Loading...

 

Hanna Ayluard është një vajzë 25-vjeçare, e cila nuk ka asnjë magësi fizike. Deri këtu nuk ka asgjë të pazakontë, por Hanna është lidhur me Shane Burcaw, i cili ka Atrofi Muskulore të Shpinës. Sëmundje, e cila bën që pjesën më të madhe të kohës ta kalosh në shtrat dhe shkakton goxha çrregullime në trup.

Kjo është edhe arsyeja, pse 25-vjeçarja sulmohet shpesh në internet. Njerëzit e quajnë lidhjen e saj të shpifur, por ka edhe nga ata persona që e pyesin se mundet ajo të flerë me një njeri të tillë. Në lidhje me kët vajza ka jep vetëm një përgjigje, ajo thotë thjesht “Jam e dashuruar me të”.

Por ka edhe nga ata individë, që e mbështetin lidhjen e çiftit, të cilët kanë 3 vite bashkë tashmë.

Hanna i shkroi Shane-it pasi e ndoqi në një dokumentar për jetën e tij, ndërsa tani planfikojnë të kenë edhe një fëmijë bashkë.

Loading...
loading...
Loading...