73, DT. 24.03.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 404, DT. 17.07.2009: SHFUQIZIM I V. 73 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM PRANE ZRKKP 116
1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN LLOSHI SHABAN LLOSHI TOKE BUJQESORE FSHATI MARQINET NR. 437, DT. 17.09.2012: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 116 V. 493, DT. 16.10.2012: KORIGJIM I GABIMIT MATERIAL NE DISPOZITIVIN E VENDIMIT (EMRIN E SUBJEKTIT)
378 26.07.1994 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN LULJA KUJTIM LULJA TRUALL L.DAUTBEJ NR. 378/2, DT. 29.07.1994 3000 M2 361-380
26.07.1994 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN LULJA KUJTIM LULJA NR. 378/4, DT. 23.09.1996 790 M2 2210 M2 361-380
466 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN MECJA RAMAZAN MECJA KOPESHT L. DAUTBEJ NR. 466/2, DT 08.09.1995 530 M2 1262 M2, DHE SIPAS NENIT 12, SIP 105 M2 461 – 486
296 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD RAMAZAN MEKSI RAMAZAN MEKSHI V. 379 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
77 20.08.1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN SAMURRI RAMAZAN SAMURRI MENGEL NR. 53, DT 27.02.2009, MOSNJOHJE NR. 316, DT 12.06.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 53, DT 27.02.2009 87
284 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN SHEHU XHAFERR SHEHU NR. 26, DT 11.02.2009, MOSNJOHJE NR. 296, DT 07.09.2010, LENIEN NE FUQI TE V. 26, DT 11.02.2009 90
233 01.10.2007 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN SHYTI ZEGJINE SHYTI TRUALL ELBASAN V. 86 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1945/3 DATE 19.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
79 26.02.1996 ELBASAN PEQIN RAMAZAN SULLAFI RAMAZAN SULLAFI V. 590 DATE 16.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
9 28.08.1994 ELBASAN PEQIN RAMAZAN TABAKU ARTAN TABAKU TOKE 8000 M2, TOKE 2000 M2 FSHATI PAJOVE NR. 9, DT. 19.11.1997 10 000 M2 10 000 M2 66 – 84
633 08.09.1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN TAFANI ENRIK TAFANI 14000 M2 TRUALL TEK KOMBINATI I DRURIT ELBASAN V. 633/2 DATE 19.03.1996 NHOHJA E TE DREJTES SE PARABLERJES PER OBJKETET QE NDODHEN NE PRONEN ME SIP 14000 M2 416-435
288 1996 ELBASAN ELBASAN RAMAZAN XHELAL TEQJA ET`HEM TEQJA NR. 432, DT 10.08.2008 52
117 20.12.1993 ELBASAN ELBASAN RAMIJE BODURI (MEMA) VASIL MEMA TRUALL 1215 M2 LAGJA 5 MAJI 117/3 DT. 22.02.1995 1215 M2 85 M2 101-118
241 1994 ELBASAN ELBASAN RAMIZ FAÇIA RAMIZ FAÇIA TRUALL LIBRAZHD V.33 DT.04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
535 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN RAMIZ LISI KUJTIM LISI 7000 M2 L.QENAN BEJ NR. 535, DT.24.12.1998 7000 M2 4290 M2 2710 M2 DHE E DR EPARABLERJES SE GODINES SE MATERNITETIT KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
223 17.03.1994 ELBASAN ELBASAN RAMIZ QAFMOLLA AURORA CAUSHI 260 M2+685 M2+104 M2 L.SULEJMANIE NR.223/2, DT. 12.5.1995 260 M2 NE BASHKEPRONESI 789 M2 205-224
189 1996 ELBASAN PEQIN RAP ISAI V. 128 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
557 12.12.1994 ELBASAN ELBASAN RAPO BEQIRAJ RAPO BEQIRAJ 500 M2 PERVINAGA V.557/2 DT 20.12.1994 500 M2 531-560
1 06.03.1997 ELBASAN PEQIN RAPUSH HAZIZALLI RAPUSH HAZIZALLI KULLOTA GURRAS V.10 DT 17.02.2000 300 HA V.278 DT 01.03.2002 REZIMIN E KERKESES PER SHQZ E V.10 682-702
47 01.02.2006 ELBASAN ELBASAN RAPUSH ROCI ENVER MYFTARAJ NR. 223, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2542/3, DT. 15.10.2008: SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE PRONESIE 34
131 PA DATE ELBASAN ELBASAN RAPUSH SHOPI RAPUSH SHOPI 9000 M2 STANI KORESHI V.131/2 DT 20.01.1994 9000 M2 PARABLERJE PER FABRIKEN E BUKES 119-135
1 1993 ELBASAN PEQIN RASIM IBRAHIM DERVISHI RASIM IBRAHIM DERVISHI DYQAN V.2 DT 21.07.1993 NJOHJE E PRONES PA SP 101-115
1993 ELBASAN PEQIN RASIM IBRAHIM DERVISHI RASIM IBRAHIM DERVISHI DYQAN V.7 DT 26.10.1993 NJOHJE TRUALL DYQ 101-115
1993 ELBASAN PEQIN RASIM IBRAHIM DERVISHI RASIM IBRAHIM DERVISHI DYQAN V.6 DT 26.10.1993 2234 M2 750 M2 1353 M2 101-115
615 23.11.1995 ELBASAN ELBASAN RAZIE E ZYHBA PALLUQI NAZMI RUZHDI QORRI TRUALL 2532 M2 SINURI KULLAS 615/2 DT. 3.1.1996 2532 M2 611-630
241 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN RAZIE MYZYRI ENGJELLUSHE MYZYRI TRUALL ELBASAN V. 403 DT 11.08.2008 MOSNJOHJE 49
43 26.06.1996 ELBASAN ELBASAN RAZIE SHASHAJ HALIT SHASHAI 80 DY, TOKE BUJQESORE GJONME NR. 314, DT 27.12.2002 80 DY 80 DY 26 – 46 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
357 19.04.1994 ELBASAN ELBASAN RAZIJE VERÇANI RAZIJE VERÇANI TRUALL 255.6 M2 L. PERVIN AGA 357/2 DT. 31.05.1995 198.6 M2 54 M2 341-360
232 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN RAZIJE, VULE MEHEDINI RUKIJE MEHEDINI, ETJ SHTEPI, OBORR, KOPESHT LAGJA ALAJDINE NR. 232/2, DT. 28.07.1995 140 M2 225 – 245
185 08.03.1994 ELBASAN ELBASAN REFAT, DEMIR SKENA REFAT DEMIR SKENA TRUALL 125 MB LAGJA HAXHINADARE V. 185/2 DATE 23.03.1994, 125 M2 171-185
202 25.02.1994 ELBASAN ELBASAN REFIK KAMALLI ZENEPE ZABZUNI KOPESHT ME SHTEPI L.ASLLANBEJ NR. 202/2, DT. 23.11.1994 4000 M2 770 M2 DHE 280 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER NDERMARJEN ELEKTRIKE 186-204
25.02.1994 ELBASAN ELBASAN REFIK KAMALLI ZENEPE ZABZUNI NR.202/4, DT. 12.07.1996: MEQE ESHTE BERE KOMPENSIM HUMBET E DR E PARABLERJES 130 M2 186-204
538 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN RESHIT BALI RESHIT BALI 6000 M2 NARAZANE V.538/2 DT 23.09.1996 REF KERKESE 531-560
76 30.03.2006 ELBASAN PEQIN RESHIT HAREMI SKENDER HAREMI TOKE 8068 M2 ZK 1218 NR. 61, DT. 11.05.2006 8068 M2 8068 M2 61 – 69
82 22.01,1996 ELBASAN ELBASAN RESHIT HOXHA MEHMET HOXHA 16 DY NR. 45, DT. 22.03.1996 5000 M2 E DR E PARABLERJES PER DEPO DHE OFICINES KESHILLI I RRETHIT EL 8-11 NE DOSJE NDODHET DHE FOTOKOPJE E V.GJ.LARTE NR. 711, ME OBJEKT KUNDERSHTIMIN E V.43 DHE U VONDOS: LENIA NE FUQI E V.406 (I CILI NUK NDODHET NE DOSJE)
108 16.09.1996 ELBASAN ELBASAN RESHIT KOPILI (MUCA) FATBARDHA MUCA TRUALL 1200 M1 L.PARTIZANI NR.21, DT. 27.09.2002 1200 M2 640 M2 560 M2 01-25
46 (1488) 28.10.2008 ELBASAN ELBASAN RESHIT MUCA FATBARDHA MUCA 352100 M2, TOKE BUJQESORE 1258, 2083, 3371 NR. 243, DT 25.06.2009 352100 M2 352100 M2 54
455 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN RESHIT MUSTAFA QOLI FADILE QOLI 70 M2 RR.DRITHNA NR.455/2,DT.13.02.1995 25 M2 DHE 45 M2 E DR E PARABLERJES 436-460
304 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RESHIT SHAKA JANI SHAKA 350.9 DY, ARE SHELAN NR. 23, DT 10.02.2009, MOSNJOHJE NR. 163, DT 29.04.2010, SHFUQIZIM TE V. 23, DT 10.02.2009, MOSNJOHJE 350 DY 88
123 1996 ELBASAN PEQIN RESHIT SULLA TOKE BUJQESORE FSHATI PAVLESH NR. 123, DT. 19.06.1998 64.8 DY 64.8 DY 01-20
370 02.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD RESMIE KLLOGJERI 63.2 DY PRRENJAS, KOTJEL V. 396 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
619 14.12.1995 ELBASAN ELBASAN REXHAI LIKA ILIRJAN REXHAI SHTEPI + TRUALL 220 M2 L. ALAJDINE 619/2 DT. 3.1.1996 220 M2 611-630
40 1995 ELBASAN PEQIN REXHEP ALLAJ REXHEP ALLAJ TRUALL PEQIN V.690 DT 04.07.2003 REFUZOJE KERKESEN 682-702
46 17.09.1996 ELBASAN GRAMSH REXHEP ÇARÇIU REXHEP ÇARÇIU TOKE BUJQESORE 67 DYNYM FSHATI DRIZA NR. 518, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
288 27.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD REXHEP ÇEKANI 20 DY POLIS, GOSTIME V. 324 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
205 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN REXHEP DUSHKU AQIF REXHEP DUSHKU NR. 185, DT 12.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2428/3, DT 16.12.2008, SHFUQIZIM TE V. 185, DT 12.07.2008, MOSNJOHJE
59 12.06.2007 ELBASAN ELBASAN REXHEP GJELI FATIME GJELI TOKE BUJQESORE 40 000 M2 FSHATI MOZGE NR. 55, DT. 19.07.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 7
366 20.06.1996 ELBASAN ELBASAN REXHEP GJERANI NEZIR GJERANI NR. 499, DT 29.08.2008, MOSNJOHJE 59
156 19.03.1996 ELBASAN PEQIN REXHEP HUSHI V. 139 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
11 PA DATE ELBASAN PEQIN REXHEP KARAJ NUREDIN KARAJ 39 DY, KULLOTE SHEZE NR. 11, DT 06.10.1998 39 DY 1 – 22
219 30.12.2008 ELBASAN LIBRAZHD REXHEP KERCINI HEDIJE DOSTI KTHIM TE SIP TE LIRA NGA V. 31, DT 31.07.1997 KOKREVE NR. 236, DT 18.06.2009, MOSKTHIM NR. 320, DT 04.10.2010, LENIEN NE FUQI TE V. 236, DT 18.06.2009 94
195 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN REXHEP KOÇI REXHEP KOÇI V. 686 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
211 1996 ELBASAN LIBRAZHD REXHEP KOJAKU LIBRAZHD NR.423, DT. 14.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
34 PA DATE ELBASAN PEQIN REXHEP LLOSHI HAMDIE PETRELA V.734 DT 28.11.2003 RREZIM KERKESE 105
170 24.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD REXHEP MALOMETA 4507 M2 KOTJEL V. 101 DATE 18.07.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
23 12.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD REXHEP MEMA HAFUZ MEMA 66 DY, TOKE BUJQESORE DRITAJ NR. 453, DT 22.08.2008, MOSNJOHJE NR. 41, DT 12.02.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 453, DT 22.08.2008 57
100 07.12.1993 ELBASAN ELBASAN REXHEP PENI TRUALL L.29 NENTORI NR.100/2, DT. 07.12.1993 500 M2 E DR E BASHKPRONESISE PER LOKALET 350 M2 84-100
07.12.1993 ELBASAN ELBASAN REXHEP PENI NR. 100/4, DT. 02.08.1996:ANULLIM I V.100/2, D. 07.12.1993 500 M2 84-100
100 1994 ELBASAN ELBASAN REXHEP QOSHKU REXHEP QOSHKU TRUALL LIBRAZHD V.46 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
118 19.09.1996 ELBASAN ELBASAN REXHEP SALA ERVIN SALA NR. 490, DT 28.08.2008, MOSNJOHJE 56
353 01.12.1996 ELBASAN ELBASAN REXHEP SENJA REXHEP SENJA V. 654 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
357/1 11.01.2000 ELBASAN ELBASAN REXHEP SULMINA SOFIJE SULMINA NR. 483, DT. 28.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 65
189 30.12.2008 ELBASAN ELBASAN REXHEP ULIU OSMAN ULIU 10253 M2 FSHATI STEBLEVE NR. 945, DT. 20.06.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 119
449 30.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD REXHEP ULLIU SELMAN ULLIU TOKE BUJQESORE 8.2 DYNYM FSHATI STERBLEVE NR. 455, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
260 25.06.1996 ELBASAN ELBASAN REXHEP VELIU DESHIRAN V. 236 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
11 26.09.1996 ELBASAN GRAMSH REXHEP XHAKA NOVRUZ XHAKA TOKE BUJQESORE 3.5 DYNYM FSHATI ROSHTAN, KOMUNA KERKUR NR. 538, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
8 04.06.1996 ELBASAN ELBASAN RIDVAN SINANI RIDVAN SINANI TRUALL ELBASAN V.363 DT 04.08.2008 MOSNJOHJE 42
602 30.08.1995 ELBASAN ELBASAN RIFAT BIMBASHI NGJAJTI BIMBASHI KOPESHT LAGJA SKENDERBEJ NR. 602/2, DT. 20.10.1995 980 M2, 5920 M2, SHTEPIA 2 KT, 170 M2 TRUALL 1130 M2 584 – 610
22 1995 ELBASAN PEQIN RIFAT KADIU RIFAT KADIU 26 DY, TOKE PYJORE RRUMBULLAK NR. 22, DT 19.07.2000 26 DY 1 – 22
13 29.10.1993 ELBASAN PEQIN RIFAT KADIU RIFAT KADIU SHTEPI, KOPESHT ARE LAGJA XHAMI V. 7 DATE 17.11.1993, 13500 M2, 3328 M2 5000 M2 2746 M2, 2254 M2, 382 M2; (E DREJTE PARABLERJE) 51-65
29.10.1993 ELBASAN PEQIN RIFAT KADIU RIFAT KADIU SHTEPI, KOPESHT TRUALL LAGJA XHAMI V. 7 DATE 17.11.1993, 5000 M2, 1000 M2, 100 KUT 51-65
38 07.07.1994 ELBASAN ELBASAN RISTO, LIP, DHORI DOKA NAUN DOKA 1.5 DY TRUALL SHENGJON V. NR. SKA DATE SKA 1.5 DY 1046 M2 E DREJTE PARABLERJE 005-006 VENDIMI NUK KA NUMER DHE DATE
391 1996 ELBASAN LIBRAZHD RIZA ALBAJRAMI RIZA ALBBAJRAMI TOKE LIBRAZHD V.344 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
74 1994 ELBASAN PEQIN RIZA ÇEKA XHAFERR ÇEKA TRUALL 600 M2 PEQIN NR. 37, DT. 31.08.1994 600 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 66 – 84
34 31.01.1994 ELBASAN PEQIN RIZA ÇEKA DERGUT ÇEKA TRUALL 9800 M2 PEQIN NR. 23, DT. 18.01.1994 9800 M2 9500 M2 300 M2 66 – 84
193 29.03.1996 ELBASAN PEQIN RIZA ÇEKA OSMAN ÇEKA 380.6 DY TOKE BUJQ GJOÇAJ V. 669 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
6 07.07.2005 ELBASAN PEQIN RIZA ÇEKU V. 582 DATE 16.09.2008, MOSNJOHJE V. 1148 DATE 11.11.2008 (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 582 EL-72
207 1996 ELBASAN PEQIN RIZA CELA PEQIN NR. 257, DT 06.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
142 18.04.1996 ELBASAN ELBASAN RIZA CELA QEMAL CELA NR. 462, DT 25.08.2008, MOSNJOHJE 57
665 12.09.1996 ELBASAN ELBASAN RIZA CELA QEMAL CELA TRUALL L.ASLLANBEJ SOTL.HEKURUDHA NR. 665/2, DT. 23.09.1996 2220 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE MAGAZINES ME S=280 M2 649-665
108 29.03.2006 ELBASAN ELBASAN RIZA ÇELA LUMNIS ÇELA TRUALL 7815 M2 ZK 8523 NR. 7, DT. 26.02.2007 7815 M2 6467 M2 1348 M2 EL – 1
30 30.01.1994 ELBASAN ELBASAN RIZA DARSIA FIQERETE DARSIA DYQAN LAGJA SPAJKORE NR. 5, DT. 29.09.1993 DYQAN 50 M2 14 – 30
96 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN RIZA DYRMISHI BEXHET SAFET DYRMISHI TOKE ARE, TRUALL, LIVADH ELBASAN V. 81 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1962/3 DATE 12.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
106/1 17.09.1996 ELBASAN ELBASAN RIZA GJONI EMINE GJONI 4 DY TOKE BUJQESORE NR. —–, DT 12.11.1998 4000 M2 4000 M2 13 – 16 VENDIMI ESHTE PA NUMER DHE VULE
481 28.06.19960 ELBASAN LIBRAZHD RIZA GOÇI V. 3 DATE 05.02.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
7 10.07.1998 ELBASAN GRAMSH RIZA HAXHIU ENVER HAXHIU PYLL 909 DYNYM KOMUNA KERKUR NR. 24, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
10 28.08.1994 ELBASAN PEQIN RIZA HOXHA GANI HOXHA TRUALL KOPESHT 1902 M2; VRESHT 1298 M2 KODRAS V. 10 DATE 26.12.1997, 3200 M2 3200 M2 51-65
162 19.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD RIZA HOXHA 10.8 DY ORENJE, NESHTE V. 334 DATE 17.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
289 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN RIZA IBERSHIMI RIZA IBERSHIMI TRUALL ELBASAN V.350 DT 02.08.2008 MOSNJOHJE 43
471 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN RIZA JAUPI ZIBUSH JAUPI 354 M2 TRUALL RR. CENTROLIT NR. 20, DT 27.09.2002 354 M2 282 M2 30 M2 26 – 46
25 (1443) 26.09.2008 ELBASAN LIBRAZHD RIZA KARRIQI SALIJE KUKLI 2600 M2, 2400 M2, 2400 M2, 2300 M2, 2100 M2, 1000 M2, ARE NR. 66, DT 10.03.2009, MOSNJOHJE NR. 351, DT 24.06.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 66, DT 10.03.2009 86
171 1996 ELBASAN ELBASAN RIZA KASA RIZA KASA TRUALL ELBASAN V.415 DT 13.08.2008 MOSNJOHJE 48
2 16.11.2001 ELBASAN ELBASAN RIZA KISHTA QANI ISMAILI 2470 M2+696 M2 TRUALL L.HOLTA GRAMSH NR. 84, DT. 20.06.2006 2470 M2+696 M2 106 M2 3060 M2+590 M2 NR. 322, DT. 08.10.2007:LENIEN NE FUQI TE V. 84, DT. 20.06.2006 76-85
49 1996 ELBASAN ELBASAN RIZA KISHTA, NEZIR ELEZI, KAPO ELEZI, SHAHIN KULLOLLI, MUHARREM HASA, ETJ SALI HASA NR. 424, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE 53
40 .26.01.1994 ELBASAN GRAMSH RIZA KOKLA RIZA KOKLA 5966 M2 GRAMSH V.21 DT 19.05.1995 5966 M2 29
102 20.06.1994 ELBASAN PEQIN RIZA KONI FETAH KONI 21 800 M2, 10 000 M2, 1180 M2 LAGJA XHAMI NR. 92, DT. 15.11.1995 21 800 M2 10 000 M2 1180 M2 16 – 32
269 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN RIZA KOTHERJA HYSEN KOTHERJA TRUALL 10000 M2 269/2 DT. 23.09.1994 650 M2 350 M2, E DR. PARABLERJE 9000 M2 263-281
19 05.10.1993 ELBASAN GRAMSH RIZA LLAPUSHI HYSNI LLAPUSHI 11850 M2 V. 23 DT 26.05.1995 25100 M2 4000 M2+ 636 29
456 1996 ELBASAN LIBRAZHD RIZA LUSHI ISAK LUSHI LIBRAZHD NR. 439, DT.20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
280 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RIZA MALI RIZA MALI V. 280 DT 15/02/2000 965000 M2 965000 M2 7
305 1996 ELBASAN PEQIN RIZA METHASA RIZA METHAZA 47.4 DY TOKE BUJQ PAULESH, PAJOVE DATE 634-658 NE KETE DOSJE NUK KA VENDIM PRO PROCES VERBALIN NR. . 635 DATE 06.06.2003, I CILI VENDOSI TE SHKARKOJE NGA INVENTARI I DOSJES 305
108 25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD RIZA MUKJA REXHEP MUKJA 16.5 DY ORENJE, MEXIXE V. 311 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 306-337
26 08.07.1992 ELBASAN ELBASAN RIZA QAFA RIZA QAFA SHTEPI 1 KT LAGJA DAUTBEJ NR. 26/2, DT. 06.10.1993 SHTEPI 1 KT 14 – 30
50 05.10.1993 ELBASAN ELBASAN RIZA QOLI RAFMIJE BELESHA 1 KOPESHT L. SULEJMANIE NR. 50/2, DT 24.08.1994 735 M2 31 – 50
12 16.09.1993 ELBASAN GRAMSH RIZA QOSJA HAJDAR QOSJA V. 28 DT 04.07.1995 11850 M2 60 M2 2000 M2 29
206 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN RIZA SHENGJERGJI ZEGJINE SHENGJERGJI 500 M2 L.PERVINGA, L.29 NENTORI NR. 206/2, DT.23.08.1995 500 M2 205-224
94 07.09.1997 ELBASAN ELBASAN RIZA SHENGJERGJI ZEGJINE SHENGJERGJI 1000 M2 TRUALL LAGJA DAUTBEJ SOT BRIGADA 17 SULMUESE V. 84/1 DATE 22.05.1998 460 M2 540 M2 005-006
103 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN RIZA SHINGJERGJI (KUQI) ZEGJINE SHEHU TOKE ARE, DHE TRUALL V. 157 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3152/3 DATE 26.12.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
104 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN RIZA SHINGJERGJI (KUQI) ZEGJINE SHEHU ARE DHE TRUALL V.158 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3153/3 DATE 20.01.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
105 18.05.2006 ELBASAN ELBASAN RIZA TAHIR VYSHKA DASHAMIR VYSHKA 222, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2599/3, DT. 31.10.2008: SHFUQIZIM V.222 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 34
73 15.02.1996 ELBASAN PEQIN RIZA TUFA OSMAN TUFA NR. 527, DT. 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 63
218 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RIZA VERÇANI RIZA VERÇANI V. 613 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
22 28.06.1996 ELBASAN PEQIN RRAHIM GRIPSHI GANI GRIPSHI V. 78 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
19 10.03.1999 ELBASAN LIBRAZHD RRAHMAN BIÇAKU YLLI BIÇAKU 100 HA PYJE BUNGA, XHADE NR. 13, DT. 22.11.2002. REFUZIM KERKESE 11 – 44
54 20.06.2007 ELBASAN ELBASAN RRAHMAN KALECI RABIJE KALECI TOKE BUJQESORE 7 PENDE ZK 3445, FSHATI SHUSHICE NR. 79, DT. 19.09.2007 28 000 M2 28 000 M2 EL – 4
397 1996 ELBASAN LIBRAZHD RRAHMAN KICI FSHATI ZDROFSHE NR. 437, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
11 05.09.2008 ELBASAN LIBRAZHD RRAHMAN KOLA YMER KOLA 23355 M2 TRUALL; 190582 M2 KULLOTE KOMUNA QENDER V. 634 DATE 15.12.2008. MOSNJOHJE V. 78 DATE 18.03.2009, VENDOSI: LENIE NE FUQI TE V. 634 EL-78
356 16.05.1994 ELBASAN ELBASAN RRAPUSH BAXHAKU ALEMSHA HOXHA TRUALL 530 M2 L. KARAVELIJE 356/2 DT. 15.06.1994 530 M2 341-360
231 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RRAPUSH BULLARI KASEM BULLARI ELBASAN NR. 201, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2384/3, DT 28.08.2008, SHFUQIZIM TE V. 201, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
47 18.03.1996 ELBASAN GRAMSH RRAPUSH CANI YLLI CANI TOKE BUJQESORE FSHATI GRASH NR. 511, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
6 08.02.1996 ELBASAN PEQIN RRAPUSH RACI RAPUSH RACI 2500 M2 KULLOT SINURI ZARANIK NR.6, DT.17.01.2000 2500 M2 7
491 18.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD RRAPUSH SKODI V. 38 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
178 26.03.1996 ELBASAN PEQIN RRAPUSH VOGLI RRAPUSH VOGLI V. 551 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
1 27.06.1996 ELBASAN GRAMSH RREME BENGU ESTREF BENGU TOKE BUJQESORE 162.7 DYNYM FSHATI POSNOVISHT, KOMUNA KODOVJAT NR. 724, DT. 14.11.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
133 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN RUKIJE MIRAKU (RUKIE) PLATON MIRAKU TOKE BUJQ ELBASAN V. 152 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3148/3 DATE 16.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
199 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RUSHAN AGA HYSEN AGA NR. 231, DT.14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 257, DT. 12.01.2009: SHFUQIZIM VENDIMI 231 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
174 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN RUSHDI HYSA RUZHDI HYSA 60 PENDE ARE (NE 64 PJESE 2 PJESE) MURIQAN V. 627 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
139 31.07.2006 ELBASAN ELBASAN RUSTEM BEQIRI ALTIN AGO NR. 543 DT. 09.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 70
87 1996 ELBASAN ELBASAN RUSTEM LEKA DEMIR LEKA TRUALL ELBASAN V.388 DT 06.08.2008 MOSNJOHJE 50
389 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD RUSZHDI ALLA V. 47 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
168 14.11.2000 ELBASAN ELBASAN RUZHDI BIZHUTA LEME BIZHUTA MAGAZINE 500 M2, TRUALL L. ALEJDINE NR. 178/2, DT 20.04.1994 260 M2 240 M2 26 – 46 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
178 03.03.1994 ELBASAN ELBASAN RUZHDI BIZHUTA 500 M2 TRUALL LAGJA ALAJDINE V. 178/2 DATE 20.04.1994 260 M2 240 M2 171-185
442 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN RUZHDI BOBRATI MAHMUT BOBRATI 680 M2+60 M2+660 M2 L.ALEJDINE,L.QEMAL STAFA NR.442, DT.16.11.1994 660 M2 680 M2+60 M2 DHE E DR E PARABLERJES 436-460
348 24.05.1994 ELBASAN ELBASAN RUZHDI DAJA RUZHDI DAJA TRUALL 1185 M2 L. 5 MAJI 348/2 DT. 10.06.1994 1161 M2 24 M2 341-360
468 1996 ELBASAN LIBRAZHD RUZHDI HASANI V. 16 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
