Loading...

Të gjithë shoferët ruhen që në vendet që parkojnë makinën të mos pengojnë makinat e tjera të parkuara që të lëvizin.

Por në rastin që po publikojmë duket se ky shofer nuk paska pasur aq fat, por duhet thënë se me pak vështirësi, por shoferi ia ka dalë më së miri të nxjerrë nga parkimi makinën e tij.

Duhet të ketë qenë një shofer me shumë vite eksperiencë, sepse të rinjtë në makina zor se e menaxhojnë aq mirë situatën dhe pas i shkaktuar sikur edhe një gërvishtje makinave të tjera.

A do të mund ta bënit ju? Tag ndonjë shofer të fortë 💪

Publiée par Express – T7 sur Jeudi 24 août 2017

Loading...
Loading...
Loading...