Loading...

 

Seldi dhe Mimoza Shkodra ishin një prej çifteve më të përfolur, por papritur ata i dhanë  fund lidhjes së tyre.

E ndërsa Seldi ka publikuar këngën e tij të fundit me titull “S’ka dashni” një bashkëpunim, ky me vajzën e këngëtarit Sabian, Kejsin.

Seldi dhe Kejsi shfaqen mjaft të afërt në vidoeklipin e kësaj këngë, ledhatohen dhe gati fërkohe me njeri tjetrin.

Disa nga vargjet, që këndon Seldi në këtë këngë janë:

S’të kam tradhtuar/ A jam duke të munguar/ Thuaj ku je të vij.”

Ndërmend na vjen Mimoza Shkodra dhe mos vallë Seldi ia ka dedikuar këtë këngë asaj.

Loading...
loading...
Loading...