Loading...

robot japoni

Robotët janë nxënësit më të mirë në Japoni. Një robot është regjistruar në një shkollë në Fukushima, Japoni, ku pritet t’u ndihmojë nxënësve të cilët kanë probleme për të komunikuar në klasë.

Roboti humanoid, i cili është krijuar nga korporata japoneze “SoftBank Robotics”, është i dizajnuar që të identifikojë dhe të reagojë ndaj emocioneve të njerëzve.

Ai tani do të frekuentojë çdo ditë Shkollën e Mesme “Shoshi” në Vaseda, Fukushima. Ky është roboti i parë në botë që do të studiojë së bashku me studentët njerëz. Infoelbasani.al

 

Loading...
Loading...
Loading...