Loading...

Sipas një studimi të kryer nga ekspertët e Universiteti i Bostonit është zbuluar se mungesa e parave shkakton migrenë.

Bazuar në studimin që këta ekspertë kryen u arrit në përfundimin se problemet financiare janë shkak i stresit, i cili është shkaku i problemeve shëndetësore.

Po ashtu u kuptua se njerëzit që kanë mungesë të parave kanë probabilitet më të lartë të përjetojnë sulme në zemër dhe në tru.

Kurse tek 30% e personave që morën pjesë në studim u vu re se ata ishin me ulcerë në stomak.

Studiuesit që kanë kryer këtë studim këshillojnë që mos të stresoheni kur keni mungesë parash, pasi është më i rëndësishëm shëndeti juaj.

Loading...
Loading...
Loading...