264 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN RUZHDI ZDRAVA V. 232 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
83 12.08.1996 ELBASAN ELBASAN RUZHDIE BAFTI RUZHDIE BAFTI TRUALL ELBASAN V.316 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
156 18.01.1994 ELBASAN ELBASAN SABIJE SEFA MARJETA EMINE TABAKU 1 SHTEPI , OBORR L. SPAJKORE NR. 156/2, DT 11.02.1994 660 M2, BASHKEPRONESI 200 M2 120 M2 151 – 170
227 16.03.1994 ELBASAN ELBASAN SABIRE CENGELI ZENEPE ALLMUÇA DYQAN 200 KUT BEZISTAN NR. 227/2, DT. 18.05.1994 128 M2 225 – 245
540 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN SABIRE DYLGJERI VELI STAFA 2000 M2 BEQIRE V.540/2 DT 10.09.1994 1980 M2 400 M2 531-560
85 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN SABIRE, RESMIJE SINANI; HAMIDE FRASHERI HAMIDE FRASHERI 3726 M2 TRUALL LAGJA QEMAL STAFA V. 119 DATE 18.12.2007 372 M2 372 M2 EL-13
21 24.12.1993 ELBASAN ELBASAN SABRI DERVISH HASANI SABRI DERVISH HASANI 526 M2 V.119/2 DT 28.01.1994 460 M2 119-135
22 06.07.1994 ELBASAN ELBASAN SABRI DYRYZI AGIM DYRYZI TRUALL 315 M2 LAGJA QEVANBEJE NR. 22/2, DT. 04.08.1995 315 M2 14 – 30
48 30.10.2008 ELBASAN ELBASAN SABRI E SANIJE LEJLA BEDRI LEJLA 128 M2, TRUALL, 247.9 M2 OBORR I SHTEPISE 8523 NR. 220, DT 11.06.2009, RREZIM KERKESE 97
225 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SABRI GJONI SABRI GJONI ELBASAN 7
36 06.10.2008 ELBASAN PEQIN SABRI GRIPSHI ASTRIT GRIPSHI 80 DY ARE GJOCAJ NR. 60, DT 04.03.2009, MOSNJOHJE 87
8-Jan 06.03.1996 ELBASAN ELBASAN SABRI HOXHA SABRI HOXHA 35.997 M2 BALEZ V. 9/1 DT 12.11.1998 35997 M2 21047 M2 7
154 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN SABRI LAMCJA PETRIT LAMCJA NR. 503, DT 29.08.2008, MOSNJOHJE 59
309 26.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD SABRI TURKE ALFRED TURKE 11 DYNYM FSHATI VRAKE NR. 710, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
2 15.05.1996 ELBASAN GRAMSH SABRI ZISKO HAKI ZISKO TOKE BUJQESORE FSHATI SHEMBERDHENJE I POSHTEM NR. 539, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
269 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SABRIE ISAJ FATMIR ISAJ 98 DY SHUSHICE NR. 33, DT 16.02.2009, MOSNJOHJE NR. 265, DT 29.05.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 33, DT 16.02.2009 88
433 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN SADET, HASAN, ÇIFTJA GEZIM BASHA 800 M2 SINURI KULLAS V. 433/2 DATE 26.06.1996 8000 M2 416-435
12 07.05.2002 ELBASAN ELBASAN SADI GJONI MHMET GJONI TOKE BUJQESORE 10 DYNYM FSHATI BALES, KOMUNA BRADASHESH NR. 49, DT. 12.04.2006. REFUZIM KERKESE 41 – 52
451 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN SADI ISUF HIDA RUZHDI HIDA 3000 M2 SINURI KULLAS NR.451/2, DT.23.09.1996 3000 M2 436-460
507 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN SADIJE KADAIFÇIU (ARAPI) SADIJE ARAPI TRUALL 50 M2 L. SULEJMANIE 507/2 DT. 25.01.1995 E DR. BASHKEPRONESIE 10 M2 40 M2 506-530
160 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN SADIK DIKO SADIK DIKO 15 DY TOKE BUJQ CERUJA, FURORE V. 624 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
57 15.03.1996 ELBASAN ELBASAN SADIK DUKA SADIK DUKA V. 698 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
342 15.12.1998 ELBASAN ELBASAN SADIK HASKJA SADIK HASKJA TRUALL ELBASAN V. 601 DT 23.09.2008 MOSNJOHJE 104
19 15.02.2007 ELBASAN PEQIN SADIK KACI ARBEN HOXHA ARE, KULLOTE 72 DYNYM, 4 DYNYM, 12 DYNYM ZK 2490 NR. 23, DT. 07.05.2007 88 000 M2 72 DYNYM 16 000 M2 EL – 5
13 23.05.2002 ELBASAN SADIK KACI ARBEN HOXHA V. 589 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE V. 3954/4 DATE 17.04.2009, (URSHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 589 DH MBYLLJE PROCEDIMI EL-72
21 01.08.1995 ELBASAN ELBASAN SADIK KACIU MYFTAR KACIU NR. 374, DT. 005.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 40
25 02.02.1993 ELBASAN PEQIN SADIK KAZIU MEHMET KAZIU 670 M2 TRUALL LAGJA XHAMI NR. 24, DT. 18.01.1994 670 M2 E DREJTA E PARABLERJES 16 – 32
96 26.07.2010 ELBASAN ELBASAN SADIK KAZIU GAZMIR BANJA 12000 M2,60000 M2 PROGER V.346 DT 07.07.2011 REZIMIN E KERKESES 102
196 12.04.1996 ELBASAN PEQIN SADIK LULI ALI LULI PROGEN V. 659 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
64 08.10.1993 ELBASAN ELBASAN SADIK METRA SADIK METRA TRUALL 170 M2 ISH RRUGA MBRAPA BIBLIOTEKES V. 64/2DT 13.10.1993 170 M2 50-65
13 12.02.2007 ELBASAN PEQIN SADIK PISHA LUFTARAKE QATIPI TOKE BUJQESORE 6000 M2 ZK 1195 NR. 40, DT. 16.06.2007 6000 M2 6000 M2 EL – 6
29 06.04.2007 ELBASAN ELBASAN SADIK SAMURI SADIK SAMURI 7500 M2 MENGEL V. 44 DT 27.06.2007 MOSNJOHJE 103
334 27.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD SADIK SINA ISLAM SINA TOKE BUJQESORE 24 DYNYM FSHATI VEHÇEN NR. 463, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
494 11.04.2001 ELBASAN LIBRAZHD SADIK TOÇI AJET TOÇI 16 DYNYM TOKE BUJQESORE FSHATI LLENGE, KOMUNA STEBLEVE NR. 715, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
334 25.04.1994 ELBASAN ELBASAN SADIK TOMORRICA, IMER BERATI OSMAN TOMORRICA 1180 M2 TRUALL HAZINADARE V. 334/2 DATE 07.11.1994, 8000 M2 171-185
106 12.09.1996 ELBASAN ELBASAN SADIK VRIONI SADIK VRIONI TOKE BUJQ V. 726 DATE 14.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
31 14.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD SADIK ZARRI ARIF ZHARRI 16.5 DY GOSTIME V. 273 DATE 13.12.2002, REFUZIM KERKESE
40 03.05.2007 ELBASAN ELBASAN SADULLAH HAXHIHYSENI HAJDAR HAXHIHYSENI 225.768 M2 PEQIN, TRASH NR. 105, DT 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1301, DT 01.12.2008, SHFUQIZIM TE V. 105, DT 16.06.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 84
03.05.2007 ELBASAN ELBASAN SADULLAH HAXHIHYSENI HAJDAR HAXHIHYSENI 225.768 M2 PEQIN, TRASH NR. 333, DT 06.07.2011, MOSNJOHJE V. 5755, DT 05.06.2012, PRANIM TE KERKESES , NJOHJE, KOMPESIM 370430 M2 84
– 1996 ELBASAN ELBASAN SADUSH ABAZ PEPA BAJRAM PEPA TOKE BUJQESORE NR.86/1, DT. 09.05.1996 8 DY 2650 M2 5350 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE OBJEKTEVE KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
181 1994 ELBASAN ELBASAN SAFET MUCA SAFET MUCA TRUALL LIBRAZHD V.54 DT.11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
126 10.07.2006 ELBASAN LIBRAZHD SAIP KARRIQI SKENDER KARRIQI KTHIM FIZIK , TRUALL NGA V. 63, DT 30.05.1995 PRRENJAS NR. 626, DT 24.11.2008, MOSKTHIM PRONE NR. 139, DT 05.05.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 626, DT 24.11.2008 95
76 31.07.1996 ELBASAN ELBASAN SALI BACA SALI BACA 7 PA VENDIM
65 09.08.2007 ELBASAN ELBASAN SALI BAKALLI ALEMSHA HOXHA TRUALL 87.15 M2 ZK 8521 NR. 87, DT. 25.10.2007 87.15 M2 87.15 M2 EL – 10
174 24.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD SALI DACI HAMDI DACI TOKE BUJQESORE 4838 M2 FSHATI ZABZUN NR. 287, DT. 23.07.2008: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 1128, DT. 28.10.2008: LENIEN NE FUQI TE V. 287 39
342 08.07.1996 ELBASAN LIBRAZHD SALI DOBRA SHEFIK DOBRA TOKE BUJQESORE 21.5 DYNYM FSHATI GIZAVESH NR. 472, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
678 31.07.1994 ELBASAN ELBASAN SALI E FADILE CEKA ADELINA CEKA NR. 264, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 37
441 13.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SALI GURRA RAMADAN GURRA TOKE BUJQESORE 65 DYNYM FSHATI GURRE NR. 457, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
316 26.02.2003 ELBASAN ELBASAN SALI HOXHA TRASHEG. HOXHA PYLL, KULLOTE 805 DYNYM FSHATI BANJE, ZK 1630 FLOQ NR. 44, DT. 05.04.2006 622.5 DYNYM PYLL, 183.5 DYNYM KULLOTE 622.5 DYNYM PYLL, 183.5 DY NYM KULLOTE 41 – 52
49 26.12.2005 ELBASAN ELBASAN SALI HOXHA HALIT HOXHA TOKE BUJQESORE 579.3 DYNYM FSHATI BANJE, KOMUNA KLOS NR. 9, DT. 05.03.2007. REFUZIM KERKESE EL – 1 VENDIMI NUK KA MARRE FORME TE PRERE
308 1996 ELBASAN PEQIN SALI HUME TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 191, DT. 01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
42 1996 ELBASAN ELBASAN SALI KALA SHERIF KALA V. 289 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 103
12 10.09.1999 ELBASAN GRAMSH SALI KOFSHA SYRJA KOFSHA PYLL, KULLOTE 306.2 DYNYM KOMUNA PISHAJ NR. 28, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
172 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SALI LIKRAVA QAZIM LIKRAVA TRUALL ELBASAN V.386 DT 05.08.2008 MOSNJOHJE 50
135 25.07.2006 ELBASAN ELBASAN SALI MICI PETRIT BICI TOKE BUJQESORE 63 000 M2 FSHATI SELITE NR. 52, DT. 12.07.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 7
14 12.09.1993 ELBASAN ELBASAN SALI MULLAJMUZI TRUALL SINURI MONES NR.6, DT. 28.09.1993(PERMBAJTJA E TE CILIT ESHTEE PALEXUESHME) KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
193 28.09.2007 ELBASAN SALI MULLAJONUZI PLATON MIRAKU TOKE BUJQ V. 58 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1905/3 DATE 25.08.2008, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM, MOSNJOHJE EL-14
218 16.03.1994 ELBASAN ELBASAN SALI MYZYRI HAMIDE BOBACI 1200 M2+580 M2+730 M2 L.ASLLANBEJ NR.217/2, DT. 06.09.1994 1200 M2 580 M2 730 M2 205-224
25 06.06.1996 ELBASAN ELBASAN SALI PEPA MELEQE PEPA 25500 M2, TOKE ARRE BALSHIT NR. 25, DT 28.11.1998 25500 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
28 06.04.2007 ELBASAN ELBASAN SALI PEPA PETRIT PEPA TRUALL 500 M2 ZK 8522 NR. 46, DT. 02.07.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 9
111 1996 ELBASAN ELBASAN SALI POPI SALI POPI TRUALL ELBASAN V.309 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 46
20 1996 ELBASAN GRAMSH SALI RAMA AGIM RAMA 10000 M2, PYLL JANCE MAL NR. 7, DT 22.12.2003 10000 M2 10000 M2 26 – 46
125 07.01.1994 ELBASAN ELBASAN SALI SHENGJINI SALI SHENGJINI 247 M2 V.124/2DT 16.02.1994 2454 M2 15 M2 119-135
137 24.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SALI SHESHI 30 DY VULÇAN V. 400 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
64 09.08.2007 ELBASAN ELBASAN SALI, BEHIJE, HEDIJE BAKOLLI ALEMSHA HOXHA 432 M2 KOPESHT E TRUALL 8522 LAGJA BRIGADA 17 SULMUESE V. 92 DATE 29.10.2007 432 M2 34.5 M2 397.5 M2 EL-11
20 01.10.1993 ELBASAN ELBASAN SALI, HYQMET MUSAI SALI, HYQMET MUSAI TRUALL 150 M2 RRUGA THOMA KALEPI NR. 20/2, DT. 18.11.1993 150 M2 14 – 30
23 06.12.1993 ELBASAN ELBASAN SALIHA DINCI HAMIDE DINCI TRUALL, KOPESHT LAGJA ASLLAN BEJ NR. 23/2, DT. 13.12.1993 580 M2 860 M2 14 – 30
293 1996 ELBASAN LIBRAZHD SAMI BALLA FSHATI KOTOTESH NR. 499, DT.13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
368 1996 ELBASAN ELBASAN SAMI BLLOSHMI SAMI BLLOSHMI TRUALL ELBASAN V.315DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 44
420 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SAMI FACJA SAMI FACJA TOKE BUJQESORE 40 DYNYM FSHATI FARRET NR. 453, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
302 1996 ELBASAN PEQIN SAMI GRIPSHI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 1995, DT. 01.11.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
213 30.09.1994 ELBASAN ELBASAN SAMI PRECI SAMI PRECI 57800 M2, TOKE BUJQESORE TREGAN NR. 213, DT 21.04.1998 2545 M2 2545 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
547 25.10.1994 ELBASAN ELBASAN SANE ZABELI SANE ZABELI 405 M2 DYLGJERHYA V.547/2 DT 28.10.1994 405 M2 531-560
377 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SANIE ALLIU V. 51 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
132 13.01.1994 ELBASAN ELBASAN SANIE DAIU SANIE DAIU 100 M2 SACMAXHI V.132/2 DT 20.01.94 100 M2 PARABLERJE 119-135
612 13.11.1995 ELBASAN ELBASAN SANIE FEÇI SANIE FEÇI TRUALL 622 M2 L. K. ELBASANIT 612/2 DT. 1.12.1995 190 M2. 18 M2, 16 M2 388 M2 611-630
572 30.12.1994 ELBASAN ELBASAN SANIE PENI REXHEP PENI ETJ ARE TRUALL L.LUIGJ GURAKUQI NR. 572/1, DT. 20.07.1998 66 DY 10000 M2 56000 M2 3-4
563 16.02.1994 ELBASAN ELBASAN SANIJE BALLA LAVDIJE KABURJA 570 M2+240 M2 L.CAUSHLLI NR.563/2, DT. 05.01.1995 570 M2 240 M2 561-585
285 1996 ELBASAN LIBRAZHD SANIJE ÇEKANI SANIJE ÇEKANI TOKE PRENJAS V.369 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
117 25.01.1999 ELBASAN ELBASAN SANIJE DHE SALIHA KARADHOSHI AGIM KOPILI TOKE BUJQESORE FSHATI MENGEL, KOMUNA LABINOT NR.SKA, DT.SKA 18000 M2 3-4 VENDIMI PA NR., PA DT, PA FIRME, PA VULE
386 09.08.1994 ELBASAN ELBASAN SANIJE SEJDINI, ALIJE GURMANI SANIJE SEJDINI, ALIJE GURMANI 1300 M2, TRUALL L. HEKURUDHA NR. 386/2, DT 13.01.1995 700 M2 381 – 400
149 26.01.1994 ELBASAN ELBASAN SANIJE, JALLDYZ DYLGJERI JALLDYZ DYLGJERI SHTEPI, TRUALL LAGJA ALAJDINE NR. 149/2, DT. 04.02.1994 256 M2 100 M2 156 M2 136 – 150
142 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN SANIJE, MUSTAFA SPAHIU SALI SPAHIU 20000 M2, ARE JATESH NR. 142, DT 09.12.1998 20000 M2 20000 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
40 29.06.1996 ELBASAN PEQIN SEDULLA HAXHIHYSENI HAJDAR HAXHIHYSENI TOKE BUJQ PEQIN V. 105 DATE 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2041/3 DATE 29.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
442 17.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD SEFEDIN BORIÇI QEMAL BORIÇI TOKE BUJQESORE 22.360 DYNYM FSHATI ZABZUN NR. 459, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
255 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN SEFEDIN HANKO DESHIRAN V. 230 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESEREFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
373 1996 ELBASAN LIBRAZHD SEFEDIN KOJA SEFEDIN KOJA TOKE LIBRAZHD V.347 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
319 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SEFEDIN LIÇI 335 DY TOKE BUJQ LIÇAJ V. 717 DATE 21.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
277 PA DATE ELBASAN ELBASAN SEFEDIN TRUGU XHAFERR TRUGU V. 515 DT 03.09.2008 MOSNJOHJE 64
617 5.12.1995 ELBASAN ELBASAN SEFER DELIU SEFER DELIU TRUALL 170 M2 L. SULEJMANIE 617/2 DT. 3.1.1996 170 M2 611-630
3 29.07.1993 ELBASAN ELBASAN SEFER SEFERI ENVER SEFERI SHTEPI 2 KT, TRUALL 180.5 M2 SOT PARTIA REPUBLIKANE NR. 3/2, DT. 19.10.1993 SHTEPI 2 KT, TRUALL 180.5 M2 1 – 13
30 03.10.2008 ELBASAN ELBASAN SEFRET HOXHA MUSA HOXHA TOKE ARE, TRUALL SELITE, MOLLAS NR. 10, DT 26.01.2009, MOSNJOHJE NR. 176, DT 29.04.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 10, DT 26.01.2009 81
136 26.07.2006 ELBASAN LIBRAZHD SEIT DOSKU XHEVAHIR DOSKU KTHIM 7870 M2 ZK 2446 NR. 42, DT. 25.06.2007 7870 M2 EL – 6
354 27.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD SEIT DOSKU SEIT DOSKU 24.5 DYNYM TOKE BUJQESORE LIBRAZHD KATUND NR. 711, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
83 25.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD SEIT KULLOLLI QAMIL KULLOLLI 21 DY QUKES V. 278 DT 13.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
115 12.03.1996 ELBASAN PEQIN SEIT LULI SEIT LULI V. 552 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
129 PA DATE ELBASAN PEQIN SEIT MOJSJA SEIT MOJSJA V.418 DT14.02.2003 RREZIM KERKESE 105
360 30.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD SEIT QYRJA V. 60 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
326 1996 ELBASAN ELBASAN SEIT SHARKA SELMAN SHARKA 11.4 DY PEQIN V.468 DT 27.08.2008 MOSNJOHJE 61
1996 ELBASAN ELBASAN SEIT SHARKA SELMAN SHARKA 11.4 DY PEQIN V.3623/4 DT 26.06.2009 SHFQ E V. 468 DT 2008
1996 ELBASAN ELBASAN SEIT SHARKA SELMAN SHARKA 11.4 DY PEQIN V.1386 DT 21.12.2011 MOSNJOHJE
479 19.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD SEJDIN BALLOSHMI ALI BLASHMI 19 DY DHE 28.4 DY FSHATI GAFERR,KOMUNA QUKES NR. 438, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
23 12.04.1996 ELBASAN GRAMSH SEJDIN ÇOLLAKU LAVER ÇOLLAKU TOKE BUJQESORE FSHATI SHEMBERDHENJE SIPER NR. 529, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
295 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SEJDIN KARAJ SEJDIN KARAJ V. 610 DATE 23.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
39 04.08.1993 ELBASAN GRAMSH SELADIN HASA SELADIN HASA V.9 DT 29.09.1994 MBYLLJE PROCEDIMI 29
94 23.12.2008 ELBASAN GRAMSH SELAMI LLAPUSHI ESTREF LLAPUSHI KTHIM TE SIP TE LIRA NGA V. 24, DT 30.05.1995 GRAMSH NR. 219, DT 11.06.2009, MOSNJOHJE NR. 630, DT 22.10.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 219, DT 11.06.2009 93
21 12.05.1999 ELBASAN LIBRAZHD SELIM BLLOSHMI ALI BLLOSHMI PYLL 180 HA KULLOTE KOMUNA STRAVAJ NR. 12, DT. 22.11.2002. REFUZIM KERKESE 11 – 44
502 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN SELIM E FATIMW KOKONJA ISLAM KOKONJA 1 DYQAN L.SACMAXHI NR. 502/2, DT. 24.03.1995 21 M2+43 M2 487-505
129 23.02.2009 ELBASAN ELBASAN SELIM E MURAT BAKIU NEKI BAKU TOKE BUJQESORE FSHATI SHTERMEN, ERRIK NR. 12, DT. 02.02.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR.225, DT. 22.01.2013: DEKLARIM I MUNGESES SE JURIDIKSIONIT 113
151 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN SELIM GRACENI MEHMET GRACENI TRUALL ELBASAN V. 103 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2274/3 DATE 17.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
418 25.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SELIM HASKURTI TOKE BUJQESORE 23 DYNYM FSHATI ZDRAJSH KATUND NR. 482, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
1 30.05.2005 ELBASAN LIBRAZHD SELIM KARRIQI IBRAHIM KARRIQI 16437 M2 TRUALL PRRENJAS NR.81, DT. 14.06.2006 16437 M2 13900 M2 2537 M2 76-85
178 05.07.2006 ELBASAN ELBASAN SELIM KOKUNJA MEHMET ÇELIKU 1 SHTEPI, 100 ARSHEN TE VJETER, 229 ARSHEN TE RINJ, 45 GISHTA TE RINJ FSHATI GOSTIME NR. 4, DT. 08.02.2007. REFUZIM KERKESE EL – 1
645 25.04.1996 ELBASAN PEQIN SELIM KOKUNJA SELIM KOKUNJA 102.000 M2 V.645 DT 15.02.1999 102.000 M2 102.000M2 682-702
112 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN SELIM LUNIKU NDRIÇIM LUNIKU TOKE ARE DHE PYLL ELBASAN V. 99 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1941/3 DATE 08.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-23
341 14.12.1998 ELBASAN ELBASAN SELIM SELMAN META SELIM SELMAN META 23330 M2 BALEZ V. 341/1 DT 05.02.1999 23330 M2 23330 M2 + PARABLERJE 7000 7
249 13.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SELIM SHKREPI 18 DY FSHATI LUNIK V. 394 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
28 14.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD SELIM URUÇI BEHARE (BEHANE) URUÇI (KAPRRI) 30.6 DY DRITAJ V. 275 DATE 13.12.2002, REFUZIM KERKESE
113 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN SELIM, BEXHET LUNIKU SAMI LUNIKU TAKE ARE DHE TRUALL V. 162 DATE 08.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3157/3 DATE 19.01.2009, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
467 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN SELIME DUSHKU TASIM DUSHKU 16 M2, TRUALL RR. THOMA KALEJI NR. 467/2, DT 19.07.1996 16 M2 461 – 486
179 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SELMAN BAXHAKU SELMAN BAXHAKU 40 DY TOKE BUJQESORE BRADA NR. 179, DT 08.12.1998 511.300 M2 440.700 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
368 1996 ELBASAN ELBASAN SELMAN BLLOSHMI SELMAN BLLOSHMI 197.6 DY HOTOLISHT NR. 315, DT 25.07.2008, MOSNJOHJE NR. 625, DT 21.10.2009, SHFUQIZIM TE V. 315, DT 25.07.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 83
1996 ELBASAN ELBASAN SELMAN BLLOSHMI SELMAN BLLOSHMI 197.6 DY HOTOLISHT NR. 1163, DT 25.10.2011, MOSNJOHJE V.4504, DT 08.04.2014, PRANIMIN E KERKESES, NJOHJE 107 DY, KTHIM 38752 M2, KOMPESIM 68248 M2 83
293 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SELMAN E MEHMET CERRAGA NR. 278, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
153 1993 ELBASAN LIBRAZHD SELMAN GJECI TOKE BUJQESORE FSHATI ZDROJSHE VERRI NR. 432, DT. 14.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
411 1996 ELBASAN LIBRAZHD SELMAN GOMA V. 5 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
273 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN SELMAN HEKURANI OSMAN HEKURANI TRUALL 23370 M2 LAGJA SKENDERBEJ 273/2 DT. 27.09.1994 5000 M2 15370 M2 263-281
9 11.11.1993 ELBASAN GRAMSH SELMAN KOÇI PETRIT KOÇI 18658 M2 V.32 DT 14.07.1995 13875 M2,11580 M2,7230 29
220 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SELMAN KYÇYKU RAPUSH KYÇYKU 81400 M2 KYÇYK V.220/1 DT 14.05.1998 81400 M2 81400 M2 7
328 23.06.2004 ELBASAN ELBASAN SELMAN MUSAJ HIQMET MUSAJ NR. 273, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 3098/3, DT. 27.11.2008: SHFUQIZIM I V. 273 DHE MBYLLJE PROCEDIMI 38
263 21.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SELMAN QOSHI SELMAN QOSHI 6200 M2 FSHATI ZGOSHT NR. 483, DT. 07.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
93 18.03.1996 ELBASAN ELBASAN SELMAN SELMANI LUAN SELMANI TRUALL ELBASAN V.324 DT 25.07.2008 MOSNJOHJE 45
311 08.04.1994 ELBASAN ELBASAN SERJON TAFANI HALIT TAFANI 1 ARE SINURI BELERBEJ NR. 311/2, DT. 13.04.1994 2500 M2 301-320
127 1996 ELBASAN PEQIN SERVET HOXHA PEQIN NR. 202, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
15 ELBASAN ELBASAN SERVET, HIDUSH ZYLFI YLLI ZYLFI 4500 M2 TRUALL BYSHEK, SHUSHICE V. 17 DATE 07.10.1993 4500 M2 E DREJTE PARABLERJE V. 824 DATE 15.08.2005, I GJYKATES SE ELBASAN, VENDOSI NDRUSHIMIN E V. 17. DUKE KTHYER SIPERFAQEN 4500 M2 005-006
66 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN SERVETE SHYQYRI ZYLYFI VIKTOR ZYLYFI NR. 397, DT. 11.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 39
