Loading...
Loading...

 

Situate e renduar nga reshjet e debores dhe ne aksin Prrenjas-Qafe Thane

Reshje të dendura dëbore krijojnë probleme serioze ne qarkullimim.Shumica e mjeteve qe levizin kane qene pa zinxhire. Ndersa rradha e automjeteve ne kthesat e Qafe Thaneska arritur deri ne 1 km.

Policia lejon qarkullimin vetëm të mjeteve të pajisura me zinxhirë ne Qafe Thanë

Loading...
loading...
Loading...