16 C
Tiranë
Monday, September 16, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)

Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991

Kryefaqja Tage Aksident turist elbasan

Tage: aksident turist elbasan

Doli për të bërë foto në tunelin e Xibrakës, aksidentohet turisti...

Doli për të bërë foto pasi u mahnit nga bukuritë natyrore të luginës së Shkumbinit, por benzi merr përpara turitin ukrainas. Ngjarja ndodhi në...