452 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN BLLOSHMI YMER BLLOSHMI 68 DY SOPOT V. 303 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
335 03.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHABAN DASHI SAMI DASHI PYLL 106.25 HA, KULLOTE 156.1 HA FSHATI BERTESHTE NR. 7, DT. 25.11.2005 106.25 HA PYLL, 142.35 HA KULLOTE 106.25 HA PYLL, 142.35 HA KULLOTE 7 – 14
43 16.01.2006 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN DASHI SAMI DASHI TRUALL 852 M2 ZK 1805 NR. 60, DT. 10.05.2006 852 M2 115 M2 737 M2 61 – 69
408 1996 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN DOCI AHMET DOCI FSHATI ZABZUN NR. 508, DT. 13. 03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
223 19.06.1996 ELBASAN PEQIN SHABAN DUDIA V. 127 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
33 1995 ELBASAN PEQIN SHABAN FILA TOKE BUJQESORE FSHATI DRANGAJ NR. 33, DT. 26.06.1998 154.5 DY 15000 M2+4500 M2 01-20
77 20.05.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN KLLOGJERI V. 254 DATE 06.12.2002, REFUZIM KERKESE
69 22.08.2007 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN KOKONOZI ARJON KOKONOZI PLOTESIM I V. 123, DT. 19.03.1996 ZK.2429 NR. 111, DT. 26.11.2007 3521 M2 NR. 134, DT. 22.02.2008: SHFUQIZIM VENDIMI 111 DHE KTHIMIN E DOSJES PER RISHQYRTIM PRANE ZRKKP 32
69 22.08.2007 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN KOKONOZI ARJON KOKONOZI NR. 394, DT.08.08.2008: MOSKTHIMIN E TRUALLIT 32
69 22.08.2007 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN KOKONOZI ARJON KOKONOZI NR. 1195, DT. 25.11.2008: LENIEN NE FUQI TE V. 394, DT. 08.08.2008 TE ZRKKP 33
135 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHABAN KULLOLLI FIQIRI KULLOLLI TRUALL+ TOKE BUJQESORE+PYLL+LIVADH+ KULLOTE NR. 39, DT. 26.05.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1846/3, DT. 14.08.2008: SHFUQIZIM I V. 39 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 32
513 11.05.2011 ELBASAN PEQIN SHABAN LILA SHAHIN LILA 154.5 DY TOKE BUJQESORE NR. 33, DT. 26.06.1998 154.5 DY 154.5 DY NR. 1023, DT. 18.07.2013: RREZIM KERKESE 119
453 27.12.2002 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN LUZI FERIT LUZI 13.78 DY QENDER V.304 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
477 17.02.1999 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN MONA V. 14 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
223 28.09.2007 ELBASAN GRAMSH SHABAN MUKA SEFER MUKA 36500 M2, TRUALL, PYLL, ARE KERPICE NR. 497, DT 29.08.2008, MOSNJOHJE NR. 1350, DT 22.12.2008, LENIEN NE FUQI TE V. 497, DT 29.08.2008 56
356 14.04.1999 ELBASAN ELBASAN SHABAN MUSAJ FERIT MUSAJ TRUALL ELBASAN V.337 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
131 13.12.1999 ELBASAN ELBASAN SHABAN PLAKA ILMI PLAKA KOPESHT I SHTEPISE 25 DY KOMUNA GOSTIME NR. 2, DT. 15.02. 2002 25000 M2 829 M2 1835 M2 01-25
340 30.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHABAN QATJA V. 55 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
18 1998 ELBASAN PEQIN SHABAN SALIU V. 64 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
– 1996 ELBASAN PEQIN SHABAN SINURI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 172, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
45 23.01.2006 ELBASAN PEQIN SHABAN TABAKU TOMOR TABAKU 47030 M2 TOKE BUJQESORE + TRUALL KOMUNA PAJOVE NR. 80, DT. 08.06.2006 47030 M2 1550 M2+2072.5 M2 43407.5 M2 76-85
170 1996 ELBASAN PEQIN SHABAN TOLI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 166, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
67 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN SHABAN XHEMAL DERVISHI RUZHDI DERVISHI NR. 441, DT 15.08.2008, MOSNJOHJE 58
263 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHABAN ZDRAVA V. 233 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
70 24.08.1994 ELBASAN PEQIN SHADIJE LIBOHOVA NASIBE LIBOHOVA V. 96 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
338 30.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHAHIN (ISTREF) BITRASHI V. 63 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
89 19.08.1996 ELBASAN ELBASAN SHAHIN BELSHAKU TOKE BUJQ V. 728 DATE 21.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
369 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHAHIN BENXHO 28.6 DY QUKES V. 321 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
8 05.10.2005, (13.07.2005) ELBASAN LIBRAZHD SHAHIN BOGDANI ASHIT BOGDANI 7865 M2, KULLOTE RRAJCE – FUSHE NR. 1, DT 30.09.2005 7865 M2 7859 M2 6 M2 1 – 6
98 06.04.2006 ELBASAN LIBRAZHD SHAHIN BOGDANI ASTRIT BOGDANI 2575 M2 RRAJCE V.49DT 25.04.1995 REFUZOJE KERKESEN 94-100
52 1996 ELBASAN LIBRAZHD SHAHIN COTA FSHATI TOGEZ NR. 436, DT.20.02.2003: REFUZIM KERKESE 421-452
355 1.6.1994 ELBASAN ELBASAN SHAHIN DEDE SHAHIN DEDE (DEDJA) SHTEPI + OBORR 450 M2 L. ALAJDINE 355/2 DT. 8.6.1994 450 M2 450 M2 341-360
114 1994 ELBASAN ELBASAN SHAHIN HAKA SHAHIN HAKA V.15 DT 12.07.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
100 09.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHAHIN KAMAMI HASAN KAMANI TRUALL FSHATI SHTERMEN, ERRIK NR. 21, DT.14.10.1994 39100 M2 5000 M2 7910 M2 DHE E DR E PARABLERJES 3-4
51 11.06.2006 ELBASAN ELBASAN SHAHIN MUSAJ DITAR MUSAJ 173 DY TOKE BUJQ 2468, DRAGOT, KAJAN, LISAJ V. 81 DATE 24.09.2007 173 DY 37.650 M2 135.350 M2 EL-12
11.06.2006 ELBASAN ELBASAN SHAHIN MUSAJ USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PRTGJITHSHEM 173 DY TOKE BUJQ 2468, DRAGOT, KAJAN, LISAJ V. 560 DATE 23.12.2007, VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 81 DATE 24.09.2007, KTHIM PER RISHQYRTIM EL-12
11.06.2006 ELBASAN ELBASAN SHAHIN MUSAJ DITAR MUSAJ 173 DY TOKE BUJQ 2468, DRAGOT, KAJAN, LISAJ V. 124 DATE 07.01.2008 173000 M2 37650 M2 135.350 M2 EL-12
11.06.2006 ELBASAN ELBASAN SHAHIN MUSAJ USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PRTGJITHSHEM 173 DY TOKE BUJQ 2468, DRAGOT, KAJAN, LISAJ V. 180 DATE 05.03.2008, SHFUQIZIMI I V. 124 DHE KTHIMI PER RISHQYRTIM EL-12
11.06.2006 ELBASAN ELBASAN SHAHIN MUSAJ DITAR MUSAJ 173 DY TOKE BUJQ 2468, DRAGOT, KAJAN, LISAJ V. 22 DATE 03.04.2008 173000 M2 37650 M2 135350 M2 EL-12
11.06.2006 ELBASAN ELBASAN SHAHIN MUSAJ USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PRTGJITHSHEM 173 DY TOKE BUJQ 2468, DRAGOT, KAJAN, LISAJ V. 732 DATE 03.07.2008, SHFUQIZIMIN E V 22 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-12
11.06.2006 ELBASAN ELBASAN SHAHIN MUSAJ DITAR MUSAJ 173 DY TOKE BUJQ 2468, DRAGOT, KAJAN, LISAJ V. 5 DATE 16.01.2009 173000 M2 37650 M2 135350 M2 EL-12 NUK REZULTON E PLOTESUAR RUBRIKA E TITULLIT EKZEKUTIV
246 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHAHIN QATJA 25 DY TOKE BUJQ HOTOLISHT, KOKREVE V. 398 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
356 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHAHIN, DERVISH POCI TOKE BUJQESORE FSHATI KARKAVEL NR. 446, DT.20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
628 6.2.1996 ELBASAN ELBASAN SHAHU DULLA ALI DULLA TRUALL 3000 M2 L. HAXHIAS 628/2 DT. 5.5.1996 250 M2 2580 M2, E DR. PARABLERJE 80 M2 611-630
476 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN SHAHU KOTHERJA HATIXHE KOTHERJA 310 M2 L. CLIRIMI NR. 476/2, DT 23.08.1995 310 M2 461 – 486
397 16.08.1994 ELBASAN ELBASAN SHAHU SEFA (BALEZA) QEMAL BALTEZA SHTEPI ME OBORR 153.50 M2 L. ALEJDINE NR. 397/2, DT 03.02.1995 153.50 M2 381 – 400
677 08.07.1994 ELBASAN ELBASAN SHAHU SHEMILI ZENEPE SHEMILI NR. 274, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
79 12.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHAHU SHEMILI TRASHEGIMTARET EDUARD SHMILI 320 M2 TRUALL ISH SHTEPI ME OBORR 8521 BRIGADA 17 SULMUESE V. 93 DATE 29.10.2007 320 M2 68 M2 (QE SIPAS STUDIMIT URBANISTIK ESHTE SIP NDERTIMI) 320 M2 (SIPERFAQJA PREJ 68 M2 DO TE ZBRITET NGA PJESA E KOMPENSUAR , KJO NE RASTSE DO TE ZBATOHET STUDIMI) EL-11 (SIPERFAQJA PREJ 68 M2 DO TE ZBRITET NGA PJESA E KOMPENSUAR , KJO NE RASTSE DO TE ZBATOHET STUDIMI)
227 30.09.1996 ELBASAN GRAMSH SHAIP MYZYRI XHAMAL MYZYRI NR. 488, DT 28.08.2008, MOSNJOHJE 56
78 07.11.1995 ELBASAN ELBASAN SHAMET BRAKA BEXHET URUCI 23 HA TRUALL KOMUNA BALESH NR. 40, DT. 17.01.1996 1220 M2 8760 M2 DHE E DR E PARABLERJES 3-4
68 27.03.2006 ELBASAN SHAMET BROKA BEHEXHET ORUÇI KERKOHET KTHIM I FIZIK I SIP SE NJOHUR ME V. 40 DATE 17.1.96 (TRUALL 962 M2) BELSH V. 624 DATE 20.11.2008, VENDOSI: TE MOS I KTHEHET PRONA V. 53 DATE 12.03.2009, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 624 EL-76
182 30.06.1996 ELBASAN ELBASAN SHAMET ZETHI SHYQYRI ZEKTHI ELBASAN NR. 202, DT 13.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2562/3, DT 22.11.2008, SHFUQIZIM TE V. 202, DT 13.07.2008, MOSNJOHJE 28
427 21.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHAQIR ALLHYSA V. 67 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
27 16.012.1993 ELBASAN PEQIN SHAQIR BEJTJA NUREDIN BEJTJA 2 DY KOPESHT, 4 DY TRUALL LAGJA XHAMI V. 14/C ADTE 12.10.1994 4000 M2 1700 M2 4800 M2 51-65
16.012.1993 ELBASAN PEQIN SHAQIR BEJTJA NUREDIN BEJTJA 2 DY KOPESHT, 4 DY TRUALL LAGJA ÇESME XHAMI V. 14 DATE 18.01.1994, 4000 M2, 2000 M2 51-65
16.012.1993 ELBASAN PEQIN SHAQIR BEJTJA NUREDIN BEJTJA 2 DY KOPESHT, 4 DY TRUALL LAGJA XHAMI V. 14/1 DATE 11.07.1994 4000 M2, 2000 M2 51-65
16.012.1993 ELBASAN PEQIN SHAQIR BEJTJA NUREDIN BEJTJA 2 DY KOPESHT, 4 DY TRUALL LAGJA XHAMI V. 14/2 DATE 12.10.1994 2000 M2, 4000 M2 51-65
312 30.09.1996 ELBASAN PEQIN SHAQIR BEJTJA SHAQIR BEJTJA SHTEPI ARE RRENJE ULLINJ GALLUSH, LAGJA XHAMI V. 650 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
230 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHAQIR ÇALA SHAQIR ÇELA 473 DY DRAGOT MOLLA V. 245 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
314 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHAQIR CELA VELI SHAQIR CELA KOPESHT ME SHTEPI L.ASLLANBEJ NR. 314/2, DT. 13.05.1994 E DR E PARABLERJES PER S= 840 M2 PER MAGAZINEN 301-320
44 23.01.2006 ELBASAN ELBASAN SHAQIR ÇELA BETULLA ÇELA 85 DY TOKE BUJQ FSHATI KARINE V. 604 DATE 23.09.2008, MOSNJOHJE V. 1176 DATE 21.11.2008, (ANKIM SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 604 EL-79
64 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN SHAQIR ELEZI V. 608 DATE 23.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
154 18.03.1996 ELBASAN PEQIN SHAQIR GRIPSHI HALIT GRIPSHI 20 DY TOKE BUJQ 3239 RRUMBULLAK, GJOCAJ V. 73 DATE 30.05.2006 20 DY NENI 6 20 DY NENI 11 V. 688 DATE 20.05.2002 I GJYKATES ELBASAN, E CILA VENDSOSI: ANULLIMI I VENDIMIT NR. 116 DATE 28.05.1999 70-75
346 1996 ELBASAN LIBRAZHD SHAQIR ISLAM ALLA TOKE BUJQESORE LIBRAZHD NR. 489, DT.07.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
18 22.08.1997 ELBASAN PEQIN SHAQIR KASEMI V. 8 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
294 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHAQIR KISHTA SHAQIR KISHTA 88 DY TOKE BUJQ DESHIRAN V. 571 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
45 1994 ELBASAN PEQIN SHAQIR PILAVI DILAVER PILAVI 1 PEND TRUALL L.XHAMI NR.34, DT.28.07.1994 4000 M2 4000 M2 01-15
307 07.03.2002 ELBASAN ELBASAN SHAQIR SULA MAHMUT SULA 3 DY, TOKE BUJQESORE VLEM NR. 8, DT 17.05.2002 E DREJT PARABLERJE 1300 M2 26 – 46
116 12.05.1999 ELBASAN ELBASAN SHAQIR TREGANAKU HALIT TREGANAKU 7800 M2 1147 BELSH V. 116 DATE 28.05.1999 7800 M2 6405 M2 NENI 19 1395 M2 70-75 VENDIMI 116 DATE 28.05.1999, ESHTE NE CILESINE E FOTOKOPJES PA VULE
116 1995 ELBASAN ELBASAN SHAQIR TREGANAKU HALIT TREGANAKU 7800 M2 FSHATI BELESH NR. 116/1, DT. 28.05.1999 7800 M2 6405 M2 1395 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11 NE DOSJE NDODHET FOTOKOPJE E V. TE GJYKATES NR. 688: SIPAS SE CILIT ESHTE VENDODUR ANULLIM I V.116/1, DT. 28.05.1999
593 18.04.1995 ELBASAN ELBASAN SHAQIR ZABELI HYSNI ZABELI 8800 M2, TRUALL L. DAUTBEJ NR. 428, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE 52
12.05.1999 ELBASAN ELBASAN SHAQIR, IBRAHIM, VELI, HAXHI, FAHRI, ELEZI (HOXHA) SADIK ELEZI 38600 M2 PEMTORE DHE TRUALL 1147 BELSH V. 506 DATE 05.05.2000 I GJYKATES ELBASAN, KA VENDOSUR: NDRYSHIMIN E V. 52 DATE 19.06.1997, KTHIM 30000 M2 NENI 19 DHE 10000 M2 KOMPENSIM 70-75
12.05.1999 ELBASAN ELBASAN SHAQIR, IBRAHIM, VELI, HAXHI, FAHRI, ELEZI (HOXHA) SADIK ELEZI 38600 M2 PEMTORE DHE TRUALL 1147 BELSH V. 74 DATE 30.05.2006 38600 M2 NENI 6; 865 M2 + 450 M2 +880 M2 PEMTORE 36401 M2 70-75
475 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN SHAQIR, SELIM BALASHI JETMIR BALASHI SHTEPI, 280 M2, 344 M2 L. LUIGJ GURAKUQI NR. 475/2, DT 09.08.1996 344 M2 461 – 486
481 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHAQIR, ZYRA COTA YMER FERHATI 4640 M2, TRUALL L. DAUTBEJ NR. 481/2, DT 06.09.1994 3000 M2, E DREJT PARABLERJE 640 M2 461 – 486
412 13.08.2008 ELBASAN ELBASAN SHEFIK DARDHA SHEFIK DARDHA TRUALL ELBASAN V.412 DT 13.08.2008 MOSNJOHJE 48
10 07.03.1996 ELBASAN ELBASAN SHEFIKAT BYLYKBASHI SHEFIKAT BYLYKBASHI 32000 M2 V.10/1 DT 29.10.1998 32000 M2 32000 M2 7
323 13.04.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFIKAT HAXHIHYSENI TRASHEGIMTARET 600 M2 TRUALL LAGJA 11 NENTORI V. 323/2 DATE 15.04.1994, 600 M2 171-185
46 1994 ELBASAN ELBASAN SHEFIKATE BACA SHEFIKATE BACA TRUALL ELBASAN V.329 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 46
17 PA DATE ELBASAN PEQIN SHEFIT LLAPUSHI XHEVDET LLAPUSHI 21601 M2 V.19 DT 31.03.1995 14971 M2 3000 M2 7972 M2 105
31 1994 ELBASAN ELBASAN SHEFKI, FATUSHE MYFTIU TRASHEGIMTARET 16000 M2, TRUALL L. CLIRIMI NR. 31/2, DT BASHKEPRONESI LOKALET, MAGAZINA SIP 530 M2 400 M2 14320 M2 V. 1977, DT 24.07.2012, PRANIM E PADISE, SAKTESIMIN E KUFIRIT PERENDIMOR TE PRONES PREJ 400 M2 (NUK KA FORME TE PRERE) 31 – 50
48 16.02.1996 ELBASAN ELBASAN SHEFQET ALISAI HEKURAN ISAI NR. 217, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2595/3, DT. 26.12.2008: SHFUQIZIM I V. 217 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
194 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHEFQET ARAPI HYQMET ARAPI PLOTESIMIN E VENDIMIT 1 DATE 22.019.93 (KTHIMIN E SIP 670 M2 TRUALL) V. 27 DATE 23.05.2008, MOSNJOHJE V. 959 DATE 29.08.2008, (ANKIM SUBJKETI)), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-16 ME VENDIMIN NR. 1 DATE 22.19.93 (NE DOSJEN 670 M2)ESHTE VENDOSUR: KTHIMI I NJE SHTEPIE DY KATESHE, 166 M2 NDODHUR NE LAGJEN OSMANBEJ
208 30.12.2008 ELBASAN ELBASAN SHEFQET BAHOLLI REDRIT BAHOLLI 877 M2, TRUALL 8521 NR. 190, DT 22.05.2009 877 M2 877 M2 NR. 710, DT 10.11.2009, SHFUQIZIM TE V. 190, DT 22.05.2009, KTHIM PER RISHQYRTIM 84
30.12.2008 ELBASAN ELBASAN SHEFQET BAHOLLI REDRIT BAHOLLI 877 M2, TRUALL 8521 NR. 113, DT 07.10.2011, NJOHJE 877 M2, KTHIM 877 M2 84
148 18.03.1996 ELBASAN PEQIN SHEFQET BAHUSHI SHEFQET BAHUSHI V. 561 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
292 1996 ELBASAN LIBRAZHD SHEFQET BAJRAM TOCI FSHATI ZABZUN NR. 495, DT.13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
138 27.09.2007 ELBASAN SHEFQET BISHQEMI TEFTA BISHQEMI TOKE BUJQ V. 87 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1949/3 DATE 08.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
27.09.2007 ELBASAN SHEFQET BISHQEMI TEFTA BISHQEMI TOKE BUJQ V. 88 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1930/3 DATE 08.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
140 27.09.2007 ELBASAN SHEFQET BISHQEMI TEFTA BISHQEMI TOKE BUJQ V. 89 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1937 DATE 19.08.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
141 27.09.2007 ELBASAN SHEFQET BISHQEMI TEFTA BISHQEMI TOKE BUJQ V. 90 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1933/3 DATE 29.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-20
87 12.01.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET BIZA FETAH BIZA SHEPI+2 DYQANE L.XHAMI SOT “DRURI KOLA” NR. 87/2, DT. 23.02.1994 791 M2 128 M2 84-100
12.01.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET BIZA FETAH BIZA NR.87/4, DT. 22.12.1995 142 M2 84-100
106 18.05.2006 ELBASAN ELBASAN SHEFQET BLLOSHMI SHEFQET GURI ELBASAN V.224 DT.14.07.2008 MBYLLJE PROÇEDIMI 104
648 05.06.1996 ELBASAN ELBASAN SHEFQET DAIU IBRAHIM SKENDER DAIU ARE LAGJA PERVINAGA V. 648/2 DATE 05.06.1996 18800 M2 NENI 4 + 60 M2 NENI 10 365 M2 NENI 16 631-648
202 20.03.2009 ELBASAN ELBASAN SHEFQET E BEXHET ARAPI HYQMET ARAPI TRUALL ZK. 8522 NR. 20, DT. 06.02.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 106, DT. 17.01.2013: DEKLARIMIN E MUNGESES SE JURIDIKSIONIT 114
409 22.08.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET E MEHMET STRINGA SHEFQET E MEHMET STRINGA 570 M2 ALEJDINE V.409/2 DT 22.02.1995 PARABLERJE 130 M2+280M2 401-416
192 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHEFQET FYSHKU SHEFQET FYSHKU TRUALL ELBASAN V. 402 DT11.08.2008 MOSNJOHJE 49
4 PA DATE ELBASAN PEQIN SHEFQET GURI SHEFQET GURI V.42 DT 27.06.2003 REZIM KERKESE 105
256 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHEFQET HANKO DESHIRAN V. 228 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
454 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHEFQET HASKURTI PETRIT HASKURTI 40 DYNYM V. 305 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
339 30.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHEFQET HYSA V. 61 DATE 31.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
191 10.05.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET ISLAM BERBERI HASAN BERBERI 1 SHTEPI L.KARAVELIJE NR. 191/2, DT. 22.07.1994 215 M2 186-204
190 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHEFQET KENGA ORENJE V. 392 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
345 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHEFQET LUSHI SHEFQET LUSHI 95.5 DY QENDER V.299 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
241 28.06.1996 ELBASAN PEQIN SHEFQET SALLIU V. 144 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
128 13.01.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET SERJANI SHEFQET SERJANI LUIGJ GURAKUQI V.128/2 DT 10.06.1994 270 M2 296 M2 119-135
132 24.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHEFQET SHAHINI SHEFQET SHAHINI V. 132 DT 10.11.1999 13000 M2 13000 M2 7
493 2001 ELBASAN LIBRAZHD SHEFQET SHKOLLA FSHAI LUNIK NR. 496, DT. 13.03.2003: REFUZIM KERKESE 483-510+543
155 29.12.2008 ELBASAN ELBASAN SHEFQET STRINGA DASHAMIR STRINGA 570 M2, TRUALL 8521 NR. 238, DT 19.06.2009 227.32 M2 272.18 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 94
249 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHEFQET STRINGA SHEFQET STRINGA 15 DY V. 249/1 DT 22.01.1999 15 DY 15 DY 7
125 14.07.1999 ELBASAN PEQIN SHEFQET TAFANI SHEFQET TAFANI 4000 M2 V.125/1 VITI 1999 4000 M2 4000 M2 682-702
40 31.05.1996 ELBASAN ELBASAN SHEFQET TOPALLI V. 578 DATE 16.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
55 17.05.1994 ELBASAN PEQIN SHEFQET TOSKU HAMDI TOSKU 1700 M2 TRUALL LAGJA XHAMI NR. 30, DT. 24.04.1994 1700 M2 E DREJTA E PARABLERJES 16 – 32
98 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA 106 PENDE, 392 PENDE, 564800 M2, TOKE BUJQESORE 2124, 3965 NR. 119, DT 22.04.2009 513360 M2 133671 M2 379689 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 91
97 25.09.2007 ELBASAN PEQIN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA 310 HA PYLL 2897 NR. 611, DT 23.09.2008 2135000 M2 2135000 M2 NR. 4020/3, DT 25.02.2009, SHFUQIZIM TE V. 611, DT 23.09.2008, KTHIM PER RISHQYRTIM 97
25.09.2007 ELBASAN PEQIN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA 310 HA PYLL 2897 NR. 256, DT 29.06.2009 2135000 M2 2135000 M2 97
99 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA KTHIM TE SIP TE LIRA NGA V.180/1, DT 19.10.1994 8524 NR. 610, DT 23.09.2008, TE MOSKTHEHET 97
91 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA 1100 PENDE PYLL 1853 GREKAN 2026 KAJAN, 1581 DUSHK V. 18 DATE 20.03.2008, 1449000 M2 1207000 M2 242000 M2 V. 597 DATE 21.05.2008, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM DHE KTHIM PER RISHQYRTIM EL-15
25.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA 1100 PENDE PYLL PYLLI I GREKANIT V. 255 DATE 29.06.2009 1449000 M2 1207000 M2 24200 M2 EL-15 NUK REZULTON QE TE JETE PLOTESUAR RUBRIKA E TITULLIT EKZEKUTIV
92 25.04.2007 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA 2024 PENDE PYLL 2857 PUJAN, 3765VIDHAS HASGJEL V. 19 DATE 21.03.2008 4571700 M2 4571700 M2 V. 586 DATE 21.05.2008, (ME USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIM DHE KTHIM PER RISHQYRTIM EL-15
25.04.2007 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA V. 244 DATE 263.06.2009 4571700 M2 4571700 M2 V. 723 DATE 02.07.2008, (ANKIM SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-16 NUK REZULTON QE TE JETE PLOTESUAR RUBRIKA E TITULLIT EKZEKUTIV
88 17.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ADOR DIBRA 2348 M2 TRUALL, ISH DYQAN 8523 LAGJA 28 NENTORI V. 105 DATE 23.11.2007, 3348 M2 3348 M2 EL-17
272 30.09.1996 ELBASAN SHEFQET VERLACI ELIZABETA TOPTANI V. 587 DATE 22.09.2008, MOSNJOHJE V. 8954, DT 02.10.2012, RREZIM KERKESE, V. 164, DT 23.10.2013 (APELI), KTHIM PER RISHGJYKIM EL-72 NUK ESHTE PLOTESUAR RUBRIKA E TITULLIT EKZEKUTIV EDHE PSE NE DOSJE NDODHET URDHRI I MOSUSHTRIMIT TE INICIATIVES DHE PLOTESIMIT TE RUBRIKES SE TITULLIT EKZEKUTIV.
