Loading...


Xhiron e internetit ka bërë një lajm i fundit i një djaloshi të mitur që u përpoq të vidhte një dyqan për të ngrenë.
Djaloshi u fut në një dyqan në Amerikë dhe filloi të vidhte ëmbëlsira dhe patatina. Pronari e ka kuptuar dhe i nervozuar i tha se nësë nuk i linte në vend, do theriste policinë. Djaloshi i mitur i tha se ndihej keq por kishte uri dhe duhej të ushqente vëllain e tij.

Kjo e bëri pronarin të prekej dhe i tha djaloshit të linte ëmbëlsirat dhe i porositi një pulë dhe dy pica. Djaloshi e falenderoi nga zemra dhe u largua.

Historia është bërë virale në mediat e botës dhe të gjithë shpresojnë që ky djaloshi të gjejë rrugën e tij…

Loading...
loading...
Loading...