Loading...

Pas rastit të djeshëm të përdhunimit të një të miture 10-vjecare në një fshat të Fierit nga një 67- vjeçar në kotecin e pulave, sot emisioni “Stop” ka publikuar një tjetër rast abuzimi, i cili është regjistruar në mes të Tiranës dhe në sy të të gjithë kalimtarëve.

Një i moshuar abuzon me një djalë të mitur në anë të Lanës në kryeqytet. Më pas i moshuari duket i kapur për dore së bashku me djalin e mitur teksa ecin në rrugë.

Loading...
Loading...
Loading...