1501 13.11.2008 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ADAR DIBRA TRUALL 5089 M2 NR. 1029, DT. 18.07.2013: RREZIM KERKESE DHE MBYLLJE PROCEDIMI 120
180 03.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ELIZABETA TATANI ELIZABETA TATANI TOKE TRUALL 2 PENDE. 600 +575+1050+1660+525 LAGJA ASLLANBEJE V. 180/2 DATE 03.06.1994 525 M2 1050 M2 + 6000 M2; 575 M2 E DREJTE PARABLERJE 1660 M2 + 680 M2 171-185
03.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ELIZABETA TATANI ELIZABETA TATANI 2510 M2 TRUALL LAGJA PERVINAGA V 180/4 DATE 23.09.1994 1010 M2 1500 M2 171-185
03.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ELIZABETA TATANI ELIZABETA TATANI 1160 M2 TRUALL LAGJA ASLLANBEJE V. 180/6 DATE 07.10.1994 560 M2 600 M2 171-185
03.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ELIZABETA TATANI ELIZABETA TATANI 740 M2 TRUALL XHAMI V. 180/8 DATE 19.10.1994, 140 M2 216 E DREJTE PARABLERJE PER 87 M2 171-185
03.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ELIZABETA TATANI ELIZABETA TATANI 210 M2 TRUALL LAGJA 29 NENTORI V. 180/10 DATE 24.12.1994, 210 M2 171-185
03.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ELIZABETA TATANI ELIZABETA TATANI 13 PENDE ARE SINURI STANI KORESHIT V. 180/12 DATE 16.08.1996; V. 180/14 DATE 16.08.1996 E DREJTE PARBLERJE PER 15210 M2 171-185
03.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VERLACI ELIZABETA TATANI ELIZABETA TATANI V. 180/14 DATE 06.09.1996, 4082 M2 140 M2; E DREJTE PARABLERJE PER 17525 M2 171-185 V. 180/14 DATE 06.09.1996 JANE PERMBLEDHUR VENDIMET E SIPER PERMENDURA DHE ANULLUAR KOMPENSIMIN NE VENDIMET 180/4 DHE 180/6 (ESHTE ANULLUAR KOMPENSIMI PER 1500 M2 DHE 600 M2)
531 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET VYSHKA SHEFQET VYSHKA 128 M2 LULISHHTE V.531 DT 04.11.1994 128 M2 531-560
148 1994 ELBASAN ELBASAN SHEFQET ZAGOLLI SHEFQET ZAGOLLI LIBRAZHD V. 39 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
2395/2 01.08.2008 ELBASAN ELBASAN SHEGUSHE KURRIZI SHEGUSHE KURRIZI V.80 DT 24.02.2010 MUNG JURIDIKSIONI 101
32 1994 ELBASAN ELBASAN SHEGUSHE ULLORJA SHEGUSHE ULLORJA KOMPESIM TE TRUALLIT TE KOPSHTIT DHE KAFES L. PERVINAGA NR. 32/2, DT 02.02.1994 E DREJT BASHKEPRONESIE 62 M2, LOKAL 445 M2, 31 – 50
111 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN SHEH HYSEN SULOVA HYSEN XHAJA 5700 M2, TOKE ULLISHTE 8526 NR. 253, DT 29.06.2009 5700 M2 5700 M2 54
189 28.07.2006 ELBASAN ELBASAN SHEH HYSEN SULOVA HYSEN XHAJA ULLISHTE ZOE ZAVANIKE NR. 113,DT. 28.07.2006:REFUZIM KERKESE 101-115
129 14.07.2006 ELBASAN ELBASAN SHEH HYSEN SULOVA; VULE MULLATA HYSEN XHAJA KTHIMIN E SIP TE LIRA NJOHUR ME V. 1585/60 NR. VENDIMI 328 DATE 09.03.2004 I GJYKATES ELBASAN, NDRYSHUAR ME V. NR. SKA DATE 28.5.99 TE KKKP, I CILI KA NJOHUR PRONAR PER 3047 M2 KRYEGJYSHATEN BOTERORE 8524 LAGJA PARTIZANI V. 99 DATE 13.11.2007 2643.9 M2 2643.9 M2 V. 2343, DT 25.11.2013, PUSHIMIN E GJYKIMIT EL-17
14.07.2006 ELBASAN ELBASAN SHEH HYSEN SULOVA; VULE MULLATA HYSEN XHAJA KTHIMIN E SIP TE LIRA NJOHUR ME V. 1585/60 NR. VENDIMI 328 DATE 09.03.2004 I GJYKATES ELBASAN, NDRYSHUAR ME V. NR. SKA DATE 28.5.99 TE KKKP, I CILI KA NJOHUR PRONAR PER 3047 M2 KRYEGJYSHATEN BOTERORE 8524 LAGJA PARTIZANI V. 1 DATE 23.11.2007, NDREQJE GABIMI MATERIAL, DUKE VENDOSUR ; 805.2 M2 TRUALL 805.2 M2 V. 696 DATE 30.06.2008, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMITR 99 DATE 13.11.2007, KTHIMIN E SIP 368.3 M2 DHE KOMPESNIMIN E 615.9 M2 EL-17
333 04.05.1994 ELBASAN ELBASAN SHEH SHAQIR LUNIKU SHAQIR LUNIKU TRUALL ELBASAN V.407 DT 12.08.2008 MOSNJOHJE 48
177 PA DATE ELBASAN ELBASAN SHEME KUKLI DEMIR KUKLI TRUALL V.447 DT 20.08.2008 MOSNJOHJE 69
99 16.06.1998 ELBASAN ELBASAN SHEMSEDIN, RIZA, IBRAHIM CANI DILAVER, BEHIJE, RUKIJE, HEDIJE CANI ETJ KOPESHT LAGJA ASLLANBEJ V. 99 DATE 17.02.1999 711.8 M2; E DREJTA E BASHKEPRONESISE SE TRUALLIT 350 M2 + 41 M2 320 M2 NENI 19 005-006
532 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN SHEMSI SADIE DAIU SHEMSI SADIE DAIU 6000 M2 NARAZANE V.532/2 DT 01.09.1995 3000 M2 PARABLERJE 3000 M2 531-560
6 03.07.2008 ELBASAN SHERIF (SHKUMBINI) ALLIU FERIDE KORANI KTHIMI I SIP TE LIRA TE NJOHURA ME VENDIMIN NR. 64 DATE 29.10.99 TE KKKP LIBRAZHD QUKES, SHKUMBIN V. 615 DATE 31.10.2008, VENDOSI; TE MOS KTHEHET PRONA E NJOHUR ME V. 64 V. 74 DATE 18.03.2009, VENDOSI LENINEN NE FUQI TE VENDIMIT 615 EL-76 ME V. 64 DATE 29.10.1999 I KKKP LIBRAZH VENDOSI: KOMPENSIMIN = 14000 M2 DHE TE DREJTEN E PARBLERJES. VENDIMI 64 DATE 29.10.1999 O KKKP LIBRAZHD, NDRYSHUAR VENDIMIN NR. 683 DATE 15.06.2000 I GJYKATES ELBASAN KA VENDOSUR KTHIMIN E SIP 7540 M2
75 29.03.2006 ELBASAN ELBASAN SHERIF BALI SAMI BALI 4126.4 M2+1962.3 M2 TOKE ARE DHE TRUALL FSHATI TROJAS, BELESHI NR. 85, DT. 20.06.2006 4126.4 M2+1715.6 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER NDERTESEN E TELEKOMIT NR. 335, DT. 09.10.2007: LENIEN NE FUQI TE V. NR.85 76-85
475 03.02.1999 ELBASAN LIBRAZHD SHERIF BARDHOSHI REXHEP BARDHOSHI 63.5 DYNYM TOKE BUJQESORE FSHATI FANJE E SOPOT NR. 714, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
25 25.09.2008 ELBASAN ELBASAN SHERIF GORJA ASTRIT GORJA 8000 M2 TOKE BUJQ VENDI I QUAJTUR MOZGE V. 623 DATE 19.11.2008, MOSNJOHJE V. 85 DATE 19.03.2009, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT 623 EL-77
312 21.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHERIF QUKU XHAFERR QUKU 53 DYNYM TOKE BUJQESORE FSHATI VULÇAN NR. 709, DT. 18.07.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
10 PA DATE ELBASAN PEQIN SHERIF SHVPHEJA SHERIF SHVPHEJA 105
131 10.01.2002 ELBASAN ELBASAN SHERIF TAFA SKENDER TAFA 357.1 DY, TOKE BUJQESORE HOQ-BOJE NR. 443, DT 18.08.2008, MOSNJOHJE NR. 1131, DT 28.10.2008, LENIEN NE FUQI TE V. 443, DT 18.08.2008 58
198 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SHERIF XHIKA ALI XHIKA NR. 538, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 67
299 12.10.2001 ELBASAN ELBASAN SHERIP TAFA SKENDER TOFA NR. 276, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
29 21.10.1993 ELBASAN ELBASAN SHFQET VERLACI ELISABETA BICAKU TRUALL ELBASAN V.331 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 46
8 10.09.1993 ELBASAN SHIMITER SHUTERIQI GJINOVEFA SHUTERIQI V. 39 DATE 12.12.1993 KATI I PARE KATI I PARE I NDERTESES 005-006
2 30.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHOQERIA “SAIDE” ADHURIM KOOLI, ETJ. ISH-NDERTESA E FABRIKES SE DUHANIT LAGJA ALAJDINE NR. 2/2, DT. DT. 30.03.1994 872 M2, 170 M2, 2 GODINAT 1 – 13
395 25.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHOQERIA STAMLES DURRES SKENDER QORRI NR. 448, DT. 20.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 143, DT. 15.04.2009: SHFUQIZIM I V. 448 DHE KTHIM PER RISHQYRTIM PRANE ZRKKP 113
395 25.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHOQERIA STAMLES DURRES SKENDER QORRI NR. 274, DT. 27.06.2012: RREZIM KERKESE DHE MBYLLJE PROCEDIMI 113
247 28.06.1996 ELBASAN PEQIN SHPETIM BALLHYSA V. 550 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
7 1995 ELBASAN PEQIN SHPRESA GRIPSHI SHPRESA GRIPSHI 20 DY PEQIN V.7 DT 15.11.2000 20 DY 20 DY PA NUMER
138 20.01.1994 ELBASAN ELBASAN SHPRESA PANARITI SHPRESA PANARITI SHTEPI, OBORR 120 M2 LAGJA ALAJDINE, LAGJA LUIGJ GURAKUQI NR. 138/2, DT. 05.10.1994 20 M2 100 M2 136 – 150
45 PA DATE ELBASAN ELBASAN SHYQYR TAFA ARIF TAFA TRUALL GRAMSH V.568 DT 15.09.2008 MOSNJOHJE 69
25 25.06.1996 ELBASAN PEQIN SHYQYRI ÇELA V. 77 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
266 1996 ELBASAN ELBASAN SHYQYRI ÇELA PELLUMB ÇELA TRUALL ELBASAN V.351 DT 02.08.2008 MOS NJOHJE 42
5 PA DATE ELBASAN PEQIN SHYQYRI CELMETE SHYQYRI CELMETE 3.2 DY KULLOTE LOLAJ NR. 5, DT 18.09.1998 3.2 DY 1 – 22
266 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN SHYQYRI E RUKIJE MUKA SHYQYRI MUKA TRUALL 1260 M2 266/2 DT. 22.08.1995 1260 M2 263-281
2 1993 ELBASAN PEQIN SHYQYRI GRIPSHI ALI SHYQYRI GRIPSHI NDERTESE 2 KAT, KOPESHT CESME NR. 1/1, DT 02.07.1993 NDERTESA 310 M2 85 – 100
291 1996 ELBASAN PEQIN SHYQYRI METHASA TOKE BUJQESORE PEQIN NR.181, DT. 25.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
46 15.02.1994 ELBASAN PEQIN SHYQYRI MYFTIU DASHAMIR MYFTIU 1377 M2 TRUALL, 673 M2 SHTEPI, 100 M2 TRUALL, 200 M2 TRUALL, 777 M2 TRUALL, 700 M2 TRUALL LAGJA TEQJA, PEQIN NR. 78, DT. 20.02.1994 1377 M2, 673 M2 200 M2, 200 M2, 100 M2, 700 M2, 777 M2, 673 M2 16 – 32
333 24.04.2009 ELBASAN ELBASAN SHYQYRI, SHAQIR, ISLAM LLESHI QEMAL SHARKA, HAXHI METUSHI, SHYQYRI LLESHI 889961 M2 FSHATI GOSTINE NR.82, DT. 03.04.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR.199, DT. 22.01.2013: DEKLARIMIN E MUNGESES SE JURIDIKSIONIT 111
49 1996 ELBASAN LIBRAZHD SHYQYRIALLKA NR. 493, DT.13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
184 07.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SHYQYRIE LEKA V. 225 DATE 15.11.2002, REFUZIM KERKESE
24 27.07.1993 ELBASAN ELBASAN SIF DODBIBA ZHANETA, FREDERIK DODBIBA SHTEPI, TRUALL 940 M2 RRUGA KOÇO BRISKU NR. 24/2, DT. 07.01.1994 SHTEPI, TRUALL 940 M2 14 – 30
92 28.1.1993 ELBASAN ELBASAN SIF DODBIBA TRUALL I DYQANIT RR.MOXHARE NR. 92/2, DT. 22.03.1994 70 M2 84-100
28.01.1993 ELBASAN ELBASAN SIF DODBIBA NR. 92/4, DT. 10.09.1994 506 M2 84-100
149 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN SIFI MEMA ANASTAS MEMA ELBASAN NR. 34, DT 26.05.2008, MBYLLJE PROCEDIMI 29
383 08.08.1994 ELBASAN ELBASAN SIMON POPA THEODHOR CANKO 584 M2, TRUALL L. KALA NR. 383/2, DT 10.08.1994 584 M2 381 – 400
335 06.05.1994 ELBASAN ELBASAN SIMON ROCI LILJANA ROCI 1780 M2 TRUALL REVARBEJE V. 335/2 DATE 11.05.1994 800 M2 171-185 NE DOSJE ESHTE ADMINISTRUAR VENDIMI GJYQESOR NR. 982, I CILI NUK KA LIDHJE ME DOSJEN NR. 355 DATE 6.5.1994
246 28.06.1996 ELBASAN PEQIN SINAN GOSENI V. 148 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
221 05.07.1996 ELBASAN LIBRAZHD SKENDER BOGDANI 25.2 DY SKENDERAJ V. 395 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
184 1994 ELBASAN ELBASAN SKENDER BOGDANI SKENDER BOGDANI LIBRAZHD V.17 DT 12.07.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
17 07.01.1994 ELBASAN ELBASAN SKENDER GJELINA TOMORR GJELINA SHTEPI, KOPESHT, TRUALL LAGJA ALAJDINE NR. 17/4, DT. 31.05.1995 983.80 M2. NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 14 – 30
150 1996 ELBASAN PEQIN SKENDER GRECA PEQIN NR. 260, DT 06.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
72 15.02.1996 ELBASAN PEQIN SKENDER HASA SKENDER HASA 105.4 DY TOKE BUJQ KURTAJ V. 641 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
76 21.02.1996 ELBASAN PEQIN SKENDER MATJENI XHEMAL MATJANI 25 DY TOKE BUJQ ÇELHAKAJ, GJOÇAJ V. 647 DATE 06.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
30 11.08.1995 ELBASAN PEQIN SKENDER QEFALIA SKENDER QEFALIA V.25 DT 30.12.1998 2075 M2 123.725 M2 PA NUMER
86 26.10.1993 ELBASAN ELBASAN SKENDER QORRI 2 SHTEPI DHE 1 DYQAN RR. LABINOT, RR.MEJHANE NR. 86/2, DT. 23.12.1995 SHTEPIVE 65 M2 84-100
26.10.1993 ELBASAN ELBASAN SKENDER QORRI NIKOL BEBI NR. 86/4, DT. 03.02.1995 E DR E PARABLERJES SE PUNISHTES 84-100
26.10.1993 ELBASAN ELBASAN SKENDER QORRI NIKOL BEBI NR.86/6, DT. 23.09.1996 20 M2 84-100
159 22.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD SKENDER RADICI 8000 M2 TRUALL KARKAVEC V. 91 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
20 26.04.1999 ELBASAN LIBRAZHD SKENDER VRETO BUJAR VRETO 524 HA PYLL; 10 HA KULLOTE STIRAJ, SHQIPONJE V. 617 DATE 05.11.2008, MOSNJOHJE V. 467 DATE 14.09.2009, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-77
26.04.1999 ELBASAN LIBRAZHD SKENDER VRETO BUJAR VRETO KTHIMI FIZIK I SIP TE LIRA TE NJOHURA ME V. 1165 DATE 26.07.2002 TE GJYKATES ELBASAN, I CILI KA ANULLUAR V. 3 DATE 22.07.2002TE KKKP ELBASAN, TE CILAT KANE VENDOSUR: KTHIM = 100 HA PYLL; KOMPENSIM = 424.7 HA PYLL + 10 HA KULLOTE V. 1398 DATE 23.12.2011, VENDOSI: MOSKTHIMIN E PRONES SE NJOHUR ME V. 1165 DATE 26.07.2002 TE GJYKATES ELBASAN, I CILI KA ANULLUAR V. 3 DATE 22.07.2002TE KKKP ELBASAN, TE CILAT KANE VENDOSUR: KTHIM = 100 HA PYLL; KOMPENSIM = 424.7 HA PYLL + 10 HA KULLOTE EL-77
327 1996 ELBASAN LIBRAZHD SOFIE KRYEZIU V. 25 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
138 PA DATE ELBASAN ELBASAN SOFIJE PAXHEI DHIMITER QOSJA V.577 DT16.09.2008 MOSNJOHJE 68
242 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN SOFIJE PUKA STASIE PUKA SHTEPI, OBORR, KOPESHT 330 M2 LAGJA SHENKOLL NR. 242/2, DT. 13.04.1994 200 M2 130 M2 225 – 245
55 21.06.2007 ELBASAN ELBASAN SOFIKA KONDULI NICA KONDULI 220 M2 TRUALL 8522 LAGJA QEMAL STAFA V. 72 DATE 05.09.2007 220 M3 220 M2 EL-12
362 05.07.1994 ELBASAN ELBASAN SOFOKLI BIQIKU AFERDITA BIQIKU TRUALL L.SPAJKORE NR. 362/2, DT. 13.07.1994 E DR E BASHKEPRONESISE SE TRUALLIT 740 M2 DHE E DR E NDERTIMIT TE NJE KATI 361-380
71 28.09.1993 ELBASAN ELBASAN SOFOKLI KALLUPI SOFOKLI KALLUPI 426 M2 L.SULEJMANIE NR.71/2, DT. 30.12.1993 426 M2 66-83/A
151 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN SOKRAT GEGA SOKRAT GEGA 365 DY KATUNDI I RI ELB V. 151 DT 08.05.1998 357800 M2 357800M2 7
626 16.01.1996 ELBASAN ELBASAN SOTIR BLIDA SOTIR BLIDA TRUALL 500 M2 L. QEVAN BEJ 626/2 DT. 27.02.1996 110 M2 390 M2 611-630
123 PA DATE ELBASAN PEQIN SOTIR GOSTIMES SOTIR GOSTIMES V.109 DT 28.05.2004 RREZIM KERKESE 105
108 8.12.1993 ELBASAN ELBASAN SOTIR PANARITI JORGJI PANARITI TRUALL 665 M2 L. SHKUMBINI 108/1 DT. 27.04.1994 138 M2 527 M2 101-118
257 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN SOTIR POPA SOTIR POPA 60.5 M2 DHE 173.77 M2 LAGJA E RE ELBASAN V.257 DT 27.05.1994 234 M2 119-135
103 10.09.1996 ELBASAN ELBASAN SPIRO BALLA, THOMA CELA SIFI BALLA 101.300 M2, TOKE BUJQESORE KRYEZJARR NR. 103, DT 15.02.1999 101.300 M2, 8 DY 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
168 23.05.2006 ELBASAN ELBASAN SPIRO BEXHANI GJIK BEZHANI 18 DY PYLL DHE KULLOTE GJINAR V. 98 DATE 06.07.2006, MOSNJOHJE V. 16 DATE 04.04.2007, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM. EL-18
23.05.2006 ELBASAN ELBASAN SPIRO BEXHANI GJIK BEZHANI 18 DY PYLL DHE KULLOTE GJINAR V. 125(2) DATE 07.01.2008, MOSNJOHJE EL-18
168 23.05.2006 ELBASAN LIBRAZHD SPIRO BEZHANI SPIRO BEZHANI 18 DY PYLL KULLOTE ELBASAN V.98 DT 06.07.2006 MOS NJOHJE 94-100
87 26.07.1996 ELBASAN ELBASAN SPIRO BINJAKU SPIRO BINJAKU 7 PA VENDIM
575 07.02.1995 ELBASAN ELBASAN SPIRO CEREKJA SPIRO CEREKJA 110 M2 L.SHENKOLL NR.575/2, DT. 03.01.1995 110 M2 561-585
562 12.12.1994 ELBASAN ELBASAN SPIRO E TASE XHANI SPIRO E TASE XHANI L.SPAJKORE NR.562/2, DT.21.04.1995 561-585
401 18.08.1994 ELBASAN ELBASAN SPIRO HAXHIMIMA SPIRO HAXHIMIMA 30 M2 TEK SAHATI V.401/2DT 14.10.1994 30 M2 401-416
58 ELBASAN ELBASAN SPIRO MEMA ILIR MEMA 6, 6, 2, 2, 12 PENDE; 16, 12, 6, 8, 8,7, 6, 60, 12, 4, 8, 4, 16, 6, 8, 18, 1 DY TOKE BUJQ 3422;2559, STERMEN, GOSTIME, MALOSENE V. 95 DATE 29.10.2007 165085 M2 1280 M2 163805 M2 EL-11
326 11.04.1994 ELBASAN ELBASAN SPIRO POPA TRASHEGIMTARET 3 DYQANE LAGJA KALA V. 326/2 DATE 06.05.1994, 80 M2 + 3 DYQANE (KUNDREJT PAGESES) 171-185
47 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN SPIRO XHUFKA SPIRO XHUFKA 180000 M2, TOKE BUJQESORE BRADASHESH NR. 4, DT 25.02.1997 180000 M2 180000 M2 13 – 16
291 25.03.1994 ELBASAN ELBASAN SPIRO, KOCI QEMERI SPIRO, KOCI QEMERI 130 M2, TRUALL L. PERVINAGA NR. 291/2, DT 30.06.1995 147 M2 282 – 300
77 26.10.1993 ELBASAN ELBASAN STASE, SOKOLI BUDA TRASHEGIMTARET E TIJ 1240 M2 L.ALEJDINE, RR.11 NENTORI NR.77/2, DT. 02.12.1993 1240 M2 600 M2 66-83/A
26.10.1993 ELBASAN ELBASAN STASE, SOKOLI BUDA TRASHEGIMTARET E TIJ 800 M2 L.KALA NR.77/4, DT. 24.12.1993 800 M2 V. 167, DT 23.01.2013, PUSHIMIN E CESHTJES (NUK KA FORME TE PRERE) 66-83/A
26.10.1993 ELBASAN ELBASAN STASE, SOKOLI BUDA TRASHEGIMTARET E TIJ L.KALA NR.77/6, DT.24.06.1994 MAGAZINA 66-83/A
624 4.1.1996 ELBASAN ELBASAN STASI MITRUSHI (ANASTAS) VASIL MITRUSHI TRUALL 3500 M2 KOMB. DRURIT ELBASAN 624/2 DT. 16.01.1996 900 M2 , E DR. PARABLERJE 2600 M2 611-630
14 01.09.1999 ELBASAN GRAMSH STAVRI ZIU GAQO ZIU TRUALL 170 M2 FSHATI GRABOVE NR. 68, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
146 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN STEFAN BEBI STEFAN BEBI V. 574 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
265 23.04.1994 ELBASAN ELBASAN STEFAN GIGNASI KOLE, VASIL GIGNASI TRUALL 4000 M2 SINURI KULLAS 265/2 DT. 10.02.1995 4000 M2 263-281
26.04.1994 ELBASAN ELBASAN STEFAN GIGNASI KOLE, VASIL GIGNASI TRUALL 14680 M2, 1320 M2 LAGJA 5 MAJI 265/4 DT. 31.01.1996 14680 M2, 1320 M2 14680 M2 E DR. PARABLERJES 1320 M2 263-281
237 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN STEFAN NIKOLL JANI JULIAN JANI TRUALL ELBASAN V.349 DT 02.08.2008 MOSNJOHJE 43
23 03.12.1993 ELBASAN ELBASAN STELIAN NOSI ETJ ADELINA KOSTURI NDERTESA 4 KT LLIXHAT E EL NR. 36, DT. 27.05.1995 GODINA SHESHI FUNKSIONAL E DR E PARABLERJES 3-4 NE DISPOZITIVIN E V. NR. 36 NUK ESHTE E PERCAKTUARSIPERFAQJA
108 23.05.2006 ELBASAN ELBASAN SUL HARRI FLAMUR HARRI TRUALL 2242 M2 ZK 8522 NR. 80, DT. 24.09.2007 1378 M2 EL – 4
300 15.03.1994 ELBASAN ELBASAN SULE KARAJ LEJLA KARAJ 9700 M2, TRUALL L. KARAVELLI NR. 300/2, DT 08.09.1995 9700 M2 282 – 300
222 18.03.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN AHMET HASA NAZMIE HASA 12450 M2 L.PERVINGA, L.29 NENTORI NR.222/2, DT.04.11.1994 12450 M2 205-224
12 1993 ELBASAN PEQIN SULEJMAN BALLHYSA AHMET BALLHYSA 8000 M2, TRUALL PEQIN NR. 4, DT 17.11.1993 3160 M2 2910 M2 250 M2 85 – 100
221 17.06.1996 ELBASAN PEQIN SULEJMAN BARDHI V. 548 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
308 06.04.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN BEDHINJA BENON BEDHINJA L.DAUT BEJ NR.308, DT. 10.08.1994 630 M2 6190 M2 301-320
323 1996 ELBASAN LIBRAZHD SULEJMAN BICI V. 36 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
2 19.01.1996 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN BISHANI DYLAVERE BISHANI 10 DY, TOKE BUJQESORE BELERBEJ NR. 3, DT 29.02.1996 5000 M2 5000 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 13 – 16
503 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN BROSHKA HYSEN BROSHKA KOPESHT RR.RINIA NR. 503/2, DT. 24.12.1994 714 M2 487-505
27 02.08.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN CARKU SULEJMAN CARKU DYQAN LAGJA PERVINAGA NR. 27/2, DT. 27.09.1994 24 M2 14 – 30
229 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN CELA HYSEN CELA NR. 507, DT 03.09.2008, MOSNJOHJE 59
609 26.10.1995 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN ÇELA BAJRAM ÇELA TRUALL 4322 M2, ARE 176 000 M2 LAGJA 5 MAJ NR. 609/2, DT. 13.05.1996. REFUZIM KERKESE 584 – 610
321 ELBASAN PEQIN SULEJMAN DERVISHI PEQIN NR. 664, DT 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 255 – 266
255 1996 ELBASAN PEQIN SULEJMAN DERVISHI PEQIN NR. 208, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
372 24.07.1993 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN DHE HAMDIE KAPERCELLI 1 ARE PRANE SHKUMBINIT NR. 372/2, DT. 08.03.1995 1460 M2 4140 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE KAPANONIT DHE SHESHET ANASH TIJ 361-380
24.07.1993 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN DHE HAMDIE KAPERCELLI NR.372/4, DT. 31.01.1996 E DRE BASHKPONESISE PER TRUALLIN S=3850 M2 940 M2 410 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE KAPANONIT SE BASHKU ME SHESHIN FUNKSIONAL 361-380
