Loading...

Nëse doni t’i bëni femrat që të çmenden në shtrat atëherë ndiqni përfundimet e këtij studimi.

Në studim thuhet se shprehja “Më çmend trupi yt”, është një fillim i mirë dhe klasik.

Nëse e thoni këtë togfjalësh, çdo femër do të ndihet e lirë, bashkëpunuese dhe do të ketë vetëbesim gjatë marrëdhënieve seksuale.

Sipas këtij studimi, të dish se partneri dashuron trupin tënd është një faktor kyç për një jetë seksuale të shëndetshme.

Për studimin në fjalë, u morën në pyetje 244 femra të moshës 18-30 vjeç.

Studiuesit dolën në konkluzionin, se është mashkulli ai që ka në dorë çelësin, që ta bëjë partneren e tij më të mirë në shtrat.

Loading...
Loading...
Loading...