13 C
Tiranë
Tuesday, October 22, 2019

(Information, Interaction, Attraction)

Portali shitet. Kontakt: infoelbasani@gmail.com
Kryefaqja Tage AEROPORT STAF

Tage: AEROPORT STAF

Ata na shohin lakuriq/ 9 arsye pse stafi i aeroportit di...

Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave dhe natyrisht, sekreteve. Vetëm njerëzit që punojnë atje e...

A ua sheh pjesët intime stafi i aeroportit?

  Stafi i aeroportit ju njeh shumë më tepër se që mendoni Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave, rregulloreve...