40 24.01.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN DISHANI DYLAVER DISHANI SINURI BELERBEJ NR. 974, DT. 25.09.2000: NDRYSHIM I PIKES 2 TE V. NR.3 DT. 29.02.1996;KTH=4048 M2 DHE KOMP=3255 M2 NR. 1625, DT. 12.07.1996: ANULLIM I V. 41 3-4 VENDIMI NR. 3, DT. 29.02.1996 NUK NDODHET NE DOSJE DHE NE DOSJE NDODHET EDHE NJE VENDIM PA NR DHE PA DT DHE PA VULE
213 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN DOMI HATIXHE KAJANAKU (DOMI) TRUALL ELBASAN V. 78 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1906/3 DATE 29.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
428 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN DOMI HATIXHE DOMI 8 DY SINURI MANEZ NR. 428, DT. 17.01.2000 8000 M2 2878 M2 E DR E PARABLERJES 4949(REPARTI) KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
26.08.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN DOMI HATIXHE DOMI NR.428/1, DT. 17.01.2000 12000 M2 9055 M2 E DR E PARABLERJES 2945 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
19 31.08.1994 ELBASAN PEQIN SULEJMAN E HAJDAR KARINA FIQIRI KARINA TOKE BUJQESORE 51.08.HA FSHATI KARINE NR. 20, DT. 10.08.1996 24400 M2 600 M2 2000 M2 01-15
146 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN HASA HYQMETE KOVAÇI TRUALL ELBASAN V. 111 DATE 16.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2071/3 DATE 03.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-24
101 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN KARAJ LILA KARAJ ELBASAN V. 118 DATE 20.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2040/3 DATE 18.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-23
91 1996 ELBASAN PEQIN SULEJMAN LAPA PEQIN NR. 264, DT 13.12.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
106 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN MALLOHOLLI SHPRESA BARDHI TRUALL ELBASAN V. 161 DATE 08.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3156/3 DATE 16.01.2009, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
63 12.08.1994 ELBASAN PEQIN SULEJMAN MEKSHI V. 95 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
120 26.09.2007 ELBASAN GRAMSH SULEJMAN METANI MALIQ METANI TOKE BUJQ GOLIGAT V. 97 DATE 13.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1065 DATE 24.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN EL-20
223 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN MUÇANI ISMAIL MUÇANI 33800 M2 GUR I ZI, LABINOT MAL V. 616 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
18 ELBASAN SULEJMAN MUSA FERRA HAXHIYMER FERRA 8 PEND TRUALL V. 11 DATE 25.10.1993 8 PEND 005-006
483 29.08.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN MYFTIU MIRJAN MYFTIU 25 DY, TRUALL URA RUBISE NR. 483/2, DT 23.09.1996 5400 M2 461 – 486
19 27.12.1994 ELBASAN PEQIN SULEJMAN PUSHKA NAZMI PUSHKA TRUALL 6300 M2 FSHATI ÇELHAKAJ, KOMUNA GJOCAJ NR. 19, DT. 18.02.1998 6300 M2 6300 M2 66 – 84
2 01.11.1993 (1994) ELBASAN PEQIN SULEJMAN SELIMJA 4892 M2 TRUALL PEQIN LAGJA BISHQEM V. 2 DATE 26.07.1995 4892 M2 4892 M2 30-50
229 25.06.1996 ELBASAN PEQIN SULEJMAN SHIMA ADILE HOXHA ARE URUÇAJ V. 651 DATE 13.05.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
75 19.02.2003 ELBASAN PEQIN SULEJMAN SINANI REFIK SINANI 7200 HA TRUALL ARE ULLISHTE DUHANORE BISHQEM V. 648 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 634-658
343 12.05.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN SKUQI HYSEN E QAMIL SKUQI TRE DYQANE L. SACMAXHIHANE 343/2 DT. 20.05.1993 32 M2 96 M2 341-360
337 12.05.1994 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN TABAKU YMER TABAKU 9 DY TRUALL ASLLANBEJ V. 337/2 DATE 18.05.1994, 300 M2 6400 M2 DHE E DREJTE PARABLERJE PER SIP 300 M2 171-185
22 1993 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN TABAKU TRUALL 10 HA SINURI FJERZE NR.12, DT. 12.02.1994 E DR E PARABLERJES SE 9800 M2 DHE OBJEKTEVE MBI TE KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
23 02.04.2007 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN URUÇI RUZHDI URUÇI TOKE BUJQESORE BELSH NR. 18, DT. 16.04.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 2
25 25.09.1993 ELBASAN ELBASAN SULEJMAN, HYSEN MOLLOHOLLI SPARTAK BAKLLAMAJA, ETJ ARE 1 PENDE E NJE CEREK, BEJLERBEJE NR. 25/2, DT. 01.11.1993 5000 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 14 – 30
106 11.04.2006 ELBASAN ELBASAN SULLTANE PEPA JAHJA PEPA TOKE BUJQESORE KOMUNA FIRZE NR. 108, DT.14.07.2006 28 DY 28 DY 101-115
76 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN SULLTANE PEPA ENVER SEFA TRUALL FSHATI KOSOVE E MADHE NR. 10, DT. 25.09.1995 1.67 HA 10000 M2 3-4
123 05.07.2006 ELBASAN LIBRAZHD SULO KARRIQI NEVRUZ KARRIQI ISH TOKE BUJQ SOT TRUALL ME SIP 12000 M2 PERRENJAS V. 621 DATE 18.11.2008, MOSNJOHJE V. 1334 DATE 15.12.2008, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 621 EL-77
124 05.07.2006 ELBASAN LIBRAZHD SULO KARRIQI NEVRUZ KARRIQI TOKE BUJQ ME SIP 13316 M2 PERRENJAS V. 622 DATE 18.11.2008, MOSNJOHJE V. 1340 DATE 17.12.2008, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 622 EL-77
19 1996 ELBASAN ELBASAN SULO ZOIMI HASAN ZAIMI TRUALL ELBASAN V.336 DT 30.09.2008 MOSNJOHJE 44
87 10.02.2006 ELBASAN GRAMSH SYTI ZAIMI SYTI ZAIMI 8871 M2, 2100 M2, 7890 M2, 4193 M2, 1030 M2, 4267 M2, 56 M2, 690 M2, 4328 M2, 414 M2, 2312 M2, 19172 M2, 680 M2, 3050 M2, 2490 M2 NR. 3, DT. 22.01.2007. REFUZIM KERKESE EL – 1
86 10.02.2006 ELBASAN LIBRAZHD SYTI ZAIMI SYTI ZAIMI 23-30
62 07.03.2006 ELBASAN ELBASAN TAFIK GANI AGRON GANI 3000 M2, TRUALL 8525 NR. 65, DT 09.03.2009, MOSNJOHJE NR. 338, DT 23.06.2009, LENIEN NE FUQI V. 65, DT 09.03.2009 86
2 1996 ELBASAN PEQIN TAFIL HAKA IBRAHIM HAKA 0.1 HA KULLOTE VASHAJ NR. 1, DT 24.10.1997 0.1 HA 1 – 22
2 1996 ELBASAN PEQIN TAFIL HAKA IBRAHIM HAKA 71 DY KULLOTE VASHAJ NR. 1, DT 25.02.1998 71 DY 1 – 22
144 18.03.1996 ELBASAN ELBASAN TAFIL HAKA IBRAHIM HAKA NR. 471, DT. 27.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 66
325 23.04.2004 ELBASAN TAFIL MUSAJ KUJTIM MUSAJ V. 580 DATE 16.09.2008, MOSNJOHJE V. 1193 DATE 21.11.2008, ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 580 EL-76
14 19.03.1996 ELBASAN GRAMSH TAFIL ZANI SHAHIN ZANI TOKE BUJQESORE 58.4 DYNYM FSHATI DEMBERAS NR. 531, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
14 PA DATE ELBASAN PEQIN TAHIR AHMET MEMA SHABAN MEMA 25637 M2 V.27 DT 04.07.1995 25637 M2 5000 M2 1884 M2 105
448 15.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD TAHIR ALLUSHI DESTAN ALLUSHI TOKE BUJQESORE 18 DYNYM FSHATI DOREZ NR. 462, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
276 1996 ELBASAN LIBRAZHD TAHIR BALLA TAHIR BALLA TOKE BUJQESORE LIBRAZHD NR. 488, DT. 07.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
221 1994 ELBASAN ELBASAN TAHIR ÇOKA TAHIR ÇOKA TRUALL LIBRAZHD V.55 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
47 23.05.2007 ELBASAN GRAMSH TAHIR DERVISHI AGRON DERVISHI KTHIM SIPERFAQE TRUALLI BASHKIA GRAMSH NR. 57, DT. 23.07.2007. REFUZIM KERKESE V. 5001, DT 21.04.2014, PRANIMIN E KERKESES, KTHIM NE NATYRE 13179 M2, KOMPESIM 29431 M2, SI DHE TE DREJT PARABLERJE EL – 3
148 05.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD TAHIR LUKA XHELADIN LUKA 23.5 DY ORENJE, FUNARES V. 316 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 306-337
114 20.06.1996 ELBASAN ELBASAN TAIP MICAKU MYLAZIM BICAKU NR. 247, DT. 15.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2544/3, DT. 09.2008: SHFUQIZIM I V. 247 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 36
51 PA DATE ELBASAN ELBASAN TAJAR BEXHET DYLGJERI TAJAR BEXHET DYLGJERI 15500 M2 URA E ZARANIKES V.51/4 DT 13.09.1996 5550 M2 50-65
20 26.03.2007 ELBASAN ELBASAN TAJAR ÇEKREZI SHKELQIM CEKREZI TRUALL GRAMSH V.139DT 24.06.2008 MBYLLJE PROCEDIMI 61
16 PA DATE ELBASAN PEQIN TAJAR ÇEKREZI TAJAR ÇEKREZI 400 M2 V.20 DT 19.05.1995 400 M2 250 M2 125 M2 105
22 27.03.2007 ELBASAN ELBASAN TAJAR DYLGJERI GAZ DYLGJERI TRUALL V. 155 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3151/3 DATE 27.11.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
55 PA DATE ELBASAN ELBASAN TAJAR PASMAQI TAJAR PASMAQI 2300 M2 PERVINAGA V.55/2 DT 30.12.1994 4420 M2 720 M2+1580 M2+375 M2 PARABLERJE 50-65
82 25.09.2007 ELBASAN ELBASAN TARE NASUFI GJEHERE NASUFI TOKE BUJQ V. 60 DATE 09.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1934/3 DATE 08.09.2008 (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJITHSHEM), VENDOSI: SHFUQIZIMIN E 60 DHE MOSNJOHJEN EL-13
44 18.09.1996 ELBASAN GRAMSH TASI NISHKU LEONIDHA NISHKU TOKE BUJQESORE FSHATI GRABOVE FSHATI GRABOVE NR. 512, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
179 28.02.1994 ELBASAN ELBASAN TASIM JOLLDASHI SHPETIM JOLLDASHI 13 M2 TRUALL RRUGA SAMI FRASHERI V. 179/2 DATE 23.09.1996 13 M2 171-185
228 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN TASIM LUNIKU XHEVDET LUNIKU SHTEPI, KOPESHT; 1/2 E DYQANI LAGJA ALAJDINE; RR. SACMAXHI NR. 228/2, DT. 18.05.1994 460 M2, 500 M2, 350 M2 10 490 M2, NENI 21, E DREJTE PARABLERJE DOGANA 225 – 245
216 1996 ELBASAN PEQIN TASIM MEÇE TASIM MEÇE TRUALL PEQIN V. 701 DT 11.07.2003 REFUZOJE KERKESEN 682-702
70 09.08.1994 ELBASAN ELBASAN TASIM MYFTIU BUKURIE DEMIRI 520 M2+6120 M2 L.CLIRIMI NR.70/2, DT. 17.08.1994 520 M2 6120 M2 66-83/A
09.08.1994 ELBASAN ELBASAN TASIM MYFTIU BUKURIE DEMIRI 10895 M2 L.HAZINAOL NR.70/4, DT. 12.03.1996 10895 M2 4125 M2 66-83/A
73 20.10.1993 ELBASAN ELBASAN TASIM TRUNGU SHEGUSHE TRUNGU 185 M2 L.ALEJDINE NR.73/2, DT. 16.03.1994 95 M2 90 M2 66-83/A
75 29.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD TAULLA SKENDERI RAMAZAN SKENDERI 26.2 DY KOTODESH V. 71 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
5 07.11.1996 ELBASAN GRAMSH TEFIK ÇALA KODHEL ÇALA TOKE BUJQESORE 137.280 DYNYM FSHATI DUSHK NR. 534, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
600 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN TEKI HOXHA REFIK HOXHA TROJE RRUGA SANDAKÇI NR. 600/2, DT. 05.01.1996 10 406 M2 10 406 M2 584 – 610
68 10.09.1996 ELBASAN ELBASAN TEQE BEKTASHIANE KAMBER SKILJA NR. 97, DT 14.04.2009, MBYLLJE PROCEDIMI 92
200 29.03.2001 ELBASAN ELBASAN TEQES SE MADHE BEKTASHIANE KAMBER SKILJA NR. 89, DT 08.04.2009, MBYLLJE TE PROCEDIMIT 93
192 30.05.2006 ELBASAN ELBASAN TEQJA BEKTASHIANE KAMBER SKILJA 835500 M2 TOKE BUJQESORE, PYLL, KULLOT ZK.2654 NR. 15, DT. 13.02.2008 798500 M2 551055 M2 247445 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER KARBURANT ARMO 33
30.05.2006 ELBASAN ELBASAN TEQJA BEKTASHIANE KAMBER SKILJA ZK.2654 NR. 533, DT. 08.05.2008: SHFUQIZIM I V. 15 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM 33
30.05.2006 ELBASAN ELBASAN TEQJA BEKTASHIANE KAMBER SKILJA ZK.2654 NR. 52, DT. 09.06.2008 550000 M2 550000 M2 247445 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER KARBURANT ARMO NR. 1913.3, DT. 29.08.2008: SHFUQIZIM I V. 52 DHE KTHIMIN E DOSJES PER RISHQYRTIM 33
30.05.2006 ELBASAN ELBASAN TEQJA BEKTASHIANE KAMBER SKILJA ZK.2654 NR. 1184, DT. 31.10.2011: DEKLARIMIN E MUNGESES SE JURIDIKSIONIT 33
112-3 21.04.2004 ELBASAN ELBASAN TEQJA BEKTASHIANE KAMER SKILJA NR. 236, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 118, DT. 21.11.2008: SHFUQIZIM V. 236 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
8 14.12.2000 ELBASAN GRAMSH TEQJA BEKTASHIANE BABA SADK IBRA 176 DY FSHATI VALTH NR. 239, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1180, DT. 21.11.2008: SHFUQIZIM I V. 239 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 35
65 PA DATE ELBASAN PEQIN THANAS MARK SPIRO BELESHI AGIM BELESHI V.107 DT 21.11.2003 RREZIM KERKESE 105
16 1994 ELBASAN THANAS THANO THANAS THANO TOKE BUJQ DHE LIVADH GRABOVE V. 18 DATE 05.02.2009, MOSNJOHJE V. 221 DATE 19.05.2009, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 18 EL-80
365 06.07.1994 ELBASAN ELBASAN THANAS TOPALLI DHE JOVAN SHUTI LLAZAR JUGU TRUALL I 1 SHTEPIE L.SHENKOLL NR. 365/2, DT.08.07.1994 500 M2 361-380
89 27.10.1993 ELBASAN ELBASAN THEMISTOKLI BEBI NIKOL BEBI SHTEPI ME KOPESHT L. SHINKOLL NR. 89/2, DT. 17.12.1993 6780 M2 152 M2 DHE E DR E BASHKPRONESISE SE 225 M2 E DR E PARABLERJES SE 4 OBJEKTEVE 84-100
317 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN THEODHORI COCI BANES ME OBORR L.5 MAJI NR. 317/2, DT. 20.10.1995 72 M2 301-320
184 31.03.1994 ELBASAN ELBASAN THOMA MANUSHI EDUART, KOSTANDIN MANUSHI 230 M2 TRUALL LAGJA ALAJDINE V. 184/2 DATE 07.04.1996, 150 M2 80 M2 171-185
4 12.12.1994 ELBASAN ELBASAN TODI SULANJAKU TODI SULANJAKU 12 PENDE KOPSHTI V.4/1 DT 10.01.1997 22757 M2 22757 M2 7
668 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN TOFIK GANI AGRON GANI 20500 M2, TOKE BUJQESORE NARAZANE NR. 133, DT 27.04.2009, MOSNJOHJE 91
61 07.03.2006 ELBASAN ELBASAN TOFIK GANI AGRON GANI 55 M2, TRUALL 8521 NR. 81, DT 02.04.2009, MOSNJOHJE 93
265 30.09.1999 ELBASAN ELBASAN TOMOR BEZATI V. 575 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
313 11.04.1994 ELBASAN ELBASAN TOSI POPA TRUALL L.SULEJMANIE NR. 318/2, DT. 20.10.1995 20 M2 142 M2 301-320
225 1996 ELBASAN LIBRAZHD TRANE ALLA TRANE ALLA TOKE LIBRAZHD V.354 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
80/1 06.09.1996 ELBASAN ELBASAN TRASH KAMAMI BASHKIM KAMAMI 32 DY ARE NR. 8011, DT. 15.02.1999 13600 M2 3833 M2 E DR E PARABLERJES 3-4
549 22.06.2009 ELBASAN ELBASAN TRIFON E NAUN SULONJAKU ARBEN, JANI SULONJAKU TOKE BUJQESORE,PYLL, KULLOTE 529.679 M2 FSHATI GJERGJAN NR. 210, DT. 02.06.2009 239295 M2 85445 M2 NR. 110, DT. 17.01.2013: DEKLARIM MUNGESE JURIDIKSIONI 111
17 (15) 11.11.2005, (11.10.2005) ELBASAN ELBASAN TRIFON KARAJ VASIL KARAJ 42.6 DY, TOKE BUJQESORE GJINAR NR. 15, DT 24.01.2006 42.6 DY 28.9 DY 13.7 DY 15 – 22
364 18.05.2000 ELBASAN ELBASAN TRIFON SOTA MIRI SOTA NR. 502, DT 29.08.2008, MOSNJOHJE 59
27.09.2007 ELBASAN ELBASAN TRIFON, NAUN SULONJAKU ARBEN SULONJAKU TRUALL V. 64 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2254/3 DATE 17.10.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
156 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN TRIFON, NAUN, SPIRO SULONJAKU ARBEN SULONJAKU ELBASAN V. 129 DATE 24.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3142/3 DATE 21.10.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-22
106 17.05.1996 ELBASAN ELBASAN TUSHE TOPALLI SABRIE KASA NR. 423, DT 14.08.2008, MOSNJOHJE 53
267 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN TUSHI SAMARXHI HYSEN HYSKJA TRUALL 1400 M2 L. KARAVELIJE 267/2 DT. 7.4.1995 620 M2, TE DR. PARABLERJE 90 M2, 310 M2, 80 M2 263-281
84 1997 ELBASAN ELBASAN URAN E MAHMUT HASTOPALLI TRUALL NR. 84/1, DT. 06.03.1998 4759 M2 DHE KOMP NE NATYRE 13241 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
139 11.03.2001 ELBASAN ELBASAN URAN HASTOPALLI SHYQYRI HYSKJA NR. 442, DT 15.08.2008, MOSNJOHJE 58
193 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN URAN HASTOPALLI URAN HASTOPALLI V. 729 DATE 21.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
36 26.09.1993 ELBASAN ELBASAN VANGJEL KALLAJXHIU JORGJI KALLAJXHIU 1 SHTEPI L. SHINKOLL NR. 36/2, DT 11.03.1994 87 M2 521 M2 31 – 50
61 PA DATE ELBASAN ELBASAN VASIL EFIGJENI KRISTO NAKO VASIL EFIGJENI KRISTO NAKO 600 M2 AJEDINE V.61/2 DT 16.06.1995 600 M2 50-65
125 01.07.1999 ELBASAN ELBASAN VASIL LUTA TRUALL NR.125/1, DT. 06.12.1999 20600 M2 6000 M2 14600 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
148 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN VASIL MEMA GEZIM MEMA TRUALL E TOKE BUJQESORE NR. 36, DT. 26.05.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1335/3, DT. 14.08.2008: SHFUQIZIM I V. 36 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 32
202 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN VASIL SHQAU VASIL SHQAU 67649 M2 SHELCEN V. 730 DATE 21.11.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
167 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN VASIL SHUQJA PETRIT BEZHANI TRUALL ELBASAN V.38 DT 26.05.2008 MBYLLJE PROCEDIMI 104
297 29.03.1994 ELBASAN ELBASAN VASIL, NIKOLL THANA FOTI, VASIL NIKOLLA 2 KOPSHTE L. QEMAL STAFA NR. 297/2, DT 27.09.1995 E DREJT BASHKEPRONESIE 905 M2 550 M2 8685 M2 282 – 300
297 29.03.1994 ELBASAN ELBASAN VASIL, NIKOLL THANA FOTI, VASIL NIKOLLA DYQAN L. QEMAL STAFA NR. 297/4, DT 23.09.1996 55 M2 93 M2 282 – 300
29.03.1994 ELBASAN ELBASAN VASIL, NIKOLL THANA FOTI, VASIL NIKOLLA 2 DYQAN, 32 M2, 30 M2 RR. KRISTOFORIDHI NR. 297/6, DT 23.09.1996 30 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 32 M2 282 – 300
115 1998 ELBASAN ELBASAN VAVIE ATHINA LINA ANASTAS BERDUFI NR. 271, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
143 13.01.1994 ELBASAN ELBASAN VEHIBE QINANI, HEDIJE ÇAUSHI MYZEJEN QINANI SHTEPI, KOPESHT LAGJA ALAJDINE NR. 143/2, DT. 26.01.1994 160 M2. NENI 17, BASHKEPRONESI PER SIP. 130 M2 270 M2 136 – 150
138 25.09.1996 ELBASAN ELBASAN VEIZ PEPA HEKURAN PEPA TRUALL ELBASAN V.346 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 43
14 PA DATE ELBASAN ELBASAN VEIZ PEPA ARDIAN PEPA V. 520 DT 04.09.2008 MOSNJOHJE 64
172 28.02.1994 ELBASAN ELBASAN VELI , SADULLA KAZAZI 6070 M2 TOKE LAGJA ASLLANBEJ V. 172/2 DATE 15.04.1994 4370 M2 E DREJTE PARABLERJE PER 1700 M2 171-185
228 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN VELI BEDHIA HYSNI BEDHIA TRUALL NR. 531, DT.08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 62
233 24.03.1994 ELBASAN ELBASAN VELI BEDHIJA TRASH. BEDHIJA TROJE VARREZAT E MEDHA NR. 233/4, DT. 09.02.1996 1428 M2, 5000 M2 861 M2 225 – 245
14 26.08.1993 ELBASAN ELBASAN VELI GJATA HYSEN GJATA BAHÇE 4 DYNYM LAGJA DYLGJER NR. 14/4, DT. 27.04.1994 220 M2, 2480 M2 14 – 30
2 (13) 10.09.2005, (06.09.2005) ELBASAN GRAMSH VELI HARRUNI SEFEDIN HARRUNI 186.2 DY, TOKE BUJQESORE DHE PYLL HARRUNAS NR. 4, DT 21.11.2005 285 DY 277000 M2 1 – 6
194 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN VELI MARTAXHIU NDRICIM MARTAXHIU TRUALL L.ASLLANBEJ NR. 194/2, DT. 10.09.1994 906 M2 186-204
130 PA DATE ELBASAN ELBASAN VELI PALLUQI HILMI PALLUQI TRUALL LUIGJ GURAKUQI V.571 DT 15.09.2008 MOSNJOHJE 69
258 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN VELI SELIM ÇELA DALIP ÇELA 450 M2 V.258/2 DT 31.05.1995 450 M2 246-262
90 10.07.1996 ELBASAN ELBASAN VELI SUBASHI NR. 280,DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
469 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN VELI SUPARAKU DRITA SUPARAKU 7400 M2, TRUALL L. SHENKOLL NR. 469/2, DT 06.01.1995 3100 M2 E DREJT PARABLERJE TE OBJEKTEVE 461 – 486
116 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN VELLEZERIT SEJDINI LEJLA SEJDINI (BOGA) TRUALL V. 164 DATE 08.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3159/3 DATE 16.10.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
295 18.03.1994 ELBASAN ELBASAN VELLEZRIT BAKALLI EMIN, HYSEN, HAMZA, KADRI BAKALLI KINEMAJA SKAMPA, SIP 1145 M2 RR. RINIA NR. 18/4, DT 02.05.1996 KTHEHET NE BASHKEPRONESI 282 – 300
16 25.08.1993 ELBASAN ELBASAN VENIAMIN JOSIFI JORGJI JOSIFI SHTEPI 2 KT RRUGA RINIA NR. 16/2, DT. 15.10.1993 SHTEPI 2 KT 14 – 30
599 12.06.1995 ELBASAN ELBASAN VENIEMIN BARDHOSHI DHIMITER BARDHOSHI TRUALL 1190 M2 LAGJA SHENKOLL NR. 599, DT. 23.08.1995 1190 M2 584 – 610
435 26.08.1994 ELBASAN ELBASAN VENIEMIN, KOSTANDIN JOSIFI VENIEMIN JOSIFI, EFIGJENI DUMA 39000 M2 LAGJA BELERBEJE V. 435/2 DATE 01.05.1995 8200 M2 1260 M2 416-435
144 26.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD VEZIR RIRA 9800 M2+ 10400 M2 RROJE, SUTAJ V. 92 DATE 04.07.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
104 PA DATE ELBASAN ELBASAN VIKTOR NASKA TODI NASKA V.513 DT 03.09.2008 64
