Loading...

Nuk do ta besoni se çfarë gjetën këta peshkatarë në një kasafortë që kapën në fund të liqenit.
Kishin shkuar për peshkim si çdo ditë, por befas grepi ngec në një objekt të rëndë. Megjithatë peshkatarët përpiqen së bashku dhe e nxjerrin në breg.
Bëhej fjalë për një kasafortë që nuk dihet se kishte rënë apo hedhur aty.
Mes llumit peshkatarët gjetën orë të shtrenjtë, varëse, zinxhirë me gurë të çmuar, bizhuteri të shtrenjta, dokumenta, disqe etj.
Pasi i kanë larë dhe pastruar, të gjithë peshkatarët së bashku i kanë dorëzuar ato në rajonin e policisë për të identifikuar pronarin.
Por kjo që bënë këta pëshkatarë nuk ka ndodhur në Shqipëri. Sepse vështirë se do të ishin aq bujarë për të dorëzuar thesarin që u gjend në kasafortë. Infoelbasani.al

https://www.facebook.com/DidThatJustHappenDM/videos/353278765310131/?t=72

Loading...
Loading...
Loading...