12 C
Tiranë
Sunday, September 22, 2019

Portali shitet

(Të dhëna: 70 mijë lajme në databas, domain i regjistruar, bllok reklamash ndërkombëtare, mes 100 portaleve më të mira në Shqipëri sipas Alexa.com, audiencë brënda dhe jashtë Shqipërisë.)
Kontakt: infoelbasani@gmail.com, cel:0695687991
Kryefaqja Tage Alar band gledian llatja

Tage: alar band gledian llatja

Me tekst të Pandi Laços/ Alar Band dhe Gledian Llatja këngë...

Geldian Llatja, kandidat për kryetar të Bashkisë së Elbasanit, i cili ka bërë një këngë për qytetin e tij. Kënga me titull "S'ka si...