Loading...

 

Rita thotë se meshkujt në shtëpinë e saj rrinë për aq kohë sa i duhen, pasi ajo nuk e përballon dot një lidhje stabël.

Humoristja e njohur Rita Lati, ka treguar arsyen pse nuk është martuar më që prej momentit kur është ndarë nga bashkëshorti, babai i Rozës.

E ftuar tek “Rudina”, Rita ka treguar se nuk ka qenë asnjëherë pa një “mashkull në shtëpi”.

Rita thotë se meshkujt në shtëpinë e saj rrinë për aq kohë sa i duhen, pasi ajo nuk e përballon dot një lidhje stabël.

‘S’më donte asnjë burrë. E di si është puna… Burra ka sa të duash, s’kam qenë asnjëherë pa burra, ose pa një burrë. Por burrë në shtëpi nuk e përballoj dot. Të vijë dhe të iki biri botës, të rrijë aq sa më duhet mua. Aq sa dua unë dhe asnjë sekondë më shumë se më shqetëson. Dhe e kupton personi që duhet të ikë’, ka thënë Rita.

Loading...
loading...
Loading...