226 16.03.1994 ELBASAN ELBASAN VLADIMIR BIBA HIPOKRAT BIBA SHTEPI, OBORR 240 M2 LAGJA PERVINAGA NR. 226/2, DT. 25.01.1995 240 M2 225 – 245
235 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN VLADIMIR GJIKA MIHAL GJIKA SHTEPI 200 KUT, SHTEPI 2 KUT, DYQAN 37 M2, DYQAN 24.7 M2, SHTEPI 124 M2 LAGJA HAZINADARE NR. 235/2, DT. 27.05.1994 120 M2 323 M2 225 – 245
129 07.01.1994 ELBASAN ELBASAN VULE E HAJRIE KRYPA VULE E HAJRIJE KRYPA 12 DY DHE 50 DRU ULLIRI BELERBEJE V.129/2 DT 16.02.1994 4 11.460 M2 5000 M2 PARABLERJE 5000 M2 119-135
157 15.05.2006 ELBASAN ELBASAN VULE E HAJRIJE KRYPA ENGJELL CIFTJA ARE SINURI BEJLERBEJ I ELBASANIT NR. 129/2, DT. 16.02.1994 11460 M2 4000 M2 E DREJTA E PARABLERJES SE OBJEKTEVE 101-115
15.05.2006 ELBASAN ELBASAN VULE E HAJRIJE KRYPA ENGJELL CIFTJA KTHIMIN E SIPERFAQES SE NJOHUR ME ANE TE V.129, DT. 16.02.1994 NR.109, DT. 14.07.2006 2860 M2 101-115
432 1996 ELBASAN LIBRAZHD VULE POÇI V. 35 DATE 09.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
543 11.10.1994 ELBASAN ELBASAN VULE, METULLASULOVA HYSEN XHAJA TRUALL 3047 M2 L.PARTIZANI NR.SKA, DT.SKA: MOSNJOHJE PRONESIE KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
221 18.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR BERBERI BEDRI BERBERI 16 M2 RR.MEJHANE NR.221/2, DT.10.02.1995 16 M2 V. 2472, DT 24.11.2011, PRANIM PJESERISHT, KTHIM 2600 M2 NE EMER TE ZACE MEHALLA 205-224
250 1996 ELBASAN PEQIN XHAFERR ALIMADHI PEQIN NR. 219, DT 15.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
537 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR ASLLANI XHAFERR ASLLANI 37.50 M2 TEATRI SKAMPA V.537/2 DT.11.08.1995 PARABLERJE 37.50 M2 531-560
349 24.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHAFERR ÇELA HYSEN ÇELA 25.7 DY PRITAJ V. 302 DT 27.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
497 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR CEREKAJ MYZEJEN SUBASHI TRUALL RR. E TE LESHNAVE NR. 497/2, DT. 13.02.1995 32 M2 487-505
13 25.03.1996 ELBASAN ELBASAN XHAFERR DALIP SHENGJERGJ ALI SHENGJERGJI 10000 M2, TOKE BUJQESORE L. SHENGJERGJ NR. 111/4, DT 19.01.1995 10000 M2 43033 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 13 – 16 VENDIMI ME VULE NOTERI
25.03.1996 ELBASAN ELBASAN XHAFERR DALIP SHENGJERGJ TUSHE KRATI 15000 M2, ARE, AKTUALISHT TRUALL L. SKENDERBEJ NR. 111, DT 27.10.1995 7303 M2 13 – 16 VENDIMI ME VULE NOTERI
25.03.1996 ELBASAN ELBASAN XHAFERR DALIP SHENGJERGJ TUSHE KRATI 28700 M2, TRUALL, 2200 M2, TOKE BUJQESORE LETAN NR. 13/1, DT 17.02.2000 30900 M2 30900 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
199 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN XHAFERR E DALIP PAJA MISIR PAJA TRUALL NR. 35, DT. 26.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1881/3, DT. 29.08.2008: SHFUQIZIM I V. 35 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 32
111 12.01.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR E DALIP SHENGJERGJI TUSHE KRATI (SHENGJERGJI) 12000 M2, 15000 M2, 10000 M2, 6000 M2 LAGJA NR. 3, SKENDERBEJ 111/4 DT. 19.01.1995 1220 M2, 8780 M2 7303 M2, TE DR. PARABLERJE 5000 M2 101-118
12.01.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR E DALIP SHENGJERGJI TUSHE KRATI (SHENGJERGJI) 12001 M2, 15000 M2, 10000 M2, 6000 M2 LAGJA NR. 3, SKENDERBEJ 111/5 DT. 27.10.1995 7303 M2, HIQET E DREJTA E KOMP. PER SIPERFAQEN 7303 M2, NJOHUR ME VENDIMIT 111/4 DT. 19.1.1995 101-118
346 26.05.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR E IBRAHIM DINÇI HAMIDE DINÇI TRUALL L. KARAVELIJE 346/2 DT. 24.03.1995 – REFUZIM KERKESE 341-360
103 16.11.1993 ELBASAN ELBASAN XHAFERR E MELEQE ÇAUSHI (PEPA) MELEQE PEPA (ÇAUSHI) SHTEPI + TRUALL 152 M2 L. QEMAL STAFA 103/2 DT. 27.11.1993 SHTEPI + TRUALL 152 M2 152 M2 101-118
413 23.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR HAKANI XHAFERR HAKANI BRIGADA 17 SULMUS V.413/2 DT 05.02.1996 401-416
55 (201) 12.01.2006, (18.04.1996) ELBASAN PEQIN XHAFERR HAREMIJA ET`HEM HAREMIJA 48000 M2, TOKE BUJQESORE, KULLOTE 3055 NR. 22, DT 09.02.2006 48000 M2 38800 M2 9200 M2 15 – 22
185 13.03.2009 ELBASAN ELBASAN XHAFERR HASEIKU FISNIK HASEIKU TOKE BUJQESORE FSHATI GJERGJAN NR. 39, DT. 20.02.2009: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 230, DT. 22.01.2013: DEKLARIM MUNGESE JURIDIKSIONI 112
1995 ELBASAN PEQIN XHAFERR HAXHIHYSENI MARGIT HAXHIHYSENI 220 DY, KULLOTE TRASH 1 – 22 DOSJA PA VENDIM
390 12.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR HAXHIHYSENI SHPENDI HAXHIHYSENI KOPESHT 1800 M2 L.KARAVELIJE NR.390/1, DT.15.02.2000 1800 M2 1800 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2 VENDIMI PA VULEN E NENKRYETARIT
12.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR HAXHIHYSENI SHPENDI HAXHIHYSENI NR.513/2, DT. 25.01.1995 26 M2 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2
50 03.06.1997 ELBASAN LIBRAZHD XHAFERR HYSA V. 62 DATE 11.10.2002, REFUZIM KERKESE 56-112
214 28.09.2007 ELBASAN XHAFERR KACADEJ HYQMET SHQERRA TOKE BUJQ V. 65 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1997/3 DATE 15.09.2008, (USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PERGJ.) SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE EL-19
215 28.09.2007 ELBASAN XHAFERR KACADEJ HYQMET SHQERRA TOKE BUJQ V. 66 DATE 11.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1900/3 DATE 15.09.2008, SHFUQIZIM MOSNJOHJE EL-19
86 11.09.2007 ELBASAN ELBASAN XHAFERR KACADEJ HYQMET SHQENA TRUALL NR. 44, DT. 06.06.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 1901/3, DT. 08.09.2008: MOSNJOHJE PRONESIE DHE SHFUQIZIM V.44 32
240 5/5/1996 ELBASAN LIBRAZHD XHAFERR KAMPUTA XHAFERR KAMPUTA TOKE LIBRAZHD V.357 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
57 1996 ELBASAN PEQIN XHAFERR KUQI PEQIN V. 135 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
341 15.05.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR MOLLOHOLLI HAXHIRE MOLLOHOLLI SHTEPI ME KOPESHT L. ALAJDINE 341/2 DT. 5.10.1994 65 M2 180 M2 341-360
73 26.08.1994 ELBASAN PEQIN XHAFERR PIPA REFIK PIPA V. 100 DATE 18.07.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
245 28.06.1996 ELBASAN PEQIN XHAFERR PROGRI SKENDER PROGRI GJOCAJ NR. 30, DT 13.02.2009, MOSNJOHJE 87
193 09.04.1996 ELBASAN PEQIN XHAFERR PROGRI MUSTAFA KARINA 2 PENDE ARE KOPANAJ V. 660 DATE 13.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
61 28.06.1996 ELBASAN ELBASAN XHAFERR PUSTA TOKE BUJQESORE, KULLOTE, LIVADHE, PYJE FSHATI GREKON NR. 01, DT. 01.03.2002 156820 M2 156820 M2 01-25 VENDIMI PA PLAN-VENDOSJE BASHKELIDHUR
376 10.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR SEJDINI BURBUQE SEJDINI TRUALL I NJE SHTEPIE L.ALEJDINE NR.376/2, DT. 03.08.1994 380 M2 361-380
290 23.03.1993 ELBASAN ELBASAN XHAFERR SHABANI SHEFIKAT SHABANI (BACI) 6 DYQANE, 210 M2 NE QENDER TE QYTETIT NR. 290/2, DT 21.10.1994 177 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 33 M2 282 – 300
111 24.05.2006 ELBASAN ELBASAN XHAFERR SHEHU ISMAIL SHEHU 610 M2, TRUALL 8524 NR. 460, DT 25.08.2008 610 M2 62.5 M2 547.5 M2 NR. 3610/7, DT 30.12.2008, SHFUQIZIM TE V. 460, DT 25.08.2008 57
24.05.2006 ELBASAN ELBASAN XHAFERR SHEHU ISMAIL SHEHU 610 M2, TRUALL 8524 NR. 189, DT 21.05.2009 610 M2 264 M2 364 M2, SI DHE E DREJT PARABLERJE 57
105 26.09.2007 ELBASAN ELBASAN XHAFERR SHEHU ISMAIL SHEHU TRUALL V. 159 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3154 DATE 16.01.2009, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
392 15.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR, ASLLAN, OSMAN CAKA ASLLAN HAXHIASLLANI 28000 M2, TRUALL L. 5 MAJI NR. 392/2, DT 27.09.1995 E DREJT PARABLERJE 10000 M2 381 – 400
15.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR, ASLLAN, OSMAN CAKA ASLLAN HAXHIASLLANI 28000 M2, TRUALL L. 5 MAJI NR. 392/4, DT 05.03.1996 660 M2 381 – 400
15.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAFERR, ASLLAN, OSMAN CAKA ASLLAN HAXHIASLLANI 28000 M2, TRUALL L. 5 MAJI NR. 392/4, DT 05.03.1996 10800 M2 381 – 400 JANE 2 VENDIME ME NR. TE NJEJTE DHE DATE , POR ME DISPOZITIV TE NDRYSHEM
542 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHAVIT ABEDIN GJEVORI XHAVIT ABEDIN GJEVORI TRUALL ELBASAN V.353 DT 02.08.2008 MOSNJOHJE 41
604 17.07.2009 ELBASAN ELBASAN XHAVIT BICAKU ISMAIL GJYLBEGAJ 981.74 M2 TOKE-TRUALL L.SULEJMANIE NR. 246, DT. 27.06.2009: MOSKOPETENC PER TRAJTIM KERKESE NR. 111, DT. 18.01.2013: DEKLARIMIN E MUNGESES SE JURIDIKSIONIT 112
118 24.12.2008 ELBASAN ELBASAN XHAVIT BICAKU ISMAIL GJYLBEGAJ TOKE BUJQESORE ZK.3445 NR. 247, DT. 27.06.2009 205500 M2 ME PJESE IDEALE NR. 226, DT. 22.01.2013: DEKLARIMIN E MUNGESES SE JURIDIKSIONIT 117
10 17.11.1998 ELBASAN ELBASAN XHAVIT BICAKU ISMAIL GJYLBEGAJ 143 DY PYLL FSHATI HAJDARAJ NEZALL DHE KUME V.PA NUMER,PA DATE DHE I PAFIRMOSUR 7
18 26.08.1993 ELBASAN ELBASAN XHAVIT BIÇAKU MUHARREM BIÇAKU, ETJ TRUALL LAGJA SULEJMANIE NR. 18/2, DT. 22.12.1995 1160 M2, 266 M2, 30 M2, GODINE 3 KT 390 M2. NENI 20, BASHKEPRONESI 3934 M2 14 – 30
XHAVIT BIÇAKU, ETJ KINEMA SKAMPA 1145 M2 NR. 18/4, DT. 02.05.1996 NENI 13, BASHKEPRONESI: SHTETI SHQIPTAR – 74.6 %, XHAVIT BICAKU – 22.81 %, HASAN BARJA – 0.41 %, VELI GJATA – 033 %, XHAFERR ASLLANI – 0.27 %, EMIN BAKALLI – 1.58 % 14 – 30
232 02.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHELADIN DISHA NAZMI DISHA TOKE BUJQESORE 17 DYNYM FSHATI FUNARE NR. 473, DT. 07.03.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
127 1996 ELBASAN LIBRAZHD XHELADIN IBRAHIMI TOKE BUJQESORE FSHATI LUNIK NR. 501, DT. 13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
171 28.02.1994 ELBASAN ELBASAN XHELADIN SHAHINI XHELADIN SHAHINI 1020 M2 TOKE BUJQ LAGJA KALA V. 171/2 DATE 31.05.1995, 1020 M2 171-185
367 14.07.2000 ELBASAN ELBASAN XHELADIN SHPATARAKU RAMAZAN SHPATARAKU V.533 DT 08.09.2008 MOSNJOHJE 62
14.07.2000 ELBASAN ELBASAN XHELADIN SHPATARAKU RAMAZAN SHPATARAKU V.3930/4 DT 17.04.2009 SHFQ E V. 533 62
14.07.2000 ELBASAN ELBASAN XHELADIN SHPATARAKU RAMAZAN SHPATARAKU 62
367 14.07.2006 ELBASAN ELBASAN XHELADIN SHPATARAKU RAMAZAN SHPATARAKU NR. 533, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 62
301 30.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHELAL EMINAJ RIZA EMINAJ 1 SHTEPI L.ALEJDINE NR.301/2, DT.25.05.1994 36 M2 106 M2 301-320
60 19.07.2007 ELBASAN LIBRAZHD XHELAL KOKONOZI STELIO KOKONOZI NENI 22. KERKOHEN SIPERFAET E LIRA BRENFDA PRONES TRUALL 14416 M2 TRUALL 2924 PERRENJAS V. 94 DATE 29.10.2007 2716 M2 = (813+1693+210) SIPERFAQJA E KTHYER (2716 M2) DO TE ZBRITET NGA SIP E NJOHUR PER KOMPENSIM EL-11 OBJKETI I VENDIMIT 131 DATE 22.04.1996 (KTHIMI FIZIK I PRONES SE NJOHUR). V. 131 DT. 22.04.96, VENDOSI: KTHIM = 2864 M2; ME VENDIMIN GJYQESOR NR. 1751 DATE 27.11.2002 GJYKATA ELBASAN VENDOSI: NJOHJEN E SIP 14410 M2 DHE KTHIMIN E SIP 8115 M2
19.07.2007 ELBASAN LIBRAZHD XHELAL KOKONOZI USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PRTGJITHSHEM NDAJ V. 94 DT. 29.10.07 TRUALLKERKOHEN SIPERFAET E LIRA BRENFDA PRONES TRUALL 14416 M2 TRUALL 2924 PERRENJAS V. 86 DATE 05.02.2008, I CILI VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 81 DATE 24.09.2007, SUBJKETI SHAHIN MUSAJ; DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM NE QARK EL-11 KY VENDIM ESHTE SHPREHUR PER V. 81 DATE 24.9.2007, I CILI NUK KA LIDHJE ME SUBJ. XHELAL KOKONOZI
19.07.2007 ELBASAN LIBRAZHD XHELAL KOKONOZI STELIO KOKONOZI NENI 22. 2924 PERRENJAS V. 25 DATE 15.05.2008 2588.5 M2 842.5 M2 V. 809 DATE 11.07.2008, VENDOSI: SHFUQIZIMIN E V. 25 DT. 15.5.08 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL-11 SIPERFAQJA 742.5 M2 MBETET NGA DIFERENCA E SIP TOTALE E PRETENDUAR PREJ 14410 M2, ME SIPERFAQEN 2588.5 M2 QE I KTHEHET, SIPERFAQEN 2864 M2 E KTHYER ME V. 131 DT 22.4.96 DHE ME SIP 8115 M2 E KTHYER ME V. 1751 DATE 27.11.2002 TE GJYKATES ELBASAN
19.07.2007 ELBASAN LIBRAZHD XHELAL KOKONOZI USHTRIM INICIATIVE NGA DREJTORI I PRTGJITHSHEM NDAJ V. 25 DT. 15.5.08 TRUALLKERKOHEN SIPERFAET E LIRA BRENFDA PRONES TRUALL 14416 M2 TRUALL 2924 PERRENJAS V. 461 DATE 25.08.2008, TE MOS KTHEHET V. 1358/1 DATE 30.12.2008, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 461 DATE 25.08.2008. EL-11
19.07.2007 ELBASAN LIBRAZHD XHELAL KOKONOZI STELIO KOKONOZI KUNDERSHTIMI I V. 461 DATE 25.08.2008 2924 PERRENJAS V. 22 DATE 20.01.2009, VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 461 DATE 25.08.2008 EL-11
63 1996 ELBASAN PEQIN XHELAL SULA 230 DY TOKE BUJQESORE FSHATI VASHAJ NR. 63, DT.26.03.1999 215 DY 135000+8000 M2 01-20
60 01.07.1997 ELBASAN ELBASAN XHELAL, MEHMET, QAMILE KYRCYKU 16 DY NR. 60, DT. 17.02.2000: MOSNJOHJE PRONESIE KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
213 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHELO ALLA 60 DY QUKES, PISHKASH V. 407 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
30 14.12.1999 ELBASAN GRAMSH XHELO ZOGU ZENUN ZOGU TOKE BUJQESORE 132.9 DYNYM FSHATI CINGAR SIPER NR. 536, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
17 14.12.1999 ELBASAN GRAMSH XHELO ZOGU ZENUN ZOGU PYLL 245 DYNYM FSHATI CINGARS NR. 23, DT. 04.04.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
396 1996 ELBASAN LIBRAZHD XHELUL HOXHA XHELUL HOXHA TOKE LIBRAZHD V.364 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
296 29.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMAL , MUSTAFA FILJA DEMIR FILJA 4000 M2, KOPESHT KULLAS NR. 296/2, DT 24.12.1994 4000 M2 282 – 300
512 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMAL ALUSHI XHEMAL ALUSHI TRUALL 1300 M2 L. SULEJMANIE 512/2 DT. 9.2.1996 – REFUZIM KERKESE 506-530
237 1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEMAL BAJRAMI XHEMAL BAJRAMI TOKE LIBRAZHD V.355 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
42 27.09.1996 ELBASAN GRAMSH XHEMAL BASHA HASAN BASHA TOKE BUJQESORE 66 DYNYM FSHATI TUNJE NR. 521, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
630 9.2.1996 ELBASAN ELBASAN XHEMAL BISHQEMI, FATUSH DORACI LIRI HAXHIHYSENI TRUALL 615 M2 L. PERVIN AGA 630/2 DT. 19.03.1996 210 M2, E DR. PARABLERJE 265 M2, 140 M2 611-630
256 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEMAL ÇELA XHEMAL ÇELA 239 DY QUKES V.285 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
81 30.08.1994 ELBASAN PEQIN XHEMAL CULLKAJ YLLI CULLKAJ 800 M2 TRUALL L.TEQE, PEQIN NR. 465, DT. 27.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 3626/4, DT.23.06.2009: SHFUQIZIM I V. 465 DHE MBYLLJE PROCEDIMI 113
30.08.1994 ELBASAN PEQIN XHEMAL CULLKAJ YLLI CULLKAJ NR. 1261, DT. 11.11.2011: MOSNJOHJE PRONESIE 113
161 21.02.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMAL DISHA LUAN DISHA KOPESHT L. KONGRESI ELBASAN NR. 161/2, DT 29.07.1994 E DREJTA BSHKEPRONESISE 1040 M2 151 – 170
161 21.02.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMAL DISHA LUAN DISHA TRUALL 8521 V. 614 DATE 29.10.2008 1040 M2 1040 M2 EL-76
22 04.08.1999 ELBASAN LIBRAZHD XHEMAL HAXHIU QANI HAXHIU PYLL, LIVADHE, KULLOTA NR. 11, DT. 22.11.2002. REFUZIM KERKESE 11 – 44
98 1994 ELBASAN ELBASAN XHEMAL KARAMUÇA XHEMAL KARAMUCA TRUALL LIBRAZHD V.26 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
18 23.10.1998 ELBASAN GRAMSH XHEMAL KRYEMADHI ESTREF KRYEMADHI TOKE BUJQESORE, KULLOTE 9.488 DYNYM FSHATI ZGJURE NR. 524, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
12 13.06.1995 ELBASAN PEQIN XHEMAL MEMOLLA V. 549 DATE 25.04.2003, REFUZIM KERKESE 545-597
325 27.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEMAL QORRI KHEKURAN QORRI 80 DY PRRENJAS V.292 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
226 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEMAL QYRA (QYNA) SULEJMAN QYRA 17.8 DY HOTOLISHT, DARDHE V. 318 DATE 10.01.2003, REFUZIM KERKESE 306-337
181 03.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMAL SALLA XHEMAL SALLA 2930 M2 TRUALL LAGJA ASLLANAJ V. 181/2 DATE 25.03.1994 280 M2 2370 M2 171-185
645 25.04.1996 ELBASAN ELBASAN XHEMAL SHAHU KOKUNJA MITHAT KOKUNJA 15600 M2 SHENKOLL NR. 177, DT 13.05.2009, MBYLLJE PROCEDIMI NR. 506, DT 05.10.2009, SHFUQIZIM TE V. 177, DT 13.05.2009, KTHIM PER RISHQYRTIM 83
25.04.1996 ELBASAN ELBASAN XHEMAL SHAHU KOKUNJA MITHAT KOKUNJA 15600 M2 SHENKOLL NR. 1348, DT 02.12.2011, MOSNJOHJE 83
613 23.02.1996 ELBASAN ELBASAN XHEMAL TASHI SHEGUSHE TASHI TRUALL 500 M2 L. BRIGADA E 17 SULMUESE 613/2 DT. 2.4.1996 280 M2 220 M2 611-630
157 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN XHEMAL VISHKULLI V. 622 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
249 1996 ELBASAN PEQIN XHEMALI ALIMADHI PEQIN NR. 206, DT 08.11.2002, REFUZIM KERKESE 255 – 266
607 26.09.1995 ELBASAN ELBASAN XHEMALI BRACJA FERIT BRACJA TRUALL MULLIRI VAJI 190 M2 LAGJA ASLLANBEJE NR. 607/2, DT. 20.10.1995 190 M2 584 – 610
650 17.06.1996 ELBASAN ELBASAN XHEMALI CERME BASHKIM CERME TRUALL L.SHINKOLL NR.650/2, DT. 25.06.1996 3500 M2 2682 M2 DHE E DR E PARABLERJES PER SHESHET FUNKSIONALE 649-665
162 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN XHEMALI CERRIKU QATIP CERRIKU 500 DY, TOKE BUJQESORE LINAS NR. 162, DT 30.09.1999 500000 M2 500000 M2 13 – 16 VENDIMI PA PLAN VENDOSJE BASHKELIDHUR
197 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN XHEMALI HASA HYSEN KOVAÇI 16500 M2 TOKE ARE 8523 LAGJA SKENDERBEJ V. 129 DATE 15.01.2008 16500 M2 16500 M2 EL-16
224 24.06.1996 ELBASAN PEQIN XHEMALI KARAJ V. 126 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
23 03.06.1996 ELBASAN ELBASAN XHEMALI KARAJ XHEMALI KARAJ TRUALL ELBASAN V.362 DT 04.08.2008 MOSNJOHJE 42
57 14.01.2006 ELBASAN ELBASAN XHEMALI KURTI ENVER KURTI TOKE BUJQESORE 221 DY ZK.2717 NR. 105, DT.11.07.2006 55000 M2 6187 M2+7410 M2 41403 M2 101-115
254 22.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMALI LAÇKA XHEMALI LACKA TRUALL 390 M2 LAGJA DAUT BEJE V.254/2 DT 21.09.1994 300 M2 90 M2 246-262
29/3 26.01.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMALI LLOSHI MUSTAFA LLOSHI TRUALL 100 M2 LAGJA ALAJDINE NR. 29/1-2, DT. 27.05.1994 100 M2 14 – 30
57 SKA ELBASAN ELBASAN XHEMALI REXHA LIRI HOXHA TRUALL 5225 M2 FSHATI SHUSHICE NR. SKA, DT. 24.03.1995 5225 M2 5225 M2 E DR E PARABLERJES 3-4
147 26.01.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMALI SHALESI RESHIT SHALESI KOPESHT LAGJA QEVEN BEJ NR. 147/2, DT. 04.02.1994 3500 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE OBJEKTIT 136 – 150
279/84 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMALI XHEPA QAZIM XHEPA V.1241 DT 09.11.2011 MUNG JURIDKSIONI 102
373 26.07.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMILE GJERGJI DHE SHEFIKAT BYLYKBASHI TRUALL I NJE SHTEPIE L.SULEJMANIE NR. 373/2, DT. 27.07.1994 137 M2 2490 M2 361-380
328 1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEMILE DUKA V. 24 DATE 09.05.2005, REFUZIM KERKESE 03-038
616 23.11.1995 ELBASAN ELBASAN XHEMILE HALILI SHAHE PEQINI TRUALL 300 M2 L. 29 NENTORI 616/2 DT. 16.04.1996 165 M2 135 M2 611-630
19.04.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMILE MUÇA RAZIJE VERÇANI TRUALL 192 M2 L. BRIGADA E 17 SULMUESE 357/4 DT. 31.05.1995 SHTEPI + TRUALL 192 M2 341-360
42 20.12.1993 ELBASAN GRAMSH XHEMILE SKILJA AFERDITA MUJO 1200 M2 V. 16 DT 21.03.1995 1200 M2 580 M2 620 M2 29
284 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMILE STRINGA SKENDER STRINGA 8500 M2, TRUALL HAZINADARE NR. 284/2, DT 17.03.1995 E DREJT PARABLERJE 1500 M2 282 – 300
23.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMILE STRINGA SKENDER STRINGA 8500 M2, TRUALL L. CLIRIMI NR. 284/4, DT 12.07.1996 2786 M2 1000 M2 282 – 300
