Loading...

Një stuhi breshëri ka përfshirë pasditen e sotme qytetin e Gramshit dhe fshatrat përreth.
Breshëri ka qenë aq i dendur sa ka krijuar një shtresë të bardhë të ngjashme me dëborën.
Por, sipas të dhënave, ky breshër ka shkaktuar dëmtime në pemëtari, vreshta dhe bujqësi.
Është pikërisht koha kur dru frutorët kanë sapo kanë lidhur frytet dhe ato janë mjaft delikate për tu dëmtuar. Po kështu është peridha kur në bujqësi mbillen perime.
Shiu, aq i kërkuar deri më tani, befas është kthyer në makth për fermerët, dhe jo vetëm për Gramshin.

Loading...
loading...
Loading...