Loading...

Në stinën e verës shumë persona humbasin dëshirën për të kryer marrëdhënie seksuale.

Për këtë gjë fajësojnë temperaturat e larta. Por, për të zgjuar dëshirat seksuale në verë këshillohet konsumimi i disa ushqimeve, që duhet t’i bëni pjesë të dietës tuaj.

Problemet më të mëdha në stinën e verës i kanë gratë. Në këtë stinë rreth 50 % e grave e humbin dëshirën për të kryer marrëdhënie seksuale.

Jamie Hickey, një dietolog shumë i njohur ka këshilluar se cilat janë ushqimet që duhet të konsumoni për të zgjuar dëshirat seksuale.

Dietologu ka këshilluar të konsumoni spec të kuq dhe kanellë.

Ai ka thënë:

Këto ushqime ndihmojnë e gjakut tuaj, gjë që çon në shtim të dëshirës seksuale.”

Loading...
Loading...
Loading...