299 29.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHEMILE, QAZIM, MEREME, BANU LLESHANAKU KAMBER LLESHANAKU 1 KOPESHT L. HAZINADARE NR. 299/2, DT 06.09.1994 360 M2 282 – 300
120 05.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEVAHIR ALLKO V. 72 DATE 12.07.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
303 26.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEVAHIR LEKA TOKE BUJQESORE 19 DYNYM FSHATI GURRE NR. 465, DT. 28.02.2003. REFUZIM KERKESE 453 – 482
383 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEVAHIR MALO V. 44 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
289 13.07.1995 ELBASAN XHEVAT BLLOSHMI FETA BLLOSHMI V. 629 DATE 27.11.2008, MOSNJOHJE V. 644, DT 01.04.2013, PUSHIMIN E GJYKIMIT EL-78
329 1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEVAT CELA NR. 510, DT.13.03.2003:REFUZIM KERKESE 483-510+543
319 19.12.2003 ELBASAN ELBASAN XHEVAT CERRIKU HAVA CERRIKU NR. 536, DT. 08.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 62
27 19.12.2002 ELBASAN GRAMSH XHEVDET HUSI 487.3 DY, PYJE KULLOTE QERRET 15 – 22 DOSJA PA VENDIM
272 08.08.1996 ELBASAN LIBRAZHD XHEVDET KOKONOZI V. 12 DATE 02.05.2002, REFUZIM KERKESE 03-038
516 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN XHEVDET MIRAKU XHEVDET MIRAKU TRUALL 210 M2 BLV. Q. STAFA 516/2 DT. 16.06.1995 210 M2 506-530
104 23.12.2008 ELBASAN ELBASAN XHEVDET MIRAKU PLATON MIRAKU TOKE BUJQESORE KOMUNA LABINOT-FUSHE NR. 663, DT. 29.04.2013: RREZIM KERKESE DHE MOSNJOHJE PRONESIE 120
131 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN XHEVDET MIRAKU MIRAKU PLATON MIRAKU TOKE BUJQ V. 154 DATE 07.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 3149/3 DATE 16.01.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-26
149 21.03.1994 ELBASAN ELBASAN XHEVIT ALLHIDRI XHEVIT ALLHIDRI TRUALL LIBRAZHD V.45 DT 11.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
160 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN XHEVIT KARAJ PELLUMB KARAJ TRUALL, ARE ELBASAN V. 85 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2363/3 DATE 12.08.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
173 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN XHEVIT LAMÇJA V. 570 DATE 09.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
135 18.01.1994 ELBASAN ELBASAN YLBER DAKLI YLBER DAKLI 2185 M2 LAGJA KALA V.135/2 DT 26.01.1994 2185M2 442 M2+1743 M2 V. 1793, DT 29.07.2013, PRANIMIN PJESERISHT, NJOHJE 2029.5 M2 SI DHE SAKTESIM KONFIGURACIONI 119-135
283 1996 ELBASAN PEQIN YLBER LLESHI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 179, DT.18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
54 1994 ELBASAN PEQIN YLLI MALKJA YLLI MALKJA 780 M2 TRUALL LAGJA XHAMI V. 43 DATE 28.07.1994 780 M2 30-50
134 20.01.2000 ELBASAN ELBASAN YLLI ZEQIRI YLLI ZEQIRI TRUALL ELBASAN V.364DT 04.08.2008 MOSNJOHJE 41
125 15.03.1994 ELBASAN LIBRAZHD YLVIE JOLLDASHI 294.295 DY TOKE BUJQ V. 97 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 56-112
576 07.02.1995 ELBASAN ELBASAN YMER ASHIKU BEQIR YMER ASHIKU 1000 M2+3000 M2+889 M2 SINURI NARAZANE NR.576/2, DT. 02.04.1996 E DR E BASHKEPRONESISE S=3000 M2 M2 889 M2 1000 M2 561-585
07.02.1995 ELBASAN ELBASAN YMER ASHIKU BEQIR YMER ASHIKU 80 M2+850 M2 L.PERVINAGE NR.576/2, DT. 06.09.1996 80 M2 850 M2 561-585
11 29.02.1996 ELBASAN ELBASAN YMER BALLA JONUZ BALLA NR. 241, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2554/3, DT. 02.10.2008: SHFUQIZIM V.241 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 36
367 26.05.1994 ELBASAN ELBASAN YMER BALLKACI SAMI BALLKACI 1 DYQAN 64 M2 NR.367/2, DT. 16.09.1994 E DR E PARABLERJES SE HOTEL TURIZMIT PER S=64 M2 361-380
504 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN YMER BANJA SBRIE EDUARD BANJA TROJE RR.QOSHE EL NR.504/2, DT. 05.01.1996 244 M2 487-505
318 26.09.1996 ELBASAN LIBRAZHD YMER BICI FERIT BICI 175 DY, ARE DRAGODTUJ NR. 36, DT 18.02.2009, MOSNJOHJE NR. 284, DT 13.08.2010, LENIEN NE FUQI TE V. 36, DT 18.02.2009 88
290 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN YMER ÇALA YMER ÇALA TRUALL ELBASAN V.343 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
50 19.04.1995 ELBASAN GRAMSH YMER DRIZA (BALLA) FETAH BALLA TOKE BUJQESORE FSHATI DRIZE, KOMUNA PISHAJ NR. 514, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
369 13.07.1994 ELBASAN ELBASAN YMER E HASAN DELIMETA HASAN DELIMETA TRUALL L.PERVINGA NR. 369/2, DT. 29.07.1994 540 M2 361-380
13.07.1994 ELBASAN ELBASAN YMER E HASAN DELIMETA HASAN DELIMETA TRUALL TEK LESHNAT E PAZARIT EL NR. 369/4, DT. 09.08.1996 55 M2 361-380
18 ELBASAN ELBASAN YMER E METALI STRINGA ELBASAN V. 291 DT 23.07.2008 MOS NJOHJE 103
150 27.09.2007 ELBASAN ELBASAN YMER E SALI MULLAJONUZI AVNI MULLAJONUZI TRUALL ELBASAN V. 84 DATE 12.06.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 1947/3 DATE 09.09.2008, (ANKUES SUBJEKTI), VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE MOSNJOHJEN E PRONESISE EL-21
113 09.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD YMER GOLEMI FERIT GOLEMI 32.5 DY PRRENJAS, KOTODESH V. 270 DATE 13.12.2002, REFUZIM KERKESE
541 01.11.2010 ELBASAN ELBASAN YMER HAXHIMUSAJ YMER HAXHIMUSAJ TRUALL LAGJA 5 MAJI ELB V.123 DT 24.04.2009 PEZ E PROC ADMINIST
621 15.12.1995 ELBASAN ELBASAN YMER HIDA YMER HIDE TRUALL 4600 M2 SINURI KULLAS 621/2 DT. 22.12.1995 4600 M2 611-630
230 25.06.1996 ELBASAN GRAMSH YMER HOXHA ALI HOXHA NR. 492, DT 28.08.2008, MOSNJOHJE 56
594 18.04.1995 ELBASAN ELBASAN YMER HOXHOLLI EDUART HOXHOLLI DYQAN 128 M2 RRUGA LESHNA NR. 594, DT. 17.11.1995 128 M2 584 – 610
99 09.04.1996 ELBASAN LIBRAZHD YMER HOXHOLLI BAJAME HOXHOLLI 74 DY V. 312 DATE 27.12.2002, REFUZIM KERKESE 306-337
208 11.03.1994 ELBASAN ELBASAN YMER KABUNJA HYQMET ISABURJA 2320 M2 DHE 440 M2 L.BRIGADA 17 SULMUSE NR.208/2,DT. 1703.1995 440 M2 2520 M2 DHE 4O M2 205-224
110 1996 ELBASAN LIBRAZHD YMER MURRASHI HAJDAR MURRACI 16400 M2, TOKE BUJQESORE ARREZ NR. 19, DT 11.09.2002 13000 M2 E DREJT PARABLERJE 26 – 46
19 (164) 26.11.2005, (29.01.2001) ELBASAN ELBASAN YMER PLAKA RAMIZ PLAKA 3000 M2, TOKE BUJQESORE GOSTIME NR. 19, DT 06.02.2006 3000 M2 3000 M2 15 – 22
142 24.01.1994 ELBASAN ELBASAN YMER QOKLI HEDIJE BAKALLI ARE 16.74 DYNYM SINURI BELERBEJE NR. 142/2, DT. 26.01.1994 16 740 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE OBJEKTIT ME SIP. 4800 M2 DHE 4000 M2 136 – 150
118 7.12.1993 ELBASAN ELBASAN YMER SARAÇI ALUSH SARAÇI TRUALL 700 M2 L. DYLI HAXHIRE 118/2 DT. 8.4.1994 700 M2 101-118
7.12.1993 ELBASAN ELBASAN YMER SARAÇI ALUSH SARAÇI TRUALL 8000 M2 L. SULEJMANIE 118/4 DT. 27.09.1995 7855 M2, DETYRIM QERAJE 145 M2 V. 2144, DT 26.10.2010, RREZIMIN E PADISE 101-118
215 18.03.1994 ELBASAN ELBASAN YMER TURKU ARDIAN ILIRJANI 920 M2+4200 M2+5280 M2 SINURI STANI I KORESHIT NR.215/2, DT. 25.01.1995 4200 M2 5280 M2 DHE E DR E PARABLERJES SE 920 M2 205-224
168 24.02.1994 ELBASAN ELBASAN YMER VYSHKA SELAUDIN VYSHKA KOPESHT 4000 M2, TRUALL 7000 M2 L. QEMAL STAFA NR. 168/2, DT 26.10.1995 E DREJT BASHKEPRONESIE 1027 M2 800 M2 3251 M2 NR. 1749, DT 23.07.1996, PJESERISHT I PAVLEFSHEM V. 168/2, DT 26.10.1995, KTHIM 25.5 M2 151 – 170
24.02.1994 ELBASAN ELBASAN YMER VYSHKA SELAUDIN VYSHKA L. QEMAL STAFA NR. 168/4, DT 05.07.1996 3330 M2 151 – 170
92 14.04.2009 ELBASAN ELBASAN YMER VYSHKA LAVDIE DIMOSHI VYSHKA TRUALL ZK.8522 NR. 22, DT. 04.05.2007: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 118, DT. 16.07.2007: SHFUQIZIM I V. 22 DHE KTHIM PER RISHQYRTIM PRANE ZRKKP V. 3750, DT 21.03.2014, PRANIM KERKESE , NJOHJE 5666 M2, KTHIM 2878 M2, KOMPESIM 2788 M2 117
14.04.2009 ELBASAN ELBASAN YMER VYSHKA LAVDIE DIMOSHI VYSHKA NR.113, DT. 26.11.2007: MOSNJOHJE PRONESIE 117
14.04.2009 ELBASAN ELBASAN YMER VYSHKA LAVDIE DIMOSHI VYSHKA NR. 572, DT. 15.09.2008: MOSNJOHJEPRONESIE NR. 279, DT. 23.01.2013:MUNGESE JURIDIKSIONI DHE KOPETENCE 117
36 28.02.1996 ELBASAN ELBASAN YMER VYSHKU SABAUDIN VYSHKU NR. 212, DT. 13.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR. 2559/3, DT. 31.10.2008: SHFUQIZIM I V. 212 DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
309 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN YZEIR CERRIKU V. 696 DATE 11.07.2003, REFUZIM KERKESE 654-706-725
354/1 01.12.1999 ELBASAN ELBASAN YZEIR SENJA NAZMI SENJA NR. 391, DT. 06.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE 39
184 28.09.2007 ELBASAN ELBASAN ZAÇE MEHALLA HAJRIE TOPUZI TRUALL ELBASAN V.42 DT 06.06.2008 MBYLLJE PROCEDIMI 41
351 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN ZAHE ANDONI DOKLEAN ANDONI NR. 216, DT.14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI NR.2594/3, DT. 26.12.2008: SHFUQIZIM VENDIMI DHE MOSNJOHJE PRONESIE 31
347 22.01.1999 ELBASAN ELBASAN ZAIM GJONI ZAIM GJONI TRUALL ELBASAN V.299 DT 23.07.2008 MOSNJOHJE 47
209 05.07.1996 ELBASAN LIBRAZHD ZAIM HEKURI 16.5 DY TOKE BUJQ LUNIK V. 391 DATE 30.01.2003, REFUZIM KERKESE 156-190
52 30.03.1994 ELBASAN PEQIN ZAJE GRIPSHI ALI ET`HEM GRIPSHI 1000 M2, TRUALL L. TEQJA PEQIN NR. 59, DT 20.02.1995 1000 M2 1000 M2 85 – 100
30.03.1994 ELBASAN PEQIN ZAJE GRIPSHI ALI ET`HEM GRIPSHI 19.785 M2, TRUALL PEQIN NR. 59/1, DT 31.07.1995 19.785 M2 10000 M2 85 – 100
39 27.06.2003 ELBASAN PEQIN ZAJE GRIPSHI SULEJMAN DERVISHI V. 39 DATE 27.06.2003, REFUZIM KERKESE 8-39-45-64-74-100
(35) 2 (12.12.2005); 30.07.2002 ELBASAN ELBASAN ZAK SHQARRI GRIGOR SHQARRI 40.8 DY GJINAR V. 31 DATE 02.03.2006 40800 M2 40800 M2
270 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ZAK SIMANI ALEKSANDER SIMANI TRUALL ELBASAN V.358 DT 02.08.2008 MOSNJOHJE 41
10 09.05.1996 ELBASAN GRAMSH ZANE KUME IRME BAUSHI TOKE BUJQESORE 38 DYNYM FSHATI KERKUR NR. 537, DT. 28.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
417 25.08.1994 ELBASAN ELBASAN ZEGJINE GANI HYSEN GANI 4375 M2 ARE SINURI KULLAS V. 417/2 DATE 30.12.1994 4375 M2 416-435
77 14.09.2007 ELBASAN PEQIN ZEGJINE KURTI ALI KURTI 1100 M2 TRUALL 2908 LAGJA ÇESME V. 121 DATE 18.12.2007, TE MOS NJOHE V. 57 DATE 20.05.2008, (ANKUES SUBJKETI), VENDOSI: LENIEN NE FUQI TE V. 121 DATE 18.12.07; VENDIM NR. 1059 DATE 12.09.2008, VENDOSI: KORRIGJIMIN E GABIMIT MATERIAL EL-13
262 28.06.1996 ELBASAN PEQIN ZEGJINE KURTI ALI KURTI 28975 DY TOKE BUJQ FSHATI KARINE V. 674 DATE 20.06.2003, REFUZIM KERKESE 659-680
715 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN ZEGJINE VERCANI KADRIJE HYSA 15300 M2 JOGODINE V.78 DT 19.09.2007 15300M2 15300 M2
515 31.08.1994 ELBASAN ELBASAN ZEGJINE, ZERDE, VELI, BEHXHET VYSHKA MUSTAFA VYSHKA TRUALL 590 M2 L. ASLLAN BEJ 515/2 DT. 11.08.1995 250 M2 350 M2 506-530
385 1996 ELBASAN LIBRAZHD ZENEL BICI ZENEL BICI TOKE LIBRAZHD V.359 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
465 27.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ZENEL BOZHIQI HASAN HIDA 26 DY QENDER V.294 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
145 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ZENEL ÇEKANI ZENEL ÇEKANI 9 DY V.280 DT 20.12.2002 REFUZIM KERKESE 276-305
291 30.09.1999 ELBASAN ELBASAN ZENEL CELA ZENEL ÇELA V. 615 DATE 30.05.2003, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
50 07.03.1994 ELBASAN GRAMSH ZENEL DERMYSHI SHEQERE DERMYSHI 2150 M2 V.18 DT 28.05.1995 2150 M2 1420 M2 + 700 M2 29
94 1996 ELBASAN LIBRAZHD ZENEL HOXHA TOKE BUJQESORE FSHATI GURRE NR. 424, DT. 14.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
7 07.03.1997 ELBASAN LIBRAZHD ZENEL LEKA ZENEL LEKA NR. 18, DT. 22.11.2002. REFUZIM KERKESE 11 – 44
6 27.01.2007 ELBASAN ELBASAN ZENEL VRAPI ADILE LLESHI (VRAPI) TOKE BUJQESORE 11 000 M2 FSHATI MURRAS, KOMUNA PAPER NR. 21, DT. 30.04.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 5
17 16.04.1996 ELBASAN ELBASAN ZENEPE LAMCJA TOKE BUJQESORE NR. 220, DT. 14.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 117
135 26.10.2001 ELBASAN ELBASAN ZENEPE MOLLOHOLLI BESNIK MULAJ 1000 M2, TRUALL L. PARTIZANI NR. 103, DT 10.01.2003 712 M2 712 M2 26 – 46
278 1996 ELBASAN PEQIN ZENUN BULLARI TOKE BUJQESORE PEQIN NR. 174, DT. 18.10.2002:REFUZIM KERKESE 361-380
96 01.08.1996 ELBASAN ELBASAN ZENUN CERRI PETRIT CERRI NR. 279, DT. 16.07.2008: MBYLLJE PROCEDIMI 38
25 1997 ELBASAN PEQIN ZENUN DEMOROZI BAKI DEMOROZI 5 HA KULLOTE HASMASHAJ NR. 25, DT 24.11.2000 5 HA 1 – 22
227 1996 ELBASAN LIBRAZHD ZEQIR BAHITI ZEQIR BAHITI TOKE LIBRAZHD V.356 DT 20.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
11 13.09.1993 ELBASAN GRAMSH ZEQIR HALILI ARIF HALILI 900 M2 V. 17 DT 24.03.1995 900 M2 43.4 M2 29
66 10.18.2009 ELBASAN LIBRAZHD ZEQIR KAMPULA XHAFERR KAMPULA 17700 M2, ARE QUKES NR. 80, DT 02.04.2009, MOSNJOHJE NR. 322, DT 12.06.2009, LENIEN NE FUQI TE V. 80, DT 02.04.2009 89
482 27.06.1996 ELBASAN ELBASAN ZEQIR MAJZA ARIF MAJZA NR. 369, DT. 04.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 3209/4, DT. 14.04.2009: SHFUQIZIM I V. 369 DHE MBYLLJE PROCEDIMI 40
12 27.07.1994 ELBASAN ELBASAN ZEQIR META REXHEP GJATA TOKE 15 000 M2 ZK 8525 NR. 68, DT. 17.05.2006 15 000 M2 15 000 M2 61 – 69
239 27.09.1996 ELBASAN ELBASAN ZEQIR XHIXHO V. 243 DATE 22.11.2002, REFUZIM KERKESE 226-246-553; 569-630
20 26.07.2010 ELBASAN ELBASAN ZIBUSH JAUPI ZIBUSH JAUPI 380 M2 DHE 8 DY V. 1230 DT 08.11.2011 REZIMIN E KERKESES
185 30.09.1996 ELBASAN ELBASAN ZIJA KODRA ARIF KODRA 74000 M2 PYLL FSHATI RRENAS V.PA NR, PA DT 74000 7 VENDIMI PA NR, PA DT POR I FIRMOSUR NGA KRYETARI DHE ANTARET
139 1994 ELBASAN ELBASAN ZIJA SKOPECI ZIJA SKOPECI TRUALL LIBRAZHD V. 35 DT 04.10.2002 REFUZOJE KERKESEN 13-55
270 23.03.1994 ELBASAN ELBASAN ZINI BORDI EDUART BORDI TRUALL 3230 M2 LAGJA ASLLANBEJ 270/2 DT. 1.2.1995 470 M2 263-281
23.03.1994 ELBASAN ELBASAN ZINI BORDI EDUART BORDI FURRE 150 M2 L. 29 NENTORI 270/4 DT. 22.12.1995 NJIHET E DR. BASHKEPRONESIE PER SIP. 150 M2 263-281
401 1996 ELBASAN LIBRAZHD ZYBE CEKREZI TOKE BUJQESORE LIBRAZHD NR. 451, DT. 20.02.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
3 26.08.1993 ELBASAN ELBASAN ZYBER ALLIU EMIN ALLIU NR. 560, DT. 15.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 66
122 1996 ELBASAN LIBRAZHD ZYBER BALLA TOKE BUJQESORE FSHATI BABJE NR.421, DT.14.01.2003:REFUZIM KERKESE 421-452
104 11.09.1996 ELBASAN ELBASAN ZYBER DEBROVA ZYBER DEBROVA 225300 M2 V. 104/1 DT 26.06.1998 221041 M2 221041 M2 7
134 15.03.1996 ELBASAN PEQIN ZYBER HAKA V. 124 DATE 25.09.2002, REFUZIM KERKESE 113-148
93 14.04.2006 ELBASAN ELBASAN ZYBER XHIKA, ETJ TASIM XHIKA, ETJ ARE, KULLOTE 450 000 M2 ZK 1820 NR. 84, DT. 15.10.2007 302 931 M2 61 020 M2 241 911 M2 EL – 10
53 29.04.1998 ELBASAN GRAMSH ZYFER BALLABANI RESMI BALLABANI TOKE BUJQESORE, KULLOTE 22 728 M2 FSHATI SNOSEM NR. 513, DT. 21.03.2003. REFUZIM KERKESE 511-542-558-725, 20-34, 68-71
210 31.05.1996 ELBASAN LIBRAZHD ZYFER MOLLA 34 DY PRENJAS KOTODESH V. 399 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
310 08.04.1994 ELBASAN ELBASAN ZYFER ROCI AQIF ROCI TRUALL TEK VARREZAT E MEDHA NR.310/2, DT. 16.01.1996 6010 M2 301-320
9 14.10.1993 ELBASAN ELBASAN ZYHDI, HALIT BYLYKU GAZMEND, ROLAND BYLYKU 3 KOPSHTE 3 PENDE E 1/2 LAGJA ASLLAN BEJ NR. 9/2, DT. 02.12.1993 3120 M2 3120 M2 1 – 13
105 26.10.1998 ELBASAN ELBASAN ZYKA QAFA ALI QAFA SHTEPI DHE TRUALL L.DAUTBEJ NR. 152, DT. 22.06.1999 1024 M2 1024 M2 KESHILLI I RRETHIT EL 8-11
48 (235) 25.12.2005; 19.02.1996 ELBASAN ELBASAN ZYLAL BALLA PERPARIM BALLA 70 DY RRASHTAN V. 33 DATE 08.03.2006 70 DY 70 DY
212 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD ZYLE KOJKU 135 DY DRAGOSTINJE, KOMUNA QENDER V. 406 DATE 07.02.2003, REFUZIM KERKESE 394-420
28 (14) 25.11.2005 ELBASAN PEQIN ZYLYF CELA ADILE CELA LAZAREJ NR. 16, DT 24.01.2006, REFUZIM KERKESE 15 – 22
284 18.09.1996 ELBASAN ELBASAN ZYLYF CELA DILE CELA NR. 373, DT. 05.08.2008: MOSNJOHJE PRONESIE NR. 1146, DT. 10.11.2008: LENIEN NE FUQI TE V. 373, DT. 05.08.2008 40
93 19.07.1996 ELBASAN ELBASAN ZYLYF HYSA PETRIT MUÇA TOKE BUJQESORE 23.5 DYNYM FSHATI BELSH NR. 54, DT. 15.07.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 7
390 1996 ELBASAN LIBRAZHD ZYLYF TOÇI ZYLYF TOÇI TOKE LIBRAZHD V.343 DT 17.01.2003 REFUZOJE KERKESEN 338-371
415/1 30.08.1994 ELBASAN ELBASAN ZYRA BAKALLI AGIM MEMA V.415/1DT 20.12.1994 320 M2 401-416
66 09.08.2007 ELBASAN ELBASAN ZYRA BAKALLI, HJRIJE ASLLANI ALEMSHA HOXHA TRUALL 504 M2 ZK 8521 NR. 88, DT. 25.10.2007 504 M2 504 M2 EL – 10
388 1996 ELBASAN LIBRAZHD ZYRA BALLA LAHE ZENEL BALLA 29560 M2 TOKE BUJQ BABJE V. 48 DATE 24.05.2002, REFUZIM KERKESE 39-75
29 11.09.1993 ELBASAN ELBASAN ZYRA LLOSHI ELMIHA LLOSHI TRUALL LAGJA ALAJDINE NR. 29/2, DT. 27.05.1994 280 M2 14 – 30
205 1996 ELBASAN PEQIN ZYRA MUZEQARI 14 DY TOKE BUJQESORE NR. 205, DT.05.11.1999 14 DY 14000 M2 01-20
578 07.02.1993 ELBASAN ELBASAN ZYRA VRAPI FERIT VRAPI 4000 M2 L.DAUTBEJ NR.578/2, DT.28.04.1995 720 M2 DHE E DR E BASHKPRONESISE 2800 M2 480 M2 561-585
680 13.09.2011 ELBASAN ELBASAN ZYRA YMER KAPA AGRON GANI 20000 M2 LAGJA SHENKOLL V.330DT14.12.2007 MOSNJOHJE
182 08.03.1994 ELBASAN ELBASAN ZYRA, ZENEPE, PLUTENCA PLANGARICA TOMORR PLANGARICA 2560 M2 + 2250 M2 + 155 M2 TRUALL LAGJA QEVANBEJE V. 182/2 DATE 26.10.1994 110 M2 1430 M2 171-185
25.11.2005 ELBASAN PEQIN DILE CELA ANULLIM E V. 16, DT 24.01.2006 NR. 73, DT 11.04.2006, LENIEN NE FUQI TE V. 16, DT 24.01.2006 15 – 22
08.06.2006 ELBASAN ELBASAN SKENDER KOSTURI NR. 141, DT 25.06.2008 26500 M2 26500 M2 95
414 13.10.2010 ELBASAN ELBASAN AVOKATURA E SHTETIT KUNDESHTIM TE V. 211/2, DT 10.06.1994 NR. 354, DT 24.06.2009, SHFUQIZIMIN E V. 211/2, DT 10.06.1994, KTHIM PER RISHQYRTIM 100
119 17.01.1994 ELBASAN ELBASAN 460 M2 HEKURUDHA V.122/2 DT 22.04.1994 3800 M2 2200 M2 119-135
ELBASAN LIBRAZHD V.88 DT 10.05.2006 LENIEN NE FQTEV.27 23-30
ELBASAN ELBASAN V.17 DT 10.01.1997 7
ELBASAN ELBASAN V.204/2 DT 25.01.1995 45 M2 DHE 10005 M2 7
ELBASAN ELBASAN V.225 DT 13.04.2011 REZIMIN E KERKESES V. 2505/6 DT 16.02.2009 SHFQ E V. 142 106
ELBASAN ELBASAN V.3621/4 DT 23.06.2009 SHFQ E V.466 DT 27/2008 MBYLLJE PROCEDIMI
ELBASAN ELBASAN V. 235 DT 21.08.2008 MOSNJOHJE
ELBASAN ELBASAN V. 3625/4 DT12.06.2009 SHFQ E V. 466 DT 27.08.2008 MBYLLJE PROCEDIMI
ELBASAN ELBASAN V.236 DT 21.06.2012
ELBASAN ELBASAN V.154 DT 23.08.2008 MOSNJOHJE
ELBASAN ELBASAN V.262 DT 26.06.2012 2000 M2 MOS KTHIM
ELBASAN ELBASAN V.342 DT 25.07.2012 SHFQ EV.108DT16.06.2008
ELBASAN ELBASAN V.211 DT 13.05.2009 SHFQ V.631DT10.12.2008 KTHIM PER RISHQYRTIM
ELBASAN ELBASAN V.249 DT25.06.2012 REZIMIN E KERKESES 107
ELBASAN ELBASAN V.254DT18.03.2008 SHFQE V.117DT 14.11.2007
ELBASAN ELBASAN V.29 DT 23.05.2008 PEZ E PROC ADMINIST
ELBASAN ELBASAN V.263DT 26.06.2012 REZ E KERKESES
ELBASAN ELBASAN V.717 DT 10.11.2009 SHFQ E V. 237DT 18.06.2009
ELBASAN ELBASAN V.294 DT 02.07.2012 REZIMIN E KERKESES
ELBASAN ELBASAN V.310 DT 09.07.2012 REZIMIN E KERKESES
555 01.11.2010 ELBASAN ELBASAN V. 1228 DT 08.11.2011MOSNJOHJE
ELBASAN ELBASAN V.388 DT 12.09.2012 REZIMIN E KERKESES
ELBASAN ELBASAN V.1884/3 DT 12.09.2008 SHFQ E V.28 DT 2008
ELBASAN ELBASAN V.128DT 11.01.2008 15300 M2,15300 M2
ELBASAN ELBASAN V.419 DT 13.09.2012 REZIMIN E KERKESES
ELBASAN ELBASAN V.339 DT 24.07.2012 REZIMIN E KERKESES
ELBASAN ELBASAN V.784/1 DT 10.08.2008 SHFQ E V.128DT11.01.2008
551 01.11.2010 ELBASAN ELBASAN V.1229 DT.08.11.2011 REZIMIN E KERKESES
ELBASAN ELBASAN
ELBASAN ELBASAN
ELBASAN ELBASAN V.397 DT 12.09.2012 REZIMIN E KERKESES
ELBASAN ELBASAN V.477 DT22.11.2007 SHFQ E V.78 DT 19.09.07
ELBASAN ELBASAN V.28 DT 23.05.2008 PEZ E PROC ADMINIST
ELBASAN ELBASAN V.398 DT 12.09.2009
ELBASAN ELBASAN V.1015 DT 12.09.2008 SHFQ E V.165 DT 08.07.2008
