Loading...
Nga Lenc Pisha
Shkoi shqiptari ne kinema…ngjitur kishte nje kinez…sapo filloi filmi kinezi kapi nje mize ne ajer dhe e hengri…shqiptari u llahtaris…nga mesi filmit shqiptari pa tek kembet nje buburrec…e mori buburrecin ne dore u kthye nga kinezi dhe i tha…- Kinezo na…sa leke e do…?
– Kush je ti…?
– Dashnori jam pse…
– Or çun…te pyta kush je…jo çfare profesioni ke…?
Loading...
Loading...
Loading...