Loading...

 

Studentët kanë lexuar në protestë 7 pikat të cilët ata e quajnë si “kushtetuta” e studentit dhe duhet të zbatohet nga të gjithë studentët protestues.

Një nga pikat është edhe bojkotimi i mësimeve deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

7 pikat e “Kushtetutës” së Studentit:
1- Ne jemi të barabartë
2- Studenti për shqiptarët, shqiptarët për studentin

3- Nuk kemi përfaqësi, nuk kemi kryesi
4- Jo negociata, jo dialog, jo bisedime!
5- Kemi vetëm 8 kërkesa të cilat janë të panegoiueshme
6- Protesta dhe bojkot të mësimit deri sa të plotësohen kërkesat
7- Në protestë janë të lirë të bashkohen të gjithë gjimnazistët, mësuesit, pedagogët, prindërit dhe kushdo që është në mbështetje të çështjes sonë.

*Kushdo që nuk zbaton Kushtetutën e studentit nuk është student protestues.

Loading...
Loading...
Loading...