Loading...

sistemi parashute iphone 7

Aktualisht, është iPhone 7 që ka kapur imagjinatën e dizajnerëve të shumtë. Disa prej tyre kanë dalë me koncepte mjaft të afërta dhe besueshme, ndërsa të tjerët kanë ëndrrat më të çuditshme për modelin e ri të iPhone.

Projektuesi i fundit ka imagjinuar një iPhone me shkëlqim që ka një ekran prej skajit në skaj dhe një profil shumë të hollë. Telefoni gjithashtu paketon një buton të ridizajnuar në ekran që mund të përshtatet nga përdoruesi për të treguar fotot, logon e Apple apo qarqet me ngjyrë të ndryshme.

Paul ka propozuar disa specifika të “çmendura për iPhone 7”, duke përfshirë ekranin në 4K, procesorin octa-core 2GHz, memoriet 16/64/128/256GB, kamerën e pasme me 20MP, atë frontale me 12MP dhe 3D Touch të ri.

Por ajo që të mahnit në inovacionin e fundit është sitemi parashutë i cili nuk do të lejojë thyerjen e celularit. Shihni videon

Loading...
Loading...
Loading...