ELBASAN ELBASAN V.93 DT 10.04.2009 PEZ E PROC ADMINIST
ELBASAN ELBASAN V.343 DT 25.07.2012 PEZULL.E KERKESES
ELBASAN ELBASAN V.213 DT 05.06.2009 MBYLLJEN E PROCED
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.3203/5 DT23.04.2009 SHFQ E V.364 DT 04.08.2008 41
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.1950/3 DT 08.09.2008 SHFQ E V.42 DT 06.06.2008 41
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.1149 DT 11.11.2008 LENIEN NE FQ TE V.358 DT 02.08.2008 41
06.03.1993 ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.3213/5 DT 27.04.2009 MBYLLJE PROÇEDIMI 41
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN 42
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.3200/5 DT 23.04.2009 SHFQ E V. 361 KTHIM PER RISHQYRTIM 42
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V. 1083 DT 02.10.2008 LENIEN NE FQ TE V. 351 42
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.332 DT 13.10.2010 SHFQ E V.109 MOSNJOHJE 43
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN 43
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.345 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 43
352/1 11.11.1999 ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN 44
356 ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.337 DT 30.07.2008 MOSNJOHJE 44
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.1327 DT 11.12.2008 LN NE FQ 326 DT 25.0708 45
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.1142 DT 10.11.2008 LN NE FQ E V. 324 45
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.2995/5 DT 01.04.2009 SHFQ E V. 331 DT 30.07.2008 46
09.05.1994 ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN 48
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V. 3167/5 DT 27.04.209 SHFQ E V. 398 DT 11.08.2008 49
ELBASAN ELBASAN TRUALL ELBASAN V.3167/5 DT 27.04.2009 SHFQ E V. 398 DT 11.08.2008 50
ELBASAN ELBASAN V.371 DT 01.12.2010 REZIMIN E KERKESES 61
ELBASAN ELBASAN V.1201 DT 25.11.2008 KUNDRSHT E V.310 61
ELBASAN ELBASAN V.1389 DT 21.12.2011 REZIMIN E KERKESES 61
ELBASAN ELBASAN V.3739/3 DT 23.06.2009 SHFQ E V.501 DT 29.08.2008 61
ELBASAN ELBASAN TRUALL SULEJMANLLIE V.1280 DT 15.11.2011 MOSNJOHJE 61
ELBASAN ELBASAN V.3749/4 DT 23.06.2006 SHFQ E V.510 DT 2008 61
ELBASAN ELBASAN V.1260 DT.11.11.2011 REZIMIN E KERKESES 61
PA DATE ELBASAN ELBASAN V.1318 DT 09.12.2008 LN FQ V.531 62
PA DATE ELBASAN ELBASAN V. 3750/5 DT 21.04.2009 MBYLLJE PROCEDIMI 64
PA DATE ELBASAN ELBASAN V.3937/4 DT 21.04.2004 SHFQ E V.546DT09.09.08 68
PA DATE ELBASAN ELBASAN V.3769 DT 17.04.2009 SHFQ E V.575 MBYLLJE PROCEDIMI 68
PA DATE ELBASAN ELBASAN V. 566 DT 15.09.2008 MOSNJOHJE 69
PA DATE ELBASAN GRAMSH V.8 DT 29.09.1994 MBYLLJE PROCEDIMI 29
TRUALL 12 100 M2 NR. 1/4, DT. 29.09.1995 12 100 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE 1 – 13
NR. 1/4, DT. 29.09.1995 10 000 M2, OBJEKTI NR.19 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE E OBJEKTIT 6, 7, 455 M2; OBJEKTIT 17, 350 M2; OBJEKTIT 16, 780 M2; OBJEKTIT 11, 240 M2; OBJEKTIT 12, 250 M2, OBJEKTIT 18, 23 M2. 1 – 13
KATI I PARE RRUGA RINIA NR. 3/4, DT. 14.01.1994 ISH DEPOJA, 295 M2 1 – 13
KATI I DYTE RRUGA RINIA NR. 3/6, DT. 24.06.1994 KATI I DYTE 1 – 13
NDERTESA 3 KT (ISH HOTEL GRAND) RRUGA RINIA NR. 3/8, DT. 02.11.1994 NDERTESA 3 KT, 226 M2, OBORR, SHTESA E HOTELIT 4 KT, 200 M2, 120 M2 SEFER MALIQI 1 – 13
DYQAN LAGJA BRIGADA 17/S NR. 7/4, DT. 01.02.1995 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE E DYQANIT ME SIP. 9 M2 1 – 13
SHTEPI, OBORR LAGJA ASLLAN BEJ NR. 10/4, DT. 21.09.1994 350 M2 1 – 13
LAGJA SHKUMBINI, RR. HASAN BAJRAKTARI NR. 12/2, DT. 25.10.1993 SHTEPI 2 KT, TRUALL 176 M2 1 – 13
TRUALL LAGJA 5 MAJ NR. 137/4, DT. 07.02.1996 3660 M2 136 – 150
TOKE 90 DYNYM FSHATI MJEKES NR. 142/3, DT. 26.06.1998 90 DYNYM NENI 14, E DREJTE PARABLERJE E OBJEKTIT REPARTI USHTARAK 136 – 150
NR. 145/4, DT. 08.04.1994 NENI 20, BASHKEPRONESIA PER SIP. 990 M2 DHE 310 M2. 540 M2, 125 M2 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE PER GARAZHIN E SEKS. ARSIMIT 136 – 150
NR. 148/4, DT. 27.01.1995 10 000 M2 136 – 150
NR. 148/6, DT. 05.02.1996 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE PER SIP. 36 M2, 1550 M2 136 – 150
ARE 7 PENDE KULMAK NR. 150/4, DT. 22.07.1994 5000 M2 2000 M2 136 – 150
NR. 228/2, DT. 16.04.1996 100 M2, NE DY PJESE TE NJE PJESE TE TIJ NENI 21, E DREJTE PARABLERJE LOKALI I LIBRARISE 225 – 245
NR. 228/4, DT. 16.04.1996 NENI 21, E DREJTE PARABLERJE, LOKALI I LIBRARISE ME 1 PJESE TE NDARE NE 2 PJESE, 64 M2 : 2 = 32 M2 225 – 245
NR. 231/4, DT. 08.03.1996 3100 M2 900 M2 225 – 245
NR. 233/2, DT. 29.12.1995 380 M2, 370 M2, 200 M2, 200 M2, 64 M2, 730 M2, 2442 M2, 725 M2, 225 M2 5231 M2 225 – 245
TRUALL 200 M2 LAGJA HAZINADE NR. 235/4, DT. 22.12.1995 200 M2 123 M2 225 – 245
TRUALL KINEMAJE 1265 M2 RRUGA SAMI BEJ NR. 236/4, DT. 02.05.1996. REFUZIM KERKESE 225 – 245
SHTEPI 200 KUT LAGJA PARTIZANI NR. 14/6, DT. 01.12.1995 107 M2 14 – 30
NDERTESE (DEPO) LAGJA ALAJDINE NR. 14/8, DT. 01.12.1995 92 M2 14 – 30
NDERTESE 2 KT LAGJA ALAJDINE NR. 14/2, DT. 24.09.1993 NDERTESE 2 KT, SOT KLUBI ÇAMERIA 14 – 30
TRUALL 92 M2, SHTEPI 2 KT LAGJA ALAJDINE NR. 15/4, DT. 30.09.1994 92 M2 14 – 30
1/2 SIP. 7400 M2 LAGJA SPAHORE NR. 15/6, DT. 22.12.1995 150 M2 14 – 30
TRUALL RRUGA KOÇO BRISKU NR. 16/4, DT. 22.04.1996 52 M2, 12 M2 470 M2 14 – 30
NR. 18/2, DT. 11.10.1993 NDERTESA 3 KT, 343.56 M2 14 – 30
KINEMA SKAMPA NR. 18/4, DT. 02.05.1996 1145 M2, BASHKEPRONESI. SHTETI SHQIPTAR – 74.6 %, XHAVIT BIÇAKU – 22.81 %, HASAN BARJA – 0.41 %, VELI GJATA – 0.33 %, XHAFERR ASLLANI – 0.27 %, EMIN BAKALLI – 1.58 % 14 – 30
NR. 24/4, DT. 17.11.1995. SHLYERJE SHUME 14 – 30
TRUALL LAGJA 5 MAJ NR. 25/4, DT. 08.03.1996 5570 M2. E DREJTE PARABLERJE 14 – 30
587 10.03.1995 ELBASAN ELBASAN SHAHIN BELSHAKU 584 – 610 VENDIMI I KKP ESHTE TRAJTUAR NE DOSJEN NR. 583, ME VENDIM NR. 583/2, DT. 28.07.1995
NR. 10, DT. 12.01.1994 TRUALL 4000 M2, NDERTESE 2 KT E DREJTE PARABLERJE E N.P.V ME SIP.385.5 M2 545 – 597
NR. 3/1, DT. 29.09.1993 SHTEPI, TRUALL 6000 M2 545 – 597
NR. 10/1, DT. 19.05.1994 TRUALL 4000 M2, NDERTESE 2 KT, RROBAQEPESI, 50 % ZE PJESA E D.CANI, 450 M2. 545 – 597 VENDIMI NR. 10, DT. 12.01.1994 SHFUQIZOHET
26 03.01.2001 ELBASAN PEQIN MELEQE LLACJA TOKE BUJQESORE NR., 555, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
275 16.08.1996 ELBASAN PEQIN AGRON PEZA TOKE BUJQESORE NR. 545, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
20 01.08.1995 ELBASAN PEQIN NUREDIN KARAJ TOKE BUJQESORE FSHATI SHEZE, KOMUNA SHEZE NR. 546, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
39 06.12.1995 ELBASAN PEQIN DRITAN TOSKU TOKE BUJQESORE NR. 547, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
221 17.06.1996 ELBASAN PEQIN SULEJMAN BARDHI TOKE BUJQESORE NR. 548, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
12 13.06.1995 ELBASAN PEQIN XHELAL MEMOLLA TOKE BUJQESORE NR. 549, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
247 28.06.1996 ELBASAN PEQIN SHPETIM BALLHYSA TOKE BUJQESORE NR. 550, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
178 26.03.1996 ELBASAN PEQIN RRAPUSH VRAPI TOKE BUJQESORE 50 DYNYM FSHATI HASNJOK, KOMUNA PAJOVE NR. 551, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
115 12.03.1996 ELBASAN PEQIN SEIT LULI TOKE BUJQESORE NR. 552, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
86 01.03.1996 ELBASAN PEQIN JASHAR HYKA TOKE BUJQESORE NR. 559, DT. 09.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
151 18.03.1996 ELBASAN PEQIN AVDULLA MALJA TOKE BUJQESORE NR. 560, DT. 09.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
148 18.03.1996 ELBASAN PEQIN SHEFQET BAHUSHI TOKE BUJQESORE NR. 561, DT. 09.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
139 18.03.1996 ELBASAN PEQIN SHAQIR CINA TOKE BUJQESORE NR. 562, DT. 09.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
70 15.02.1996 ELBASAN PEQIN ARIF HASA TOKE BUJQESORE NR. 563, DT. 09.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
153 18.03.1996 ELBASAN PEQIN MUSTAFA KARAJ TOKE BUJQESORE NR. 564, DT. 09.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
83 27.02.1996 ELBASAN PEQIN HUME SINA TOKE BUJQESORE NR. 565, DT. 09.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
164 20.03.1996 ELBASAN PEQIN HYSNI VRAPI 21.9 DYNYM TOKE BUJQESORE FSHATI HASNJOK, KOMUNA PAJOVE NR. 589, DT. 16.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
79 26.02.1996 ELBASAN PEQIN RAMAZAN SALLUFI TOKE BUJQESORE NR. 590, DT. 16.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
163 20.03.1996 ELBASAN PEQIN RAMAZAN DJALI TOKE BUJQESORE NR. 597, DT. 23.05.2003. REFUZIM KERKESE 545 – 597
NR. 19/1, DT. 11.07.1994 5000 M2 E DREJTE PARABLERJE PER OBJEKTIN FURRE ELEKTRIKE ME SIP. 130 M2 66 – 84
NR. 57, DT. 29.03.2006. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR.9, DT. 12.12.2005 7 – 14
NR. 157, DT. 07.07.2006. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 48 41 – 52
NR. 155, DT. 07.07.2006. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 47 41 – 52
NR. 292, DT. 28.09.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 45. 41 – 52
NR. 333, DT. 08.10.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 67. 61 – 69
NR. 346, DT. 09.10.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 64 61 – 69
NR. 172, DT. 21.07.2006. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 63 61 – 69
NR. 67, DT. 31.05.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 5, DT. 12.02.2007 EL – 1
NR. 121, DT. 17.07.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 4, DT. 08.02.2007 EL – 1
NR. 133, DT. 24.07.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 3, DT. 22.01.2007 EL – 1
NR. 153, DT. 31.07.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR.2, DT. 23.01.2007 EL – 1
NR. 1, DT. 22.01.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 1
NR. 125, DT. 19.07.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR.1, DT. 22.01.2007 EL – 1
NR. 87, DT. 14.06.2007. LENIE NE FUQI TE VENDIMIT NR. 15, DT. 30.03.2007 EL – 1
NR. 142, DT. 24.07.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 18, DT. 16.04.2007 EL – 2
NR. 183, DT. 16.08.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 30, DT. 06.04.2007 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM PRANE ZRKKP, QARKU ELBASAN EL – 2
NR. 20, DT. 26.03.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 2
NR. 650, DT. 23.06.2008. LENIE NE FUQI TE VENDIMIT NR. 20, DT. 26.03.2008 I ZRAKKP, QARKU ELBASAN EL – 2
NR. 149, DT. 24.07.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 20, DT. 30.04.2007 EL – 2
NR. 114, DT. 13.07.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 32, DT. 30.05.2007 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM NE QARK EL – 3
NR. 100, DT. 13.11.2007 160 M2, 30.6 M2 160 M2, 30.6 M2 EL – 3
NR. 233, DT. 05.09.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 29, DT. 23.05.2007 DHE KTHIMIN E ÇESHTJES PER RISHQYRTIM NE QARK EL – 3
NR. 115, DT. 12.12.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 3
NR. 583, DT. 21.05.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 115, DT. 12.12.2007 EL – 3
NR. 122, DT. 17.07.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 30, DT. 25.05.2007 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM NE QARK EL – 3
NR. 91, DT. 29.10.2007. REFUZIM KERKESE EL – 3
NR. 208, DT. 29.08.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 24, DT. 09.05.2007 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM NE QARK EL – 3
NR. 120, DT. 20.06.2008 34 079 M2 23 979 M2 10 100 M2. NENI 14, E DREJTE PARABLERJE POSTA KUFITARE QAFE THANE EL – 3
NR. 1337, DT. 16.12.2008. KONSTATIMIN E PAVLEFSHMERISE ABSOLUTE TE VENDIMIT NR. 120, DT. 20.06.2008 TE ZRKKP, QARKU ELBASAN V. 3437, DT 29.04.2011, PRANIM KERKESE, ABSOLUTISHT TE PAVLEFSHEM (NUK KA FORME TE PRERE) EL – 3
NR. 432, DT. 30.10.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 57, DT. 23.07.2007 DUKE MOS NJOHUR TE DREJTEN PER KTHIM EL – 3
NR. 430, DT. 30.10.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 58, DT. 23.07.2007, ZGJIDHJEN NE THEMEL DUKE VENDOSUR: TE MOS NJOHE TE DREJTEN E PRONESISE EL – 3
NR. 541, DT. 22.12.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 79, DT. 19.09.2007 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM NE QARK EL – 4
NR. 130, DT. 15.01.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 4
NR. 101, DT. 12.07.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 28, DT. 21.05.2007 EL – 5
TOKE ARE 5640 M2 NR. 340, DT. 09.10.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 60, DT. 27.07.2007 EL – 6
TRUALL 736 M2 RRUGA SAÇMAXHI NR. 39, DT. 11.06.2007. MOSNJOHJE PRONESIE. EL – 6
NR. 321, DT. 08.10.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 43, DT. 27.06.2007 EL – 6
NR. 265, DT. 19.09.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 45, DT. 29.06.2007 EL – 6
NR. 324, DT. 08.10.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 47, DT. 04.07.2007 EL – 7
NR. 397, DT. 26.10.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 52, DT. 12.07.2007 EL – 7
NR. 242, DT. 07.09.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR.54, DT. 15.07.2007 EL – 7
NR. 320, DT. 08.10.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 55, DT. 19.07.2007 EL – 7
NR. 459, DT. 11.11.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 69, DT. 17.08.2007 EL – 8
NR. 368, DT. 14.10.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 59, DT. 25.07.2007 DUKE VENDOSUR: MOSNJOHJE TE DREJTES SE PRONESISE EL – 8
NR. 456, DT. 06.11.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 62, DT. 02.08.2007, SHQYRTIMIN E ÇESHTJES NE THEMEL DUKE MOS NJOHUR TE DREJTEN E PRONESISE EL – 8
NR. 304, DT. 28.09.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 64, DT. 07.08.2007 EL – 8
NR. 361, DT. 10.10.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 65, DT. 07.08.2007 DHE ZGJIDHJEN E ÇESHTJES NE THEMEL: MOSNJOHJE TE SE DREJTES SE PRONESISE EL – 8
NR. 524, DT. 18.12.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 61, DT. 27.07.2007 DHE KTHIMIN E ÇESHTJES PER RISHQYRTIM EL – 8
NR. 132, DT. 21.01.2008. REFUZIM KERKESE DERI SA TE ZGJIDHET GJYQESISHT EL – 8
NR. 266, DT. 19.09.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 63, DT. 03.08.2007 DHE ZGJIDHJEN NE THEMEL TE ÇESHTJES SI ME POSHTE: MOSNJOHJE TE SE DREJTES SE PRONESISE EL – 8
NR. 431, DT. 30.10.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 56, DT. 23.07.2007, ZGJIDHJEN NE THEMEL SI ME POSHTE: MOSNJOHJE TE SE DREJTES SE PRONESISE EL – 8
NR. 220, DT. 03.09.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 46, DT. 02.07.2007 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM NE QARK EL – 9
NR. 122, DT. 21.12.2007. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 9
NR. 718, DT. 02.07.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 122, DT. 21.12.2007 EL – 9
NR. 517, DT. 17.12.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 77, DT. 17.09.2007 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM EL – 9
TRUALL 381.5 M2 NR. 106, DT. 23.11.2007 381.5 M2 381.5 M2 EL – 9
NR. 423, DT. 30.10.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 74, DT. 11.09.2007 DHE KTHIMIN PER RISHQYRTIM NE QARK EL – 9
NR. 195, DT. 13.07.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 9
NR. 1198, DT. 25.11.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 195, DT. 13.07.2008 EL – 9
NR. 448, DT. 06.11.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 67, DT. 09.08.2007 EL – 9
NR. 493, DT. 26.11.2007. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 66, DT. 09.08.2007 EL – 9
NR. 283, DT. 26.03.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 90, DT. 25.10.2007 EL – 10
NR. 574, DT. 24.12.2007. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 86, DT. 22.10.2007: MOSNJOHJE TE SE DREJTES SE PRONESISE EL – 10
NR. 1318, DT. 09.12.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 531, DT. 08.09.2008 EL – 62
NR. 3930/4, DT. 17.04.2009. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 533, DT. 08.09.2008. MBYLLJE PROCEDIMI EL – 62
NR. 1175, DT. 21.11.2008 PUSHIMIN E PROCEDIMIT ADMINISTRATIV PER KERKESEN ANKIMORE EL – 62
NR. 1177, DT. 21.11.2008. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 267, DT. 16.07.2008 EL – 62
TOKE 14 700 M2 FSHATI BISHQEM NR. 1096, DT. 30.09.2011. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 62
282 28.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD SERVET TOCKA NR. 523, DT 04.09.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 63
NR. 1168, DT. 20.11.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 526, DT. 04.09.2008 EL – 63
NR. 3622/4, DT. 04.06.2009. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 474, DT. 28.08.2008. MBYLLJEN E PROCEDIMIT ADMINISTRATIV EL – 65
NR. 3619/3, DT. 24.04.2009. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 477, DT. 28.08.2008. MBYLLJE PROCEDIMI EL – 65
NR. 3618/4, DT. 15.05.2009. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 478, DT. 28.08.2008. MBYLLJE PROCEDIMI EL – 65
NR. 38, DT. 11.02.2009. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 480, DT. 28.08.2008 EL – 65
NR. 1151, DT. 15.11.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 484, DT. 28.08.2008 EL – 65
NR. 172, DT. 03.03.2008. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 120, DT. 18.12.2007 DHE RIKTHIMIN PER SHQYRTIM NE QARK V. 1174, DT 21.05.2013, APELIT, VENDOSI, PRISHJEN E V.GJ.SH.I. KTHIM PER RISHQYRTIM EL – 66
NR. 495, DT. 29.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 66
NR. 97, DT. 10.03.2010. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 495, DT. 29.08.2008 EL – 66
264 18.06.1996 ELBASAN LIBRAZHD HAMIT KRYEZIU NR. 473, DT. 27.08.2008. MOSNJOHJE PRONESIE EL – 66
NR. 1191, DT. 21.11.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 550, DT. 09.09.2008 EL – 67
NR. 1209, DT. 02.12.2008. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 558, DT. 15.09.2008 EL – 67
NR. 3927/4, DT. 17.04.2009. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 537, DT. 08.09.2008 DHE MBYLLJEN E PROCEDIMIT ADMINISTRATIV EL – 67
NR. 3926/4, DT. 21.04.2009. SHFUQIZIMIN E V ENDIMIT NR. 538, DT. 08.09.2008 DHE MBYLLJEN E PROCEDIMIT ADMINISTRATIV EL – 67
NR. 3925/4, DT. 21.04.2009. SHFUQIZIMIN E VENDIMIT NR. 539, DT. 08.09.2008 DHE MBYLLJE PROCEDIMI ADMINISTRATIV EL – 67
NR. 24, DT. 02.02.2009. LENIEN NE FUQI TE VENDIMIT NR. 542, DT. 09.09.2008 EL – 70
3 04.03.1997 ELBASAN LIBRAZHD FAIK ÇELA NR. 36, DT. 25.04.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
6 PENDE TRUALL ELBASAN NR. 9, DT. 04.07.1994 8300 M2 805 M2, 279 M2 7108 M2. E DREJTE PARABLERJE 108 M2 11 – 44
NR. 651, DT. 15.05.1998. NDRYSHIMIN E VENDIMIT NR.9, DT. 04.07.1994, PIKA 3. KOMP=111 M2 11 – 44
121 28.03.1996 ELBASAN LIBRAZHD MEDI STOJKU NR. 633, DT. 06.06.2003. REFUZIM KERKESE 11 – 44
296 1996 ELBASAN PEQIN NAZMI DOKLE 634-658 NE KETE DOJE NUK KA VENDIM POR VETEM PROCESVERBALI NR. 636 DATE 06.06.2003, I CILI VENDOS TE SHKARKOJE NGA INVENTARI I DOSJES 296 VITI 1996
72 29.08.1996 ELBASAN ELBASAN QEMAL MEJDANI V. 176 DATE 11.07.2008, MBYLLJE PROCEDIMI V. 2383/3 DATE 04.12.2008, VENDOSI; SHFUQIZIMIN E VENDIMIT DHE KTHIM PER RISHQYRTIM EL-27
80 1996 ELBASAN PEQIN TOKE BUJQESORE FSHATI KARINE NR. 80, DT. 12.06.1998 19.5 DY 19.5 DY 01-20
SKA ELBASAN ELBASAN NR. 184, DT. 28.07.2006: LENIEN NE FUQI TE V.59 KESHILLI I RRETHIT NR.1 DHE NR.2

Loading...
Loading...
Loading...