Loading...

Në një postim në Facebook, ka qenë ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu e cila ka njoftuar se punimet kanë mbaruar dhe së shpejti do të hapet spitali i ri i Urgjencës dhe Patologjisë në Elbasan. Një spital, sipas saj me standarde bashkëkohore që do i shërbejë qytetarëve të Elbasanit dhe zonave përreth👍🏼

Miremengjes!

Bëhemi gati shpejt për të hapur spitalin e ri të Urgjencës dhe Patologjisë në Elbasan🏥

Një spital me standarde bashkëkohore që do i shërbejë qytetarëve të Elbasanit dhe zonave përreth👍🏼

Nuk do ndalemi për shëndetësinë që duam 👉 me punë jo me fjalë🤫

Loading...
Loading...
Loading...