Loading...

Bashkia Belsh bën pjesë në KZAZ nr 45 në shkallë vendi.
Kjo bashki do të ketë 41 qendra votimi të cilët do të monitorohen nga larg nga punonjës policie.
Vendodhja e numërimit të votave ndodhet në qytetin e Belshit ndodhet në Vatrën e Kulturës dhe përbëhet nga këta anëtarë: (Shih tabelën poshtë)

Loading...
Loading...
Loading...